Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Και κατι που ξεχασα να γραψω
Εχουν κανει οι Πολωνοι απιστευτη μπιζνα με το airbnb.Για να βρεις ενα τελειως οριακα μετριο σπιτι που να μην το μοιραζεσαι με αλλους θες τουλαχιστον 30Ευρω την μερα το ατομο.
Ειναι φθηνα τα ποτα,τα φαγητα λιγο πιο χαμηλες τιμες απ οτι Ελλαδα(αλλα δεν τρωγονται τα φαγητα τους)

Γενικα θες τα ιδια λεφτα με Ελλαδα γιατι ενω γλυτωνεις αρκετα στα ποτα και καπως στο super market η διαμονη ειναι κατα 30%+ απ οτι Αθηνα σε airbnb η ξενοδοχειο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Και κατι που ξεχασα να γραψω
Εχουν κανει οι Πολωνοι απιστευτη μπιζνα με το airbnb.Για να βρεις ενα τελειως οριακα μετριο σπιτι που να μην το μοιραζεσαι με αλλους θες τουλαχιστον 30Ευρω την μερα το ατομο.
Ειναι φθηνα τα ποτα,τα φαγητα λιγο πιο χαμηλες τιμες απ οτι Ελλαδα(αλλα δεν τρωγονται τα φαγητα τους)

Γενικα θες τα ιδια λεφτα με Ελλαδα γιατι ενω γλυτωνεις αρκετα στα ποτα και καπως στο super market η διαμονη ειναι κατα 30%+ απ οτι Αθηνα σε airbnb η ξενοδοχειο.
Ενώ πριν σε παραδέχτηκα και είπα άντε και ένα σοβαρό ποστ και επί του θέματος μετά τις συνεχόμενες παπαριες του Κμαν, μου τα χάλασες στο τέλος.

Τι, δεν τρώγονται τα φαγητά τους;
Έχω πάει σε παραδοσιακές ταβέρνες και σε κυριλέ εστιατόρια. Έχουν εξαιρετικά κρέατα και είναι τσάμπα οι τιμές.
Έχω φάει σε κυριλέ αμερικάνικο εστιατόριο σε μαλλ του Βροτλαβ τεράστια μπριζόλα με σαλάτα, πατάτες και μισό λίτρο Lech μπύρα με 15€.
Σε παραδοσιακό εστιατόριο θυμάμαι 3-4 πιάτα με 12€. Θυμάμαι ένα τρελό που μου άρεσε πολύ, ομελετα ψημένη πάνω σε φιλέτο κοτόπουλο και μου τρέχουν τα σάλια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Παντως ξενο(ασχετα απο που ειναι) με Πολωνεζα 8+ δεν ειδα ουτε εναν.Ολες οι μουναρες της Πολωνιας ειναι καβατζωμενες απ τους ντοπιους απο μικρες ειτε δεν μιλανε καθολου Αγγλικα.

Aυτό ισχύει και για Τσεχία,Σλοβακία,Αυστρία,Βαυαρία και αλλού.

Ενώ πριν σε παραδέχτηκα και είπα άντε και ένα σοβαρό ποστ και επί του θέματος μετά τις συνεχόμενες παπαριες του Κμαν, μου τα χάλασες στο τέλος.

Τι, δεν τρώγονται τα φαγητά τους;
Έχω πάει σε παραδοσιακές ταβέρνες και σε κυριλέ εστιατόρια. Έχουν εξαιρετικά κρέατα και είναι τσάμπα οι τιμές.
Έχω φάει σε κυριλέ αμερικάνικο εστιατόριο σε μαλλ του Βροτλαβ τεράστια μπριζόλα με σαλάτα, πατάτες και μισό λίτρο Lech μπύρα με 15€.
Σε παραδοσιακό εστιατόριο θυμάμαι 3-4 πιάτα με 12€. Θυμάμαι ένα τρελό που μου άρεσε πολύ, ομελετα ψημένη πάνω σε φιλέτο κοτόπουλο και μου τρέχουν τα σάλια.

Η πολωνική κουζίνα ΔΕΝ τρώγεται,ειδικά άμα προέρχεσαι από καλύτερη κουζίνα,όπως η ελληνική.
Το καλό κρέας που έχουν στα παραδοσιακά επειδή στην επαρχία τους δεν ξέρουν ακόμη την ντόπα που παίζει σχεδόν παντού,δε σημαίνει ότι οι μαλακίες με τις βαριές σάλτσες που μαγειρεύουν είναι και καλή κουζίνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μόνο οι σούπες αξίζουν στην Πολωνία zurek κτλ.Και μερικά παραδοσιακά όπως schabowy.Και τα λουκάνικα που είναι κορυφαία στον κόσμο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας γραψω καποια γενικα πραγματα που ειδα εφοσον εκατσα μισο μηνα(σε Κρακοβια,Βροτσλαβ)

Τελος θα ηθελα να πω οτι εγω με 1,80+ οριακα επαιζα μπαλα.Αν καποιος ειναι 1,80- θα χασει τον χρονο του.Δεν ειδα εμφανισημο Πολωνο κατω του 1,85 και ουτε εστω και μετρια Πολωνεζα κατω απο 1,70+

Ε,εντάξει δεν είναι όλες οι Πολωνέζες άνω του 170.Εχει και αρκετές κοντύτερες.Ειδικά κάτι κοντές υπερβυζαρούδες ξανθές με κωλάρες είναι τρομερά καυλάκια.Αυτό το είδος το έχω δει μόνο Πολωνία ίσως και λίγο Τσεχία.
Γενικά οι Πολωνέζες είναι κοντύτερες από τις δυτικές Γερμανίδες και τις Τσέχες και ψηλότερες από τις Ρωσίδες.Είναι λίγο ψηλότερες από τις Ουκρανέζες ενώ οι Πολωνοί άντρες ρίχνουν τους Ουκρανούς στα αυτιά είναι κατά πολύ ψηλότεροι.
Δηλαδή Πολωνία οι άντρες έχουν 10 πόντους διαφορά από τις γυναίκες στο μέσο όρο ενώ Ουκρανία ούτε 5 πόντους.
Τσεχία είναι πανύψηλοι και οι άντρες και οι γυναίκες όπως και Βόρεια Γερμανία,Σκανδιναυία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οσον αφορα το Βροτσλαβ γινεται πολυ καλυτερο παιχνιδι απο ΚρακοβιαΓενικα οι καλες κοπελες αποφευγουν την νυχτερινη ζωη απ οτι καταλαβα και προτιμουν να κανονισουν ραντεβου διαδικτυακα.
Εκανα βεβαια καποες φασεις σε μαγαζια(για μενα το casa de la musica ηταν το καλυτερο για γρηγορο φασωμα και το spiz για χαλαρη κουβεντα με οποια ηδη ειχα κανονισει διαδικτυακα να πιουμε ωραιες μπυρες και να μιλησουμε.

Αμα πήγαινες στα κλαμπ του Πασάζ Νιεπόλντνυ Mundo,Melanz,Bezsennosc κτλ θα έβλεπες όλες τις ψώλες για ONs.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ας γραψω καποια γενικα πραγματα που ειδα εφοσον εκατσα μισο μηνα(σε Κρακοβια,Βροτσλαβ)

Καταρχην Κρακοβια ειναι ωραια πολη(δεν το περιμενα) και αξιζει επισκεψη(ασχετα απο μουνι).Ειδικα το καστρο ειναι υπεροχο.Θα ελεγα οτι 2-3 μερες ειναι αρκετες για να δει καποιος την πολη.Για μουνι ΔΕΝ...Οπου πανε οι Αγγλοι καταστρεφεται μια πολη ολοσκερως.Αυτο συμβαινει με την Κρακοβια.Εχει παντου μεθυσμενους Αγγλους που αφησαν το Αμστερναμ και πλεον πανε Κρακοβια για διακοπες μαζικα.Σαν μαγαζι ξεχωρισα το teatro cubano που γινεται παιχνιδι.Ειχε εκει μαυρους(ολοι με χοντρες η με το πουλι στο χερι) Αραβες(ολοι με το πουλι στο χερι) και καποιους Λατινους(Ισπανους κυριως) που κανανε τα περισσοτερα σκηνικα.Καταφερα να κανω φαση με καποιες Πολωνεζες αλλα επειδη ειχα μολις ενα διημερο δεν φορτωσα.Απλα κρατησα fb γιατι ολες μου λεγανε ειτε οτι θελουνε να ερθουνε Ελλαδα καλοκαιρι ειτε οτι θελουν να ξαναρθουν:)

Οσον αφορα το Βροτσλαβ γινεται πολυ καλυτερο παιχνιδι απο Κρακοβια.Στο tinder με απλες φωτογραφιες μαζεψα καπου στα 300matches και εβγαινα καθε μερα με αλλη.Γενικα ολα τα dating sites δουλευουν Πολωνια(tinder,badoo,couchsurfing,happn) απειρως καλυτερα απο το να πας σε club,bar.Γενικα οι καλες κοπελες αποφευγουν την νυχτερινη ζωη απ οτι καταλαβα και προτιμουν να κανονισουν ραντεβου διαδικτυακα.
Εκανα βεβαια καποες φασεις σε μαγαζια(για μενα το casa de la musica ηταν το καλυτερο για γρηγορο φασωμα και το spiz για χαλαρη κουβεντα με οποια ηδη ειχα κανονισει διαδικτυακα να πιουμε ωραιες μπυρες και να μιλησουμε.

Γαμησα μια Πολωνεζα(γουσταρε φουλ Ελλαδα) και βγηκα-φασωσα τουλαχιστον 6.

Η Πολωνια οπως την εκοψα αξιζει απειρως παραπανω για να βρεις μια καλη κοπελα(αν ψαξεις κατι τετοιο) παρα για one night stand.Γενικα one night stand δεν παιζουν πολυ και οι πιο πολλες ειδικα με τα 27-28 ψαχνονται σαν τρελες(ασχετα αν το λενε) για να βρουνε ενα παλικαρι που στο μυαλο τους θα μπορουσε να ειναι μεχρι και γαμπρος.

Αν ελεγα ψεματα(πχ οτι ψαχνω κατι σοβαρο) θα ειχα σιγουρα γαμησει καποιες παραπανω αλλα πραγματικα δεν μου βγαινουν τετοια ψεματα ειδικα οταν βλεπω οτι εχω σοβαρες γυναικες απεναντι μου.
Μαλιστα δυο με πηγανε εκκλησια και η μια επεσε στα γονατα και προσευχοταν.Τετοια πραγματα δεν τα βλεπεις ουτε Ελλαδα και ειδικα απο γκομενα που ειναι 7αρι.

Παντως ξενο(ασχετα απο που ειναι) με Πολωνεζα 8+ δεν ειδα ουτε εναν.Ολες οι μουναρες της Πολωνιας ειναι καβατζωμενες απ τους ντοπιους απο μικρες ειτε δεν μιλανε καθολου Αγγλικα.
Εγω βγηκα με 8+ αλλα ηταν Ρωσιδα που εμενε μονιμα εκει.Κρατησα επαφη και θα την φιλοξενησω Αθηνα(αν οντως ερθει Σεπτεβρη που λεει)

Γενικα η Πολωνια αξιζει περισσοτερο για να γνωρισεις καλες κοπελες παρα για one night stand.Ισως φταιει οτι υπαρχει και ενας συντηριτισμος που δεν ειδα σε οσες Πολωνεζες γνωρισα εκτος Πολωνιας.Συν οτι ανεβαινουν ραγδαια ειδικα οι μεγαλες πολεις και παντα αυτο κανει τους ξενους λιγοτερα ελκυστικους.

Τελος θα ηθελα να πω οτι εγω με 1,80+ οριακα επαιζα μπαλα.Αν καποιος ειναι 1,80- θα χασει τον χρονο του.Δεν ειδα εμφανισημο Πολωνο κατω του 1,85 και ουτε εστω και μετρια Πολωνεζα κατω απο 1,70+
Και τώρα η αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος  :2funny:Πήγες εκεί γιά να δουλέψεις πολύ πιθανόν σε αγροτικές εργασίες,μάζευες μήλα,αχλάδια και μπορεί και φράουλες μιά πιό μικρή πιθανότητα είναι να πήγες να δουλέψεις σε μεταφορική εταιρία στις νταλίκες,αν και κατα τη γνώμη μου το πιθανότερο είναι να πήγες στις αγροτικές εργασίες.Εκεί ζητάνε και πληρώνουν και καλά μπορεί να μάζεψες και 1.000=1.200 ευρώ!Το ίδιο έκανε και αυτός που άνοιγε εδώ τα Ελληνικά εστιατόρια και χρεωκόπησε πήγε Φινλανδία να μαζέψει φράουλες :2funny:Στις εποχιακές αγροτικές εργασίες υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση από εργατικά χέρια.
  Γιά όλα τα άλλα που λες  :jerking: :2funny:με πιάσαν τα γέλια  :2funny:φαντάζομαι θα σε περνάγαν γιά Τούρκο ή γιά Άραβα  :2funny:Τώρα το ότι συναντούσες κάθε μέρα και άλλη γκόμενα είναι της φαντασίας σου όπως και όλη η ιστορία που μας έγραψες  :2funny:στο σά'ι'τ δεν έμπαινες να γράψεις γιάτι και να είχες ιντερνέτ δεν προλάβαινες αφού δούλευες 12-14 ώρες τη μέρα  :headbang: :2funny:.Οι μόνοι που μπορεί να ασχολήθηκαν μάζι σου είναι οι μπάτσοι που πιθανόν να σε σταμάταγαν στο δρόμο αφού θα σε πέρναγαν γιά Λιβανέζο ή Πακιστανό  :2funny:.
  Μου θύμισες τον Πακιστανό που δούλευε σε ένα σπίτι στη Γλυφάδα και έβφαζε φωτογραφίες στην πισίνα και της έστελνε στο Πακιστάν και έλεγε ότι αυτό είναι τό σπίτι που μένει στην Ελλάδα  :2funny:.
  Και αυτός που άνοιξε τα Ελληνικά σουβλατζιδικα και χρεωκόπισε λέει ότι έχει αποθήκες στη Φινλαδία αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aυτό ισχύει και για Τσεχία,Σλοβακία,Αυστρία,Βαυαρία και αλλού.

Τσεχία έχεις μια πιθανότητα σαν ξένος να γαμήσεις οχτάρι γιατί υπάρχουν άφθονα οχτάρια.Πολωνία τα οχτάρια είναι λίγα και όλα πιασμένα οπότε οι πιθανότητές σου σαν ξένος για οχτάρι είναι μηδενικές.
Πολωνία όμως ένας ξένος όσο χάλια και να είναι θα γαμήσει ένα πενταράκι εξαράκι αφού είναι σε αφθονία και είναι απελπισμένες ενώ Τσεχία το εξαράκι δεν είναι τόσο σίγουρο.Τσεχία δηλαδή δεν έχει τόσο πολλά πρόθυμα εξάρια,πεντάρια όπως Πολωνία αλλά έχει περισσότερα αναλογικά πρόθυμα εφτάρια,οχτάρια.
Πρακτικά δηλαδή ένας ξένος πέουλας μέσης προς καλής εμφάνισης και ηλικίας με 1500 ευρώ εισόδημα μηνιαίως μπορεί να γαμάει το χρόνο 15-30 γκόμενες Πολωνία που θα είναι όμως όλες πεντάρια και εξάρια με ένα εφτάρι το πολύ που θα τον παρατήσει αν δεν την παντρευτεί.
Τσεχία θα γαμήσει λιγότερες,5-10 γκόμενες το χρόνο που θα είναι κυρίως εφτάρια με κανά,δυο οχτάρια μέσα.
Δηλαδή Τσεχία περίπου θυσιάζεις την ποσότητα για ποιότητα και το αντίστροφο συμβαίνει Πολωνία.Πολωνία ακόμα και με σπόνσορινγκ δύσκολα πας πάνω από 7.5.
Ουκρανία μπορείς να έχεις και ποιότητα οχτάρια κτλ και ποσότητα από γκόμενες αλλά εδώ μιλάμε για ευρωγαμιάδες άτομα που γαμάνε αποκλειστικά εντός ΕΕ για διάφορους λόγους.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Και τώρα η αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος  :2funny:Πήγες εκεί γιά να δουλέψεις πολύ πιθανόν σε αγροτικές εργασίες,μάζευες μήλα,αχλάδια και μπορεί και φράουλες μιά πιό μικρή πιθανότητα είναι να πήγες να δουλέψεις σε μεταφορική εταιρία στις νταλίκες,αν και κατα τη γνώμη μου το πιθανότερο είναι να πήγες στις αγροτικές εργασίες.Εκεί ζητάνε και πληρώνουν και καλά μπορεί να μάζεψες και 1.000=1.200 ευρώ!Το ίδιο έκανε και αυτός που άνοιγε εδώ τα Ελληνικά εστιατόρια και χρεωκόπησε πήγε Φινλανδία να μαζέψει φράουλες :2funny:Στις εποχιακές αγροτικές εργασίες υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση από εργατικά χέρια.
  Γιά όλα τα άλλα που λες  :jerking: :2funny:με πιάσαν τα γέλια  :2funny:φαντάζομαι θα σε περνάγαν γιά Τούρκο ή γιά Άραβα  :2funny:Τώρα το ότι συναντούσες κάθε μέρα και άλλη γκόμενα είναι της φαντασίας σου όπως και όλη η ιστορία που μας έγραψες  :2funny:στο σά'ι'τ δεν έμπαινες να γράψεις γιάτι και να είχες ιντερνέτ δεν προλάβαινες αφού δούλευες 12-14 ώρες τη μέρα  :headbang: :2funny:.Οι μόνοι που μπορεί να ασχολήθηκαν μάζι σου είναι οι μπάτσοι που πιθανόν να σε σταμάταγαν στο δρόμο αφού θα σε πέρναγαν γιά Λιβανέζο ή Πακιστανό  :2funny:.
  Μου θύμισες τον Πακιστανό που δούλευε σε ένα σπίτι στη Γλυφάδα και έβφαζε φωτογραφίες στην πισίνα και της έστελνε στο Πακιστάν και έλεγε ότι αυτό είναι τό σπίτι που μένει στην Ελλάδα  :2funny:.
  Και αυτός που άνοιξε τα Ελληνικά σουβλατζιδικα και χρεωκόπισε λέει ότι έχει αποθήκες στη Φινλαδία αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική :2funny:
Δεδομένου ότι γνωρίζω τον Πανο, εδώ γράφεις μαλακίες και μάλιστα χωρίς να τον γνωρίζεις και να έχεις βάσιμες πληροφορίες.
Είναι προτιμότερο να γράφεις και να διαφωνείς χωρίς να προσβάλλεις τον καθένα,δείχνοντας μια συνεχή ανασφάλεια και κόμπλεξ. Δώσε τις πληροφορίες σου για όσα γνωρίζεις και σταματά να μας χαλάς τον χρόνο για να διαβάζουμε πράγματα αχρηστα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τσεχία έχεις μια πιθανότητα σαν ξένος να γαμήσεις οχτάρι γιατί υπάρχουν άφθονα οχτάρια.

Τσεχία έχει άφθονα 8άρια που όμως εδώ και χρόνια δεν έχουν καμία όρεξη τους ξένους,αλλά τους δικούς τους.

Την ερχόμενη βδομάδα θα είμαι πάλι Πράγα, εσύ έχεις να πας καμιά δεκαετία,έχεις χάσει επεισόδια..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
  Τελευταία φορά είχα πάει το 2013.Απο Πράγα είχα μόνο δύο γκομενες,οι δικές μου ήταν απο επαρχία και μόνο μία μιλούσε αγγλικά.
Η διαφορά είναι οτι Τσεχία έχει παντού καλά μουνια ακόμα και στις μικρές επαρχιακες πόλεις βλέπεις μουναρες ενω Πολωνία ειναι πολύ τοπικό αλλου εχει μουναρες(Ποζναν,Κρακωβ) και αλλου είναι τίγκα στα μπαζακια(Βροτσλαβ,Γκντανσκ).Γενικά κολοσσιαιες διαφορες σε εμφάνιση ανάλογα με την περιοχή.Τσεχία στη χειρότερη να δεις μερικές γυφτέ στη βορειοανατολική Τσεχία,γενικώς έχει μεγάλη ομοιομορφια,πολωνιζουν βέβαια κάπως Βορεια Μοράβια κοντά στα σύνορα,αυτό είναι όλο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεδομένου ότι γνωρίζω τον Πανο, εδώ γράφεις μαλακίες και μάλιστα χωρίς να τον γνωρίζεις και να έχεις βάσιμες πληροφορίες.
Είναι προτιμότερο να γράφεις και να διαφωνείς χωρίς να προσβάλλεις τον καθένα,δείχνοντας μια συνεχή ανασφάλεια και κόμπλεξ. Δώσε τις πληροφορίες σου για όσα γνωρίζεις και σταματά να μας χαλάς τον χρόνο για να διαβάζουμε πράγματα αχρηστα.
Το ότι τον ξέρεις και δε γελάς με τα χάλια του σημαίνει ότι είσαι στο επίπεδο του  :2funny:Από μόνος του έβαλε μιά φωτογραφία του και ήταν  :vomit: :shit:μου θύμισε Ιρακινό λαθρομετανάστη  :2funny:
  Ίδιος με τον (Αφρικανό Ελληνα) εθνικιστή στο σύνταγμα είναι  :2funny:

Κάπως έτσι είναι και ο φίλος σου ο Πάνος.Είμαι σίγουρος ότι αν πήγε Πολωνία πήγε γιά δουλειά σε αγροτικές εργασίες! :2funny:.Ολα τα άλλα που μας λέει είναι της φαντασίας του  :2funny:.Οι Πολωνοί έχουν γίνει τώρα πολύ εθνικιστές και ανθρώπους που μοιάζουν με λαθρομετανάστες τους κυνηγάνε.Βέβαια εσείς΄επειδή στην Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτα νομίζετε ότι ήμαστε ακόμα στη δεκαετία του '80  :2funny:.Το πιό γελοίο που έγραψε ήταν που τους είπε ότι θα της καλέσει στην Ελλάδα  :2funny:φανταζομαι οι γκόμενες θα ξετρελάθηκαν  :2funny:ένας τέτοιος άνδρας  :2funny:και θα της καλέσει και Ελλάδα πω πω  :2funny:
    Κάτι τέτοια φίδια έγραφαν και στο Thread της Μολδαβίας μέχρι που πήγα εκεί και ξεσκέπασα τα ψέματα τους  :2funny:και είδατε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό γιά τι φουκαράδες και τι ρεζιλίκια μιλάμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• afrikanoss.jpg
    afrikanoss.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • dxbjtbwxcaao7kg.jpg
    dxbjtbwxcaao7kg.jpg
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνία αν πας άνω των 40 χωρίς παραδάκι είσαι χαμένος από χέρι.Ολες ζητάνε λεφτά και δώρα αν είσαι μπάρμπας.
Αν είσαι 25-35 κάτι γίνεται αφού σε βλέπουν σαν υποψήφιο γαμπρό αλλά πρέπει να πείσεις οτι έχεις σοβαρό σκοπό να μείνεις στη χώρα,να την παντρευτείς κτλ και ένα σωρό άλλα,αλλιώς χωρίς σοβαρή δέσμευση την κάνουνε στο τρίμηνο και ο χωρισμός είναι πολύ επώδυνος.
Δηλαδή στην τελική δεν αξίζει γιατί σου βγάζουν την Παναγία με τα κλάματα τις υστερίες,το δράμα κτλ.Ολα αυτά για να γαμήσεις ένα κωλαράκι.
Στο σπόνσορινγκ είναι εντάξει αλλά και εκεί κάποια στιγμή θα την κάνουν τη μαλακία,δεν είναι σταθερές.Γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ συναισθηματικές και ασταθείς δεν ξεχωρίζουν την αγάπη από το σεξ όπως οι Τσέχες,Ουκρανές κτλ.Δηλαδή για να σου κάτσουν πρέπει να έχουν και κάποια συναισθήματα για εσένα άσχετα αν παίζουν λεφτά και εκεί είναι που γαμιέται η φάση.Επίσης έχουν πάντα ατζέντα,υπάρχει κάτι άλλο που παίζει και θα το μάθεις μετά από 2-3 χρόνια αφού κρύβονται πολύ καλά είναι μυστικοπαθείς όπως όλες οι Σλάβες.
Δηλαδή βασικά βλέπουν τους άντρες σα χρηστήρια σε έχουν για μία χρήση και βγάζουν ένα πλάνο επί αυτού ενώ εσύ δεν έχεις ιδέα και ανακαλύπτεις την αλήθεια πολύ αργότερα.
Δεν μπορώ ποτέ να τις περιγράψω καλά,γενικά πάντα κάτι διαφεύγει,ενώ με τις Τσέχες,Ουκρανές,Ρωσίδες ξέρεις πάντα πού πατάς ακριβώς είναι πολύ προσδιορισμένα όλα.
Αυτός ο συνδυασμός τρέλλας,ατζέντας,παράνοιας,μυστικοπάθειας,εκπλήξεων,απότομων συναισθηματικών μεταβολών βιώνεται συνήθως ως πολωνική τρέλλα από τους ξένους,που αναρωτιούνται πώς έμπλεξα εδώ με τις szalony Polki και τα τρελοκομεία,τι είναι αυτό το πράγμα.Γενικά αλλοπρόσαλλες δεν καταλαβαίνεις τι παίζει γιατί απλά δεν αποκαλύπτουν όλα τα στοιχεία του παζλ και έχουν ατζέντα.Πολωνική τρέλλα που λένε.Μόνο ο Βαλκάνιος καβαλάρης καταφέρνει να κυριαρχήσει κάπως να επιβάλει την ανωτερότητά του.
Αλλά γενικά Πολωνία πρέπει να είσαι έτοιμος για το τελείως απροσδόκητο όπως και Ουκρανία βέβαια.Μιλάμε πράγματα που τα θυμάσαι μια ζωή.
Οι Πολωνέζες ας πούμε προσπαθούν να σε κάνουν να τις ερωτευτείς ενώ οι Ουκρανές στο μουνί τους,τα λεφτά τις ενδιαφέρουν μόνο και το ξεκαθαρίζουν αμέσως.Οπότε μπλέκεις κάπως βαθύτερα με τις Πολωνές ενώ με τις Ουκρανές έχεις πάντα τον έλεγχο,πόσα τόσα.Ενώ και τις Πολωνές τα γκαφρά τις ενδιαφέρουν αλλά επιδιώκουν να σε μπλέξουν πιο πολύ συναισθηματικά.Θα σου κάνω το τέλειο μπούκι,θα δείξω τέτοια αγάπη και αφοσίωση για να κολλήσεις,τέτοια φάση.Ψιλοθυσία αλλά δεν είναι αυτό ακριβώς απλά έχουν ατζέντα,αυτό το καταλαβαίνει ο αρχίδουλας Τσεχογαμιάς,Ρωσογαμιάς,Ουκρανογαμιάς,Πολωνογαμιάς γιατί έχει απλά εποπτεία επί του πεδίου.
Δηλαδή Πολωνέζες υπερρομαντικές με ατζέντα,ερωτοπαίγνιο φάση παίζεις,κερδίζεις χάνεις,Ουκρανές πραγματίστριες,υλίστριες,πιράνχας,θα σου φάω όσο περισσότερα,Τσέχες σωστές,τόσα δίνεις τόσα παίρνεις,τίμια συναλλαγή φάση,γενικώς αίσθημα δικαιοσύνης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά δηλαδή για σπόνσορα η Ουκρανία υπερτερεί από όλες τις απόψεις έναντι της Πολωνίας εκτός αν ψάχνεις τέλειο μπούκι ή ανωμαλίες που μόνο οι Πολωνέζες μπορούν να κάνουν.
Για free γαμέα επίσης υπερτερεί η Ουκρανία από όλες τις απόψεις οπότε η Πολωνία αφήνεται στους γνώστες.Είναι κάπως σαν η στάνταρντ εναλλακτική.Η Τσεχία είναι για ποιοτικούς γαμείς που επιμένουν ευρωπαικά.Αντί να φέρεις Ρωσίδα οχτάρι και να τα σκάσεις σε βίζα,αεροπορικά,έξοδα διακοπών,δώρο φέρνεις Τσέχα ίδιας ποιότητας και τα σκας μόνο σε αεροπορικά και έξοδα διακοπών.Αυτή είναι όλη η διαφορά.Οι Τσέχες δε ζητάνε πεντάστερα ξενοδοχεία και δώρα ενώ οι Ρωσίδες τα θεωρούν δεδομένα.Πρέπει όμως να έχεις εντρυφήσει για να βρεις τις Τσέχες,Σλοβάκες που τα κάνουν αυτά δεν είναι στη μάπα σου στρατός,όπως Ρωσία,Λευκορρωσία.Οπότε πιθανόν να μην τις βρεις,ενώ τις Ρωσίδες παίζει να τις βρεις αλλά θα κλάσεις με τις απαιτήσεις τους.Αυτά περίπου κάνει ο μέσος όρος.Αλλιώς θα γαμούσαν όλοι εφτάρια,οχτάρια αλλά δεν είναι εύκολο,έχεις ανταγωνισμό.Περιμένει ο άλλος στη γωνία,συχνά σε έχει προλάβει ή προλαβαίνεις εσύ και του τον φοράς και μένει με το πουλί στο χέρι.Γενικά πρέπει να κόβεις τις καταστάσεις γρήγορα τι είναι ευκαιρία και τι όχι και να αντιδράς σωστά αλλιώς σε τρώει ο ανταγωνισμός και σε γαμάνε πριν προλάβεις να τους σκίσεις.
Ολα έχουν να κάνουν με την ταχύτητα,την αντίδραση,το σθένος και την αντοχή.Πρέπει να επιβάλεις την κυριαρχία σου μέσω αιφνιδιασμού,ταχύτητας,συγκέντρωσης των μέσων και επιμονής.Δοκιμάζεις διάφορες στρατηγικές και βλέπεις τι πιάνει και τι όχι στην πράξη.Ποιες είναι οι αγοραίες τιμές.Ζυγίζεις τον ανταγωνισμό.Δεν είναι εύκολο.Αλλάζει συνέχεια.
Δεν υπάρχουν γενικές αρχές.Απλά ο ανταγωνισμός,ο συσχετισμός δύναμης των ενδιαφερομένων μερών.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Οι πληροφορίες του Kman είναι 5 χρόνια πριν! Δεν υπάρχουν πλέον αυτά! Στην Ανατολική ευρώπη επικρατεί ο ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΟΣ έτσι όπως τον έχει περιγράψει ο δημητράκης! Και ο Kristofer G έχει πει το πολύ σωστό πως οι γκόμενες πια όταν είναι μόνες δεν στρουφογυρίζουν στο κρεβάτι θέλοντας άντρα αλλά πλέον περνάνε 5-6 ώρες στο κινητό βλέποντας μαλακίες! Ακόμα και στα χωριά πλέον με το κινητό δεν έχουν ανάγκη κανέναν!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
  Τελευταία φορά είχα πάει το 2013.Απο Πράγα είχα μόνο δύο γκομενες,οι δικές μου ήταν απο επαρχία και μόνο μία μιλούσε αγγλικά.
Η διαφορά είναι οτι Τσεχία έχει παντού καλά μουνια ακόμα και στις μικρές επαρχιακες πόλεις βλέπεις μουναρες ενω Πολωνία ειναι πολύ τοπικό αλλου εχει μουναρες(Ποζναν,Κρακωβ) και αλλου είναι τίγκα στα μπαζακια(Βροτσλαβ,Γκντανσκ).Γενικά κολοσσιαιες διαφορες σε εμφάνιση ανάλογα με την περιοχή.Τσεχία στη χειρότερη να δεις μερικές γυφτέ στη βορειοανατολική Τσεχία,γενικώς έχει μεγάλη ομοιομορφια,πολωνιζουν βέβαια κάπως Βορεια Μοράβια κοντά στα σύνορα,αυτό είναι όλο.
Πριν κάτι μέρες ήρθε μια Τσέχα που είχα ρίξει έναν πούτσο στην Οστράβα και την συνάντησα και 2 χρόνια μετά στη Βαρσοβία όταν είχε έρθει να με βρεί!
Στη Ρόδο ήταν τελείως άκαυλη και την είδα μια φορά για 5 λεπτά! Απο το νησί δεν είδε ούτε το 1% και όλη μέρα έλιωνε στη πισίνα! Ότι και να της είπα για ζωή, φαί, βόλτες κτλ ήταν σαν να μιλάω σε τοίχο...
Δεν ξέρω αν μιλάμε πλέον για ανθρώπους σε κάποιες χώρες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι πληροφορίες του Kman είναι 5 χρόνια πριν! Δεν υπάρχουν πλέον αυτά! Στην Ανατολική ευρώπη επικρατεί ο ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΟΣ έτσι όπως τον έχει περιγράψει ο δημητράκης! Και ο Kristofer G έχει πει το πολύ σωστό πως οι γκόμενες πια όταν είναι μόνες δεν στρουφογυρίζουν στο κρεβάτι θέλοντας άντρα αλλά πλέον περνάνε 5-6 ώρες στο κινητό βλέποντας μαλακίες! Ακόμα και στα χωριά πλέον με το κινητό δεν έχουν ανάγκη κανέναν!!

Ποιος μινιμαλισμός?Οι Ρωσίδες ζητάνε μια χιλιάρα για τριήμερο και οι Ουκρανές 500.Ετσι ήταν και παλιά.Δεν αλλάζουν τόσο γρήγορα τα πράγματα.
Προσπαθώ να δώσω το πλαίσιο.
Φυσικά και θα πιάσει τα αρχίδια του ο νέος σήμερα που πάει Τσεχία για πρώτη φορά σε σχέση με εμάς γιατί εμείς πηγαίναμε όταν
1.Η Τσεχία είχε μόλις βγει από τον κομμουνισμό και οι μουνάρες ήταν ίσες με τις άλλες δεν την είχαν δει
2.Μετρούσες απίστευτα ως δυτικός καυλέας,ήσουν επιθυμητός,πρωτόγνωρος και εξωτικός
3.Υπήρχε πολιτική ελέγχου τιμών και τα δολλάρια που έφερνες σε πήγαιναν πολύ μακριά.Θεωρούσουν ψιλοπλούσιος με αυτά τα δεδομένα.
4.Οι ντόπιοι άντρες ήταν για τον πούτσο εμφανισιακά και οικονομικά.Υπήρχε τεράστιο χάσμα με τη δύση,αστείος ανταγωνισμός.
Αλλά... ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε.Γιατί η διαφορά Πολωνίας,Τσεχίας,Ουκρανίας,Ρωσίας είναι ίδια τώρα με τότε.Οι Ελληνίδες είναι ίδιες τώρα με τότε κτλ.Δηλαδή τα απόλυτα νούμερα και οι διαφορές δεν παίζουν ρόλο,σημασία έχουν τα σχετικά.Φυσικά θα σπάσεις τα μούτρα σου πουστόνεο αν πας εκεί και δε θα έχεις ποτέ τις επιτυχίες που είχα εγώ,όμως πρέπει να πας να δοκιμάσεις.Αλλιώς μαλακία,μεμψιμοιρία,Mgtowiσμός,Ostalgie κτλ.
Γενικά οι νέοι τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο,κοννέ,τίντερ prearrangement contacts κι έτσι.Εμείς γειωνόμασταν επί αγνώστου εδάφους και δεν ξέραμε τι μας περιμένει εκεί έξω.Ηταν Wild East φάση,αμοιβαίο σοκ.
Βασικά τότε η Πολωνία ήταν Πολωνία νέτα σκέτα,σε κοίταζαν όλοι περίεργα σα να ήσουν είδος πιθήκου αν ήσουν ξένος μη καθολικός.Η Τσεχία ήταν καθαρά τσεχική,βαριά τσεχική ατμόσφαιρα,μία μόνο μπύρα στην πόλη,η μπύρα της πόλης κι έτσι.Αυτά βέβαια έχουν χαθεί οπότε ο νέος δεν μπορεί να καταλάβει.Η Ουκρανία ήταν σοβιετική,με το που έμπαινες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σε έπαιρναν τηλέφωνο από τη ρεσεψιόν και ρωτούσαν αν θες κοπέλες να γαμήσεις.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εξηγησε τα απλα και ομορφα,να τα καταλαβαινουν ολοι,ειναι κριμα ενω ξερεις τοσα πολλά να δημιουργεις αδικαιολογητες αντιπαθειες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εξηγησε τα απλα και ομορφα,να τα καταλαβαινουν ολοι,ειναι κριμα ενω ξερεις τοσα πολλά να δημιουργεις αδικαιολογητες αντιπαθειες

Αυτό λέμε.Εμείς είχαμε το πλεονέκτημα οτι ήτανε φτηνά,οτι χτυπούσες shot in the barrel,δηλαδή όπου και να πήγαινες ανατολικό μπλοκ είχες επιτυχία ενώ τώρα αν κάποιος κάνει λάθος επιλογή πόλης θα πιάσει τα αρχίδια του και οτι μετρούσαμε πολύ,βασικά τότε μάθαινες πολύ γρήγορα και τζάμπα ενώ τώρα πρέπει να καταβάλεις χρήματα και κόπο για να μάθεις.
Οι νέοι έχουν το πλεονέκτημα που δημιουργεί τα μειονεκτήματα δηλαδή το ίντερνετ,την πληροφόρηση τα έτοιμα κοννέ κτλ.Δηλαδή πριν πάει ο άλλος προετοιμάζει το έδαφος με έτοιμα κοννέ μέσω τίντερ κτλ και πάει όπου έχει περισσότερα κοννέ μετά από διαδικτυακό πειραματισμό.
Και τότε υπήρχε το ίντερνετ αλλά ήταν  πιο χύμα.Π.χ. το 2005 ταξίδεψα μία μέρα Chomutov,δεύτερη μέρα Πράγα,τρίτη μέρα Μπρατισλάβα,τέταρτη μέρα Κοζιτσε,πέμπτη μέρα Ούζγκοροντ και έκτη μέρα Λβωφ όπου και κατέληξα τελικά.Είχα μία μέρα πρακτικά μερικές ώρες στη διάθεσή μου να ζυγίσω την πόλη αν υπήρχαν πιθανότητες ή όχι.Αν μου φαίνονταν αρνητικά τα πράγματα ταξίδευα στην επόμενη πόλη.
Στο Λβωφ με το που έσκασα παρόλο που έπιασε απίστευτη βροχή και έμεινα την πρώτη μέρα στο ξενοδοχείο,κατάλαβα αμέσως οτι θα γαμήσω και έμεινα εκεί αντί να φύγω με το επόμενο τραίνο για Κίεβο.
Το ένιωσα στον αέρα.Για να ζυγίσεις όμως την πόλη με τους ρώθωνες απλώς,ή με μια ώρα βόλτα θέλει εμπειρία πρέπει να είσαι φανατικός καυλέας.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ποιος μινιμαλισμός?Οι Ρωσίδες ζητάνε μια χιλιάρα για τριήμερο και οι Ουκρανές 500.Ετσι ήταν και παλιά.Δεν αλλάζουν τόσο γρήγορα τα πράγματα.
Φυσικά και θα πιάσει τα αρχίδια του ο νέος σήμερα που πάει Τσεχία για πρώτη φορά σε σχέση με εμάς γιατί εμείς πηγαίναμε όταν
1.Η Τσεχία είχε μόλις βγει από τον κομμουνισμό και οι μουνάρες ήταν ίσες με τις άλλες δεν την είχαν δει
2.Μετρούσες απίστευτα ως δυτικός καυλέας,ήσουν επιθυμητός,πρωτόγνωρος και εξωτικός
3.Υπήρχε πολιτική ελέγχου τιμών και τα δολλάρια που έφερνες σε πήγαιναν πολύ μακριά.Θεωρούσουν ψιλοπλούσιος με αυτά τα δεδομένα.
4.Οι ντόπιοι άντρες ήταν για τον πούτσο εμφανισιακά και οικονομικά.Υπήρχε τεράστιο χάσμα με τη δύση,αστείος ανταγωνισμός.
Αλλά... ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε.Γιατί η διαφορά Πολωνίας,Τσεχίας,Ουκρανίας,Ρωσίας είναι ίδια τώρα με τότε.Οι Ελληνίδες είναι ίδιες τώρα με τότε κτλ.Δηλαδή τα απόλυτα νούμερα και οι διαφορές δεν παίζουν ρόλο,σημασία έχουν τα σχετικά.Φυσικά θα σπάσεις τα μούτρα σου πουστόνεο αν πας εκεί και δε θα έχεις ποτέ τις επιτυχίες που είχα εγώ,όμως πρέπει να πας να δοκιμάσεις.Αλλιώς μαλακία,μεμψιμοιρία,Mgtowiσμός,Ostalgie κτλ.
Γενικά οι νέοι τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο,κοννέ,τίντερ prearrangement contacts κι έτσι.Εμείς γειωνόμασταν επί αγνώστου εδάφους και δεν ξέραμε τι μας περιμένει εκεί έξω.Ηταν Wild East φάση,αμοιβαίο σοκ.
Βασικά τότε η Πολωνία ήταν Πολωνία νέτα σκέτα,σε κοίταζαν όλοι περίεργα σα να ήσουν είδος πιθήκου αν ήσουν ξένος μη καθολικός.Η Τσεχία ήταν καθαρά τσεχική,βαριά τσεχική ατμόσφαιρα,μία μόνο μπύρα στην πόλη,η μπύρα της πόλης κι έτσι.Αυτά βέβαια έχουν χαθεί οπότε ο νέος δεν μπορεί να καταλάβει.Η Ουκρανία ήταν σοβιετική,με το που έμπαινες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σε έπαιρναν τηλέφωνο από τη ρεσεψιόν και ρωτούσαν αν θες κοπέλες να γαμήσεις.
Οι νέες γενιές τους πλέον είναι σαν τις δυτικές! Δεν διαφέρουν σε τίποτα! Και μάλιστα η μάστιγα των κινητών τις έχει χτυπήσει και πιο άσχημα!
Απλά τωρα πας , τα κάνεις όλα σωστά όπως ξέρεις αλλά με τα update της εποχής και αν κάτσει , έκατσε όπως το Τζόκερ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom