Νέα

Βullying : Μια μάστιγα δίχως τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Manimal

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.573
Πόντοι
10.411
Όπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος
Μπράβο στον πατέρα και τον θείο του παιδιού

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Το bullying είναι η ανθρώπινη φύση και προέρχεται από ιδρυματικου τύπου συναναστροφές όπως πχ η φυλακή ο στρατός ,η δουλειά η το σχολείο όπου συναναστρέφεσαι με ανθρώπους από διαφορετικου τύπου οικογένειες ,διαφορετικοί χαρακτήρες,διαφορετικοί πολιτισμοι κλπ,εχεις στην κυριολεξία το παιδί σου με το παιδί μιας single mom που παρτουζωνεται με μαύρους ,με ψυχικά προβλήματα κλπ ,παιδιά διαλειμμενων οικογενειών παιδιά συμπλεγματικων βλάχων, κοκακιδων ,παιδιά προσφύγων πολέμου και ότι άλλο θες ,οι κοινωνικές συναναστροφές πρέπει να είναι σε άλλη βάση,όχι να είσαι αναγκασμένος να συναναστρέφεσαι τον κάθε πιθηκα επειδή τυχαίνει να είστε στο ίδιο χώρο.
Για αυτο και αν κανω παιδια απο τα πρωτα μαθηματα θα ειναι πως να ριχνουν καμια μπουνια της προκοπης.Αχρειαστες να ειναι...Ετσι οπως καταντησαμε

Xaritosss2252

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
6
Πόντοι
0
ρε κ εγώ κ εσείς στο σχολείο κάναμε χειρότερα ειδικά σε θέμα ξύλου, δεν είχαμε καλές οικογένειες ? μπαρούφες, τα παιδιά είναι παιδιά! Απλα εμείς δεν είχαμε κινητά με κάμερες κ ιντερνέτ για να μαθαίνονται
Εννοείται ότι αν έκανες, όπως λες, τα ίδια και χειρότερα όταν πήγαινες σχολείο, τότε σημαίνει ότι είχες μηδαμινή παιδεία από την οικογένειά σου και απέτυχαν να σε διαπαιδαγωγησουν σωστά ώστε να έχεις σεβασμό προς τον διπλανό σου. Ελπίζω να ωριμασες με τον καιρό και να κατάλαβες ότι το bullying είναι μόνο αρνητικό και να μάθεις στα παιδιά/ανήψια σου να μην είναι θήτες και να σέβονται τους συνανθρώπους τους, καθώς και σε περίπτωση που τα ίδια δέχονται εκφοβισμό να μην ντραπούν να το εκφράσουν σε κάποιον μεγαλύτερο.

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.185
Πόντοι
1.056
Βλέπουμε κ από τα σημερινά παιδιά τα κατορθώματα τους που ψάχνουν οι πιτσιρίκες κάνα 30αρη να γαμηθουν ανθρώπινα...φλωριά μισή σφαλιάρα υπόθεση κ βάζουν τα κλάματα..μου γίνατε όλοι ευαισθητουληδες κ πιο άχρηστη γενιά δεν έχω ξαναδει

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.204
Πόντοι
446
Βλέπουμε κ από τα σημερινά παιδιά τα κατορθώματα τους που ψάχνουν οι πιτσιρίκες κάνα 30αρη να γαμηθουν ανθρώπινα...φλωριά μισή σφαλιάρα υπόθεση κ βάζουν τα κλάματα..μου γίνατε όλοι ευαισθητουληδες κ πιο άχρηστη γενιά δεν έχω ξαναδει

Δεν πειράζει, να γ@μ@με εμείς οι παλαιότεροι ακόμη...!!!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.406
Πόντοι
2.356
Ποιο "bullying" και τα αρχιδια μου τα δυο;
ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ λέγεται τύποι.
Αν θέλετε, εκφοβισμός, στο πιο ευγενικοί.
Τραμπούκοι είναι όλοι αυτοί και τίποτα περισσότερο.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.406
Πόντοι
2.356
Ενώ οι 40-50 είναι όλοι γαμιάδες, με μπράτσα Σβαρτσενέγκερ, βλέμμα Σον Κόνερι, αυτοπεποίθηση Μάρλον Μπράντο και κοιλιακούς Σπαλιάρα...

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.185
Πόντοι
1.056
Δεν πειράζει, να γ@μ@με εμείς οι παλαιότεροι ακόμη...!!!
Βρε ναι σίγουρα δε με χαλάει κ εμένα προσωπικά από αυτή την άποψη αλλά θίγεται το θέμα "bulling" εδώ κ ξαναλέω προκειμένου να μου βγει ο γιος φλώρος κολλημένος με το κινητό,να τον βρίζουν κ αυτός να αναλύει τα προσωπικά ανθρώπινα δικαιώματα κ το φιλοσοφεί καλύτερα να τρώει κάθε μέρα ξύλο από τους συμμαθητές του μπας κ ξυπνήσει καμιά μέρα...

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.185
Πόντοι
1.056
Ενώ οι 40-50 είναι όλοι γαμιάδες, με μπράτσα Σβαρτσενέγκερ, βλέμμα Σον Κόνερι, αυτοπεποίθηση Μάρλον Μπράντο και κοιλιακούς Σπαλιάρα...
Ε καλά μη κοιτάς από 2-3 μλκς που δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους κ όλη μέρα κράζουν τους άλλους στο bou γτ δε μπορούν να δουν τα χάλια τους...
Κ ενημερωτικά μεγάλε δε κάνουν τα μπράτσα κ οι κοιλιακοί τον άντρα αλλά τι να σου λέω κ εσένα τώρα...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.406
Πόντοι
2.356
Ε καλά μη κοιτάς από 2-3 μλκς που δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους κ όλη μέρα κράζουν τους άλλους στο bou γτ δε μπορούν να δουν τα χάλια τους...
Κ ενημερωτικά μεγάλε δε κάνουν τα μπράτσα κ οι κοιλιακοί τον άντρα αλλά τι να σου λέω κ εσένα τώρα...
Συμφωνώ, αλλά μην εξισώνεις τους νέους με όσους μαμάκηδες έτυχε να γνωρίζεις.
Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ νέοι μεταξύ 20 και 30 που κυκλοφορούν ωραίες συνομήλικες, ακόμα και έφηβες.

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.185
Πόντοι
1.056
Συμφωνώ, αλλά μην εξισώνεις τους νέους με όσους μαμάκηδες έτυχε να γνωρίζεις.
Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ νέοι μεταξύ 20 και 30 που κυκλοφορούν ωραίες συνομήλικες, ακόμα και έφηβες.
Εξαιρέσεις στον κανόνα φίλε μου,βλέπω πολλά παιδιά σε αυτή την ηλικία κ συγγενικά πρόσωπα κ φιλικά αυτών,τα μεγάλα ποσοστά δυστυχώς είναι για κλάματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom