Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
sto Κατοβιτσε δεν ειχε ΑΠΟΛΥΤΩς ΤΙΠΟΤΑ,αυτο 100%
κατι πεθαμενες οπως ανεφερα
πηγα 2 διημερα ,παρασσκευοσαβατο, με μςταξυ τους 30μερες διαφορα
δεν ηταν συμπτωση
κ τις δυο φορες υπεραποτυχια..αντρες το 60-65% κ σαβουρια γκομενες το υπολοιπο
δυο καλες ειχε αγκαλια ολο το βραδυ με δυο αλλους...
αυτη ηταν η εικονα.στα γρεβενα πιο καλα ειναι ισως
τωρα
κρακοβια
εξω κατι κυκλοφορουσε ,οχι τιποτα ιδιαιτερο ομως....σαφως πιο καλη αναλογια γυναικων
αλλα μετριοτατο επιπεδο κι εκει
στα κλαμπ επειδη βαριομουν κ φοβομουν οτι θαναι φολεξ,εκατσα απ εξω κ παρατηρουσα τι εμπαινε,,,εξισου ΑΠΟΤΥΧΙΑ κατασταση οπως κατοβιτσε,1 καλη 100 φολες ....
βροτσλαβ τρισχειροτερα κι απο τις δυο πολεις,χαλια εντελως γκομενες,εμεινα 4,5 ωρες,στην γυρα απο 11.30 μεχρι 17.00,υπερταλαιπωρια φαση
,πηγα στο χοτελ κι ειπα κατι προβλημα εχω,πληρωσα τα μισα,δεν ειχα χρησιμοποιησει το δωματιο κι εφυγα ανακουφισμενος
ο κμαν ονειρευεται γενικως κ γραφει εδω μετα για ψωλακια μουναρες κλπ  :grin:

Εγώ βάζω φωτό από τα κλαμπ τι μου λες τώρα?Pomaranca παίζουν μουνάρες και Energy2000 φοβερά πιπίνια.Γενικά η νυχτερινή ζωή Πολωνία γαμάει καμία σχέση με Ουκρανία.Αυτό ακόμα και ο Dr. Love θα το ομολογήσει.
Πολωνία όπου και να πας επαρχία παίζουν τρελά μουνιά στα κλαμπ,Ουκρανία Τσεχία δεν έχει τέτοια.Κλαμπ σαν το Energy,Pomarancza,Eter,22 κτλ απλά δεν υπάρχουν σε καμία τσεχική ή ουκρανική επαρχιακή πόλη πλην Οντέσσας το καλοκαίρι.
Απλά ψάρωσες όπως όλοι,είπες τι θα κάνω εγώ ο πενηντάρης με τα πιπίνια στην τεκνοντίσκο?Δεν είναι μέρος εδώ για εμένα.
Δεν υπάρχουν καμάκια άνω των 40 Πολωνία εκτός από εμένα.
Αν ένας τριαντάρης ξένος πάει Λβωφ Fashion club ή σε οποιοδήποτε κλαμπ θα πιάσει τα αρχίδια του.Αν πάει 7 ώρες δίπλα Κράκωβ Coco ή Βρότσλαβ Mundo έχει μεγάλες πιθανότητες να γαμήσει.
Για άφραγκους,νυχτόβιους,κλαμπάκηδες κάτω των 30 η Πολωνία είναι πολύ καλύτερη της Ουκρανίας.Τα πράγματα αλλάζουν άρδην όσο μεγαλώνεις και κονομάς.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.405
Πόντοι
3.656
Εγώ βάζω φωτό από τα κλαμπ τι μου λες τώρα?Pomaranca παίζουν μουνάρες και Energy2000 φοβερά πιπίνια.Γενικά η νυχτερινή ζωή Πολωνία γαμάει καμία σχέση με Ουκρανία.Αυτό ακόμα και ο Dr. Love θα το ομολογήσει.
Πολωνία όπου και να πας επαρχία παίζουν τρελά μουνιά στα κλαμπ,Ουκρανία Τσεχία δεν έχει τέτοια.Κλαμπ σαν το Energy,Pomarancza,Eter,22 κτλ απλά δεν υπάρχουν σε καμία τσεχική ή ουκρανική επαρχιακή πόλη πλην Οντέσσας το καλοκαίρι.
Απλά ψάρωσες όπως όλοι,είπες τι θα κάνω εγώ ο πενηντάρης με τα πιπίνια στην τεκνοντίσκο?Δεν είναι μέρος εδώ για εμένα.
Δεν υπάρχουν καμάκια άνω των 40 Πολωνία εκτός από εμένα.
πενηνταρης εισαι εσυ κ κοντος.εχουμε σουχω ξαναπει 15-20 ποντους διαφορα σε υψος για να με φτασεις κ 8-10 χρονια για να σε φτασω .. :grin:
δεν εχουμε σχεση ουτε  σε φυζικ,
επειδη το πας κι εκει,εγω ακομα  πηδαω με 50% επιτυχια(προ δεκαετιας με 101% επιτυχια)  20-24αρες ουκρανια ακομα, χωρις να φλασαρω  100ευρα,παρα τα απαραιτητα,δηλ κανα 700-1000χριβνα..25-30ευρω,που οντως γουσταρω κ τα δινω ,το θεωρω γαιδουρια να μην δινω μια ... ,αλλα ας το αφησουμε αυτο,δεν εχει πολυ ουσια
βαλε μας  λοιπον τις  φωτο απο τις γκομενες απο το πομερανκα λοιπον να τις δω κι εγω τις μουναρες κ την αναλογια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πενηνταρης εισαι εσυ κ κοντος.εχουμε σουχω ξαναπει 15-20 ποντους διαφορα κ 8-10 χρονια... :grin:
δεν εχουμε σχεση ουτε  σε φυζικ,
επειδη το πας κι εκει,εγω ακομα  πηδαω με 50% επιτυχια  20-24αρες ουκρανια ακομα, χωρις να φλασαρω  100ευρα,παρα τα απαραιτητα,δηλ κανα 700-1000χριβνα..25-30ευρω,που οντως γουσταρω κ τα δινω ,το θεωρω γαιδουρια να μην δινω μια ... ,αλλα ας το αφησουμε αυτο,δεν εχει πολυ ουσια
βαλε μας τις γκομενς απο το πομερανκα λοιπον να τις δω κι εγω

Γκόμενα που φάσωνα όλη νύχτα Pomaranza.

lpAlw7.jpg

Αν ξαναπάω ίσως να τη γαμήσω με το κατάλληλο σπόνσορινγκ.

Συνηθισμένο επίπεδο γκόμενας Pomerancza.Κλασσικές ανατολικές.

ipFq915oj

Εδώ τι γαμάει ο μέσος βλακάκος Ισπανός Βρότσλαβ.Ο Ελληναράς μπορεί πολύ καλύτερες.

OTuMCY.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.405
Πόντοι
3.656
Γκόμενα που φάσωνα όλη νύχτα Pomaranza.

lpAlw7.jpg

Αν ξαναπάω ίσως να τη γαμήσω με το κατάλληλο σπόνσορινγκ.

Συνηθισμένο επίπεδο γκόμενας Pomerancza.Κλασσικές ανατολικές.

ipFq915oj
τιποτα δε φαινεται
ενα αδειο μαγαζι κ δυο κοντες,ακολη η μια  με τακουνια ημιμπαζα..κ πλειοψηφικα κανα 7-8  αντρες ψωλαρια πισω απο αυτη με το κοκινο στην πρωτη φωτο ,αυτα που λεω δηλ
βαλε μας μια φωτο που νβα δειχνει κατι
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΟΦΦ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ κ το μερος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τιποτα δε φαινεται
ενα αδειο μαγαζι κ δυο κοντες,ακολη η μια  με τακουνια ημιμπαζα..κ πλειοψηφικα κανα 7-8  αντρες ψωλαρια πισω απο αυτη με το κοκινο στην πρωτη φωτο ,αυτα που λεω δηλ
βαλε μας μια φωτο που νβα δειχνει κατι
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΟΦΦ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ κ το μερος

Εγώ σου λέω οτι αν πας Fashion Lvov θα πιάσεις τα αρχίδια σου,όπως και Pomarancza και Energy και Cocco και Czekolada και Cuba Libre παντού θα πιάσεις τα αρχίδια σου.Θα πεις τι δουλειά έχω εγώ εδώ πέρα με τα μικρά που ήρθαν να χορέψουνε κτλ?Ολοι τα ίδια λένε.
Ασε λοιπόν κάποιον νέο να κάνει το τουρ Βρότσλαβ,Κατοβίτσε,Κράκωβ,Λβωφ να πάει στα μαγαζιά που προανέφερα και να πει εντυπώσεις.
Φυσικά θα πει οτι έχω δίκιο.Απλά δε γίνεται αντιληπτό.

Δες και στο roosh πόσοι προτιμούν την Πολωνία έναντι της Ουκρανίας.

RE: The Poland thread
I’ll try to make a comparison between Poland and Ukraine here. Of course I prefer Poland

The only thing Ukraine beat Poland is quality at the top level...there are more 9s and 10s in Ukraine, the thing is...it's mostly eye candy because unless you're willing to spend some big money you won't have a shot with them.

For the rest Poland beat Ukraine in everything else:

Cities: Ukraine is an inhuman shithole and very depressive vs Poland that have beautiful cities (except Warsaw).

English level: almost everybody speak some english in Poland, in Ukraine except the center of Kiev good luck

Gold diggers: Kiev is the gold digger's capital of the world, they're all there and they all milk foreigners...in Poland, despite the proximity with Ukraine, there are zero gold diggers. Because of the gold diggers, you end up spending more in Ukraine than in Poland

Nightlife: in Kiev it sucks, in Poland is amazing and it’s also cheaper.

Logistics: they suck in Ukraine (except Lviv), in Kharkiv are some of the worst I’ve ever seen….in Poland (except Warsaw) they’re amazing because almost everything revolves around the main square

ONS: good luck getting one in Ukraine, in Poland they’re definitely possible and if not them….one date bang from Tinder are super common.

Sex: Polish girls are much better in sex than ukrainians, it’s not even close

Attitude: polish girls have better attitude, they have more engaging personalities, they’re fun, extroverted, sweet, feminine. Ukrainian, for the most part, are boring and plain.

Sex tourism: in Poland you have the erasmus students, in Ukraine you have the sleazy, creepy men that have to spend money on chicks to get laid. No wonder ukrainians girls are spoiled. The 9s and 10’s are sponsored with big money.

Cost of living: officially ukraine is cheaper, but in practice it’s not true because of the already mentioned gold diggers tendencies of the girls and the scammers culture in Ukraine.
All in all you’ll end up spending less in Poland than Ukraine, also keep in mind that polish girls pay their part of the bill, they pay for their vacations, they pay for their taxis, they pay for their clothes ecc ukrainians girls don’t want to pay for anything as soon as she meets you.

Online game: definitely better in Poland, they’re all on Tinder….in Ukraine, even online, you meet a fair share a semi pros or LTR seekers.

All in all I consider Poland a much better place. Ukraine is infested with sleazy sex tourists, it’s full of gold diggers, it’s a massive shithole, and it’s full of hypocrite women….the kind of hyprocisy that they make you wait 2-5 dates before sex because they claim they’re “nice girls” and then you see them with iPhones, pics of them dining in expensive restaurants, they have more expensive clothes than a girl in Milan or Paris ecc…you can tell that as soon as a foreigner offer them money, they sleep with him in 2 seconds, but they claim they’re nice and not sluts and they make you wait.
They’re fake to the core…..a good f**k off to Ukraine on my part.

Τα θέματα που αναλύουμε στο bourdela εδώ και χρόνια όπως Ουκρανία vs Πολωνία vs Τσεχία έχουν γίνει hot διεθνώς τα τελευταία χρόνια.Συνεχώς οι Ουκρανογαμιάδες τσακώνονται με τους πολωνογαμιάδες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.405
Πόντοι
3.656
Εγώ σου λέω οτι αν πας Fashion Lvov θα πιάσεις τα αρχίδια σου,όπως και Pomarancza και Energy και Cocco και Czekolada και Cuba Libre παντού θα πιάσεις τα αρχίδια σου.Θα πεις τι δουλειά έχω εγώ εδώ πέρα με τα μικρά που ήρθαν να χορέψουνε κτλ?Ολοι τα ίδια λένε.
Ασε λοιπόν κάποιον νέο να κάνει το τουρ Βρότσλαβ,Κατοβίτσε,Κράκωβ,Λβωφ να πάει στα μαγαζιά που προανέφερα και να πει εντυπώσεις.
Φυσικά θα πει οτι έχω δίκιο.Απλά δε γίνεται αντιληπτό.

Δες και στο roosh πόσοι προτιμούν την Πολωνία έναντι της Ουκρανίας.

RE: The Poland thread
I’ll try to make a comparison between Poland and Ukraine here. Of course I prefer Poland

The only thing Ukraine beat Poland is quality at the top level...there are more 9s and 10s in Ukraine, the thing is...it's mostly eye candy because unless you're willing to spend some big money you won't have a shot with them.

For the rest Poland beat Ukraine in everything else:

Cities: Ukraine is an inhuman shithole and very depressive vs Poland that have beautiful cities (except Warsaw).

English level: almost everybody speak some english in Poland, in Ukraine except the center of Kiev good luck

Gold diggers: Kiev is the gold digger's capital of the world, they're all there and they all milk foreigners...in Poland, despite the proximity with Ukraine, there are zero gold diggers. Because of the gold diggers, you end up spending more in Ukraine than in Poland

Nightlife: in Kiev it sucks, in Poland is amazing and it’s also cheaper.

Logistics: they suck in Ukraine (except Lviv), in Kharkiv are some of the worst I’ve ever seen….in Poland (except Warsaw) they’re amazing because almost everything revolves around the main square

ONS: good luck getting one in Ukraine, in Poland they’re definitely possible and if not them….one date bang from Tinder are super common.

Sex: Polish girls are much better in sex than ukrainians, it’s not even close

Attitude: polish girls have better attitude, they have more engaging personalities, they’re fun, extroverted, sweet, feminine. Ukrainian, for the most part, are boring and plain.

Sex tourism: in Poland you have the erasmus students, in Ukraine you have the sleazy, creepy men that have to spend money on chicks to get laid. No wonder ukrainians girls are spoiled. The 9s and 10’s are sponsored with big money.

Cost of living: officially ukraine is cheaper, but in practice it’s not true because of the already mentioned gold diggers tendencies of the girls and the scammers culture in Ukraine.
All in all you’ll end up spending less in Poland than Ukraine, also keep in mind that polish girls pay their part of the bill, they pay for their vacations, they pay for their taxis, they pay for their clothes ecc ukrainians girls don’t want to pay for anything as soon as she meets you.

Online game: definitely better in Poland, they’re all on Tinder….in Ukraine, even online, you meet a fair share a semi pros or LTR seekers.

All in all I consider Poland a much better place. Ukraine is infested with sleazy sex tourists, it’s full of gold diggers, it’s a massive shithole, and it’s full of hypocrite women….the kind of hyprocisy that they make you wait 2-5 dates before sex because they claim they’re “nice girls” and then you see them with iPhones, pics of them dining in expensive restaurants, they have more expensive clothes than a girl in Milan or Paris ecc…you can tell that as soon as a foreigner offer them money, they sleep with him in 2 seconds, but they claim they’re nice and not sluts and they make you wait.
They’re fake to the core…..a good f**k off to Ukraine on my part.
το λβοβ εχει τελειωσει προ πολλου
ΒΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς (κι ασε τις αρλουμπες απο τους αγγκλοσαξωνες ) απο το κατοβιτσε
δεν ειπα δεν ειχα επιτυχια κι εφυγα
ειπα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,απο γκομενες,,μπαζοκατασταση κ ψωλαρια
τιποτα δεν εχει,λες φαντασιωσεις
βαλε φωτο που να δειχνει το αναποδο..δεν υπαρχει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ερωτηση ουσιας
στα κλαμπ κατοβιτσε πηγες?
ειδες εστω 10 στις 300 γκομενες της προκοπης?
ειχε η οχι ,κατα κυριο λογο  ψωλαρια????

Πήγα,είχε ελάχιστες πολύ καλές πιασμένες,αρκετές μέτριες
και η αναλογια ψωλαραίων ηταν αισθητά μεγαλύτερη.

Έφτασα Πέμπτη απόγευμα,είχα κλεισει μέχρι Κυριακή πρωί,αλλά Σάββατο πρωί-πρωί την εκανα για Κρακοβία.

Γενικά η πόλη,δεν μου έκανε κλικ..
Δεν ξερω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.405
Πόντοι
3.656

Έφτασα Πέμπτη απόγευμα,είχα κλεισει μέχρι Κυριακή πρωί,αλλά Σάββατο πρωί-πρωί την εκανα για Κρακοβία.

Δεν ξερω.
αυτα ειδα κι εγω
καποιες λιγες καλες καβατζωμενες πολλα μπαζα κατ εμε οχι μετριες
ψωλαρια το βασικο χαρακτηριστικο
τα λοιπα ειναι στο μυαλο του κμαν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν ξερω.

Μάλλον πήγες καλοκαίρι.Κατοβιτσε λέει μόνο για ΠΣ για τα κλαμπ.Αλλιώς είναι χάλια.Καμία σχέση με φοιτητουπολεις Κρακωβ,Βροτσλαβ,Ποζναν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.405
Πόντοι
3.656
Μάλλον πήγες καλοκαίρι.Κατοβιτσε λέει μόνο για ΠΣ.Αλλιώς είναι χάλια.Καμία σχέση με φοιτητουπολεις Κρακωβ,Βροτσλαβ,Ποζναν.
εγω πηγα απριλη κ μαρτη
τιποτα δεν εχει
σαχλαμαρες λες
πουτανες που παιρνεις εσυ ,πιστευω βασιμα οτι εχει ποσοτητα
τιποτα αλλο ομως....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το λβοβ εχει τελειωσει προ πολλου
ΒΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς (κι ασε τις αρλουμπες απο τους αγγκλοσαξωνες ) απο το κατοβιτσε
δεν ειπα δεν ειχα επιτυχια κι εφυγα
ειπα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,απο γκομενες,,μπαζοκατασταση κ ψωλαρια
τιποτα δεν εχει,λες φαντασιωσεις
βαλε φωτο που να δειχνει το αναποδο..δεν υπαρχει

Εσύ έχεις μια φωτογραφία από ένα καλο κλαμπ?Δεν έχεις γιατί δεν πας καθόλου στα κλαμπ.Συνεπώς δεν ξέρεις τι παίζει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
αυτα ειδα κι εγω
καποιες λιγες καλες καβατζωμενες πολλα μπαζα κατ εμε οχι μετριες
ψωλαρια το βασικο χαρακτηριστικο
τα λοιπα ειναι στο μυαλο του κμαν

Μπαζα εννοουσα και εγω.
Οι κλασσικές εξαρακια και κάτω Πολωνέζες

Μάλλον πήγες καλοκαίρι.Κατοβιτσε λέει μόνο για ΠΣ για τα κλαμπ.Αλλιώς είναι χάλια.Καμία σχέση με φοιτητουπολεις Κρακωβ,Βροτσλαβ,Ποζναν.

Θυμάμαι οτι φορούσα κοντομάνικο,αλλά παίζει να ηταν Μάιος.
Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ βγήκα και μου έφτασε.
Την ημέρα δε,γτπ καβάλα..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.405
Πόντοι
3.656
μονο κρακοβια μου αρεσε κ θα ξαναπηγαινα
οχι γαμισιακως ,απλα μπορεις να μεινεις ευχαριστα κανα 2-3 μερες
κι απο νιμου παλι ,σε σχεση με αλλου,κατι  καλα ειδα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπαζα εννοουσα και εγω.
Οι κλασσικές εξαρακια και κάτω Πολωνέζες

Θυμάμαι οτι φορούσα κοντομάνικο,αλλά παίζει να τα και Μάιος.
Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ βγήκα και μου έφτασε.
Την ημέρα δε,γτπ καβάλα..

Το πρωί είναι πολύ δύσκολα.Μόνο στα Mc Donald's στο σταθμό του Κατοβιτσε μπορείς να βγάλεις γκόμενα.
Energy αποκλείεται να πήγες.Κρακωβ αμφιβάλλω αν πηγες Coco.Ίσως να πηγες Frantic.
Κατοβιτσε είναι για χειρουργικό χτύπημα μόνο Σάββατο βράδυ και μόνο δύο μαγαζιά.Κρακωβ είναι κάθε μέρα ανοιχτά τα κλαμπ και έχει πενταπλασιο νεανικό πληθυσμό σε σχέση με Κατοβιτσε.
Κατοβιτσε δεν πάει κανένας ξένος για καμάκι εκτός από εμένα.Κρακωβ είναι τίγκα στα ξένα καμακια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.405
Πόντοι
3.656
Το πρωί είναι πολύ δύσκολα.Μόνο στα Mc Donald's στο σταθμό του Κατοβιτσε μπορείς να βγάλεις γκόμενα.
Energy αποκλείεται να πήγες.Κρακωβ αμφιβάλλω αν πηγες Coco.
κρακωβια καλουτσικα ειναι,το κατοβιτσε οφφ ειναι,εχει σποτ μουναρες-πουτανες νομιζω- αλλα ελαχιστες
τα λοιπα που λες ειναι φαντασιωσεις

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Energy αποκλείεται να πήγες.Κρακωβ αμφιβάλλω αν πηγες Coco.

Για Energy καλώς αμφιβαλλεις,για Coco κακώς μιας και έχω γράψει για το συγκεκριμένο.
Κρακοβία εβγαλα τρελη άκρη,τα είχα γράψει τότε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.405
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012