Ας γραψω καποια γενικα πραγματα που ειδα εφοσον εκατσα μισο μηνα(σε Κρακοβια,Βροτσλαβ)
Καταρχην Κρακοβια ειναι ωραια πολη(δεν το περιμενα) και αξιζει επισκεψη(ασχετα απο μουνι).Ειδικα το καστρο ειναι υπεροχο.Θα ελεγα οτι 2-3 μερες ειναι αρκετες για να δει καποιος την πολη.Για μουνι ΔΕΝ...Οπου πανε οι Αγγλοι καταστρεφεται μια πολη ολοσκερως.Αυτο συμβαινει με την Κρακοβια.Εχει παντου μεθυσμενους Αγγλους που αφησαν το Αμστερναμ και πλεον πανε Κρακοβια για διακοπες μαζικα.Σαν μαγαζι ξεχωρισα το teatro cubano που γινεται παιχνιδι.Ειχε εκει μαυρους(ολοι με χοντρες η με το πουλι στο χερι) Αραβες(ολοι με το πουλι στο χερι) και καποιους Λατινους(Ισπανους κυριως) που κανανε τα περισσοτερα σκηνικα.Καταφερα να κανω φαση με καποιες Πολωνεζες αλλα επειδη ειχα μολις ενα διημερο δεν φορτωσα.Απλα κρατησα fb γιατι ολες μου λεγανε ειτε οτι θελουνε να ερθουνε Ελλαδα καλοκαιρι ειτε οτι θελουν να ξαναρθουν
Οσον αφορα το Βροτσλαβ γινεται πολυ καλυτερο παιχνιδι απο Κρακοβια.Στο tinder με απλες φωτογραφιες μαζεψα καπου στα 300matches και εβγαινα καθε μερα με αλλη.Γενικα ολα τα dating sites δουλευουν Πολωνια(tinder,badoo,couchsurfing,happn) απειρως καλυτερα απο το να πας σε club,bar.Γενικα οι καλες κοπελες αποφευγουν την νυχτερινη ζωη απ οτι καταλαβα και προτιμουν να κανονισουν ραντεβου διαδικτυακα.
Εκανα βεβαια καποες φασεις σε μαγαζια(για μενα το casa de la musica ηταν το καλυτερο για γρηγορο φασωμα και το spiz για χαλαρη κουβεντα με οποια ηδη ειχα κανονισει διαδικτυακα να πιουμε ωραιες μπυρες και να μιλησουμε.
Γαμησα μια Πολωνεζα(γουσταρε φουλ Ελλαδα) και βγηκα-φασωσα τουλαχιστον 6.
Η Πολωνια οπως την εκοψα αξιζει απειρως παραπανω για να βρεις μια καλη κοπελα(αν ψαξεις κατι τετοιο) παρα για one night stand.Γενικα one night stand δεν παιζουν πολυ και οι πιο πολλες ειδικα με τα 27-28 ψαχνονται σαν τρελες(ασχετα αν το λενε) για να βρουνε ενα παλικαρι που στο μυαλο τους θα μπορουσε να ειναι μεχρι και γαμπρος.
Αν ελεγα ψεματα(πχ οτι ψαχνω κατι σοβαρο) θα ειχα σιγουρα γαμησει καποιες παραπανω αλλα πραγματικα δεν μου βγαινουν τετοια ψεματα ειδικα οταν βλεπω οτι εχω σοβαρες γυναικες απεναντι μου.
Μαλιστα δυο με πηγανε εκκλησια και η μια επεσε στα γονατα και προσευχοταν.Τετοια πραγματα δεν τα βλεπεις ουτε Ελλαδα και ειδικα απο γκομενα που ειναι 7αρι.
Παντως ξενο(ασχετα απο που ειναι) με Πολωνεζα 8+ δεν ειδα ουτε εναν.Ολες οι μουναρες της Πολωνιας ειναι καβατζωμενες απ τους ντοπιους απο μικρες ειτε δεν μιλανε καθολου Αγγλικα.
Εγω βγηκα με 8+ αλλα ηταν Ρωσιδα που εμενε μονιμα εκει.Κρατησα επαφη και θα την φιλοξενησω Αθηνα(αν οντως ερθει Σεπτεβρη που λεει)
Γενικα η Πολωνια αξιζει περισσοτερο για να γνωρισεις καλες κοπελες παρα για one night stand.Ισως φταιει οτι υπαρχει και ενας συντηριτισμος που δεν ειδα σε οσες Πολωνεζες γνωρισα εκτος Πολωνιας.Συν οτι ανεβαινουν ραγδαια ειδικα οι μεγαλες πολεις και παντα αυτο κανει τους ξενους λιγοτερα ελκυστικους.
Τελος θα ηθελα να πω οτι εγω με 1,80+ οριακα επαιζα μπαλα.Αν καποιος ειναι 1,80- θα χασει τον χρονο του.Δεν ειδα εμφανισημο Πολωνο κατω του 1,85 και ουτε εστω και μετρια Πολωνεζα κατω απο 1,70+