Νέα

West Rose cafe, bar & restaurant. Λ.Αθηνων 204

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
από την άλλη, ο κλασσικός ο μαλάκας ο ελέινας επαγγελματίας γκρινιάρης, και η μεγαλύτερη-καλύτερη πουτάνα στο κόσμο να σκάσει, στάνταρ θα βρει κάτι να γκρινιάξει: πάχυνε, έχει σπυριά, είναι ακριβή, μας κοροιδεύουν, στο μεταξουργείο είναι καλύτερα...

όποιος θέλει πάει όποιος θέλει δεν πάει, τι γκρίνια και εμμονή είναι αυτή; έγραψα κάποια πράγματα μερικές σελίδες πριν, μπαίνω και βλέπω τα ίδια άτομα να γκρινιάζουν για τους ίδιους λόγους, επάγγελμα το έχετε κάνει...

είναι σαν να σκάει κάποιος που έχει λεφτά για ένα atos (ή και καθόλου) έξω από αντιπροσωπεία merdeces και να λέει στους πελάτες κάθε μέρα, ακριβοί είναι μη πάρετε, με τα ίδια λεφτά παίρνω 20 atos και 1200 ραντεβού στο μεταξουργείο, είναι απαράδεκτοι. Επίσης τα merdeces δεν μου αρέσουν, δεν είναι τόσο βολικά, ούτε και τόσο επιτυχημένα (δεν κυκλοφορούν αρκετά) και μας κοροϊδεύουν γιατί αλλού πουλάνε πιο φθηνά και πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα και όσοι αγοράζουν από δω και κορόιδα.

δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει πιρφορία αλλά η γκρίνια είναι επίσης πολύ παράξενη νόσος.

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Κυρίως για την φραση με bold

Και οσο για την παραγραφο με το κοκκινο μου θυμιζει την παλια παροιμία :

"Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κάνει αγουρίδες"..........

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
από την άλλη, ο κλασσικός ο μαλάκας ο ελέινας επαγγελματίας γκρινιάρης, και η μεγαλύτερη-καλύτερη πουτάνα στο κόσμο να σκάσει, στάνταρ θα βρει κάτι να γκρινιάξει: πάχυνε, έχει σπυριά, είναι ακριβή, μας κοροιδεύουν, στο μεταξουργείο είναι καλύτερα...

όποιος θέλει πάει όποιος θέλει δεν πάει, τι γκρίνια και εμμονή είναι αυτή; έγραψα κάποια πράγματα μερικές σελίδες πριν, μπαίνω και βλέπω τα ίδια άτομα να γκρινιάζουν για τους ίδιους λόγους, επάγγελμα το έχετε κάνει...

είναι σαν να σκάει κάποιος που έχει λεφτά για ένα atos (ή και καθόλου) έξω από αντιπροσωπεία merdeces και να λέει στους πελάτες κάθε μέρα, ακριβοί είναι μη πάρετε, με τα ίδια λεφτά παίρνω 20 atos και 1200 ραντεβού στο μεταξουργείο, είναι απαράδεκτοι. Επίσης τα merdeces δεν μου αρέσουν, δεν είναι τόσο βολικά, ούτε και τόσο επιτυχημένα (δεν κυκλοφορούν αρκετά) και μας κοροϊδεύουν γιατί αλλού πουλάνε πιο φθηνά και πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα και όσοι αγοράζουν από δω και κορόιδα.

δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει πιρφορία αλλά η γκρίνια είναι επίσης πολύ παράξενη νόσος.

αυτό είναι η μια εκδοχή
η άλλη εκδοχή είναι η ψευδαίσθηση που τρέφει ο έλλην πιρφόρος καταναλωτής ότι: όσο ακριβότερο τόσο το καλύτερο
και η φυσικά αυτή η μαλακία του έλληνα πιρφόρου είναι επωφελής για όλους: αφενός για τους καταστηματάρχες που του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες (και πολύ καλά του κάνουν) και αφετέρου για μας τους ωφελιμιστές ηδονιστές καθώς δεν θα έχουμε μπούγιο στις παρακμιακές επιλογές μας

και κάτι τελευταίο πιο προσωπικό , προς απάντηση του κύριου ξυδη : πρώτον δεν γκρινιάζω απλά λέω τι σκέφτομαι , δεύτερον έχω λεφτά  και τρίτον στους τέστεις μου για τις επιλογές των άλλων,απλά  θα ποντάρω πάντα το ελάχιστο προσδοκώντας το μέγιστο

την καλησπέρα μου  :hi:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
εχει βρωμομουνες εκει?

που να ξέρω ;  :dunno:

αν ήθελα ψευδαίσθηση flirt και μετά γαμησάκι , θα πήγαινα στο anemos ή στο cosmos cafe στην ομόνοια
θα πλήρωνα 1ευρώ τον φραπέ και κανά 20άρικο τα "ψώνια" μου και 10 το δωμάτιο , αλλά και πάλι δεν πολύ βρίσκω κίνητρο...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
που να ξέρω ;  :dunno:

αν ήθελα ψευδαίσθηση flirt και μετά γαμησάκι , θα πήγαινα στο anemos ή στο cosmos cafe στην ομόνοια
θα πλήρωνα 1ευρώ τον φραπέ και κανά 20άρικο τα "ψώνια" μου και 10 το δωμάτιο , αλλά και πάλι δεν πολύ βρίσκω κίνητρο...

γτ λες οτι εχουν βρωμικο μουνι?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
γτ λες οτι εχουν βρωμικο μουνι?

δεν το λέω για το συγκεκριμένο μαγαζί
είναι ένα γενικότερο φαινόμενο του έλληνα πιρφόρου να χρυσώνει και να αγκιστρώνεται σ'ένα βρώμικο μουνί λόγω
έλλειψης επιλογών.

το τι τυρί και μήκυτα έχω δεί στις ελλεηνίδες δεν περιγράφεται και δίπλα το κόκερ να γαυγίζει κουνώντας την ουρά...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δεν το λέω για το συγκεκριμένο μαγαζί
είναι ένα γενικότερο φαινόμενο του έλληνα πιρφόρου να χρυσώνει και να αγκιστρώνεται σ'ένα βρώμικο μουνί λόγω
έλλειψης επιλογών.

το τι τυρί και μήκυτα έχω δεί στις ελλεηνίδες δεν περιγράφεται και δίπλα το κόκερ να γαυγίζει κουνώντας την ουρά...

φιλε αν θυμασαι στο δολωμα η βουγιουκλακη ειχε πει ατακα στον αλεκο αλεξανδρακη οσο πιο βρωμικη δουλεια κανει μια γυναικα τοσο πιο καθαρη ειναι στο σωμα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
φιλε αν θυμασαι στο δολωμα η βουγιουκλακη ειχε πει ατακα στον αλεκο αλεξανδρακη οσο πιο βρωμικη δουλεια κανει μια γυναικα τοσο πιο καθαρη ειναι στο σωμα

είναι αληθές αυτό

άκου και κάτι που μου ρθε:

απο τις πολλές ουρολοιμώξεις που μας έρχονται , μου έκανε εντύπωση μια σαπιομούνα την οποία την φρόντιζε υπερ το δέον το "κόκερ" της
μας έσπαγε τα ...συνέχεια , ήταν συνέχεια δίπλα της και τέλοσπάντων την φρόντιζε πολύ και εντωμεταξύ το αιδοίο της ήταν πολύ μολυσμένο...

και σκεφτόμουν τι θα έκανα εγώ στη θέση του

χωρίς αμφιβολία θα την πέταγα απο το παράθυρο χωρίς δεύτερη σκέψη , όχι να κάθομαι 24ώρες δίπλα της

μπορεί να ακούγεται παράξενο και κυνικό αυτό , αλλά είμαι βέβαιος ότι το κίνητρο του πιρφόρου είναι η έλλειψη εναλλακτικής πρόσβασης σε αιδοίο για σεξουαλικούς σκοπούς και έτσι συγκολλάται σ'αυτό που έχει πρόσβαση και τακτική και επαφή

αυτά απο μένα , καλο σας βράδυ  ;)  :sleeping: :tired:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
είναι αληθές αυτό

άκου και κάτι που μου ρθε:

απο τις πολλές ουρολοιμώξεις που μας έρχονται , μου έκανε εντύπωση μια σαπιομούνα την οποία την φρόντιζε υπερ το δέον το "κόκερ" της
μας έσπαγε τα ...συνέχεια , ήταν συνέχεια δίπλα της και τέλοσπάντων την φρόντιζε πολύ και εντωμεταξύ το αιδοίο της ήταν πολύ μολυσμένο...

και σκεφτόμουν τι θα έκανα εγώ στη θέση του

χωρίς αμφιβολία θα την πέταγα απο το παράθυρο χωρίς δεύτερη σκέψη , όχι να κάθομαι 24ώρες δίπλα της

μπορεί να ακούγεται παράξενο και κυνικό αυτό , αλλά είμαι βέβαιος ότι το κίνητρο του πιρφόρου είναι η έλλειψη εναλλακτικής πρόσβασης σε αιδοίο για σεξουαλικούς σκοπούς και έτσι συγκολλάται σ'αυτό που έχει πρόσβαση και τακτική και επαφή

αυτά απο μένα , καλο σας βράδυ  ;)  :sleeping: :tired:

περα απο την πλακα πολλες ελλεινιδες ειδικα πανω απο 30 βαζουν τα σκυλια τους να τους κανουν γλειφομουνι

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.879
Πόντοι
22.785
.....

...... καί έχθές πάλι μετά άπό δίωρη παραμονή, κάπου μία θλίψη έκανε τήν έμφανισή της.....

...... ώδή γιά τούς ύπέρτατα ποθούντες !!

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Και μία πρόβλεψη: Αλεσσάντρα, Μαρίνα και όσες τυχόν άλλες πάνε στο εν λόγω μαγαζί, ανεξαρτήτως αν αυτό θα κρατηθεί (και μακάρι, γιατί δουλεύουν άνθρωποι), θα επιστρέψουν στα στούντιο με σκυμμένο κεφάλι, όπως έκαναν και κάποιες άλλες που δοκίμασαν την τύχη τους ως call girls, γιατί τα κορόιδα είναι πλέον λίγα (θέλω να πιστεύω)...

Καλό ξημέρωμα

Εγω απο αυριο θα ειμαι μονο δωμάτιο ... Δεν αντέχω τελικά χωρίς αυτο  :tits2:

18:00 με 05:00
Back in the game

:fuck2: :knockinb: :rockon:

Δικαιώθηκα στην πρόβλεψή μου πριν καν περάσουν δυο βδομάδες! Η Αλεσσάντρα εδώ και πολλές μέρες δουλεύει βραδινή στο Χ-ΜΠΑΡ και η Μαρίνα ανακοίνωσε χθες ότι επιστρέφει στο Φυλής 104!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δικαιώθηκα στην πρόβλεψή μου πριν καν περάσουν δυο βδομάδες! Η Αλεσσάντρα εδώ και πολλές μέρες δουλεύει βραδινή στο Χ-ΜΠΑΡ και η Μαρίνα ανακοίνωσε χθες ότι επιστρέφει στο Φυλής 104!
Φίλε δεν είναι πρόβλεψη,ήταν σίγουρο ότι θα επέστρεφαν στις βάσεις τους οι κορασίδες!  :hi:
Άλλη μια γνωστή...εκτός από αυτές τις 2,επέστρεψε και αυτή...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Απέναντι από το West Rose είναι ένα ΚΤΕΟ.
Κάνει κάτι προσφορές, και επειδή είχε έρθει η ώρα να περάσω το αμάξι, πήγα εκεί. Χωρίς ραντεβού.
Είχε κάποια κίνηση, και μου είπαν "Σε μια ώρα θα είναι έτοιμο".
Επομένως κατά τις 13:00 ήμουν ελεύθερος, για μια ώρα, χωρίς αμάξι, στην περιοχή.
Πέρασα απέναντι και μπήκα να πιω μια μπύρα.
Υπήρχε μια σερβιτόρα-μπαρ γούμαν, και μια άλλη που κάτι έκανε στην ταμειακή. Καμία διάθεση προσέγγισης για κεράσματα και τέτοια.
Άλλοι 2-3 θαμώνες τύπου φορτηγατζήδες με φόρμες εργασίας. 50ρηδες, αξύριστοι, πλαστική παντόφλα, σορτς, μπυροκοιλιές.
Ήπια τη μπύρα, έριξα και ένα κατούρημα και πήγα πάλι απέναντι να πάρω το αμάξι.
Ο χώρος έχει τα φόντα για να γίνεται παιχνίδι, αλλά παιχνίδι χωρίς γυναίκες πρόθυμες γίνεται? Δεν γίνεται. Μας έχει κακομάθει το X-Dream >>> Amnezia.
Ίσως ήταν ακατάλληλη η ώρα.
Αν κάποιος έχει εμπειρία για άλλη ώρα της ημέρας, ας τη γράψει.
Πάντως τα δωμάτια του "Motel" από πάνω είναι εκεί και περιμένουν.
Επίσης: Στους δυο καταλόγους που υπήρχαν πάνω στο τραπέζι εκτός από ποτά υπήρχαν και πολύ πλούσιες επιλογές για να χορτάσεις. Αρκετού τύπου μακαρονάδες, ομελέτες, σαλάτες, μέχρι και φιλέτο είχε. Δεν ξέρω ποιος θα τα φτιαχνε αυτά βέβαια, γιατί κουζίνα δεν είδα.

Συνημμένα

• WestRose.gif
    WestRose.gif
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 105

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.657
Πόντοι
42.697
Άλλοι 2-3 θαμώνες τύπου φορτηγατζήδες με φόρμες εργασίας. 50ρηδες, αξύριστοι, πλαστική παντόφλα, σορτς, μπυροκοιλιές.

το ιδανικο κοινό για να μαδηθεί το βράδυ απο τις κορασιδες!  :rolleyes:
kokoras.JPG

Πολυ ωραία ενημερωση! :hi:

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.879
Πόντοι
22.785
Βάτραχε...εφτασα παραγκελνω καφε..... περιμενω.  :)

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Συνεχεια με συναγωνιστη και τα μωρα στο μπαρακι!!!! Με ενα ωραιο μουνακι στο τραπεζι με λεσβιακο καπακι :rockon:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Συνεχεια με συναγωνιστη και τα μωρα στο μπαρακι!!!! Με ενα ωραιο μουνακι στο τραπεζι με λεσβιακο καπακι :rockon:

Μπορείς να το σπάσεις και να το ξαναρίξεις αυτό Πυθία μου?

Επισκέπτης
Ενημερωτικα : Εαν πας πολυ νωρις μην περιμένεις και πολλα οσον αφορα κοριτσια και σχετικα...

:hi: :hi: :hi: :hi:

νωρις πας αργα πας,μονο για καφε ειναι το μαγαζι,τελικα το πιστεω ολο και πιο πολυ,φτιαχτηκε καταδικασμενο
για να ανεβουν αλλα μαγαζια,για να το γλεντησεις εκει μεσα με την προιποθεση οτι βρεις τιποτα της προκοπης
θες κανα 200αρι.καλυτερα σε στουντιο.

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16

*διορθώνω, αυτή που ξεχωρίζει στο West Rose είναι η Σανελ, μαυρομάλλα προς petit με ανοιχτόχρωμα μάτια!  :rockon:
(Ουγγαρέζα δηλώνει, με Ρωσίδα μοιάζει αλλά εγώ νομίζω ότι είναι Ρουμάνα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom