Νέα

Βρεθηκε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) το μποζονιο Higgs!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
απλώς ανέφερα μια άλλη περίπτωση όπου φαίνεται ότι ο παπάς δεν μασάει τα λόγια του :)

είδες στο βίντεο που οι έλληνες πολιτικοί έκαναν διαγωνισμό ποιός θα καταδικάσει πιο απερίφραστα τις δηλώσεις του σεραφείμ μπας και κερδίσουν μεγαλύτερη εύνοια από τα αφεντικά τους :jerking:
δεν μασάει τα λόγια αλλά χωρίς καμία συνέπεια στην δουλειά του ομως  ... σχήμα οξύμωρο θα έλεγα εγώ  ;)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μ αρέσει που κοροϊδεύετε τον αχαχουχα, κι όλοι οι υπόλοιποι έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται  :2funny:
Από την άλλη είναι κι όλα τα υψηλά iq μαζεμένα εδώ μέσα...  :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ντάξει μαν μη σπάζεσαι.Για όλα φταίνε οι Εβραίοι  :rockon:
οι εβραίοι όχι οι σιωνιστές εβραίοι πιθανόν :birdman:

δεν μασάει τα λόγια αλλά χωρίς καμία συνέπεια στην δουλειά του ομως  ... σχήμα οξύμωρο θα έλεγα εγώ  ;)
γιατί πήγες σε λειτουργία του και τον είδες να μην ψέλνει :tooth:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Ξερεις το εργο της μητροπολης δηλαδη;;;;

γιατι εγω ξερω οτι οικογενειες ολοκληρες ζουν λογω της μητροπολης

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Ξερεις το εργο της μητροπολης δηλαδη;;;;

γιατι εγω ξερω οτι οικογενειες ολοκληρες ζουν λογω της μητροπολης
τι σχέση έχει αυτό που μου λες? Δεν ρώτησα τι έργο  κάνει η μητρόπολη….

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Και κάτι άλλο στις αρχές του εικοστού αιώνα υπήρχε ένα καλόγερος στην Πελοπόννησο αν θυμάμαι καλά που είχε κάνει ολόκληρη εκστρατεία σε εκείνες τις περιοχές και διαλαλούσε ότι ο ηλεκτρισμός είναι του σατανά και είχε δημιουργήσει αναταραχή μεγάλη ….αν βρω πηγή θα την βάλω… δεν μασούσε τα λόγια του και αυτός?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ναι ρε φίλε, πως να το κάνουμε??
Πως μπορείς να ισχυριστείς πως η ύπαρξη του σύμπαντος μπορεί να στηριχτεί επιστημονικά χωρίς να λάβουμε υπ'όψιν μας το Υπερούσιο Πρόσωπο τού Παναγίου Θεού??

Υ.Γ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σεβαστώ πως κάποιος πιστεύει σε κάτι. Επίσης δεν έχω καμία διάθεση να τον ειρωνευτώ γι'αυτό. Δεν μπορεί όμως να έχει την απατηση να δεχθώ αξιωματικά την ύπαρξη θεού και στη βάση αυτή να έχει άποψη για οτιδήποτε.

εμενα αυτο μου αρεσε... :grin:
"Όλες οι ανωτέρω θεωρίες επιχειρούν νά ερμηνεύσουν τό φαινόμενο τής ζωής χωρίς καμμία αναφορά ή μάλλον μέ παγερά άρνηση καί αποστροφή στό Υπερούσιο Πρόσωπο τού Παναγίου Θεού καί αποδεικνύονται μέ τόν τρόπο αυτό ετεροκίνητα νευρόσπαστα τού αρχαίου δαίμονος, τά οποία μεταβάλλουν τήν επιστήμη από αλήθεια καί θάμβος σέ πανουργία καί διαστροφή, γιατί επιδιώκουν νά πείσουν ότι η τάξις, η αρμονία η σκέψις, η τελονομία, η σκοπιμότης καί η πρόδηλος σοφία πού διέπει τό υλικό Σύμπαν προέρχεται από άλλογες καί ασυνείδητες μονάδες ύλης πού μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, έδρασαν καί δρούν μέ αιτία τήν τυχαιότητα." :jerking:

ας μη γινοταν,στο τιτλο ενος βιβλιου, απο καταραμενο σωματιδιο(goddamn),σωματιδιο του θεου,να δεις ποσο θα ασχολιοταν ο καθε μητροπολιτης...απλα η πελατεια τελει υπο συγχυση

με την ίδια λέξη "θεός" οι άνθρωποι εννοούν διαφορετικά πράγματα
για τους επιστήμονες-στοχαστές, ο "θεός" είναι συνολικά η σκέψη της ανθρωπότητας, σε όλους τους τομείς (g.bruno)
ενώ για τους θρήσκους και τους θρησκευτικούς ηγέτες είναι η πίστη στο εκάστοτε δόγμα τους (ορθόδοξοι, καθολικοί , παπικοι , διαμαρτυρόμενοι , μωαμεθανοί, ινδουιστές, 12 θειστές ειδωλολάτρες , πουτανολάτρες , χρηματολάτρες κτλ κτλ)
δεν υπάρχει επι της ουσίας πρόβλημα γιατί η δεύτερη κατηγορία είναι υποσύνολο της πρώτης
όλα τα προβλήματα προκύπτουν επειδή παίρνουμε κατα κυριολεξία το θεό και όχι με την μεταφορική έννοια όπως θα έπρεπε.

δλδ δεν μπορεί να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που μπορεί να πιστεύει ότι ο κόσμος φτιάχτηκε σε 7 μέρες
απο ένα θεό ο οποίος είναι κάποιος γέρος με άσπρα γένια κτλ κτλ

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε φίλε, πως να το κάνουμε??
Πως μπορείς να ισχυριστείς πως η ύπαρξη του σύμπαντος μπορεί να στηριχτεί επιστημονικά χωρίς να λάβουμε υπ'όψιν μας το Υπερούσιο Πρόσωπο τού Παναγίου Θεού??

Υ.Γ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σεβαστώ πως κάποιος πιστεύει σε κάτι. Επίσης δεν έχω καμία διάθεση να τον ειρωνευτώ γι'αυτό. Δεν μπορεί όμως να έχει την απατηση να δεχθώ αξιωματικά την ύπαρξη θεού και στη βάση αυτή να έχει άποψη για οτιδήποτε.
ειναι καθαρα θεμα επιλογης φιλαρακι...ή δεχεσαι τη θεωρηση της δημιουργιας,της αρμονιας που συνδεεται-οριζεται με-απο την Αρχη,βολικη για την ανθρωπινη νοηση ή απολαμβανεις την απειροτητα,την αταξια,τη πορεια προς την αληθεια διχως τελος,που λεγε και ενας μπαρμπας...

υ.γ. απλα τους αποφευγω  :2funny:

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
εμένα δε μου σηκωνόταν όλη μέρα σήμερα κι έλεγα ρε τί φταίει, τί να φταίει,
...και τελικά ήτανε το μποζόνικο του χίγκς !!!

ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΛΕΜΕ

...μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εδω πηρε αδεια ο Νωντας και κατεβαινει Αθηνα, κι εσεις ασχολειστε με μποζονια?  :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εμένα δε μου σηκωνόταν όλη μέρα σήμερα κι έλεγα ρε τί φταίει, τί να φταίει,
...και τελικά ήτανε το μποζόνικο του χίγκς !!!

ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΛΕΜΕ

...μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Evil laugh κι έτσι. Ήταν μεγάλη καφρίλα και κυρίως πρωτότυπη.  :thumbsup:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Χρυσαυγίτης μαχαίρωσε μποζόνιο  :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Και κάτι άλλο στις αρχές του εικοστού αιώνα υπήρχε ένα καλόγερος στην Πελοπόννησο αν θυμάμαι καλά που είχε κάνει ολόκληρη εκστρατεία σε εκείνες τις περιοχές και διαλαλούσε ότι ο ηλεκτρισμός είναι του σατανά και είχε δημιουργήσει αναταραχή μεγάλη ….αν βρω πηγή θα την βάλω… δεν μασούσε τα λόγια του και αυτός?

αυτο ειναι τεραστιο επιχειρημα

πας για νομπελ ''μαλακα''

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τί αλλάζει, τίποτα. Βάση τού πεδίου τού Χίγκς δούλευαν τήν επικρατέστερη μικρό-κοσμοθεωρία. Άν ΔΕΝ επιβεβαίωναν θά έπρεπε νά άλλαζαν τά πάντα στήν σωματιδιακή φυσική. Μπορούν νά κινηθούν πρός άλλες έρευνες μέ βεβαιότητα συναρτήσεων πλέον καί νά ψάξουν νέες πεδιακές εκφάνσεις με περισσότερη ενέργεια σύγκρουσης (μιλάμε πάντα σέ GeV επίπεδα). Αυτά πρός τό παρόν.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τί αλλάζει, τίποτα. Βάση τού πεδίου τού Χίγκς δούλευαν τήν επικρατέστερη μικρό-κοσμοθεωρία. Άν ΔΕΝ επιβεβαίωναν θά έπρεπε νά άλλαζαν τά πάντα στήν σωματιδιακή φυσική. Μπορούν νά κινηθούν πρός άλλες έρευνες μέ βεβαιότητα συναρτήσεων πλέον καί νά ψάξουν νέες πεδιακές εκφάνσεις με περισσότερη ενέργεια σύγκρουσης (μιλάμε πάντα σέ Gev επίπεδα). Αυτά πρός τό παρόν.
:thumbsup:

:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom