Εσυ πως νιωθεις που εφαγες π@υτσα στην ελλαδα γιατι σε ξερασε το συστημα και για να μην ψοφησεις απ τη πεινα αναγκαστηκες να μενεις στα 50 σου σε ενα κοινοβιο αυτοεξοριστος στο πουθενα. Μουλαρι παρεμεινες και μουλαρι θα παραμεινεις καταδικασμενος στην μοναξια με τη μαλ@κια που σε δερνει. Υγ . Ομοιος ομοιω αει πελαζει. Αν ταυτιζομουν με τον βλακμαν εμφανισιακα, με τα ψεμματα που λεει και τα καραγκιοζιλικια που κανει θα τον ειχα για τοτεμ οπως κι εσυ. Αλλα δυστυχως δεν τον εχω, γιατι εχω απειρες παραστασεις στη ζωη μ και μπορω να κρινω. Και ο νοων νοειτω
Kύριε ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ, δεν πρόκειται να σε παραθέσω ξανά, γιατί είναι πλέον και οι νόμοι περί μπουλινγκ σε όσους απορρίπτονται,πέρα από την ίδια τη ζωή, ακόμη και στο internet, πολύ αυστηροί.
Δηλαδή θα μου πούνε...
"Ρε ΒΑΛΚΑΝΙΕ ΠΟΥΤΣΑΡΑ, εσύ σε διαγωνισμό ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ λαμβάνεις στην αρχική ψηφοφορία μόνο έναν μικρό μονοψήφιο αριθμό ψήφων, τι τον τραμπουκίζεις τον καημένο που τον έχει στη χλέπα το μεγαλύτερο ελληνικό forum;
Eίναι αξιοκατάκριτο να τραμπουκίζουμε τους καημένους που τους ξερνάνε ακόμη και τα forum".
H Zυρίχη είναι το πουθενά ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ;
Που με παρακαλάνε ακόμη και Γερμανοί πρώην συνάδελφοι να τους βοηθήσω να έρθουν εδώ;
Kύριε ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ, απέχω πολύ από τα 50 και φυσικά είμαι και νεότερος από εσένα.
Περιγράφεις περιόδους στο μπλοκ ενώ εγώ πήγαινα δημοτικό.
Τέλος, σου εύχομαι καλή επιτυχία και να σηκώσεις την κούπα που δικαιωματικά σου ανήκει