Λοιπον
συντομη επίσκεψη σημερα στα εγκάινια με πολύ εκλεκτη παρέα
orinosleon
Farkeli
Dude007
Billy13
Στο μπαρ δουλευανε 3 κοπελες. 2 αδιαφορες κατ εμε και μια αστερι μελαχροινη και πολυ ομορφη.
Υπηρχε dj που στην αρχη επαιζε ωραια ξενα μπιτακια αλλα μετα το γαμησε με ελληνικουρες της κακιας ωρας, κοινως ηχορυπανση
Δεν ακουω καθολου ελληνικη μουσικη και ειδικα τις λαικες φολες οποτε αυτο το κομματι με χαλασε πολυ
Ξεχωρισα μια ψιλη αδυνατη καλλιγραμμη ξανθια και μια Ρουμανα πολυ ομορφη με ωραιο στηθος την Αντριαννα, φοβερο μωρο.
Οι κοπελες προσεγγιζουν τους θαμωνες στα τραπεζια καθονται πιανουν κουβεντα, ζητανε ποτο , αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι φορτικες.
Ειναι σχετικα ευχαριστες και αν δουν οτι δεν ανταποκρινεσαι αποχωρουν διακριτικα.
Ελπιζω στην επομενη επισκεψη να είναι καλυτερα τα πραγματα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν περασα καλα, μιας και ειχα και καλη παρεα ;)
Να γράψω και εγώ 2 λόγια...
Συμφωνώ ότι η μπαργούμαν,ήταν σούπερ μωρό...με 3άρι στήθος....
Επίσης ο dj,όταν έβαλε Ελληνικά δυνάμωσε και τον ήχο...
Πράγμα που ήταν κάπως ενοχλητικό,λόγω της ακουστικής του χώρου!
Από κοπέλες,2 ήρθαν δίπλα μου...η Ανδριάνα...με φοβερές τορπίλες που έβγαζαν μάτι...
Την ρώτησα πως δουλεύει στο μαγαζί και μου είπε,μόνο κέρασμα...όπως και η άλλη ξανθιά κοπέλα που ήρθε πιο πριν αλλά δεν ρώτησα όνομα!
Τις ρώτησα αν περνάνε σε δωμάτιο,αλλά ακόμα είναι όλα πολύ ρευστά...και δεν ήξεραν ούτε οι ίδιες οι κοπέλες!
Πιστεύω θα βελτιωθούν,στην πορεία...λογικά!