Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Νυχτερινή ζωή Βαρσοβία με τις καυλιάρες Πολωνέζες.
Δηλαδή με αυτά τα δυο τυχαία βιντεάκια παρακάτω να υποθέσουμε ότι και στο Μάντσεστερ βράδι γίνεται της Πόπης; Δεν πάει έτσι τύπε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εξαρια για τα δεδομενα του σλαβικου κοσμου αμα συγκρινεις με γειτονικες χωρες Ουκρανια,Λευκορρωσια,Τσεχια.Οχι αμα συγκρινεις με Ελλαδα,Ιταλια,Ισπανια κτλ.Στις μεσογειακες χωρες οι Πολωνεζες φαινονται εφταρια,οχταρια.
Αρχοντα ερωτευτηκα το ξανθο αριστερα στο παρακατω βιντεο (1:27)

Τι βαθμο της δινεις για τα δεδομενα της Μπελαρους;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Αρχοντα ερωτευτηκα το ξανθο αριστερα στο παρακατω βιντεο (1:27)

Τι βαθμο της δινεις για τα δεδομενα της Μπελαρους;

Καλη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.Τετοιες εχει απειρες Λευκορρωσια,ειναι πολυ ευκολο να βρεις στο τζαμπε.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Ειναι και οι σπουδαγμενες τους ετσι; Πχ αυτες που αριστευουν σε θετικες επιστημες, Χημειες, Αρχιτεκτονικες, Ιατρικες, Φαρμακοποιοι, κλπ εχουν την ιδια μιρλα;

Εγω Πολωνεζα φυσιολογικη δεν εχω συναντησει.Ολες εχουν αυτο το συναισθηματικο τρελο στοιχειο.Νομιζεις οτι ειναι μονο η γκομενα σου αλλα αμα γνωρισεις τη μαμα,τη γιαγια και τη θεια ανακαλυπτεις οτι η γκομενα ειναι τιτανας λογικης συγκριτικα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Πάντως αν κάποιος θέλει να γαμήσει/κάνει σχέση/παντρευτεί Σλάβα, οι Πολωνέζες είναι με απόσταση ο πιο εφικτός στόχος.
Όμως είναι τόσο εφικτός στόχος, που έχουν πρόσβαση και τριτοκοσμικοί.
Π.χ.αν πάω Λονδίνο και δω Σλάβα με πάκι,μαύρο,κ.λ.π. ξέρω ότι 99% είναι Πολωνέζα.

Συγκριτικά με Ουκρανέζες και Ρωσίδες, πιο γειωμένες και δίνουν λιγότερη βάση στο πορτοφόλι.
Στα αρνητικά υπερβολικά συναισθηματικές, κυκλοθυμικές, έως τρελές.
Αλλά έτσι είναι και οι οικογένειές τους, είναι θέμα κουλτούρας και ιστορίας.
Λαός με ψυχολογικά που τους έκαναν gangbang από δυτικά και ανατολικά..

Τέσπα, τα έχει πει και ο ΑΡΧΗΓΟΣ πριν χρόνια αυτά..
Καλά υπερβάλλεις.
Στο εξωτερικό γνώρισα πολλούς Ευρωπαίους (και Έλληνες) παντρεμένους με Πολωνές (όχι στην Πολωνία).
Μια χαρά τα περνάνε και μια χαρά κοπέλες όλες τους.
Ίσα ίσα που εγώ τις ζω ως κοπέλες για οικογένεια. Σέβονται τον άντρα και την οικογένεια, στέκονται δ΄ίπλα του άξια και είναι φωτιά στο κρεβάτι.
Ούτε τρελές τις λες, ούτε ζηλεύουν όπως οι κλασικές Ελληνίδες κλπ. Έχω βρεθεί σε μαγαζί στο Wroclaw που Πολωνή έδινε τον γκόμενό της να χορεύει και να παίζει με τις φίλες της. Μπροστά στα μάτια μας, έπαιζαν χουφτώματα κλπ και γέλαγαν όλοι για τον χαβαλέ. Αν δεν είναι αυτό ότι είναι ανοιχτόμυαλες ποιο είναι;

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Πολωνός youtuber καμάκι παίρνει συνέντευξη από Πολωνέζες στο δρόμο στην Κρακοβία.Βλέπετε πώς είναι οι γκόμενες περίπου.

το πρωτο βιντεο ειναι απο szewska. μετα τις 21:00 εκει ειναι τουλαχιστο 3 ομαδες απο κραχτες για στριπτηζαδικα. και συνηθως οι κραχτες ειναι κοριτσια που δουλευουν σε αυτα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Έχω βρεθεί σε μαγαζί στο Wroclaw που Πολωνή έδινε τον γκόμενό της να χορεύει και να παίζει με τις φίλες της. Μπροστά στα μάτια μας, έπαιζαν χουφτώματα κλπ και γέλαγαν όλοι για τον χαβαλέ. Αν δεν είναι αυτό ότι είναι ανοιχτόμυαλες ποιο είναι;

Άρα καλά λέει κι ο αρχηγός,ότι οι Πολωνές σου φέρνουν και φίλες τους να τις γαμήσεις

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Άρα καλά λέει κι ο αρχηγός,ότι οι Πολωνές σου φέρνουν και φίλες τους να τις γαμήσεις

Ναι,στάντανρντ.Εχω κάνει πολλά τριολέ με Πολωνέζες.Βασικά δεν έχουν μεγάλη ντροπή.
Θυμάμαι ένας που κάναμε καμάκι μαζί Παραλία,πήγε Βρότσλαβ να γαμήσει τη δικιά του που γνώρισε Παραλία και οι φίλες της τον ρώτησαν γιατί δε γαμάει και τις φίλες αλλά έχει κολλήσει στη δικιά του.
Η άλλη Πολωνέζα που έχω Αθήνα την κάλεσα τον Ιούλιο στο διαμέρισμα να έρθει όπου φιλοξενούσα άλλη κοπέλα και αυτή έπιασε αμέσως τις πίπες ούτε καν έδωσε σημασία στην άλλη.Η Τσέχα εντυπωσιάστηκε με την Πολωνέζα,πολύ άνετη η δικιά σου μου λέει.Αμέσως μόλις συστηθήκαμε λέει ξεκίνησε την πίπα.Ούτε να χρειαστεί χρόνο να γνωριστούμε να έρθουμε κοντά κτλ,καραγούσταρε η Τσέχα με τον αυθορμητισμό της Πολωνής.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Ειναι και οι σπουδαγμενες τους ετσι; Πχ αυτες που αριστευουν σε θετικες επιστημες, Χημειες, Αρχιτεκτονικες, Ιατρικες, Φαρμακοποιοι, κλπ εχουν την ιδια μιρλα;
Nαι.
Δεν είναι μίρλα με την έννοια της ελληνικής γκρίνιας και του σπασαρχιδισμού,
απλά είναι πολύ ασταθής ο συναισθηματικός τους κόσμος με ροπή προς το δράμα.
Καμία σχέση με πάντζερ κραφτ που τα πράγματα είναι σταθερά.

Από την άλλη το πάντζερ μπορεί να σε αδειάσει από το πουθενά ενώ η Πολωνέζα θα δώσει δεύτερες ευκαιρίες,θα το παλέψει,κ.λ.π.

Η Πολωνέζα θα συγκινηθεί σε ταινία,βάφτιση,γενέθλια,γάμο ή και χωρίς λόγο.
Άμα δει μωρό,κουτάβι,ζητιάνο ή και χωρίς λόγο.
Το πάντζερ βλέποντας το ζητιάνο θα του ρίξει ένα δίευρω και θα σου υπενθυμίσει ότι η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις λήγει σε 4 μήνες:grin:

@xenitimenos Ότι γράφουμε είναι profiling που στηρίζεται κυρίως στην κουλτούρα και τα βιώματα κάθε λαού.Φυσικά και π.χ.υπάρχει Γερμανίδα που είναι πιο golddigger από Ουκρανέζα,αλλά είναι η εξαίρεση.
Ο Πολωνικός λαός έχει μία ψυχοσύνθεση που εξηγείται πολύ απλά και που, για παράδειγμα, ουδεμία σχέση έχει με εκείνη των Τσέχων.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Υστερα οι Πολωνέζες μπορεί να βάλουν τα κλάματα στα καλά καθούμενα να κλαίνε στο τηλέφωνο.Αυτά δεν τα κάνουν άλλες εθνικότητες.Ακόμα κι η Μέρκελ είπε καμιά φορά με επηρρεάζει η πολωνική μου καρδιά και αρχίζω να κλαίω.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Nαι.

Από την άλλη το πάντζερ μπορεί να σε αδειάσει από το πουθενά ενώ η Πολωνέζα θα δώσει δεύτερες ευκαιρίες,θα το παλέψει,κ.λ.π.

Το πάντζερ βλέποντας το ζητιάνο θα του ρίξει ένα δίευρω και θα σου υπενθυμίσει ότι η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις λήγει σε 4 μήνες:grin:

@xenitimenos Ότι γράφουμε είναι profiling που στηρίζεται κυρίως στην κουλτούρα και τα βιώματα κάθε λαού.Φυσικά και π.χ.υπάρχει Γερμανίδα που είναι πιο golddigger από Ουκρανέζα,αλλά είναι η εξαίρεση.
Ο Πολωνικός λαός έχει μία ψυχοσύνθεση που εξηγείται πολύ απλά και που, για παράδειγμα, ουδεμία σχέση έχει με εκείνη των Τσέχων.
Δεν εχω γνωρισει ικανο δειγμα απο ανατολικες γυναικες, αλλα απο αυτα που εχω ακουσει-δει και το μικρο δειγμα που γνωρισα πιστευω πως οι σπουδαγμενες Ρωσιδες πρεπει να ειναι οι τοπ οφ δε τοπ της ευρυτερης περιοχης, για να μην πω ολης της Ευρωπης
Παλια ειχα χτυπησει ενα ρωσιδακι φοιτητρια οδοντιατρικης στην Παραλια και τη θυμαμαι ακομα με νοσταλγια. Πολυ ηρεμη, προσγειωμενη και με χιουμορ και παραλληλα ομορφη και σεξουαλικη. Αυτες ειναι γυναικες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Επισης εχω διαβασει πολυ Ντοστογιεφσκι - Τολστοι παλια και σιγουρα βοηθαει στην κατανοηση της ψυχοσυνθεσης τους :tooth:

Δυστυχως ηρθε ο γαμοπολεμος και υψωθηκαν και παλι τειχη αναμεσα στους λαους...

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Δεν εχω γνωρισει ικανο δειγμα απο ανατολικες γυναικες, αλλα απο αυτα που εχω ακουσει-δει και το μικρο δειγμα που γνωρισα πιστευω πως οι σπουδαγμενες Ρωσιδες πρεπει να ειναι οι τοπ οφ δε τοπ της ευρυτερης περιοχης, για να μην πω ολης της Ευρωπης
Παλια ειχα χτυπησει ενα ρωσιδακι φοιτητρια οδοντιατρικης στην Παραλια και τη θυμαμαι ακομα με νοσταλγια. Πολυ ηρεμη, προσγειωμενη και με χιουμορ και παραλληλα ομορφη και σεξουαλικη. Αυτες ειναι γυναικες
Εγώ έχω βγάλει το εξής συμπέρασμα γυρνώντας από δω και από εκεί.

Γυναίκα που να είναι χορτασμένη και από γονείς που μεγάλωσαν και αυτοί χορτάτοι.
Γυναίκα από χώρα χωρίς συλλογικά απωθημένα και συμπλέγματα.
Γυναίκα ανεξάρτητη, αλλά από χώρα όπου πρότυπο παραμένει η οικογένεια,
η γυναίκα είναι θηλυκό και άντρας-γυναίκα είναι διακριτοί ρόλοι.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Το καινούργιο που έχουν ΟΛΕΣ οι Πολωνέζες, είναι πως είναι βιαστικές στα πάντα. Βιάζονται να ντυθούν να βγουν έξω να κάνουν βόλτα, να μαγειρέψουν να κοιμηθούν κτλ κτλ. Συνέχεια κάτι τις κυνηγάει και δεν στέκονται χωρίς να βρουν λόγο να βιαστούν.
Στα θετικά πως βιάζονται να βρουν πούτσο να γλύψουν :grin:

Οντως θυμάμαι τη μικρή από το χωριό της Wielkopolska στο Πόζναν το 2008 να με ξυπνάει το πρωί στο ξενοδοχείο και να πιάνει το τρομπόνι αμέσως για να προλάβει το λεωφορείο για το χωριό της.Το αποχαιρετιστήριο δώρο είναι ένα θετικό με τις Πολωνέζες.Θέλουν να έχεις θετικές αναμνήσεις.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056

Οι Ρωσίδες είναι πολύ ευχάριστες και αριστοκρατικές στη συζήτηση,έχουν κλάση.Ξέρουν πώς να ντυθούν,να φάνε ωραία το χαβιάρι,να πιουν τη σαμπάνια.Οι Πολωνέζες πιο πολύ είναι για την κουζίνα και κανά καθάρισμα.Εχουν πολύ πιο επαρχιακή,βλάχικη νοοτροπία είναι πιο χύμα.Από την άλλη οι Πολωνέζες είναι πολύ πρακτικές αντί να τα φάνε σε τακούνια,καλυντικά και αρώματα τα ξοδεύουν σε χρήσιμα πράγματα.
Αλλά και αυτό το άμεσο που έχουν οι Πολωνέζες είναι ερεθιστικό,καυλώνεις αμέσως με το φτηνό λουκ.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Nαι.

Οι Τσέχες έχουν πολύ παθητική νοοτροπία,επειδή οι Τσέχοι ως λαός δεν πολέμησαν ποτέ τα τελευταία 400 χρόνια μετά τον 30ετή πόλεμο.Αντίθετα οι Πολωνοί είναι ρομαντικός λαός δεν υπήρξε πόλεμος στην ευρωπαική ήπειρο τα τελευταία 400 χρόνια που να μην πολέμησαν ακόμα και στην ελληνική επανάσταση είχε Πολωνούς.Βέβαια οι Πολωνοί έχαναν σχεδόν πάντα ενώ οι Τσέχοι φρονίμως ποιούντες δεν έχαναν ποτέ και κράτησαν τις πόλεις τους άθικτες.Οπότε οι Τσέχες είναι οι παθητικές γκόμενες που τις γαμάς χωρίς αντίσταση ή σε κλωτσάνε λίγο και οι Πολωνέζες οι γκόμενες που παραδίδονται τελικά στα πάθη,βγάζουν όμως αυτή τη ρομαντική τρέλα πάντα.
Μια Τσέχα μου είπε οτι η τσεχική ψυχοσύνθεση έχει επηρρεαστεί πολύ αρνητικά με πεσσιμισμό με όλες αυτές τις μάχες που δεν έδωσαν αλλά παραδόθηκαν.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Nαι.

Οι Γερμανίδες είναι πολύ ρεαλίστριες και τα λένε έξω από τα δόντια.Είναι δύσκολο να κυριαρχήσεις σε Γερμανίδα.Οι Πολωνέζες είναι πολύ πιο υποτακτικές,παλιά ήτανε χώμα να τις πατήσεις.Τώρα ανέβασαν λίγο τις απαιτήσεις αλλά σίγουρα παραμένουν πιο υποτακτικές από τις Γερμανίδες.
Οι Σλάβες γενικά είναι ευαίσθητες,συναισθηματικές,οι Δυτικές πιο ψυχρές,λογικές,δυναμικές.Βέβαια στο κρεβάτι δεν είναι χειρότερες οι Δυτικές απλά λείπει ο ρομαντισμός.Γενικά νιώθεις να σου ασκούν πίεση,θέλουν κανόνες,δικαιώματα στη σχέση.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Οι Τσέχες έχουν πολύ παθητική νοοτροπία,επειδή οι Τσέχοι ως λαός δεν πολέμησαν ποτέ τα τελευταία 400 χρόνια μετά τον 30ετή πόλεμο.Αντίθετα οι Πολωνοί είναι ρομαντικός λαός δεν υπήρξε πόλεμος στην ευρωπαική ήπειρο τα τελευταία 400 χρόνια που να μην πολέμησαν ακόμα και στην ελληνική επανάσταση είχε Πολωνούς.Βέβαια οι Πολωνοί έχαναν σχεδόν πάντα ενώ οι Τσέχοι φρονίμως ποιούντες δεν έχαναν ποτέ και κράτησαν τις πόλεις τους άθικτες.Οπότε οι Τσέχες είναι οι παθητικές γκόμενες που τις γαμάς χωρίς αντίσταση ή σε κλωτσάνε λίγο και οι Πολωνέζες οι γκόμενες που παραδίδονται τελικά στα πάθη,βγάζουν όμως αυτή τη ρομαντική τρέλα πάντα.
Μια Τσέχα μου είπε οτι η τσεχική ψυχοσύνθεση έχει επηρρεαστεί πολύ αρνητικά με πεσσιμισμό με όλες αυτές τις μάχες που δεν έδωσαν αλλά παραδόθηκαν.
Αν και είμαστε λαός που του έμαθαν ότι το Κατίν και τα γκούλανγκ είναι προπαγάνδα των καπιταλιστών,
επισύναψα ένα pdf σε σχέση με αυτό που έγραψε ο kman περί ελληνικής επανάστασης.

Πολωνοί στρατιώτες με επικεφαλή το Στρατηγό Μίλμπιτς βρέθηκαν και γύρω στο 1850 στην Αθήνα και οι Έλληνες τους φέρθηκαν γενικά με τον χειρότερο τρόπο, δολοφόνησαν και μερικούς.

Όσο για τους Τσέχους που κράτησαν τις πόλεις τους άθικτες, πάντα μου έρχονται στο μυαλό οι γιάνκηδες πιλότοι που μπέρδεψαν τη Δρέσδη με την.........Πράγα και πήγαν και τη βομβάρδισαν...

Συνημμένα

• Πολωνοί Πέτα.pdf
    273 KB · Εμφανίσεις: 51

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Αν και είμαστε λαός που του έμαθαν ότι το Κατίν και τα γκούλανγκ είναι προπαγάνδα των καπιταλιστών,
επισύναψα ένα pdf σε σχέση με αυτό που έγραψε ο kman περί ελληνικής επανάστασης.

Πολωνοί στρατιώτες με επικεφαλή το Στρατηγό Μίλμπιτς βρέθηκαν και γύρω στο 1850 στην Αθήνα και οι Έλληνες τους φέρθηκαν γενικά με τον χειρότερο τρόπο, δολοφόνησαν και μερικούς.

Όσο για τους Τσέχους που κράτησαν τις πόλεις τους άθικτες, πάντα μου έρχονται στο μυαλό οι γιάνκηδες πιλότοι που μπέρδεψαν τη Δρέσδη με την.........Πράγα και πήγαν και τη βομβάρδισαν...

Οι Πολωνοί είχαν στείλει και βοήθεια με σταυροφορία στο Βυζάντιο για να εμποδίσουν την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους αλλά ηττήθηκαν στη μάχη της Βάρνας το 1444.

Πήραν όμως την εκδίκησή τους στη Βιέννη 200 χρόνια αργότερα σώζωντας την πόλη από τους Οθωμανούς.
Οι Βιεννέζοι τότε αντί να πολεμούν χάζευαν τους Οθωμανούς,έκαναν τουριστικές εκδρομές για να βλέπουν τους δερβίσηδες,τους πασάδες με τους ναργιλέδες,τους γεννίτσαρους και παραλίγο να τη χάσουν την πόλη από τους Τούρκους που έσκαβαν λαγούμια και είχαν μπει σχεδόν μέσα στη Βιέννη αν δεν επενέβαιναν οι Πολωνοί.Η απάντηση των Αυστριακών ήταν ο διαμελισμός της Πολωνίας 100 χρόνια αργότερα.

Γενικά οι Πολωνοί έχουν μια αίσθηση ιστορικής αδικίας οτι ενώ πολεμούν ηρωικά στο τέλος τους γαμάνε.Κανείς δε γιορτάζει τη λήξη του ΒΠΠ στην Πολωνία όλοι θεωρούν οτι ηττήθηκαν αφού η χώρα πέρασε στη σοβιετική ζώνη επιρροής.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom