Εγω ειμαι ντηλερ και αισθηματιας μαζι οπως μου βγει.
Κανω οικονομια εδω μαζευω οτι ειναι να μαζεψω και παω σε φθηνους προορισμους οποτε με λιγο χρημα να βρω κατι αξιολογο.
Αντιρροπω με την ηλικια ειμαι 35 οποτε με παιρνει ακομα να κανω εξορμήσεις.
Βεβαια η ρωσια ειναι γνωστη σε μενα εχω παει 6 χρονια σερι και βρισκομαι εντος νερων,τωρα Πολωνία με τις συμβουλες του καουμπόη μιας και εχει οργωσει το πολωνικο πεδίο.
Βέβαια αν βρω κοπέλα που αξιζει ανετα παντρεύομαι δεν ειμαι αρνητικός σε αυτο.
Είσαι σε περίεργη ηλικία κι αμφιβάλλω αν μπορεί ο
@Balkan cowboy να σου φανεί και πολύ χρήσιμος δεδομένου ότι είστε σε τελείως διαφορετικά οικονομικά κλιμάκια κι άρα στοχεύετε διαφορετικά. Δυστυχώς δεν υπάρχει εδώ μέντορας για την περίπτωσή σου και θα πρέπει να καταστρώσεις τα γκομενικά σου πλάνα μόνος σου. Είμαι περίεργος όμως να δω την τοποθέτησή του και θα σου πω αμέσως και τη δική μου.
Λοιπόν μέχρι τα 40 γαμάς με τα νιάτα με την προυπόθεση να το έχεις με το καμάκι, αλλιώς θέλει και λίγο σπρώξιμο με δωράκια κλπ. Μετά τα 40 θες λεφτά.
Αν δεν προβλέπονται λεφτά στο μέλλον, κοιτάς από τώρα να φτιάξεις ένα γκομενοπλάνο που να σε εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια. Δηλαδή να γνωρίσεις πολλές γκόμενες με τις οποίες να μπορείς να κρατήσεις επαφή για πάρα πολλά χρόνια, μέχρι να γίνεις 50άρης τουλάχιστον για να γαμάς επί τη βάσει της παλιάς γνωριμίας. Όπως κάνω εγώ με παλιές γκόμενες από Ελλάδα.
Μια και δεν έχεις κατάλληλο μέντορα να σου πει πώς και τι και να σε βάλει σε κύκλωμα θα σου χρειαστεί κάποιος χρόνος και στην ηλικία σου δεν έχεις και πολλά περιθώρια. Θα ξοδέψεις επίσης και πολλά μέχρι να μάθεις με βάση «τη δοκιμή και πλάνη». Άρα χτυπάς από την αρχή φτωχές χώρες.
Η Πολωνία έχει ξεφύγει οικονομικά μπροστά και πιστεύω ότι θα σου κοστίσει πολύ (απαιτήσεις γυναικών), εκτός αν ξέρει να σου προτείνει ο kman τίποτα βολικές περιοχές εκεί. Στη θέση σου θα ερευνούσα περιοχές κοντά στη Δαλματία καθώς επίσης και Βουλγαρία, ορεινή Ρουμανία, Μολδαβία, Καύκασο κλπ.