Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήμουν στη Ρώμη για κάποια επαγγελματική υποχρέωση. Επειδή έκανα περίπου 60χλμ με το αυτοκίνητο, η εικόνα των πεζοδρομίων είναι απογοητευτική:
Είτε βρίσκεις κάποια μωρά σε μεγάλες λεωφόρους π.χ. Via Colombo είτε σε κάτι γωνίες πάλι μεγάλων δρόμων, κάτω από γέφυρες , μετά από φανάρια (σε σημεία που δεν μπορείς να κόψεις ταχύτητα ακινδύνως) συναντάς μετριότητα. Και το κύριο πρόβλημα είναι η εξυπηρέτηση-ξεπέτα στο δρόμο ή παραδίπλα.... πρέπει να έχεις ενοικιάσει SUV και πάνω για να μην καρφώσει κανένα τακούνι την κονσόλα ή τα μπαλάκια σου.
Κατά την άποψή μου μόνο το 10-15% είναι αξιομάμητες οι του πεζοδρομίου. Πέτυχα σκηνικά α) Να βάζει καύσιμα με το κυλοτάκι σε μίνι βενζινάδικο (παραπλέυρως του δρόμου) προσδοκώντας συνεύρεση και β) τύπισσα που το είχε δαγκώσει από την υγρασία είχε ανάψει φωτιά σε ένα μεταλλικό καλάθι και ζέσταινε τα χέρια της σαν άστεγη.....
Από εκεί κι έπειτα, μία διερευνητική σε call girls ήταν αρκετή για να με πείσει να μείνω μακριά:
α) Τιμές από 200-250 την ώρα με πολύ βασικές υπηρεσίες και όλα τα τα συνήθη όβερ, χρέωση ως εξτραδάκια
β) Τιμές από 300-400 την ώρα, VIP call girls που φυσικά δεν μπορείς να γνωρίζεις (ελλείψει κριτικών) την απόδοση.
Γιατί τελικά, αυτό που χρειάζεται κάποιος ο οποίος αγοράζει υπηρεσίες σεξ είναι η δυνατότητα δυναμικής επιλογής:
Έβγαλες "χαρακτήρα", την ίδρωσες τη φανέλα; Θέλω και αυτό, θέλω και το άλλο, θέλω και άλλη μία ώρα.
Το να κλείσεις 3ωρο για 500-600 ευρώ με τύπισσα που μπορεί να δημοσιοϋπαλληλίσει... είναι ρίσκου ισοδύναμου με το να ποντάρεις σε παπατζή στη Ζήνωνος.....
Αυτά από την "αρχαία" πόλη που η πορνεία...... έχει μεγάλο ψαλίδι.... Champions League και τοπικό ερασιτεχνικό..... Α' και Β' Εθνική απουσιάζουν....
ΥΓ: Δυστυχώς ήταν Ρώμη, γιατί αν ήμοθν Μιλάνο θα ανέβαινα δυο ώρες ως τα σύνορα να μπουρνουζωθώ αποτελεσματικώς κατά την πεπατημένη.