Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Μια ερώτηση στα μέλη του ανατολικού μπλοκ πρώτη φορά που είναι προτιμότερο να πάει κάποιος Πολωνία η Ρωσία
εχεις κατι δεκαετιες ναρθεις μαλλον,,,Καλα οτι μπορει καποιος απο ενα οποιοδηποτε κλαμπ να βγαλει καμια και να γαμησει . Αυτο μπορει να συμβει Για να μη πω για Γερμανια, Αγγλια, Ολλανδια , Σουηδια κλπ.
ουκρανιαΜια ερώτηση στα μέλη του ανατολικού μπλοκ πρώτη φορά που είναι προτιμότερο να πάει κάποιος Πολωνία η Ρωσία
εσυ ξεσκιζεσε στο ελλαντα μαν?
ποσω χρονων εισαι?φυσικα.
31ποσω χρονων εισαι?
τον λοπεζ ρωτησα,,,
Και εγώ Ουκρανία ήθελα αλλά μ αυτά που συμβαίνουν εκεί δε νομίζωουκρανια
εκτος κιεβου
πολωνια τοτε,,ρωσσια θαναι πανακριβα να κυκλοφορησεις,,,Και εγώ Ουκρανία ήθελα αλλά μ αυτά που συμβαίνουν εκεί δε νομίζω
Αυτός είναι για το ψυχιατρειο ρε μανπολωνια τοτε,,ρωσσια θαναι πανακριβα να κυκλοφορησεις,,,
αυτα ο πορνομιτσος τα ξερει... ;)
ποσω χρονων εισαι?
Μια ερώτηση στα μέλη του ανατολικού μπλοκ πρώτη φορά που είναι προτιμότερο να πάει κάποιος Πολωνία η Ρωσία
ανω των 30 μεχρι 32,,ισως 10% κατι να καλο-γαμας ελλαδα,,,αν εχεις πχ καποιο καλο ποστο σε μια δουλεια,η εισαι πολυ εμφανισημος κ δεν εχεις κ δεσμο η σχεση η γαμοανω των 30 μη θες και μητρωο
ελπιζω να μην ειναι μοδσ κι εκει τα καταραμενα -πανακριβα σουσι μπαρ...Η Πολωνία είναι πιο φτηνή από τη Ρωσία.Είσοδος στα κλαμπ 5 ευρώ ένα ποτό 3 ευρώ.Δεν τα βρίσκεις αυτά στη Ρωσία.Το ρούβλι είναι υπερτιμημένο.Επίσης δεν υπάρχουν αστυνομικοί μαλάκες να σε σταματάνε για έλεγχο κτλ.Και καμία γκόμενα δε θα ζητήσει γούνα.Δεν έχω δει ποτέ Πολωνέζα με γούνα παρόλο που και εκεί κάνει ψωλόκρυο.
Οκ καταλαβα, πρωτοχρονιά είναι καλή εποχή για ταξίδι και παιχνίδι;;;Η Πολωνία είναι πιο φτηνή από τη Ρωσία.Είσοδος στα κλαμπ 5 ευρώ ένα ποτό 3 ευρώ.Δεν τα βρίσκεις αυτά στη Ρωσία.Το ρούβλι είναι υπερτιμημένο.Επίσης δεν υπάρχουν αστυνομικοί μαλάκες να σε σταματάνε για έλεγχο κτλ.Και καμία γκόμενα δε θα ζητήσει γούνα.Δεν έχω δει ποτέ Πολωνέζα με γούνα παρόλο που και εκεί κάνει ψωλόκρυο.
Επίσης οι Πολωνέζες συνήθως ζητάνε απλά κοσμήματα και όχι πλατίνες,λευκόχρυσους όπως οι Ουκρανές.Οι Πολωνέζες γενικά στα τρώενε λίγα λίγα όχι μια και κάτω όπως οι Ρωσίδες.
Από την άλλη άμα αρχίσεις να σκας γούνες Ρωσία πάιζει να γαμήσεις διαστημικές μουνάρες.Τέτοιες ούτε στον ύπνο σου δε βλέπεις Πολωνία,Εξαρτάται τι θέλει κανείς.
Για Μερκελιστές γαμιάδες οπαδούς της λιτότητας συνιστώ Πολωνία,
η χειροτερη!!! ουτε πουτανες δεν βρισκεις,,δεν ξερω για πολεν,,γενικα μιλαω ανατ ευρωπηΟκ καταλαβα, πρωτοχρονιά είναι καλή εποχή για ταξίδι και παιχνίδι;;;
ελπιζω να μην ειναι μοδσ κι εκει τα καταραμενα -πανακριβα σουσι μπαρ...
ουουουφφφφφΝα είμαστε σοβαροί.Σούσι και Πολωνέζα δεν πάνε μαζί.Μιλάμε για κουλτούρα του λουκάνικου,του λίπους της σούπας.Σούσι δεν ξέρουν τι είναι δεν πάιζουν οι μαλακίες της Ουκρανίας.