sto Κατοβιτσε δεν ειχε ΑΠΟΛΥΤΩς ΤΙΠΟΤΑ,αυτο 100%
κατι πεθαμενες οπως ανεφερα
πηγα 2 διημερα ,παρασσκευοσαβατο, με μςταξυ τους 30μερες διαφορα
δεν ηταν συμπτωση
κ τις δυο φορες υπεραποτυχια..αντρες το 60-65% κ σαβουρια γκομενες το υπολοιπο
δυο καλες ειχε αγκαλια ολο το βραδυ με δυο αλλους...
αυτη ηταν η εικονα.στα γρεβενα πιο καλα ειναι ισως
τωρα
κρακοβια
εξω κατι κυκλοφορουσε ,οχι τιποτα ιδιαιτερο ομως....σαφως πιο καλη αναλογια γυναικων
αλλα μετριοτατο επιπεδο κι εκει
στα κλαμπ επειδη βαριομουν κ φοβομουν οτι θαναι φολεξ,εκατσα απ εξω κ παρατηρουσα τι εμπαινε,,,εξισου ΑΠΟΤΥΧΙΑ κατασταση οπως κατοβιτσε,1 καλη 100 φολες ....
βροτσλαβ τρισχειροτερα κι απο τις δυο πολεις,χαλια εντελως γκομενες,εμεινα 4,5 ωρες,στην γυρα απο 11.30 μεχρι 17.00,υπερταλαιπωρια φαση
,πηγα στο χοτελ κι ειπα κατι προβλημα εχω,πληρωσα τα μισα,δεν ειχα χρησιμοποιησει το δωματιο κι εφυγα ανακουφισμενος
ο κμαν ονειρευεται γενικως κ γραφει εδω μετα για ψωλακια μουναρες κλπ
Εγώ βάζω φωτό από τα κλαμπ τι μου λες τώρα?Pomaranca παίζουν μουνάρες και Energy2000 φοβερά πιπίνια.Γενικά η νυχτερινή ζωή Πολωνία γαμάει καμία σχέση με Ουκρανία.Αυτό ακόμα και ο Dr. Love θα το ομολογήσει.
Πολωνία όπου και να πας επαρχία παίζουν τρελά μουνιά στα κλαμπ,Ουκρανία Τσεχία δεν έχει τέτοια.Κλαμπ σαν το Energy,Pomarancza,Eter,22 κτλ απλά δεν υπάρχουν σε καμία τσεχική ή ουκρανική επαρχιακή πόλη πλην Οντέσσας το καλοκαίρι.
Απλά ψάρωσες όπως όλοι,είπες τι θα κάνω εγώ ο πενηντάρης με τα πιπίνια στην τεκνοντίσκο?Δεν είναι μέρος εδώ για εμένα.
Δεν υπάρχουν καμάκια άνω των 40 Πολωνία εκτός από εμένα.
Αν ένας τριαντάρης ξένος πάει Λβωφ Fashion club ή σε οποιοδήποτε κλαμπ θα πιάσει τα αρχίδια του.Αν πάει 7 ώρες δίπλα Κράκωβ Coco ή Βρότσλαβ Mundo έχει μεγάλες πιθανότητες να γαμήσει.
Για άφραγκους,νυχτόβιους,κλαμπάκηδες κάτω των 30 η Πολωνία είναι πολύ καλύτερη της Ουκρανίας.Τα πράγματα αλλάζουν άρδην όσο μεγαλώνεις και κονομάς.