Νέα

«Βρώμικο» ποδόσφαιρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
- Πώς μπορεί ένας ισχυρός πρόεδρος ομάδας να εκδικηθεί έναν διαιτητή;

- Θα σου πω για πιο παλιά. Διαιτητής Α΄ Εθνικής από το Ρέθυμνο ονόματι Σταμούλης. Παίζει Παναθηναϊκός - Απόλλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βγει από τους πίνακες. Τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα μήνυμα προς τους υπολοίπους ότι εγώ είμαι ο ισχυρός.
για αυτο εχεις να πεις κατι ρε ''μαγκα'' και ΄΄αρχιδατε'' σρεινζερ;;;;
να δω τα μπαλλακια σου.....εχεις η εισαι λουλου;;;;;;
εδω ειναι η παραθεση ....τι εχεις να πεις μωρη αδικημενη;;;;;;
το λεει καθαρα....''καρατομηθηκε'' ο διαιτητης σε ''επιδειξη δυναμης'''
τζαμπα που εγραφες τοση ωρα κλασσικε κλαψομουνη βαζελε...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ναι ρε καραγκιοζάκο,έχεις δίκιο...η παράγκα ήταν δημιούργημα του Παναθηναικού,για αυτό 12 χρόνια σάρωσε όλα τα πρωταθλήματα...τι άλλο θα ακούσουμε!!!
αντε γαμισου εσυ ρε

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
για αυτο εχεις να πεις κατι ρε ''μαγκα'' και ΄΄αρχιδατε'' σρεινζερ;;;;
να δω τα μπαλλακια σου.....εχεις η εισαι λουλου;;;;;;
εδω ειναι η παραθεση ....τι εχεις να πεις μωρη αδικημενη;;;;;;
το λεει καθαρα....''καρατομηθηκε'' ο διαιτητης σε ''επιδειξη δυναμης'''
τζαμπα που εγραφες τοση ωρα κλασσικε κλαψομουνη βαζελε...

Πάρε τα χάπια σου πρώτα και αν δεις ποιο κάτω λέει για το παιχνίδι ΟΦΗ-ΟΣΦΠ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εισαι πολυ λιγος....
δεν λεω για τον ποντικη εγω....
μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις....μιλαω για ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ.....
ξερεις πολυ καλα οτι υπαρχει....
αν δεν εχεις αρχιδια δεν φταιω εγω.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αλλά επειδή είπες για αρχίδια εντάξει πάω πάσο η παράγκα ήταν υπερ του ΠΑΟ και αδικούσε τον ΟΣΦΠ.Τώρα με πιστέψανε.Μόνο που αν το πω παραέξω θα περάσουν για τρελό και τρόφιμο τρελοκομείου. :crazy:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

δεν βγαίνει άκρη με κάποιον που είναι συγχρόνως άρρωστος,τυφλωμένος και μουνόπανο μαζί...τι συζήτηση να κάνεις...αυτοί βγαίνουν και αδικημένοι από πάνω!!!!!...τυπικό DNA σκατόγαβρου

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αλλά επειδή είπες για αρχίδια εντάξει πάω πάσο η παράγκα ήταν υπερ του ΠΑΟ και αδικούσε τον ΟΣΦΠ.Τώρα με πιστέψανε.Μόνο που αν το πω παραέξω θα περάσουν για τρελό και τρόφιμο τρελοκομείου. :crazy:
μα εχει στηθει τοσο καλα το παραμυθι της υποτιθεμενης παραγκας (υπερ του θρυλου) που φυσικα εχει περασει στην ιστορια σαν αστικος μυθος....
ειναι το αιωνιο αλλοθι ολων των χιλιοχυμενων αλλοθρησκων που δεν εχουν αρχιδια να παραδεχτουν την ανωτεροτητα του θρυλου......
κλαψτε ρε καραγκιοζηδες αδικημενοι.....κλαψτε....την βρισκουμε με εσας ρε....
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν βγαίνει άκρη με κάποιον που είναι συγχρόνως άρρωστος,τυφλωμένος και μουνόπανο μαζί...τι συζήτηση να κάνεις...αυτοί βγαίνουν και αδικημένοι από πάνω!!!!!...τυπικό DNA σκατόγαβρου
σε εχει γαμισει γαυρος;;;;;

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
μα εχει στηθει τοσο καλα το παραμυθι της υποτιθεμενης παραγκας (υπερ του θρυλου) που φυσικα εχει περασει στην ιστορια σαν αστικος μυθος....
ειναι το αιωνιο αλλοθι ολων των χιλιοχυμενων αλλοθρησκων που δεν εχουν αρχιδια να παραδεχτουν την ανωτεροτητα του θρυλου......
κλαψτε ρε καραγκιοζηδες αδικημενοι.....κλαψτε....την βρισκουμε με εσας ρε....
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ......

Καλά ρε πως κάνεις έτσι ηρέμησε ο Διαιτητής τα είπε δεν μου πήραν εμένα συνέντευξη απλά μια σημείωση έκανα σε τρία ερωτηματα  μην πάθεις και τίποτα ηρέμησε.Είσαι οπαδός οπότε δεν ξέρεις να συζητάς και κάνεις το άσπρο μαύρο,οπότε συζήτηση τέλος δεν έχει νόημα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
υποτιθέμενη παράγκα :jerking: :jerking: :jerking:
μουνόπανα...και με μικτή ναζί να παίξετε,αυτούς θα υποστηρίζουμε!!! :birdman:
ετσι γουσταρουμε ρε....να γαμαμε εναν και να σκουζουν δεκα....
αρχιμαλακα με τιτλο....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν περίμενα να πει τόσες αλήθειες η ποντικομαμή!Βέβαια όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο δεν περιμέναμε κανέναν Ποντίκη να μας πει μερικά από αυτά που συνέβαιναν εκείνη την περίοδο!Καλό είναι πάντως να ακούγονται...για να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες και να μην ξεχνάνε οι παλιότεροι!Εδώ δεν είμαστε Ιταλία για να τιμωρούνται ομάδες και να ακυρώνονται πρωταθλήματα αλλά τουλάχιστον ας μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας!!!!
Συγγνώμη φίλοι γαύροι αλλά δεν γίνεται να πυροβολούμε την λογική μας...όσο και να παραμυθιάζεστε μέσα σας βαθειά ξέρετε ότι η μπόχα της παράγκας είναι κομμάτι της ιστορίας σας!Ο έτερος απατ-αιώνιος έχει κάνει παρόμοιες βρωμιές αλλά όχι τόσο στυγνά όσο ο Κρόκους!Μου θυμίζετε τα σκάνδαλα του Πασόκ και της ΝΔ που όταν είναι στην από κάτω σκούζουν και διαμαρτύρονται αλλά είναι ικανοί να σφάξουν την μάνα τους στο γόνατο για να βρεθούν από πάνω και να κάνουν τα χειρότερα!Φυσικά όλες οι ομάδες,από τις υπόλοιπες μεγάλες της Α’ Εθνικής μέχρι τις ομάδες των σχολικών πρωταθλημάτων έχουν κάνει τις «λαδιές» του...αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι μπαίνουν στο ίδιο καζάνι και είναι βουτηγμένοι στην βρωμιά μέχρι τον λαιμό!!!!
Κλάψτε τώρα για τα πέτσινα πρωταθλήματα σας , την Πειραιώτικη «μαγκιά» σας και την βρωμερή «ένδοξη» ιστορία σας...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δεν περίμενα να πει τόσες αλήθειες η ποντικομαμή!Βέβαια όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο δεν περιμέναμε κανέναν Ποντίκη να μας πει μερικά από αυτά που συνέβαιναν εκείνη την περίοδο!Καλό είναι πάντως να ακούγονται...για να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες και να μην ξεχνάνε οι παλιότεροι!Εδώ δεν είμαστε Ιταλία για να τιμωρούνται ομάδες και να ακυρώνονται πρωταθλήματα αλλά τουλάχιστον ας μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας!!!!
Συγγνώμη φίλοι γαύροι αλλά δεν γίνεται να πυροβολούμε την λογική μας...όσο και να παραμυθιάζεστε μέσα σας βαθειά ξέρετε ότι η μπόχα της παράγκας είναι κομμάτι της ιστορίας σας!Ο έτερος απατ-αιώνιος έχει κάνει παρόμοιες βρωμιές αλλά όχι τόσο στυγνά όσο ο Κρόκους!Μου θυμίζετε τα σκάνδαλα του Πασόκ και της ΝΔ που όταν είναι στην από κάτω σκούζουν και διαμαρτύρονται αλλά είναι ικανοί να σφάξουν την μάνα τους στο γόνατο για να βρεθούν από πάνω και να κάνουν τα χειρότερα!Φυσικά όλες οι ομάδες,από τις υπόλοιπες μεγάλες της Α’ Εθνικής μέχρι τις ομάδες των σχολικών πρωταθλημάτων έχουν κάνει τις «λαδιές» του...αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι μπαίνουν στο ίδιο καζάνι και είναι βουτηγμένοι στην βρωμιά μέχρι τον λαιμό!!!!
Κλάψτε τώρα για τα πέτσινα πρωταθλήματα σας , την Πειραιώτικη «μαγκιά» σας και την βρωμερή «ένδοξη» ιστορία σας...
Φίλε Gatto ήμουν μέσα σε κείνο το αλήστου μνήμης ματς.Να φωνάζει όλο το γήπεδο να φύγει η ομάδα κι εγώ να έχω "φάει" τα κάγκελα της Σκεπαστής...Και η ποντικομαμή να γελάει ειρωνικά!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φίλε Gatto ήμουν μέσα σε κείνο το αλήστου μνήμης ματς.Να φωνάζει όλο το γήπεδο να φύγει η ομάδα κι εγώ να έχω "φάει" τα κάγκελα της Σκεπαστής...Και η ποντικομαμή να γελάει ειρωνικά!!!!!
Και εγώ ήμουν μέσα και είχα την ίδια άποψη!Να πάρουν την ομάδα και να φύγουν από το γήπεδο!Ο Ποντίκης ήταν στημένος σε εκείνο το ματς άσχετα με το τι παπαριές λέει τώρα!Και βέβαια δεν είναι άμοιρος ευθυνών για όσα έκανε!Ένα βρωμερό εργαλείο του συστήματος ήταν και μάλιστα από τα χειρότερα!

MojoRising

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
    Βλέπω ότι γίνεται μεγάλη κουβέντα... Για ποιό ζήτημα; Για ποιό θέμα; Τί είναι αυτό που καταλάβατε από την συνέντευξη που έδωσε (βασει αυτών που λέει) ένα ανθρωπάκι;. Τί συμπεράσματα μπορείτε να βγάλετε από έναν άνθρωπο που και ο ίδιος ήταν ένα γρανάζι, όποως ισχυρίζετε, της υποτιθέμενης μηχανής που διοικούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο;. Και για ποιό ελληνικό ποδόσφαιρο;. Προφανώς θα ενοείται τις θέσεις που οδηγούν στο champions league και όχι το παιχίδι αυτό καθεαυτό. Στα λεφτά... Εκεί είναι η ουσία. Σαν πολύ υπέρμαχος του Βασάρα μου φάνηκε ο συγκεκριμένος ποντίκης ή μου φάνηκε; Θα περιμένω να δω πόσα ποντίκια ακόμα θα σταθούν στις ίδιες απόψεις ή αν θα συνεχίσουν να τρώνε το τυράκι τους και να λένε μεταξύ τους "ρε τον μα...κα!". Όχι γιατί μίλησε αλλά για το πως έφτιαξε ένα τέτοιο σενάριο να και ένας μικρός ποντίκης.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
περιμένεις Gatto να ιδρώσει το αυτί του θείου(σωκράτης) και του κατάπτυστου(γκαγκάτσης) από αυτά που λέει ο Ποντίκης. Ισα ισα το ευχαριστιούνται κιόλας. Οι γα΄ροι έχουν ποτιστεί από την νοοτροπία και το χαίρονται κιόλας. Αυτοί είναι οι γαύροι και αυτός είναι ο Ολυμπιακός τους. Να τον χαίρονται.

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλημερα
θα παρακαλεσω οι συμμετεχοντες στο θεμα να διατηρησουν ενα α' επιπεδο...
ευχαριστω

απάλευτος

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ
πρεπει να ντρεπομαστε που ειμαστε Ελληνες!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ
πρεπει να ντρεπομαστε που ειμαστε Ελληνες!!!

σιγα ρε φιλε μην ντρεπομαστε που ειμαστε ελληνες επειδη δεν εχουμε καλο η εχουμε βρωμικο ποδοσφαιρο
το ποδοσφαιρο δεν πρεπει να ειναι η ζωη μας

απάλευτος

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δικιο εχεις ...
με συνεπηρε η αναγνωση ... :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα ρε φιλε μην ντρεπομαστε που ειμαστε ελληνες επειδη δεν εχουμε καλο η εχουμε βρωμικο ποδοσφαιρο
το ποδοσφαιρο δεν πρεπει να ειναι η ζωη μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom