Νέα

WWE WRESTLEMANIA XXX

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Με τρισμεγιστο hulk hogan 100 χρονων...γουσταρωωωω!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

papatsakalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
369
Πόντοι
21
Εντάξει μαμήθηκε ο Δίας.
Χαλάσαν το streak.
Όλος ο κόσμος γι αυτό μιλάει.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω ιδιαιτερο κολλημα με το streak .
Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα , αν το εσπαγε καποιος νεος .

Θα το πω εδω γιατι αλλου θα με φανε :

ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES

ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES , ΥΕS , YES , YES

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Έχω την αίσθηση ότι το σπάσιμο του σερί ήταν εκτός σεναρίου. Που το στηρίζω αυτό, αμέσως μετά τη νίκη του Λέσναρ επικράτησε απόλυτη βουβαμάρα, ούτε καν η μουσική του έπαιξε και φάνηκε ότι ούτε και ο ίδιος το πίστευε. Κάτι μου λέει ότι ο Αντερτέικερ επέλεξε να χάσει και ότι στο αποψινό RAW θα ανακοινώσει την αποχώρηση του απ το pro-wrestling.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αποτι διαβαζω ηταν να χασει απο την αρχη . Η μουσικη αργησε να παιξει απο σεβασμο και να γινει πιο δραματικο το ολο σκηνικο .

Και γω πιστευω οτι αυτο ηταν το τελευταιο ματς του Taker . Νταξει δεν μπορει αλλο .

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως ήταν εντυπωσιακή η είσοδος του, με τα 21 φέρετρα παρατεταγμένα στη σειρά και το 22 του Λέσναρ, που τελικά δεν μπήκε μέσα.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Νομίζω ότι το ιδανικό για το σπάσιμο του σερι του taker θα ήταν να γίνει απ τον cena, αφού ο τελευταίος είχε κάνει ένα εντυπωσιακό hell turn.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι το ιδανικό για το σπάσιμο του σερι του taker θα ήταν να γίνει απ τον cena, αφού ο τελευταίος είχε κάνει ένα εντυπωσιακό hell turn.

Eγω θα ηθελα εναν νεο πχ τον Roman Reigns για να κτισουν πανω σαυτο .

Τεσπα οτι εγινε εγινε και στην τελικη ηταν επιλογη του Taker .

Και κατι τελευταιο : John Cena Sucks !!!!!!!!!!!

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Eγω θα ηθελα εναν νεο πχ τον Roman Reigns για να κτισουν πανω σαυτο .

Τεσπα οτι εγινε εγινε και στην τελικη ηταν επιλογη του Taker .

Και κατι τελευταιο : John Cena Sucks !!!!!!!!!!!
Γιατί ρε φίλε. Μια χαρά ήταν το ματς του με τον Wyatt.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
10172697_841650542529683_1318733330_n.jpg

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.