stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σαλτα γαμησου ρε καργιολη...Mαλακια θρεντ,Stam εισαι μαλακας.
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
σαλτα γαμησου ρε καργιολη...Mαλακια θρεντ,Stam εισαι μαλακας.
Αν επιτρεπεται κιολας απο τους μοντ...![]()
![]()
που ειναι ρε ο δανιηλ72? πιατσα κανειπου εισαι μωρη ροζ κολομπινα
ξερεις εσυ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ελεύθερο δεν έχει την χάρη του,σάλτα γαμήσου με την πιεξούλα ή την τζωνούλα ή και τις δύο να γουστάρεις καλύτερα.σαλτα γαμησου ρε καργιολη...![]()
τραβα μωρη φοιτητουλα να περασεις κανα μαθημα και μετα μιλα μουΤο ελεύθερο δεν έχει την χάρη του,σάλτα γαμήσου με την πιεξούλα ή την τζωνούλα ή και τις δύο να γουστάρεις καλύτερα.![]()
σταμ ειναι αληθεια ρε συ οτι σε αρχισανε στα μπουκετα κατι τυποι χθες το βραδυ εξω απο το φυλης 104?
άντε γαμήσου φίλος ;)η κυρια καργιολακη?
μήπως ήσουν σούπερ σάγια τότε μανρε βλακα... εμενα μου την ειχαν πεσει παλια 4 αφγανοι 2 τα ξημερωματα στην φυλης και δεν μπορουσαν οχι να με βαλουν κατω, αλλα να με αγγιξου..
οχι να με δειρουν οι μπουχεστηδες εδω μεσα οπως ο νωντας και η κοτομεμουλα
καλώς τον πούτσο.....αφού παντού βρίζεστε ,μας δουλεύετε τώρα ......![]()
re den pate na![]()
![]()
![]()
![]()
Το ελεύθερο δεν έχει την χάρη του,σάλτα γαμήσου με την πιεξούλα ή την τζωνούλα ή και τις δύο να γουστάρεις καλύτερα.![]()
μήπως ήσουν σούπερ σάγια τότε μαν![]()
Εσύ μην μου κωλοτρίβεσαι βαρέθηκα να σε γλεντάω...στον Μπενύ μόνο από δω κ πέρα...ακουσες για μπινελικια και ηρθες μωρη ποντικοουρα ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε βλακα... εμενα μου την ειχαν πεσει παλια 4 αφγανοι 2 τα ξημερωματα στην φυλης και δεν μπορουσαν οχι να με βαλουν κατω, αλλα να με αγγιξου..
οχι να με δειρουν οι μπουχεστηδες εδω μεσα οπως ο νωντας και η κοτομεμουλα
ισως μαν.. δεν ξερω, για να γινεις σουπερ σαγια γινεσαι απο αναγκη και οχι απο θεληση... ισως επειδη βρισκομουν σε κινδυνο να εγεινα..![]()