axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ειμαι απο 1998 χρηστης κινητης τηλεφωνιας και συγκεκριμενα στην telestet - tim - wind με ενα αριθμο ολα αυτα τα χρονια.
Οι λογαριασμοι μου ποτε δεν ξεπερασαν εδω και 5 ετη οσα και το ευρω το ποσον των 30-35 ευρω.... και παντοτε πληρωμενοι στην ωρα τους.
Μια - δυο φορες μονο λογω φορτου εργασιας παραλλειψα να τους πληρωσω με αποτελεσμα να πληρωσω δυο λογαριασμους την επομενη.
Περισσυ λοιπον εκανα δευτερη συνδρομη για την μητερα μου λογω των λαχειων ωστε να υπαρχει επικοινωνια την ωρα εργασιας ωστε να βλεπω τι στοκ εμπορευμα και τι διαθεσιμοτητα υπαρχει σε αριθμους.
Δυστυχως λογω του προχωρημενου της ηλικιας της δεν χρησημοποιηθηκε το κινητο ποτε, με αποτελεσμα να πληρωνω μια συνδεση ασκοπα .....
μερικες φορες με μπερδευε αυτο γιατι ενω απαιτησα να ενσωματωθει ο λογαριασμος στον δικο μου δεν μπορουσε να γινει τιποτα.......
Ειχα ενα SΟΝΥ W960 δικο μου που το ανταλλαξα με μικρη διαφορα με ενα Ν96 εδω ηταν που ηρθε το προβλημα .....
Το Ν96 το εχω σχεδον 2,5 εβδομαδες και δυο φορες εβαλα να δουλεψει το GPS απο περιεργεια για 2-5 λεπτα το ΠΟΛΥ καθως κατεβασα και καποια πραγματα συνολικα 24,5 μβ απο το τηλεφωνο.
Ενω και δυο φορες καταλαθος ενεργοποιηθηκε το ιντερνετ αφου δεν ειχα κλειδωσει το πληκτρολογιο για δυο ωρες η καθε φορα !!!!!!!
Aρα εχουμε και λεμε 5-7 λεπτα GPS + 24,5 MB ογκο δεδομενων + 4-5 ωρες ιντερνετ (αθελα μου)
Λοιπον στις 19/3 παω στην Wind να πληρωσω τους λογαριασμους μου (καμια φορα παω και χωρις να μου ερθουν λογαριασμοι)....
....και μου λεει το παλικαρι 70,5 ευρω συνολο οι ΔΥΟ λογαριασμοι...
πληρωνω λοιπον και φευγω καθαρισαμε για εναν μηνα λεω ...... (τρομαρα μου)
Προχθες λοιπον τριτη μου ερχεται λογαριασμος για 70,75 ευρω
και παω να δω τι εχει γινει λαθος.......
Του λεω το νουμερο παλι να δει τι τρεχει.....
.... μου λεει θα πληρωσετε με καρτα η μετρητα ?
Του λεω αφου πληρωσα ηδη 70,5 που ειχα ερθει πριν λιγες μερες τι τρεχει ?
καποιο λαθος θα εχει γινει του λεω ......
Μου απαντα κανενα λαθος εδω βλεπω πως εσεις κανετε λαθος στο ποσον μου λεει ....
τι λαθος ? του λεω εγω....
ΕΙΝΑΙ 183 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ !!!!!!!
ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΓΩ !!!!
Ρε φιλε του λεω τι 183 ευρω μου λες τωρα ρε φιλε ?
Εγω εχω πληρωσει οτι πρεπει....
Τι ειναι τωρα αυτα που μου λετε ?
Οταν σας ερθει ο λογαριασμος ελατε να δουμε τι τρεχει μου λεει
αρα εχουμε και λεμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΘΕΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 183 ΕΥΡΩ !!!!!!
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ?
ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΓΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ GPS ?
Εγω παντως απο αυριο το πρω'ι' σκεφτομαι να βαλω καρτουλα μεχρι να ερθει ο λογαριασμος και αν δεν βρεθει ακρη να τερματισω και τις συνδεσεις πλεον (η μια θα τερματιστει ουτως η αλλως)
Τα σχολια δικα σας ......
Οι λογαριασμοι μου ποτε δεν ξεπερασαν εδω και 5 ετη οσα και το ευρω το ποσον των 30-35 ευρω.... και παντοτε πληρωμενοι στην ωρα τους.
Μια - δυο φορες μονο λογω φορτου εργασιας παραλλειψα να τους πληρωσω με αποτελεσμα να πληρωσω δυο λογαριασμους την επομενη.
Περισσυ λοιπον εκανα δευτερη συνδρομη για την μητερα μου λογω των λαχειων ωστε να υπαρχει επικοινωνια την ωρα εργασιας ωστε να βλεπω τι στοκ εμπορευμα και τι διαθεσιμοτητα υπαρχει σε αριθμους.
Δυστυχως λογω του προχωρημενου της ηλικιας της δεν χρησημοποιηθηκε το κινητο ποτε, με αποτελεσμα να πληρωνω μια συνδεση ασκοπα .....
μερικες φορες με μπερδευε αυτο γιατι ενω απαιτησα να ενσωματωθει ο λογαριασμος στον δικο μου δεν μπορουσε να γινει τιποτα.......
Ειχα ενα SΟΝΥ W960 δικο μου που το ανταλλαξα με μικρη διαφορα με ενα Ν96 εδω ηταν που ηρθε το προβλημα .....
Το Ν96 το εχω σχεδον 2,5 εβδομαδες και δυο φορες εβαλα να δουλεψει το GPS απο περιεργεια για 2-5 λεπτα το ΠΟΛΥ καθως κατεβασα και καποια πραγματα συνολικα 24,5 μβ απο το τηλεφωνο.
Ενω και δυο φορες καταλαθος ενεργοποιηθηκε το ιντερνετ αφου δεν ειχα κλειδωσει το πληκτρολογιο για δυο ωρες η καθε φορα !!!!!!!
Aρα εχουμε και λεμε 5-7 λεπτα GPS + 24,5 MB ογκο δεδομενων + 4-5 ωρες ιντερνετ (αθελα μου)
Λοιπον στις 19/3 παω στην Wind να πληρωσω τους λογαριασμους μου (καμια φορα παω και χωρις να μου ερθουν λογαριασμοι)....
....και μου λεει το παλικαρι 70,5 ευρω συνολο οι ΔΥΟ λογαριασμοι...
πληρωνω λοιπον και φευγω καθαρισαμε για εναν μηνα λεω ...... (τρομαρα μου)
Προχθες λοιπον τριτη μου ερχεται λογαριασμος για 70,75 ευρω
και παω να δω τι εχει γινει λαθος.......
Του λεω το νουμερο παλι να δει τι τρεχει.....
.... μου λεει θα πληρωσετε με καρτα η μετρητα ?
Του λεω αφου πληρωσα ηδη 70,5 που ειχα ερθει πριν λιγες μερες τι τρεχει ?
καποιο λαθος θα εχει γινει του λεω ......
Μου απαντα κανενα λαθος εδω βλεπω πως εσεις κανετε λαθος στο ποσον μου λεει ....
τι λαθος ? του λεω εγω....
ΕΙΝΑΙ 183 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ !!!!!!!
ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΓΩ !!!!
Ρε φιλε του λεω τι 183 ευρω μου λες τωρα ρε φιλε ?
Εγω εχω πληρωσει οτι πρεπει....
Τι ειναι τωρα αυτα που μου λετε ?
Οταν σας ερθει ο λογαριασμος ελατε να δουμε τι τρεχει μου λεει
αρα εχουμε και λεμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΘΕΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 183 ΕΥΡΩ !!!!!!
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ?
ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΓΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ GPS ?
Εγω παντως απο αυριο το πρω'ι' σκεφτομαι να βαλω καρτουλα μεχρι να ερθει ο λογαριασμος και αν δεν βρεθει ακρη να τερματισω και τις συνδεσεις πλεον (η μια θα τερματιστει ουτως η αλλως)
Τα σχολια δικα σας ......