δυστυχως φιλε μου δεν μπορω να σε καλυψω απολυτα σε αυτα που μου ζητας. διοτι η κοπελα μου ειναι απο εκει οποτε υπαρχει σπιτι.αρα ενα εξοδο μεγαλο μειον...
τωρα αεροπορικα αστα..φαρμακειο. 1240Ε για los angeles πηγαινε ελα.
υπαρχουν κ φτηνοτερες λυσεις κατα 100 εως και 150 ευρω αλλα πρεπει να το κυνηγας κ ειναι απο εταιρειες με επι το πλειστον αρνητικα reviews. εμεισ κλεισαμε με swiss. ισως το μη χειρον βελτιστον...
τωρα τα εισιτηρια για το event ειναι περιπου 150$ με την απαραιτητη προυποθεση ομως να υπαρχει διευθυνση αμερικης γιατι ή υπαρχει εξτρα κοστος αποστολης εδω ή δεν γινεται. συγγνωμη αλλα δεν το θυμαμαι καλα αυτο.
το ταξιδι δεν γινεται αποκλειστικα για το wwe. ε αλοιμονο κιολας... απλως οταν κλεισαμε εισιτηρια περιπου 3 μηνες πριν, το θυμαμαι σαν τωρα, ειπα δεν κοιταω να δω που θα βρισκεται το event εκεινη την εβδομαδα...ε καταλαβαινεις οταν ειδα οτι ειναι στο la αρχισα το ψηστηρι! δεν μπορεισ να φανταστεις πως εκανα. η δικια μου με κοιταγε σαν χαζη...
προσπαθουσα να της εξηγησω πως το παρακολουθω απο μικρος απο wwf κ πως το να το πετυχω την μια και ισως μοναδικη φορα που θα βρεθω στην αμερικη ειναι κατι που δεν υπαρχει...καλα θα πηγαινα μονος μου αν δεν ηθελε αλλα ηθελα να την τραβηξω μπας και την κολλησω! ασε που θα δω κ το staples center που ειναι απιστευτο γηπεδο...
οτι θελεις και αν μπορω ευχαριστων να βοηθησω.