Aruba
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
4-5 κονσομασιόν και καμία 10άρια για τα περαιτέρωπειτε λεπτομερειες ρε μαγκες....ερχομαι αθηνα αυριο απο χανια και ψαχνομαι....
4-5 κονσομασιόν και καμία 10άρια για τα περαιτέρωπειτε λεπτομερειες ρε μαγκες....ερχομαι αθηνα αυριο απο χανια και ψαχνομαι....
Κανείς λάθοςΚαθόλου δεν πρέπει να αξίζει αυτό μαγαζί. Κονσομασιόν μόνο και αρκετά ακριβό.
Μικρο μαγαζι ωραιος χωρος αρκετα μουνια ολων των ηλικιων ως γνωστον σε αυτα τα μαγαζια μπορεις να χαλασεις απο 50 μεχρι οτι εχεις πανω σουκαλημερα.δεν ξερω αν εχετε παρατηρησει μερικες διαφημισεις που κυκλοφορουν αλλα εμενα μου κεντρισαν το ενδιαφερον.δεν γνωριζω ομως τιποτα για το συγκεκριμενο μαγαζι.το εχει επισκεφθει κανεις,γνωριζει καποιος να μας πει τι παιζει εκει?τιμες υπηρεσιες κ.λ.π
Ουσιαστικα ειναι ενα δευτερο X-BARκαλημερα.δεν ξερω αν εχετε παρατηρησει μερικες διαφημισεις που κυκλοφορουν αλλα εμενα μου κεντρισαν το ενδιαφερον.δεν γνωριζω ομως τιποτα για το συγκεκριμενο μαγαζι.το εχει επισκεφθει κανεις,γνωριζει καποιος να μας πει τι παιζει εκει?τιμες υπηρεσιες κ.λ.π
Το μελαχρινό στην υποδοχή πάντως πολύ καλό!
Τι εννοεις στυγνες επαγγελματιες?δεν ηξερες που πηγαινες;Πέρασμα το Σάββατο προς ανίχνευση και εξερεύνηση. Κάτι δε μου άρεσε στο μαγαζί ενώ είναι καλοστημένο και με καλή μουσική, συγκρινομενο με χbar χάνει με μεγάλη διαφορά.
Προσωπική άποψη και γουστα είναι αυτά. 7 ευρώ η μπύρα μου φάνηκαν πολλά και από γυναίκες στυγνες επαγγελματιες που θέλουν να σ ανεβάσουν πριβε για την τσέπη τους
Πώς δν ήξερα. Αλλά άλλο να στο φέρνει με τρόπο και άλλο σαν να πας σούπερ μάρκετΤι εννοεις στυγνες επαγγελματιες?δεν ηξερες που πηγαινες;
Κατά τις 1 που πήγα εγώ ειχε 4 5 άτομα αλλά τους είδα σφιχτούς στο θέμα των ποτών. Εγώ κερασα ένα των 10 (η άλλη μου ανέλυσε εναν κατάλογο που έφτανε τα 200)οσες φορες εχω περασει απεξω δεν βλεπω να υπαρχει κινηση...παταει κανεις εκει μεσα?
Τα 15 λεπτά με την κοπέλα κοστίζουν συνολικά 50 € (30€ η κοπέλα + 20€ το δωμάτιο)...ανάλογα και οι τιμες για περισσότερο χρόνο...οι ίδιες τιμές με το χιμπαρ...Πριν λίγες ημέρες επίσκεψη εδώ. Είχε επτά κοπέλες, όπου οι τέσσερις δήλωσαν Ελληνίδες. Η μία από αυτές, Έλενα ή ναυαγό-σώστρα, γνώστή από τις τσόντες του Σειρηνάκη.
Σαν μαγαζί καλό, αλλά φαρμακείο.
Το ποτό μου 8 ευρώ.
Κέρασμα ποτού 10 - 20 και 30 ευρώ.
Για να πάρεις γκόμενα για πάνω, για 15 λεπτά περίπου, 50 ευρώ στην κοπέλα και 20 για το δωμάτιο.
Για 20 λεπτά, 70 και 20 αντίστοιχα. Για μισή ώρα 100 και 20 αντίστοιχα.
Αυτά όπως μου τα είπε η κοπέλα.
Άντε γεια!