Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 853K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glyfomounix

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Μηνύματα
4.292
Like
9.321
Πόντοι
2.306
Πούτιν και Λούκα κρατάνε τα μέρη ακόμα άθικτα για γαμείς αλλά πόσο θα αντέξουν κι αυτοί?Εκτός και αν δούμε πλήρη αναστροφή.Μια σλαβοποίηση της Δύσης αντί για εκδυτικισμό της ανατολής.
Δεν είναι και παιδαρελια

Αν αναλάβει η νέα γενιά θα αμερικανοποιηθουν κ αυτοί

Κ θα λέμε στα εγγόνια για μουνολιβαδα κ δε θα μας πιστεύουν
 

Glyfomounix

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Μηνύματα
4.292
Like
9.321
Πόντοι
2.306
Αν δεν παω ρωσια φετος μαλλον θα παω κρακοβ κατοβιτσε και ισως κοσιτσε Σλοβακία.
Αρχοντα εχεις άποψη για κόσιτσε αξίζει η να παω ως εναλλακτικη τσεχια στην οστραβα ας πουμε.
Με λιγα λογια οστραβα η κοσιτσε?
Κοσιτσε παίζουν πολλές Βραζιλιάνες από το τζιπσισταν
 

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.585
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Υμνος στην Πολωνέζα ξανθιά.


Πολωνικό lifestyle.Δύσκολα διαφωνείς.

 
Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.585
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Υμνοι στους πολωνικούς κώλους(pupy),τους πιο ανεπτυγμένους στο μπλοκ.





Μαθήματα καμακιού στην Πολωνία.

 
Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.209
Like
3.480
Πόντοι
1.706
Εγω ειμαι ντηλερ και αισθηματιας μαζι οπως μου βγει.
Κανω οικονομια εδω μαζευω οτι ειναι να μαζεψω και παω σε φθηνους προορισμους οποτε με λιγο χρημα να βρω κατι αξιολογο.
Αντιρροπω με την ηλικια ειμαι 35 οποτε με παιρνει ακομα να κανω εξορμήσεις.
Βεβαια η ρωσια ειναι γνωστη σε μενα εχω παει 6 χρονια σερι και βρισκομαι εντος νερων,τωρα Πολωνία με τις συμβουλες του καουμπόη μιας και εχει οργωσει το πολωνικο πεδίο.
Βέβαια αν βρω κοπέλα που αξιζει ανετα παντρεύομαι δεν ειμαι αρνητικός σε αυτο.
Είσαι σε περίεργη ηλικία κι αμφιβάλλω αν μπορεί ο @Balkan cowboy να σου φανεί και πολύ χρήσιμος δεδομένου ότι είστε σε τελείως διαφορετικά οικονομικά κλιμάκια κι άρα στοχεύετε διαφορετικά. Δυστυχώς δεν υπάρχει εδώ μέντορας για την περίπτωσή σου και θα πρέπει να καταστρώσεις τα γκομενικά σου πλάνα μόνος σου. Είμαι περίεργος όμως να δω την τοποθέτησή του και θα σου πω αμέσως και τη δική μου.

Λοιπόν μέχρι τα 40 γαμάς με τα νιάτα με την προυπόθεση να το έχεις με το καμάκι, αλλιώς θέλει και λίγο σπρώξιμο με δωράκια κλπ. Μετά τα 40 θες λεφτά.
Αν δεν προβλέπονται λεφτά στο μέλλον, κοιτάς από τώρα να φτιάξεις ένα γκομενοπλάνο που να σε εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια. Δηλαδή να γνωρίσεις πολλές γκόμενες με τις οποίες να μπορείς να κρατήσεις επαφή για πάρα πολλά χρόνια, μέχρι να γίνεις 50άρης τουλάχιστον για να γαμάς επί τη βάσει της παλιάς γνωριμίας. Όπως κάνω εγώ με παλιές γκόμενες από Ελλάδα.

Μια και δεν έχεις κατάλληλο μέντορα να σου πει πώς και τι και να σε βάλει σε κύκλωμα θα σου χρειαστεί κάποιος χρόνος και στην ηλικία σου δεν έχεις και πολλά περιθώρια. Θα ξοδέψεις επίσης και πολλά μέχρι να μάθεις με βάση «τη δοκιμή και πλάνη». Άρα χτυπάς από την αρχή φτωχές χώρες.

Η Πολωνία έχει ξεφύγει οικονομικά μπροστά και πιστεύω ότι θα σου κοστίσει πολύ (απαιτήσεις γυναικών), εκτός αν ξέρει να σου προτείνει ο kman τίποτα βολικές περιοχές εκεί. Στη θέση σου θα ερευνούσα περιοχές κοντά στη Δαλματία καθώς επίσης και Βουλγαρία, ορεινή Ρουμανία, Μολδαβία, Καύκασο κλπ.
 

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
13.560
Like
17.681
Πόντοι
3.656
Στη Δαλματική θα κάνω τα μπάνια μου, θα τρώω ψαράκι, θα κάνω ημερήσιες εκδρομές στη φύση και θα συχνάζω σε τίποτα κουλτουριάρικα στέκια και events.
Απλά θα είσαι με άγγλους που πάνε με επίδομα ανεργίας, 699 στερλίνες 6 νύχτες ολ ινκλούσιβ .... γουστάρεις ;;;
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.209
Like
3.480
Πόντοι
1.706
Θα αφησω τη ρωσια και θα πεσω 10 επιπεδα κατω να παω βουλγαρια?
Δεν γίνονται αυτα ρε γερο.
Περα οτι ξερω ρωσικα τη κουλτουρα και πολεις που εχω οργωσει.
Εδω λεμε για ανοδο και οχι κάθοδο, η πολωνια ειναι πλαν β
Σου ειπα εγω ειμαι ντηλερ,δεν σπονσοραρω οπως ο αρχοντας.
Εγω ειμαι ντηλερ και αισθηματιας,π.χ στο τβερ που ημουν πετυχα μια στο μολ σε ενα ρουχαδικο της πρότεινα δωρο δεχτηκε πληρωσα τοτε 1500 ρουβλια για μια μπλουζα περιπου 16 με 17 ευρω μετα η ντεβουσκα δεχτηκε γεύμα υπηρχε χημεια επεσαν τα πρωτα φιλια έφυγαν αλλα 2300 ρουβλια και καταλήξαμε με παθος την επόμενη μερα στο χοτελ τσακ μπαμ σε 2 μερες με 4000 ρουβλια χοντρικά
Με μια κοντεψα να παντρευτω αλλα εσπασε η φαση γιατι ηθελε να μεινω εγω Ρωσία και συγκεκριμενα στο ιβανοβο,εγω μαλακιστηκα τοτε και τωρα το φυσάω εδω με τις ελληνιδες που εχω μπλέξει..
Τωρα θα ημουν με τη μαριαννα στο ιβανοβο και δεν θα με ενοιαζε τίποτα,ενταξει φτωχα αλλα με οικογένεια και με κοπέλα που αξιζε,εχασα μια ευκαιρία
Εσύ δεν έλεγες ότι ήταν επικίνδυνο να σε φάνε και η μάνα σου είχε τα τηλέφωνα από τα χοτέλ που έμενες; Ότι έκανες τη διαθήκη σου πριν μπεις στην αεροφλότ; ότι δεν μπορούσες να πάρεις αυτοκίνητο διότι οδηγούν χάλια και γίνονται πολλά ατυχήματα; Δηλαδή πότε ένας λογικός άνθρωπος πρέπει να πει «στοπ, εδώ δεν με παίρνει»; Όταν καταλήξει σακάτης σε κάνα επαρχιακό ρώσικο νοσοκομείο;

Κι από όλους τους προορισμούς που ανέφερα διάλεξες τη Βουλγαρία για να τους απορρίψεις συλλήβδην; Αφού υποαπασχολείσαι και παίρνεις το ΚΕΑ (όπως ξέρουμε) δεν βλέπω το λόγο να μην αναφέρω τη Βουλγαρία, η οποία δεν είναι μόνο επαρχία, αλλά έχει και παραλιακή ζώνη. Με βάση όλα τα παραπάνω είπα τη γνώμη μου. Αν νομίζεις ότι μπορείς να το παίζεις James Bond στη ρώσικη επαρχία, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αυτο μπορεις να το κανεις και στα νησια εδω.
Το θεμα ειναι να μπαλαρεις με κοπέλες, να εχεις υψηλα ποσοστα επιτυχιας με οσο το δυνατον χαμηλοτερο κόστος..
Στα νησιά της Ελλάδας; Εγώ σου έλεγα ότι θα κατηφορίσω από τη Βιέννη προς Δαλματική. Άμα είναι να φτάσω τόσο κάτω δεν είναι απόδραση, αλλά διαφορετικό ταξίδι.
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.209
Like
3.480
Πόντοι
1.706
Απλά θα είσαι με άγγλους που πάνε με επίδομα ανεργίας, 699 στερλίνες 6 νύχτες ολ ινκλούσιβ .... γουστάρεις ;;;
Με διαμονή Βιέννη μου φαίνεται πιο λογικό να κατηφορίσω παρά να ανηφορίσω προς Πολωνία που λέει ο Σφυρίχτρας και του εξηγούσα και το λόγο. Δεν θα συγκρίνω τώρα τη θάλασσα της Δαλματίας με μία κρύα χώρα σαν την Πολωνία. Οι γυναίκες δεν είναι το πρώτο κριτήριο. Ούτε θα ριζώσω για να με νοιάζουν οι Άγγλοι.

Κανείς μη ντόπιος, άσχετος, δεν πάει να παίξει εκεί . _
Εξαρτάται τι παιγνίδι κάνει ο καθένας.
 

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.585
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Η Πολωνία είναι υποτιμημένη γιατί έχει φάει μεγάλη δυσφήμηση ιστορικα από Γερμανούς και Ρώσους.Εχει πολλά αξιόλογα μέρη η Πολωνία αλλά κανείς Γερμανός δε θα τα επισκεφτεί εκτός αν θέλει να δει τη γη των προγόνων του.Πολωνία,Τσεχία είναι πολύ άνετα μπορείς να καλοπεράσεις.Εχει βέβαια το δριμύ ψύχος το χειμώνα αλλά καμία σχέση με την παρακμή της Ουκρανίας και την κατάθλιψη της Ρωσίας.
Ουκρανία,Ρωσία λείπουν τόσες βασικές ανέσεις που κάποια στιγμή γίνονται ανυπόφορες θέλεις να φύγεις ενώ Πολωνία,Τσεχία θες να μείνεις.
 

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.585
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Στα 35 είσαι οριακός.Μετά τα 35 ζητάνε όλες λεφτά.Στην αρχή λιγότερα όσο μεγαλώνεις περισσότερα.Ρωσίαπαίζουν και μικρές διαφορές ηλικίας,δεν είναι Ουκρανία.Στα 35 γαμάς τριαντάρα ή συνομήλικη χωρίς λεφτά.Ενώ Ουκρανία γαμάς και εικοσάρα άνετα.
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.673
Κριτικές
6
Like
11.044
Πόντοι
3.936
Ρε τυπε μην τα τσουβαλιαζεις ολα στα μετρα σου. Μιλα για τον εαυτο σου καλυτερα μη γενικευεις πραγματα και καταστασεις. Το οτι συμβαινει αυτο σε εσενα δεν ειναι κανονας οτι θα ισχυσει για ολους. Δηλαδη ο αντιστοιχος καλοδιατηρημενος 50αρης σε στυλ Σπαλιαρας, ή Ρουβας Π.χ. θα παει εκει και θα ειναι το κινητο Atm τους; Ή θα τον πιπωνουν free απο το αεροδρομιο. Τα παντα εξαρτωνται απο την εμφανιση. Τωρα αν καποιον τον εχει αδικησει ο θεος και ειναι αλα νταλον φυσικα και θα πληρωνει απ τα 18 οχι μονο απ τα 35.
 

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.585
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Αν κάποιος έχει 5 χιλιάρικα για μια βδομάδα η καλύτερη επιλογή είναι η Μόσχα.Αν έχεις δύο χιλιάρικα η επαρχία είναι καλύτερη επιλογή.Από τη ρωσική επαρχία δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για τον budget traveler στην Ευρώπη.Μόνο η ουκρανική επαρχία ήταν καλύτερη αλλά ορισμένες πόλεις μόνο και προ του 2017.
Το πρόβλημα Ρωσία είναι οτι έχει πάρα πολλές πόλεις μεγάλου μεγέθους και σε αποστάσεις μεταξύ τους και πρέπει κάποιος να εξερευνήσει πού είναι οι καλές.
Προσωπικά ρωσική πόλη με την ποιότητα,ποσότητα,ευκολία μουνιού όπως στο Λβωφ δεν έχω δει.Μπορεί όμως να υπάρχουνε.
Καλίνινγκραντ που πήγα δεν είδα εγκληματικότητα,κυκλοφορούσες άνετα τα βράδυα βέβαια έχει και πολλούς μπάτσους,στρατό η πόλη αφού είναι η έδρα του στόλου της Βαλτικής θάλασσας.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.585
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Ρε αρχοντα γιατί να χαλας τοσα λεφτα ενω υπαρχουν δυνατοτητες με την ιδια ποιοτητα και ποσότητα να εχεις τα ιδια.
Εγω π.χ παω 10 μερες επαρχεια Ρωσία, χαλαγα κανα 250 με 300 χοτελια για δικα μου εξοδα μεταφορικά φαγητα κλπ αλλα 400 για 10 μερες συνολο 700 και απο εκει και πέρα μπορει να υπηρχε μερα να χαλασω με ντεβουσκα 50 σπανια 100 κατα μεσω ορο 30 με 50 ημουν παμε συνολο αλλα 500 σύνολο 1200 αντε 1300 επαιρνα 2χιλιαρο και γυρνουσα πισω με 700 στη τσέπη.
Εγω ντηλαρω π.χ πολωνια η τσεχια θα μου έβγαινε παραπάνω η κροατια γι αυτο διαλεγω ρωσικη επαρχεια με κόστος η καταθλιψη που λες οι ανεσεις η επικυνδινοτητα.
Π.χ στα μολ ξεκιναω με δωρο ρουχα μια μπλουζα ενα παντελόνι η κανα μπιζου καπακι γευμα σε μαγαζι η ποτο η κανα λουλουδικο συνολικα 40 με 50 ευρω ρισκο κατσει δεν κάτσει, αυτο ρισκάρω αλλα παντα το ματι να κόβει

Ναι,αλλά γαμάς εξάρια μάξιμουμ και άνω των 35 ετών.Αμα θες να πας σε οχτάρια νεαρές,μοντελοειδείς εμφανίσιμες το κασέ και τα έξοδα ανεβαίνουν πολύ.Εκεί θες και το πεντάστερο και τα ακριβά ρεστωράν και τα ακριβά δώρα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: FARAW

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Μηνύματα
434
Κριτικές
1
Like
619
Πόντοι
81
Αρχικα δεν παίρνω κεα,επισης δεν μπορείς να τα εχεις ολα.
Ναι η ρωσια εχει κινδυνο ρίσκο σ αυτα που αναφερα αλλα εχει μεγαλη ευκολια στο να εχεις ρωσιδες γκόμενες.
Μαθαίνεις να επιβιώνεις στις δύσκολες συνθηκες και προσπαθείς να κανεις τα δυσκολα ευκολα.
Π.χ ο καιρος αν πας γεναρη θα φας -20 και -25 οποτε πας απο απριλη η Μαΐο δεν θα φας το κρυο,επισης η οδηγηση εκει στο επαρχιακο δικτυο ειναι επικυνδινη κινήσε με τρενο που ειναι πιο ασφαλές, υπαρχουν καποια μπαρ κλαμπ επικυνδινα απλα δεν πάς, κοβεις αρχικα τι κοσμος μπαινει διαβαζεις και μια κριτική και δεν πας.
Ολα αυτα δεν τα κανω μονο εγω αλλα ο καθε γκομενοεξερευνητης που παει στην εκαστοτε χώρα.
Δες π.χ αμερικανους καναδους που πανε αλλοι κουβα αλλοι κολομβια αλλοι βενεζουελα,ολοι κινούνται στο ιδιο μοτίβο και η λατινική ειναι χειρότερα απο εγκληματικοτητα απο Ρωσία.
Λατινική Αμερική έχει πολύ περισσότερη εγληματικότητα, δεν υπάρχει συζήτηση...
Η Κούβα όμως όχι..Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο..
 

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Μηνύματα
434
Κριτικές
1
Like
619
Πόντοι
81
Δεν αξιζει ειναι μακρια θες 10ωρα 12ωρα μεσα στα αεροπλανα εκτος και αν παει καποιος και μεινει εκει.
Ενω ρωσια σε 3.30 ωρες εφτασες Μόσχα
Καλά εγώ ούτε στα μεν ούτε στα δε μπορώ να πάω, καθότι παντρεμένος..Τώρα αν μου κάτσει κανά ταξιδάκι με τη δουλειά, έχει καλώς αλλιώς εσκορτάκι...
 

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.585
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Εμένα δε με συγκίνησε η Ρωσία γιατί δεν έβλεπα σπουδαίες γκόμενες.Αμα συγκρίνεις με Ουκρανία,οι Ουκρανέζες είναι πολύ πιο εμφανίσιμες.Δεν αποκλείω όμως να υπάρχουν μερικές καλές πόλεις Ρωσία.Τώρα που γαμήθηκε η Ουκρανία με τη φρι βίζα,τον πόλεμο και την επερχόμενη απορρόφηση στην ΕΕ ουσιαστικά μόνο Ρωσία και Λευκορρωσία έμειναν για μπήχτες.
Αν βρω έστω και μία ρωσική πόλη με το επίπεδο γυναικών στο Πόζναν ακόμα και στο Βρότσλαβ θα πήγαινα.Δεν πιστεύω να βρω θηρία όπως στο Πίλσεν κτλ αλλά να είναι σε επίπεδο αξιοπρεπούς ουκρανικής πόλης.
 

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.585
Like
6.184
Πόντοι
1.056
Η βασική ερώτηση ήταν πάντα γιατί να μην πάω Ουκρανία,ποια χώρα υπερέχει έναντι της Ουκρανίας και γιατί.Ο πόλεμος έδωσε το κίνητρο να αποφύγει κανείς την Ουκρανία,προ του πολέμου παρήκμαζε μεν σταδιακά λόγω της φρι βίζας απο το 2017 αλλά παρέμενε σταθερά η καλύτερη επιλογή.
Ο πόλεμος όμως δυσκόλεψε την πρόσβαση και σε Ρωσία,Λευκορρωσία παράλληλα,για αυτό για ένα διάστημα έπρεπε να επανέλθουμε στα εδάφη δυτικώς της γραμμής Κάρζον.Έιναι τα ανατολικά σύνορα της σημερινής Πολωνίας που καθόρισαν το 1939 από κοινού Χίτλερ και Στάλιν και έχουν παραμείνει έκτοτε αναλλοίωτα.
 

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Μηνύματα
434
Κριτικές
1
Like
619
Πόντοι
81
Η βασική ερώτηση ήταν πάντα γιατί να μην πάω Ουκρανία,ποια χώρα υπερέχει έναντι της Ουκρανίας και γιατί.Ο πόλεμος έδωσε το κίνητρο να αποφύγει κανείς την Ουκρανία,προ του πολέμου παρήκμαζε μεν σταδιακά λόγω της φρι βίζας απο το 2017 αλλά παρέμενε σταθερά η καλύτερη επιλογή.
Ο πόλεμος όμως δυσκόλεψε την πρόσβαση και σε Ρωσία,Λευκορρωσία παράλληλα,για αυτό για ένα διάστημα έπρεπε να επανέλθουμε στα εδάφη δυτικώς της γραμμής Κάρζον.Έιναι τα ανατολικά σύνορα της σημερινής Πολωνίας που καθόρισαν το 1939 από κοινού Χίτλερ και Στάλιν και έχουν παραμείνει έκτοτε αναλλοίωτα.
Το λβιβ δεν είναι κοντά στην Πολωνία; ΔΕν πάει κανέις εύκολα εκεί από Πολωνία;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom