Νέα

X-Dream Hotel (Ομόνοια)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.719
Πόντοι
7.715
www.bourdela.com/hotel/athens/x-dream-classic-omonoia/]Το thread αυτό αναφέρεται στη καταχώρηση του ξενοδοχείου στον κατάλογο[/url]

...λοιπον τσακαλια...ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θελω να επισκεφθω το εν λογω καταστημα...για ριξτε οι γνωστες τι παιζει....?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
....λοιπον τσακαλια...ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θελω να επισκεφθω το εν λογω καταστημα...για ριξτε οι γνωστες τι παιζει....?
καλα εσυ ως μοντ δεν ξερεις τους κανονες?
πχ οτι ο τιτλος πρεπει να ειναι τονισμενος και γραμενος σωστα?

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
www.bourdela.com/content/view/668/223/]Το thread αυτό αναφέρεται στη καταχώρηση του ξενοδοχείου στον κατάλογο[/url]

...λοιπον τσακαλια...ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θελω να επισκεφθω το εν λογω καταστημα...για ριξτε οι γνωστες τι παιζει....?
αν εννοείς το ξενοδοχείο που είναι στον πεζόδρομο της πλατείας βάθης σου το συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί είναι πολύ καθαρο και το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό.
το έχω επισκεφθεί άπειρες φορές με πολλές κοπέλλες και την γυναίκα μου. έχει και τηλεόραση με τσόντα καθώς και κλιματισμό. το σημαντικό είναι η καθαριοτητα γιατί μετά την εκκένωση του δωματίου η καμαριέρα το καθαριζει αμέσως για τον επόμενο πελάτη

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το δωματιο που εχει στις φωτο φοβερο!
λεει τιμη 20ε,ποσες ωρες μπορεις να κατσεις?

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Exω ακουσει και εγω για την δολοφονια, γι αυτο αλλαξε ονομα απο Κισσος, γεματο νταβατζηδες Ρουμανους και Αλβανους, αν γινει καμμια μαλακια εφυγες σφαγμενος. Προσοχη μακρυα, απεξω γινεται η μεγαλυτερη διακινηση ναρκωτικων ολης της Αθηνας, αν γινει κανενα ντου της ασφαλειας αντε να παιρνεις την μανα σου να της λες με επιασε η ασφαλεια στην πλατεια βαθης, ελατε να με βγαλετε. Απεξω τσιγγανες πορνες και ζητιανοι πρεζακηδες στην πεφτουν συνεχεια.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
76.277
Πόντοι
12.056
Προσοχη εκει...δεν ειναι για αμαθητους εκει περα..

Εχεις φαει σουγιαδια και αντε γεια μετα...τον νου σας.

Μακρυα και αλαργα  :badair: :badair:

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
εμενα μου την ειχαν πεσει 2 ατομα, ευτυχως δεν ειχα πολλα πανω μου κ μου πηραν μονο το κινητο κ κατι ψιλα... εκτος το οτι ειναι καραμπαζα κ βρωμιαρες ειναι κ επικυνδυνα εκει...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
76.277
Πόντοι
12.056
εμενα μου την ειχαν πεσει 2 ατομα, ευτυχως δεν ειχα πολλα πανω μου κ μου πηραν μονο το κινητο κ κατι ψιλα... εκτος το οτι ειναι καραμπαζα κ βρωμιαρες ειναι κ επικυνδυνα εκει...

+100000 μου τα εχουν πει και εμενα και εκοψα στεγνα απο εκει..
Δεν λεει να μας τραβανε για εξακριβωση στοιχειων.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Exω ακουσει και εγω για την δολοφονια, γι αυτο αλλαξε ονομα απο Κισσος, γεματο νταβατζηδες Ρουμανους και Αλβανους, αν γινει καμμια μαλακια εφυγες σφαγμενος. Προσοχη μακρυα, απεξω γινεται η μεγαλυτερη διακινηση ναρκωτικων ολης της Αθηνας, αν γινει κανενα ντου της ασφαλειας αντε να παιρνεις την μανα σου να της λες με επιασε η ασφαλεια στην πλατεια βαθης, ελατε να με βγαλετε. Απεξω τσιγγανες πορνες και ζητιανοι πρεζακηδες στην πεφτουν συνεχεια.
εκεί μόνο απ έξω να περάσεις μπορείς να γίνεις στρατηγός από τα αφροδίσια μόνο με τον αέρα........  μπορεί να το έχουν κάνει κυριλέ μέσα το μαγαζί αλλά υπάρχουν και άλλα μαγαζιά που μπορείς να πας και να φύγεις κύριος.....
δηλαδή το ντεκόρ μας ενδιαφέρει η το μουνί που θα γαμήσουμε...

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
19.494
Πόντοι
3.796
Τιμησα την αλυσιδα πριν αλλαξει ονομα σε αλλο σημειο.Σε αυτο ξεκινησσ την πορνοκαριερα χαχα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.901
Πόντοι
3.506
Τιμησα την αλυσιδα πριν αλλαξει ονομα σε αλλο σημειο.Σε αυτο ξεκινησσ την πορνοκαριερα χαχα
16 χρόνια καθυστερημένα ξέθαψες το νήμα. Μέχρι που είχαμε ξεχάσει το ότι υπήρξε τέτοιο χοτέλι.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
19.494
Πόντοι
3.796

Stories

Νέο!