Νέα

Wind.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 965
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειμαι απο 1998 χρηστης κινητης τηλεφωνιας και συγκεκριμενα στην telestet - tim - wind με ενα αριθμο ολα αυτα τα χρονια.

Οι λογαριασμοι μου ποτε δεν ξεπερασαν εδω και 5 ετη οσα και το ευρω το ποσον των 30-35 ευρω.... και παντοτε πληρωμενοι στην ωρα τους.
Μια - δυο φορες μονο λογω φορτου εργασιας παραλλειψα να τους πληρωσω με αποτελεσμα να πληρωσω δυο λογαριασμους την επομενη.

Περισσυ λοιπον εκανα δευτερη συνδρομη για την μητερα μου λογω των λαχειων ωστε να υπαρχει επικοινωνια την ωρα εργασιας ωστε να βλεπω τι στοκ εμπορευμα και τι διαθεσιμοτητα υπαρχει σε αριθμους.

Δυστυχως λογω του προχωρημενου της ηλικιας της δεν χρησημοποιηθηκε το κινητο ποτε, με αποτελεσμα να πληρωνω μια συνδεση ασκοπα .....

μερικες φορες με μπερδευε αυτο γιατι ενω απαιτησα να ενσωματωθει ο λογαριασμος στον δικο μου δεν μπορουσε να γινει τιποτα.......

Ειχα ενα SΟΝΥ W960 δικο μου που το ανταλλαξα με μικρη διαφορα με ενα Ν96 εδω ηταν που ηρθε το προβλημα .....

Το Ν96 το εχω σχεδον 2,5 εβδομαδες και δυο φορες εβαλα να δουλεψει το GPS απο περιεργεια για 2-5 λεπτα το ΠΟΛΥ καθως κατεβασα και καποια πραγματα συνολικα 24,5 μβ απο το τηλεφωνο.

Ενω και δυο φορες καταλαθος ενεργοποιηθηκε το ιντερνετ αφου δεν ειχα κλειδωσει το πληκτρολογιο για δυο ωρες η καθε φορα !!!!!!!

Aρα εχουμε και λεμε 5-7 λεπτα GPS + 24,5 MB ογκο δεδομενων + 4-5 ωρες ιντερνετ (αθελα μου)

Λοιπον στις 19/3 παω στην Wind να πληρωσω τους λογαριασμους μου (καμια φορα παω και χωρις να μου ερθουν λογαριασμοι)....

....και μου λεει το παλικαρι 70,5 ευρω συνολο οι ΔΥΟ λογαριασμοι...

πληρωνω λοιπον και φευγω καθαρισαμε για εναν μηνα λεω ...... (τρομαρα μου)

Προχθες λοιπον τριτη μου ερχεται λογαριασμος για 70,75 ευρω
και παω να δω τι εχει γινει λαθος.......

Του λεω το νουμερο παλι να δει τι τρεχει.....

.... μου λεει θα πληρωσετε με καρτα η μετρητα ?

Του λεω αφου πληρωσα ηδη 70,5 που ειχα ερθει πριν λιγες μερες τι τρεχει ?
καποιο λαθος θα εχει γινει του λεω ......

Μου απαντα κανενα λαθος εδω βλεπω πως εσεις κανετε λαθος στο ποσον μου λεει ....

τι λαθος ? του λεω εγω....

ΕΙΝΑΙ 183 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ !!!!!!!

ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΓΩ !!!!

Ρε φιλε του λεω τι 183 ευρω μου λες τωρα ρε φιλε ?

Εγω εχω πληρωσει οτι πρεπει....

Τι ειναι τωρα αυτα που μου λετε ?

Οταν σας ερθει ο λογαριασμος ελατε να δουμε τι τρεχει μου λεει

αρα εχουμε και λεμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΘΕΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 183 ΕΥΡΩ !!!!!!

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ?

ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΚΑΙ ΟΓΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ GPS ?

Εγω παντως απο αυριο το πρω'ι' σκεφτομαι να βαλω καρτουλα μεχρι να ερθει ο λογαριασμος και αν δεν βρεθει ακρη να τερματισω και τις συνδεσεις πλεον (η μια θα τερματιστει ουτως η αλλως)

Τα σχολια δικα σας ......

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ΕΙΝΑΙ 183 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ !!!!!!!

183 κλοτσες θελεις ???θα του ελεγα εγω.δεν θα πληρωνα τπτ και θα πηγαινα σε αλλη εταιρεια.τι θα σου κανουν???το εχω κανει και εγω πιο παλια αλλα με μικροτερο ποσο.καπου στα 80ευρο

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν πιστευω οτι ειναι ετσι .....

εχουν γινει και πλειστηριασμοι ακινητων για τετοιες υποθεσεις ........

Το ερωτημα ειναι πως μπορουμε να προστατευτουμε απο τετοιες παραλογες χρεωσεις ?

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
πο τοτε που η telecom italia αφησε την εταιρεια την πουλησε δηλαδη στην texas pacific η εταιρεια παει κατα διαολου.Η TP την αποεπενδυσε πηρε τα κεφαλαια και την εδωσε τζαμπα στους αραπαδες της orascom.Απο τοτε η εταιρεια βολοδερνει και κοροδευει τους πελατες.Πολλα τα παραπονα.Γαμημενοι εχεις συνδρομη σε τηλ.γραφεσαι για ADSM π.χ για 5gb το μηνα.Εισαι καινουργιος και τις πρωτες μερες κατεβαζεις πολλα π.χ 2gb αλλα δεν ανησυχεις γιατι εισαι πολυ κατω απο τα 5gb σε 5 ημερες αυτοι βγαζουν λ/σμο και σου ζητανε π.χ 180 λες γιατι και σου λενε γιατι ο λ.σμος τηλ και adsm πρεπει να εχουν την ιδια ημερομηνια εκδοσης γιατι ετσι γουσταρουμε
και σε 5 ημερες κατεβασες 2giga ενω επρεπε να κατεβασεις 0,8 σκασε τα υπολοιπα μαλακα.Αλλαζεις σπιτι το ADSM δεν λειτουργει παλι πληρωνεις γιατι εχεις 12 συμβαση.
Νομιζω οτι γινεται μετακινηση φορητοτητα προς otenet.Δεν ξερω τι μπουρδελο ειναι η otenet.πΙθανον οι γερμανοι να ειναι κυριοι και σιγα-σιγα να την στρωσουν.Η VODAFONE ειναι και αυτη σε μαυρο χαλι και απο 1η εχει καταντησει 3η.Σε καθε περιπτωση στελνεται καταγγελιες με email στην αρχη τηλεπικοινωνιων αυτοι απαντουν και επιλαμβανονται.Ο συνηγορος του καταναλωτη
ψιλο-μπουρδελακι...

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σιγουρα θα κανω καταγγελια στο ινκα αφου πρωτα μουερθει ο λογαριασμος να δω τι παπαριες εχουν γραψει εκει μεσα ........

diomidis33

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνησω με τον analprison...
για τόσο μικρο ποσό δεν τους συμφερει να κινηθουν δικαστικά εναντίον σου κ δεν έχουν κ δίκιο
Μόνο οι τράπεζες το κάνουν που για 30-50 ευρω σε βάζουν τειρεσία....
έπρεπε να μην πληρώσεις τίποτα
κ σε μένα ήταν ξεκλείδωτο το πληκτρο για το internet κ για 20-30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
χρέωση ήταν 0.30 ε
ξύλο κ μαύρο στους κλέφτες!!

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν τους εχω πληρωσει ακομη γιατι περιμενω τον λογαριασμο
να δω ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ και μετα θα πληρωσω αναγκαστικα γιατι δεν θελω να μπλεξω με καταστασεις ......

ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ......

Μια καλη ιδεα θα ηταν να στελνουν μηνυμα απο την ΚΑΘΕ εταιρια την ωρα που μπαινει
ο οποιοσδηποτε χρηστης στο ιντερνετ και να τον προειδοποιουν για την χρεωση.....

πχ

Σας ενημερωνουμε οτι προκειται να ενεργοποιησετε παροχη υπηρεσιων που
κοστιζει 7 ευρω το λεπτο ...... ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ?

Δεν θα ηταν πιο ΤΙΜΙΟ προς ολους μας ?

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
................Γαμημενοι εχεις συνδρομη σε τηλ.γραφεσαι για ADSM π.χ για 5gb το μηνα.Εισαι καινουργιος και τις πρωτες μερες κατεβαζεις πολλα π.χ 2gb αλλα δεν ανησυχεις γιατι εισαι πολυ κατω απο τα 5gb σε 5 ημερες αυτοι βγαζουν λ/σμο και σου ζητανε π.χ 180 λες γιατι και σου λενε γιατι ο λ.σμος τηλ και adsm πρεπει να εχουν την ιδια ημερομηνια εκδοσης γιατι ετσι γουσταρουμε
και σε 5 ημερες κατεβασες 2giga ενω επρεπε να κατεβασεις 0,8 σκασε τα υπολοιπα μαλακα..........

Και εγω την πάτησα..... αλλα δεν είχα κ τηλέφωνο, μόνο ADSM. Μεγάλα καργιόλια, ο λογαριασμός πχ ανοίγει στις 28 του μήνα, κ λες οκ κ του αλλάζεις τα φώτα. Αλλά αυτοί θεωρούν ημ έναρξης την πρώτη κάθε μήνα. Δηλαδή εσύ θα πληρώσεις για 2 μέρες 30/μηνιαίο αλλά θα πρέπει να καταναλώσεις κ GBπρογράμματος/30μέρες οπότε άνετα περνας το όριό σου κ πληρώνεις έξτρα. Βέβαια γαμήστε τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom