Ρε φίλε,θα βγω πχ στο Μαντσεστερ Σαββατο βράδυ,και οι Αγγλίδες πιωμένες ξέκωλες,το πρώτο που θα μου λένε θα είναι 'α εσυ είσαι ένας πεινάλας Έλληνας που δεν πληρώνει φόρους;'
Στο κάτω κάτω,δεν έχει μόνο Αγγλίδες εκεί,αχταρμάς είναι η Αγγλία,έχει και πάμπολλες ξένες,πχ Πολωνέζες που τις γαμάνε τα πάκια,ο Έλληνας δε θα βρει να γαμήσει;
Αμ δε, που θα στο πουνε....
Αν στο έλεγαν τότε θα ήξερες τι να τους απαντήσεις.
Αλλά αυτό δεν θα άλλαζε κάτι...
Θα πιστέψει εσένα που σε ξέρει πέντε λεπτά μόνο ή θα πιστέψει τον περίγυρο της ;
Προκατάληψη φουλ παντού....
Είναι σαν να καλεις μια εσκορτ σπίτι σου κ να σου λέει " εγώ είμαι καλό κορίτσι, όχι σαν τις άλλες, κ θέλω να κάνω μια οικογένεια ". Σωστό κούκλα μου σε πιστέψαμε.
Αλλά πρώτα απ'όλα δεν παύεις να είσαι εσκορτ.
Κ εμείς για τους υπόλοιπους Έλληνες....
Ωστόσο, φυσικά μπορείς και να πηδήξεις όπου και αν βγεις, στο Μάντσεστερ και στην Αθήνα....
Δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί ναρθεις εδώ να το παίξεις νιοραντες....οι δικές μας είναι καλύτερες απ'τις Αγγλίδες ;
Η όπως νομίζουν πολλοί έχουν πιο πολύ πέραση οι Έλληνες στο εξωτερικό απ'ότι στην Ελλάδα ;
Το παίξεις δεν το παίξεις ότι είσαι κάποιος, οι περισσότερες και ανεξαρτήτου ηλικίας την υπόσταση τους και την κοινωνική τους θέση κοιτάνε....
Παντού τα ίδια είναι φίλε....
Κ μην ακούτε αυτά που σας λένε ότι εδώ οι γυναίκες είναι πιο ανοιχτομυαλες και απελευθερωμένες. Όντως είναι....
Αλλά μετά το δεύτερο ή τρίτο ραντεβού, δε βγαίνετε πλέον για να πηδιοσαστε....
Πρέπει να μείνετε μαζί.... έτσι κάνουν όλοι εδώ....
Εδώ όλα ξεκινούν από τό χρήμα και καταλήγουν στο χρήμα.
Θα σου τύχει να βγεις κ να πηδήξεις, θα σου τύχει να βγεις κ να χαμουρευτειτε αλλά θα σου τύχει να μείνεις κ με το πουλί στο χέρι....κι εδώ....
Έτσι δεν γίνεται παντού ;
Ποιος είναι ο γαμαου που θα βγει επειδή είναι Έλληνας και θα του κάτσουν όλες, δεν το έχω γνωρίσει αυτό το λαμόγιο ακόμα....