Νέα

Women and Technology

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pistonizer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
εξηγείστε μου κάτι σας παρακαλώ....

αυτές τις γυναίκες που περιγράφετε, πού τις βρίσκετε??
ψάχνετε πολύ?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ξερεις πολλους ανδρες να ξερουν να σιδερωσουν εστω κ ενα βρακι ?
Ξερες πολλους ανδρες να ξερουν να φτιαξουν εστω κ μια μακαροναδα ?

εχεις μεινει καποια χρονια πισω ρε συ mclein..
ακου σε τι κουβεντα επεσα προχθες στο σπιτι φιλικου ζευγαριου που ετοιμαζοταν για τριημερο: ρε συ γυναικα, βαλε μου δυο τρια ρουχα στη τσαντα.. απαντηση? σιγα μη μαζευω και τα βρακια σου ρε!!..  :o :o :o  >:( >:( >:(
ε, πολυ περισσοτερο να του τα σιδερωσει..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ξερεις πολλους ανδρες να ξερουν να σιδερωσουν εστω κ ενα βρακι ?
Ξερες πολλους ανδρες να ξερουν να φτιαξουν εστω κ μια μακαροναδα ?

Γιατί εσύ ξέρεις πολλές γυναίκες να τα κάνουν αυτά? :uglystupid: Κάτω των 40 εννοώ...

Επισκέπτης
Φίλους μου και μαγειρεύουν υπέροχα και τους βγάζω το καπέλο. Επίσης κάνουν δουλειές σπιτιού επειδή ζουν μόνοι τους ισάξια και επάξια με εμένα. Μπράβο τους.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
εξηγείστε μου κάτι σας παρακαλώ....

αυτές τις γυναίκες που περιγράφετε, πού τις βρίσκετε??
ψάχνετε πολύ?

Αυτές είναι οι γυναίκες που κυκλοφορούν γύρω μας. "Καθημερινές γυναίκες" ή "κορίτσια της διπλανής πόρτας" ή "απλές κοπέλλες" κατ΄άλλους. Το δύσκολο (ή μάλλον αδύνατο) είναι να βρει κανείς γυναίκες που να μην είναι έτσι.

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
οπότε, καλά που δεν έχω εγώ σχέσεις με τέτοιες γυναίκες..

Επισκέπτης
εχεις μεινει καποια χρονια πισω ρε συ mclein..
ακου σε τι κουβεντα επεσα προχθες στο σπιτι φιλικου ζευγαριου που ετοιμαζοταν για τριημερο: ρε συ γυναικα, βαλε μου δυο τρια ρουχα στη τσαντα.. απαντηση? σιγα μη μαζευω και τα βρακια σου ρε!!..  :o :o :o  >:( >:( >:(
ε, πολυ περισσοτερο να του τα σιδερωσει..
σκεφτηκες οτι εσυ μπορει να εισαι πιο μπροστα απ'την εποχη σου ?
ή μηπως εχεις ''λαθος'' κ ''περιεργες'' συναναστροφες ?

Γιατί εσύ ξέρεις πολλές γυναίκες να τα κάνουν αυτά? :uglystupid: Κάτω των 40 εννοώ...
παρα πολλες...δν θα πω ολες...γιατι δυστυχως ξερω κ πολλες ''αχρηστες'' στον τομεα αυτο αλλα εξπερ σε αλλους....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Περιοχή της California που είναι συγκεντρωμένες οι εταιρείες Πληροφορικής

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ εγω ξερω πολλους ανδρες που κ μαγειρευουν κ βοηθανε στις δουλειες του σπιτιου κ καλα κανουν
ουτε ειναι ολοι αχρηστοι σ αυτους τους τομεις ουτε κ ολες αχρηστες στα τεχνολογικα κλπ... αμαν πια με τα στερεοτυπα...

Επισκέπτης
κ εγω ξερω πολλους ανδρες που κ μαγειρευουν κ βοηθανε στις δουλειες του σπιτιου κ καλα κανουν
ουτε ειναι ολοι αχρηστοι σ αυτους τους τομεις ουτε κ ολες αχρηστες στα τεχνολογικα κλπ... αμαν πια με τα στερεοτυπα...
καλα,περιμενε να βρουμε το δικιο μας εδω μεσα....

Υ/Γ->το οτι καποτε θα ερχοταν η ωρα να συμφωνησουμε δν το περιμενα ποτε..:) :) :)

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
quote author=BiteMeIaMfresH link=topic=12058.msg191021#msg191021 date=1184178517]
αμαν πια με τα στερεοτυπα...
[/quote]

όοοοοοοχι...
γιατί.....
άλλωστε, όοοοολοι οι άντρες είναι τρομερά μαστόρια, techno freaks κλπ. και όοοοολες οι γκόμενες είναι άσχετες ηλήθειες και γενικα για τον πούτσο..[

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
στην πυραααααααααα ολες στην πυραααααααααα :2funny:
καλα,περιμενε να βρουμε το δικιο μας εδω μεσα....

Υ/Γ->το οτι καποτε θα ερχοταν η ωρα να συμφωνησουμε δν το περιμενα ποτε..:) :) :)

καλα εγω συμφωνω μαζι σου ως επι το πλειστον τελευταιως... να το κοιταξουμε? χαχαχαχα

Επισκέπτης
στην πυραααααααααα ολες στην πυραααααααααα :2funny:
καλα εγω συμφωνω μαζι σου ως επι το πλειστον τελευταιως... να το κοιταξουμε? χαχαχαχα
μονο αμα αρχισεις να γραφεις για στριπ,ρωσιδες κλπ.....κ αν αρχισω να χαλαω ολα τα τοπικ εγω με αντιθετες κ μη αποδεκτες αποψεις....
τοτε ναι,θα εχουμε κρουσμα σοβαρο....:P :P :P :P :P :P.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μακλειν και εγω συμφωνω μαζι σου τελευταιως και λεω να κανω καμια εξεταση αιματος :P Μα τι στο καλο? αναδρομος ερμης κυκλοφορει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom