Νέα

WWE WRESTLEMANIA XXX

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

papatsakalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
375
Πόντοι
21
Ναι, είναι απο αυτές τις μικρές στιγμές της ζωής που σε αφήνουν ΜΑΛΑΚ@! RIP Warrior

DM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
2.658
Πόντοι
456
http://[URL unfurl="true"]www.wwehub.com/wp-content/uploads/2009/09/utimate-warrior-vs-hulk-hogan-clothesline-each-other-pictures.jpg[/img[/URL]]

RIP

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
r.i.p. warrior. Για όλους εμάς τους σαραντάρηδες ο αγώνας του με τον Hogan στη wrestlemania 6 στοιίχιωσε τα παιδικά μας ονειρα !

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
395
Πόντοι
36
Έχω την αίσθηση ότι το σπάσιμο του σερί ήταν εκτός σεναρίου. Που το στηρίζω αυτό, αμέσως μετά τη νίκη του Λέσναρ επικράτησε απόλυτη βουβαμάρα, ούτε καν η μουσική του έπαιξε και φάνηκε ότι ούτε και ο ίδιος το πίστευε. Κάτι μου λέει ότι ο Αντερτέικερ επέλεξε να χάσει και ότι στο αποψινό RAW θα ανακοινώσει την αποχώρηση του απ το pro-wrestling.
εκει παιζει τοσο πολυ χρημα που τιποτα δεν ειναι εκτος σεναριου,2 μερες πριν ο χειμαν το ειχε πει,σαν σποιλερ

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
να κανω και εγω μερικα σχολια για την wrestlemania 30 ! ηταν απο τις καλύτερες wrestlemania,ηταν και επετειακη μην ξεχναμε,ειχε ωραιους αγωνες οπως παντα αλλα αυτη η wrestlemania ειχε παρα πολλες εκπληξεις !!! η μεγαλητερη ηταν φυσικα η ηττα του undertaker αλλα και η κατακτηση του τιτλου απο τον daniel bryan !!!! μεγαλη εκπληξη που καταφερε και εκανε 2 ματσαρες μεσα σε ενα βραδυ και βγηκε νικητης !!!
μου αρεσε το ξεκινημα με θρυλους ,εμφανιστηκαν hulk hogan, steve cold steve austin και the rock μαζι στο ιδιο ρινκ την ιδια ωρα !!!! οτι καλητερο για ξεκινημα !!!
εκπληξη για εμενα ηταν η νικη του daniel bryan απεναντι στο triple h !!! απο την αλλη ομως ηταν λογικο αφου ο daniel bryan ειναι σε τρομερη φορμα εδω και μηνες και ο triple h κανει μονο 2-3 αγωνες το χρονο και το σωμα του εχει γερασει !
για το tag team match και το divas match δεν εχω να πω κατι ...
ο cesaro εκανε την εκπληξη και νικησε το battle royal !!! το φαβορι ηταν ο big show επειδη μοιαζει λιγο με andre the giant !!! ο cesaro εχει λαμπρο μελλον στο wwe !!!
ωραιος αγωνας του cena με τον bray wyatt ! σωστα νικησε ο cena , δεν γινονταν ο bray στο ντεπουτο του σε wrestelmania να νικησει ενα απο τα μεγαλητερα αστερια του wwe !!!εχει βεβαια λαμπρο μελλον  και ο bray !!!
μεγαλη εκπληξη φυσικα και η ηττα του undertaker !!!  το σωμα του δεν τραβαει αλλο (εκατσε μια ημερα σε νοσοκομειο μετα τον αγωνα αφου τραυματίστηκε),ειναι τελειος γερασμενο ! πρεπει να αποσυρθει μετα αυτη την ηττα !!! το wwe ηθελε να σπασει το streak σε επετειακη wrestelmania και αυτο ακρβως εκανε !!! το wwe διαλεξε τον brock lesnar και μαλλον σωστα εκανε !!! Είναι ο μεγαλύτερος πρωταθλητής του UFC, κρατώντας τον τίτλο Heavyweight για 707 μέρες. Σε ηλικία 25 ετών, έγινε ο νεότερος πρωταθλητής του WWE (σπάζοντας το ρεκόρ του Rock).Από την WrestleMania XXX και μετά, μπορεί να θεωρηθεί, κατά την γνώμη μου, ο αυτοκράτορας των MMA και του Pro Wrestling. Μάλιστα, είχε και καριέρα στο National Football League. ο undertaker μετα αυτη την ηττα λογικα αποσύρεται απο την ενεργο δραση και [size=15pt]δεν πρόκειται να δουμε ποτε undertaker vs sting στην wrestlemania !!! περισσοτερο για αυτο στεναχωρήθηκα που εσπασε το streak !!!  [/size]
το main event ηταν εκπληκτικο !!! ευτυχως που το κανανε triple threat match !!! ηταν η βραδια του daniel bryan !!! αντεξε τοσο πολυ ξυλο και 2 αγωνες !!!! πρωτη φορα σε main event wrestlemania  και τα καταφερε ! εξαιρετικος παλαιστης !!!  καλητερος σιγουρα και απο randy orton kai batista !!!! το τελος ηταν εξαιρετικο αφου ολο το κοινο φωναζε YES YES YES YES !!!! το wwe εσωσε την παρτιδα και ακουσε το κοινο και τον κοσμο !!!! ηθελαν πρωταθλητη τον daniel bryan και τον εκαναν, μαλιστα με εντυπωσιακο τροπο νικωντας 2 αγωνες απεναντι σε μεγαλα αστερια του wwe   !!!!

YΓ. μια προβλεψη για την wrestlemania 31,του χρονου 2015 : rock vs brock  :grin:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
50 something πρέπει να ήταν. Τον γούσταρα αυτόν και τον και Ματσο Μαν ραντυ σααααβατζ στα 90 που μας έδειχνε ο ΑΝΤ1 αγώνες WWF. πριν 2-3 χρόνια είχα δει τον αγώνα που έδωσε ως come back  στην Iσπανία εναντίον ενός μαύρου. Ήταν σε πολύ καλή σωματική κατάσταση. Αυτό το θέαμα πάντως κολλάει στους Αμερικάνους, όχι σε μας.

Δυστυχώς δύο μέρες μετά την εμφάνισή του στην wrestlemania 30, Ultimate Warrior πέθανε...
www.wwe.com/inside/ultimate-warrior-passes-away-26223975]http://www.wwe.com/inside/ultimate-warrior-passes-away-26223975[/url]

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξέρω πόσοι είδατε σήμερα το summerslam και τον αγώνα Λέσναρ εναντίον Σίνα, τέτοια κατά κράτος επικράτηση δεν έχω ξαναδεί. Σαν να παλεύει ενήλικας με παιδάκι, ο Λέσναρ έκανε 16 powerbomb στον Σίνα, στην κυριολεξία τον διέλυσε. Πρώτη φορά σε αγώνα για τη ζώνη έχω δει τέτοιο θέαμα. Ο μύθος του Σίνα κατέρρευσε.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Για δώστε προγνωστικά ρε παιδιά για τη WM 31
1) Brock Lesnar vs Roman Reigns
2) Rusev vs John Cena
3) Barret vs Daniel Bryan vs Den Abrose