Νέα

Wind Media, άλλη μια καλοστημένη απάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximTsigalko7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Τυπε,μεχρι εχθες το απογευμα πιυ εκλεισε,αφου φαινοταν η φαση απο το σκ,ελεγε πως επειδη κλάπηκαν οι κωδικοί μελών,να βαλει ο καθενας 300€ ωστε να αποδειξει πως δεν ειναι μπωτ,ξαναανακτωντας τους κωδικούς πισω η καπως ετσι και πολλοι χώναν 300αρια ενω ηταν κλειστη :confused:

Στο τελος βγηκε μια και ειπε πως «πολλοι θα με κατηγορήσουν,ομως πολλοι μου ειπαν πως ηταν μια ωραια εμπειρια»

Μου θύμισε λιγο Σταικούγα,που απλοί πολιτες τον παιρνουν τηλεφωνο,να του πουν να αυξήσει το Ενφια,υποκύπτοντας στην πιεση των πολιτών :confused:
Εγώ πιστεύω ότι κάποια μουνόπανα δεν άκουσαν και δεν έβαλαν τα τριακοσια ευρώ γι’ αυτό και έκλεισε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
Τυπε,μεχρι εχθες το απογευμα πιυ εκλεισε,αφου φαινοταν η φαση απο το σκ,ελεγε πως επειδη κλάπηκαν οι κωδικοί μελών,να βαλει ο καθενας 300€ ωστε να αποδειξει πως δεν ειναι μπωτ,ξαναανακτωντας τους κωδικούς πισω η καπως ετσι και πολλοι χώναν 300αρια ενω ηταν κλειστη

ρε τι μαλακες υπαρχουν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
Τους εκλεισαν τα μπωτ Τακη , δεν ειναι αστεια τα πραγματα .. αν εβαζαν τα λεφτα τωρα θα ηταν ολοι βασιλιαδες
ο,τι κατακαθι της κοινωνιας ξερω, ειχαν μπει σε αυτη την πυραμιδα....
μπαρμεν, σερβιτοροι, νυχουδες, κομμωτριες, ντελιβεραδες, υπαλληλοι στα ικεα, αποθηκαριοι, αιωνιοι φοιτητες, γυμναστες, σαλεπιτζηδες κτλ...
ολοι ονειρευονταν οτι θα γινουν πλουσιοι ξυνοντας τα αρχιδια τους...οι περισσοτεροι τσιμπησαν ενα αρχιδι και οι υπολοιποι ασχολουνταν 2 μηνες με αυτη την μαλακια για να βγαλουν κερδος 150 ευρω ναπουμε..... :2funny:
πλεμπαιοι και βρωμυλοι... :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
μπαρμεν, σερβιτοροι, νυχουδες, κομμωτριες, ντελιβεραδες, υπαλληλοι στα ικεα, αποθηκαριοι, αιωνιοι φοιτητες, γυμναστες, σαλεπιτζηδες κτλ...
ολοι ονειρευονταν οτι θα γινουν πλουσιοι ξυνοντας τα αρχιδια τους...οι περισσοτεροι τσιμπησαν ενα αρχιδι και οι υπολοιποι ασχολουνταν 2 μηνες με αυτη την μαλακια για να βγαλουν κερδος 150 ευρω ναπουμε..... :2funny:
Πότε πρόλαβεναν οι νυχουδες να κάνουν like ρε Τάκη; Μήπως σου έλεγαν ψέματα

OP
OP
MaximTsigalko7

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
Σέρρες έχει πολύ μπαοκ, να ξερς
Τελευταία έχει αρκετούς γαύρους πάντως και παλιότερα στη γειτονιά μου είχε στεγασμένο σύνδεσμο του γαύρου ο οποίος έκλεισε από παοκτσήδες(πρωτότυπο).

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
Η πλάκα ξέρεις ποια είναι;
Ότι σε ένα τέτοιο σίχαμα που το έπαιζε φίλος, του έλεγα να προσέχει με μια αντίστοιχη φάση εταιρείας και είχε βγει με τσαμπουκά απέναντι μου και μου έλεγε να μη μιλάω γιατί δεν ξέρω..
Θέλουν να χάσουν πολλά φράγκα τέτοια ζώα για να κλάψουν και να καταλάβουν μετά τι μαλακες είναι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
Η πλάκα ξέρεις ποια είναι;
Ότι σε ένα τέτοιο σίχαμα που το έπαιζε φίλος, του έλεγα να προσέχει με μια αντίστοιχη φάση εταιρείας και είχε βγει με τσαμπουκά απέναντι μου και μου έλεγε να μη μιλάω γιατί δεν ξέρω..
Θέλουν να χάσουν πολλά φράγκα τέτοια ζώα για να κλάψουν και να καταλάβουν μετά τι μαλακες είναι.
που να τα βρουν τα πολλα τα φραγκα για να τα χασουν ρε τυπε?
οι περισσοτεροι απο αυτους δεν εχουν στον ηλιο μοιρα....παιζουν 600 ευρω και μετρανε μερα μερα τα σεντς μπας και τα παρουν πισω σε κανα διμηνο...
:confused: :confused: :confused:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
που να τα βρουν τα πολλα τα φραγκα για να τα χασουν ρε τυπε?
οι περισσοτεροι απο αυτους δεν εχουν στον ηλιο μοιρα....παιζουν 600 ευρω και μετρανε μερα μερα τα σεντς μπας και τα παρουν πισω σε κανα διμηνο...
:confused: :confused: :confused:
Ε για αυτούς τα 600€ είναι όσα είναι τα 6.000€ για άλλους.
Πολλά είναι για κάποιους.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Οσο υπαρχουν τραπουλες θα βγαινουνε ρηγαδες κι οσο υπαρχουν κοροιδα θα βγαινουνε λεφταδες. Στην υγεια σας παιδια και χαιρετισματα απο αμπελαλε απο μαιαμι...

ΥΓ.Δε σας τα εφαγε ο Σταικουρας κ οι πουτανες τουλαχιστον:confused::confused::confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
και μετα μου λετε να μην ξεφτυλιζω το καθε φυντανι που μπαινει εδω μεσα και μας το παιζει επιχειρηματιας, λες και ειμαστε 18χρονα που μας επιδοτει τις πουτανες ο μπαμπας :2funny:

Εγω ενα ξερω, οποιος εχει βρει μια ευκαιρια στην αγορα, την κραταει για παρτυ του και την ξεζουμιζει μεχρι να τελειωσει το γαλα, οσο αργοτερα τοσο το καλυτερο. Και υπαρχουν τετοιες ευκαιριες, αλλα μην περιμενετε να τις βρειτε σε διαφημιστικο βιντεακι στο γιουτιουμπ. Πρεπει να εισαι ηλιθιος για να μοιραστεις μια (εστω και μικρη) πηγη πλουτου, γνωριζοντας οτι οσοι περισσοτεροι την κανουν exploit τοσο μειωνεται ο χρονος ζωης της. Εκτος αν ειναι scam ή σαπια πυραμιδα τυπου windmedia :2funny:

AMPELALE που εισαι

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom