Νέα

Βρε τον μαλακα τον..Μητσο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Κλασσική σκέψη μέσου Έλληνα. Καμία τεχνοκρατική γνώση, ανακριβείς πληροφορίες, ανυπαρξία κρίσης και μπόλικος φανατισμός...

Ας αρχίσω από μερικά παραδείγματά σου. Οι τράπεζες πήρανε 200 δις την τετραετία 2009-12;; Από πού;; Κανένα 100αρι είναι τα εως τώρα δάνεια του ΔΝΤ και χοντρικά κανένα 150αρι τα έσοδα του κράτους το ίδιο διάστημα. Δηλαδή με 250 δις, το κράτος έδωσε 200+ 4*60 (τρέχοντα έξοδα με αποπληρωμή παλιών δανείων)=440 δις. Τη διαφορά των 200 περίπου δις τη τσόνταρε ο Μπαρμπα-Στρουμφ;;; Ούτε στο νηπιαγωγείο δεν πείθει επιχείρημά σου.

Στη Siemens δε χαρίσανε, απλά δεν έκαναν τις ενέργειες να διεκδικήσουν αποζημίωση. Έχει χαωδη διαφορά και μεγάλη σχέση με ισορροπία δυνάμεων η απόφαση αυτή.

Η ατε είναι του κράτους και ουσιαστικά και οι υπόλοιπες τράπεζες ΠΛΕΟΝ το ίδιο. Το να μην περιμένει την εκκαθάριση (καμιά 5ετία) και να δώσει το καλό της κομμάτι άμεσα στο ίδιο είναι λογικό. Το μόνο αξιόμεμπτο εδώ είναι γιατί την έδωσε στη Πειραιώς και όχι στην Εθνική πχ. Αν δεν είσαι μεγαλομέτοχος της δεύτερης, λίγο σε ενδιαφέρει.

Από το PSI έχασαν μόνο οι τράπεζες, τα ταμεία και ελάχιστοι ιδιώτες. Σιγά μην έχασαν και τα κυλικεία των σχολείων...Αθροιστικά, κανένα 45αρι έχασαν μαζί. Με μια διαφορά όμως: και οι τράπεζες και τα ταμεία ήταν τελειωμένα ούτως ή άλλως..

Έχει μια μικρή διαφορά ένα χιλιόμετρο στη Πίνδο και σε μια πεδιάδα της Γερμανίας.

Στα υπόλοιπα δεν έχει άδικο ως γεγονότα. Αλλά χάνεις την ουσία...Η κλεψιά σε όλους τους τμείς στην Ελλάδα είναι δεδομένη. Αλλά κανείς δεν μίλησε για το χρέος. Για το έλλειμα μιλούσαν και μιλάνε. Το 15% έλλειμα που άφησε ο Κωστάκης δεν το έκαναν οι Ο.Α. Αυτοί έκλεψαν και τα κλοπιμαίικα πήγαν στο χρέος. Το έλλειμα ποιος το δημιουργεί;;; Οι συνταξιούχοι των 50 ετών, οι υπεράριθμοι κωλογλύφτες Δ.Υ., τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που αντιστοιχούν σε πληθυσμό 50 εκατ., τα πχ 20 ευρω που κλέβουν κάθε μέρα μισό εκατομμύριο ελεύθεροι επαγγελματίες (20*500,000*300=3 δις), τα κάλπικα κοινωνικά επιδόματα, η μαύρη εργασία, τα 3 εκατ. λαθραίων που τους ταίζει άμεσα ή έμμεσα το κράτος, η απουσία πρωτογενούς παραγωγής, η μεταφορά δεκάδων επιχειρήσεων στο εξωτερικό κτλ κτλ. Αναλογίσου πόσα έτη κλοπής των ελεύθερων επαγγελματιών είναι το φαγοπότι των ΟΑ...μόλις τέσσερα χρονάκια...

Με απλά λογάκια, οι πολιτικάντηδες έμαθαν τον κόσμο να κλέβει το 10ευράκι του (γιατί τόσο τον έπερενε) για να έχουν αυτοί τη δυνατότητα να κλέβουν το εκατομμυριάκι του. Μόνο που αν θα κάνεις τους πολλαπλασιασμούς θα καταλάβεις ότι το μεγάλο κακό το προξενούν οι πολλοί και από λίγο. Και κυρίως, οταν μπατάρει το καράβι, οι βάρκες είναι ελάχιστες και θα δωθούν στους "εκλεκτούς". Οι πολλοί πρέπει να σκέφτονται ότι αν βουλιάξει το καράβι, αυτοί θα πνιγούν 100%.

Κλασσική σκέψη βολεμένου ΠΑΣΟΚου που τώρα τρέμει το καρύδι του για τις λαμογιές που έκανε.... ΑΥτός με την αξία του και οι άλλοι με το μέσον. Αι σιχτίρ κοπρόσκυλα...καταστρέψατε ένα λαό και ζητάτε και τα ρέστα από πάνω. Βρήκατε και δικαιολογία για το σήμερα... Τους ηλίθιους χρυσαυγίτες και νομίζετε ότι θα καταπιούμε το δόλωμα.  Ουστ....

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
η παρέα δεν είχε κανα μάστορα????? υδραυλικό???? μπετατζή????? ηλεκτρολόγο???????
κανα δικήγόρο????? μηχανικό??????????? μαγαζάτορα?????????

μην παίζετε το παιχνιδι τους, όλοι φταίμε!!!!!!!!!!
μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος έφαγε πιο πολλά, όταν όλοι φάγαμε

Καλό σαν λογοτέχνημα:
(Άλλο αν η κυβέρνηση κάνει χειρότερα)

---------- Forwarded message ----------

Μεταξύ μας, κάπως έτσι δεν ήταν;

Η πορεία ξεκίνησε σαν χείμαρρος, κινούμενη από παλμό, ωθούμενη από τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Στην πρώτη γραμμή διέκρινα τον Μάκη, δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, τόσα χρόνια συνδικαλιστή τον ξέρω.

Δίπλα του η ξαδέρφη μου η Μάρθα, από τα 37 της συνταξιούχος, γιατί είχε κλείσει 15ετία στον Ευαγγελισμό με ανήλικο τέκνο.

Μαζί της η φίλη της η Στέλλα, που 30 χρόνια τώρα έπαιρνε σύνταξη ως άγαμη θυγατέρα στρατηγού.

Παραδίπλα ο Στάθης, η εθελουσία από τον ΟΤΕ του είχε αποφέρει 120.000 ευρώ (και τότε από τους πρώτους σε διαδήλωση κατά  της αποκρατικοποίησης του ΟΤΕ) και τώρα πρώτος στο ψάρεμα.

Πίσω ο Σωτήρης, ο Γρήγορης (40αρηδες) με το νόμο 3717/08 εθελουσία από την ΟΑ με 2,400 ευρώ το μήνα (πρωτοστατήσαντες για το «ξεπούλημα», όπως έλεγαν τότε - το ποσό του εφ' άπαξ δεν μας το αποκάλυψε - μόλις είχαν γυρίσει από ουζερί στη Καισαριανή.

Μαζί και ο Κώστας 46 χρονών, αεροπόρος από τη ΣΤΥΑ, που έχει καταθέσει εδώ και ένα μήνα τα χαρτιά του για σύνταξη (είχε προλάβει να κατοχυρώσει σύνταξη γιατί τα χρόνια υπηρεσίας του ήταν "πολεμικά" και μετράνε διπλά λέει - έγινε κανένας πόλεμος και δεν το μάθαμε;) και περιμένει εφάπαξ 120,000 ευρώ (μόνο).

Δίπλα τους ο θειος μου o Βαγγέλης, δεξιός από σόι, που κατεβαίνει σε πορείες μόνο όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση, ενώ ο συμπέθερός του ο Βάϊος, φανατικός ΠΑΣΟΚτζής, απέχει  για να ΜΗΝ είναι ενάντια στην Κυβέρνηση.

Και από κοντά τα δυο αδέλφια: ο Στέλιος, που του είχε βάλει το ΠΑΣΟΚ τα 2 παιδιά στο Δημόσιο, και ο Γρήγορης, που έπαιρνε τα έργα του Δήμου υπερτιμολογημένα λόγω Δημάρχου γνωστού - του έδινε τις βιταμίνες του, μας έλεγε γελώντας.

Πίσω, στην δεύτερη σειρά, ακολουθούσε ο Γιάννης, πατέρας: εδώ και κάτι μήνες έκανε χρήση του νέου νόμου περί αδείας και του πατέρα στο  Δημόσιο (το φρόντισε  ο Προκόπης, όταν ήταν Υπουργός αυτό), μαζί με την γυναίκα του την Μάρω, που με τρεις γέννες είχε να πατήσει στην δουλειά της 3 χρόνια.

Και από κοντά ο Μιχάλης. Εργολάβος με συνεργείο 27 ανασφαλίστους αλλοδαπούς και 3 έλληνες.

Και ο Αγησίλαος που παίρνει εδώ και 20 χρόνια αναπηρική σύνταξη τυφλού αλλά οδηγεί ταξί και είναι έξαλλος με την απελευθέρωση του επαγγέλματος από τον Ραγκούση, που όμως ΟΥΔΕΠΟΤΕ  εφαρμόσθηκε!

Στα δεξιά τους ο Λάκης: φοιτητής ετών 32, παρέα με τον Γιώργο, γιατρό, τον επονομαζόμενο και "ταχυδρόμο" από τα φακελάκια.

Μαζί τους και ο Θόδωρος, γιατρός του ΙΚΑ, που στο ιδιωτικό του ιατρείο δεν έκοβε ποτέ του αποδείξεις, με τον Κυριάκο, τον εφοριακό, απόφοιτο Δημοτικού, που παίρνει 3,200 ευρώ το μήνα και φοβάται ότι θα του κόψουν το ΔΙΒΕΤ και κάθε 2 χρόνια αγόραζε και ένα διαμέρισμα.

Και φυσικά δεν θα έλειπε και ο Βασίλης, λιμενικός, πρώτος ταβλαδόρος στο τελωνείο.

Να και ο Μηνάς έμπορος που είχε ξεχάσει πότε έκοψε το τελευταίο του τιμολόγιο, μαζί με τον Ορέστη επιδοτούμενο χρόνια αγρότη, που δεν ήξερε πού ήταν τα κτήματα του.

Όλοι μαζί με άλλους τόσους σήκωσαν τα χέρια ψηλά και με σφιγμένες τις γροθιές βροντοφώναξαν,

"Κάτω τα χέρια από τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !"

Ο Στέφανος, αδελφικός μου φίλος, άνεργος οικοδόμος, με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια:

"Ρε τι κάνουμε εμείς εδω μ' αυτούς; Πάμε να φυγουμε !

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Είδα μαλάκας και μήτσος και νόμιζα ότι λέμε για τον αχαχούχα

Επισκέπτης
Φιλε στον ιδιωτικο τομεα δεν επιβιωνεις αμα δεν εχεις γνωσεις
δεν ειναι οτι δεν τους βαζανε αυτοι.... αλλα δεν τους επαιρνε ο ιδιωτης.

Ισχύει κατά 99,99999%.

Όταν ο ιδιώτης όμως είναι λαμόγιας εργολάβος,
ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΤΗΡΙΚΑ μερικούς κοπρίτες-κομματόσκυλα
με ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΜΙΣΘΟ, ενώ δεν αξίζουν τίποτε ,
για χάρη προς το κόμμα .

Π.χ. κάποια ΠΑΣΠάκια και κάποια κουμμούνια,
απόφοιτοι του ΕΜΠ
με πρώτο μισθό 25.000€
σε κατασκευαστική με αποκλειστικό πελάτη το δημόσιο !!!!!

Με δεδομένο , ότι δεν είναι σε θέση οι συγκεκριμένοι
να χτίσουν ούτε τσαντήρι !!!!

OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Καταρχην να δηλωσω οτι τα οσα λεει το ποστ δεν ειναι δικα μου,αλλα μου το στειλανε και εμενα.
Το βρηκα ενδιαφερον,γιαυτο και το ποσταρα.
Εχει και αυτο τις αληθειες του,οπως και μερος των απαντησεων,καποιων συναγωνιστων...
Κατακριτεοι ειναι οσοι ανεγκεφαλοι πιστευουν οτι τα ξερουν ολα και οτι ειναι αναμαρτητοι..
Μερος της ευθυνης για την καταντια της χωρας φερει και ο δημοσιος υπαλληλος που μπηκε με μεσον και ο γιατρος με το φακελακι και αυτος που δεν κοβει τιμολογια και χιλιοι αλλοι που γενικα εχουν αναφερθει...
Μερος της ευθυνης φερει ομως και ο πιο μικρος τροχος της αμαξης,που δεν αντεδρασε ποτε στα οσα εβλεπε να γινονται γυρω του,που μπορει να ηταν εργατικος και ευσηνειδητος,αλλα οταν χρειαστηκε,εδωσε και αυτος το φακελλακι του για να γινει η δουλεια του..απλα ταιζε και αυτος το συστημα για να συνεχισει να υπαρχει..οποιος δεν το εχει καταλαβει αυτο δεν εχει καταλαβει τιποτε...
Το θεμα δεν ειναι να αρχισουμε τις αλληλοκατηγοριες ομως ,γιατι τι ποιο ευκολο απο αυτο...δεν φταιω εγω φταιει ο..Μητσος κλπ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι να βρουμε μια λυση στο προβλημα που ολοι απο κοινου εχουμε..
ΔΕΝ την γνωριζω ,προσωπικα κυριοι την λυση η εστω δεν με εχει πεισει καμια πλευρα για την ορθοτητα της κατευθυνσης

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕ ΛΥΣΗ ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ....δεν γινεται τον εμπρηστη να τον εμπιστευτεις ως πυροσβεστη...
να κανει ο καθενας το σκατο του παξιμαδι,αλλα να ξερει οτι αυτος που  ηγειται δεν ανηκει στα λαμογια  που τοσα χρονια εφεραν τα πραγματα εως εδω,που επωφεληθηκαν τα μεγιστα,που ειναι ανακετεμενοι με μιζες και θαλασσοδανεια,με ρουσφετια και οτι αλλο...
τωρα το δυσκολο ειναι ποιος θα ειναι αυτος ο..ηγετης..
Μας βλεπω να μενουμε με την απορια...και το πουλι στο χερι :jerking: που αρεσκεται και ο φιλος ο TSONTAKIAS...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταρχην να δηλωσω οτι τα οσα λεει το ποστ δεν ειναι δικα μου,αλλα μου το στειλανε και εμενα.
Το βρηκα ενδιαφερον,γιαυτο και το ποσταρα.
Εχει και αυτο τις αληθειες του,οπως και μερος των απαντησεων,καποιων συναγωνιστων...
Κατακριτεοι ειναι οσοι ανεγκεφαλοι πιστευουν οτι τα ξερουν ολα και οτι ειναι αναμαρτητοι..
Μερος της ευθυνης για την καταντια της χωρας φερει και ο δημοσιος υπαλληλος που μπηκε με μεσον και ο γιατρος με το φακελακι και αυτος που δεν κοβει τιμολογια και χιλιοι αλλοι που γενικα εχουν αναφερθει...
Μερος της ευθυνης φερει ομως και ο πιο μικρος τροχος της αμαξης,που δεν αντεδρασε ποτε στα οσα εβλεπε να γινονται γυρω του,που μπορει να ηταν εργατικος και ευσηνειδητος,αλλα οταν χρειαστηκε,εδωσε και αυτος το φακελλακι του για να γινει η δουλεια του..απλα ταιζε και αυτος το συστημα για να συνεχισει να υπαρχει..οποιος δεν το εχει καταλαβει αυτο δεν εχει καταλαβει τιποτε...
Το θεμα δεν ειναι να αρχισουμε τις αλληλοκατηγοριες ομως ,γιατι τι ποιο ευκολο απο αυτο...δεν φταιω εγω φταιει ο..Μητσος κλπ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι να βρουμε μια λυση στο προβλημα που ολοι απο κοινου εχουμε..
ΔΕΝ την γνωριζω ,προσωπικα κυριοι την λυση η εστω δεν με εχει πεισει καμια πλευρα για την ορθοτητα της κατευθυνσης

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕ ΛΥΣΗ ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ....δεν γινεται τον εμπρηστη να τον εμπιστευτεις ως πυροσβεστη...
να κανει ο καθενας το σκατο του παξιμαδι,αλλα να ξερει οτι αυτος που  ηγειται δεν ανηκει στα λαμογια  που τοσα χρονια εφεραν τα πραγματα εως εδω,που επωφεληθηκαν τα μεγιστα,που ειναι ανακετεμενοι με μιζες και θαλασσοδανεια,με ρουσφετια και οτι αλλο...
τωρα το δυσκολο ειναι ποιος θα ειναι αυτος ο..ηγετης..
Μας βλεπω να μενουμε με την απορια...και το πουλι στο χερι :jerking: που αρεσκεται και ο φιλος ο TSONTAKIAS...

Εχετε επηρεαστει απο τον Λαζοπουλο. Και αυτος δημαγωγος ειναι φιλε.. σορρυ που στο λεω
και μαλιστα σε κοροιδευει και μπροστα στην μουρη σου αλλα το καλυπτει με την δηθεν πλακιτσα και τον χαβαλε... καθεσαι εσυ τον παρακολουθεις και λες μα ειναι δυνατον να με κοροιδευει αυτος? αφου με κανει να γελαω ! Και ομως...

Λυση στο θέμα υπάρχει αλλα δεν θα ειναι ξαφνικη... θες χρονια. Απλα ο ελληνας ξεχναει ευκολα
το εχει αποδειξει η ιστορια αυτο. ΑΝ δεν ξεχνουσες δεν θα χρεοκοπουσες.... μετα το 1897 . Ολα τα πραγματα στην ζωη χρειαζονται υπομονη και καθημερινη δουλεια για να βγαλεις ενα προγραμμα και να πεις σημερα ειμαι ετσι στα επομενα 5 χρονια θα ειμαι ετσι.

Εσυ αυτο δεν το λες.... αποδειξη οτι πας να ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ παλι μολις βγει και δεις οτι και αυτος ειναι μουφα θα τον μαυρισεις και θα στραφεις ισως στην χρυση αυγη !!!! Ειναι πολυ ασταθες το πολιτικο κλιμα αρα δεν μπορει καποιος να προβλεψει κατι με σιγουρια.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ισχύει κατά 99,99999%.

Όταν ο ιδιώτης όμως είναι λαμόγιας εργολάβος,
ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΤΗΡΙΚΑ μερικούς κοπρίτες-κομματόσκυλα
με ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΜΙΣΘΟ, ενώ δεν αξίζουν τίποτε ,
για χάρη προς το κόμμα .

Π.χ. κάποια ΠΑΣΠάκια και κάποια κουμμούνια,
απόφοιτοι του ΕΜΠ
με πρώτο μισθό 25.000€
σε κατασκευαστική με αποκλειστικό πελάτη το δημόσιο !!!!!

Με δεδομένο , ότι δεν είναι σε θέση οι συγκεκριμένοι
να χτίσουν ούτε τσαντήρι !!!!
;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Λαζοπουλος σε κοροιδευει επειδη την αλλη φορα ειχε βαλει εναν απο την Αμερικη μπουφο... να μιλησει οτι ειναι ασχημο να διωχνεις τους μεταναστες επειδη κ εμεις στην Αμερικη μεταναστες ειμαστε!!!! χαχαχα τι βλακας θεε μου....

Η διαφορε με τους Αμερικανους ειναι οτι πριν γινεις εκει μεταναστης σε εχουν περασει απο 500 κοσκινα.... σε αντιθεση με εδω που υπαρχουν αρκετοι φοροφυγαδες και παρανομοι μεταναστες.... μπλεκονται και καλα σε ναυαγιο τους πανε σε νοσοκομειο και μετα το σκανε απο εκει ... λες και δεν εχουμε καταλαβει ποσο ευκολα μπαινουν εδω οι μεταναστες.

Και ο Λαζοπουλος το ελεγε αυτο και κοροιδευε οτι και καλα δεν εισαι ανθρωπιστης που τους αφηνεις ενω οι Αμερικανοι τους αφηνουν τους Ελληνες... χαχαχα σε προβατα απευθυνεται ο λαζοπουλος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι αμερικανοι δεν ειναι βλακες... ξερουν καλα ποιους βαζουν στην χωρα τους....

η μονη μαλακια ειχε γινει το 2001 με τους διδυμους πυργους και αυτο πιστευω υπηρχε πληροφορια - προδοσια απο μεσα κ εγινε.

ΤΗν ειδε και ο Λαζοπουλος εθνοσωτηρας... η πολλη παρεα με τον ΤΡαγκα θα τον επηρεασε και αυτον που ειναι αντιμνημονιακος αλλα με λεφτα στην ΕΛβετια..  :P

OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
απο τα λεγομενα σου,να υποθεσω οτι το προβλημα μας ειναι οι..μεταναστες? :think:

Hmar

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και γιατί όλα αυτά τα ωραία έγιναν στην Ελλάδα, και  όχι στην Ελβετία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, την Κένυα,  την Ολλανδία, την Κίνα, τη Μπουργκίνα Φάσο,  τις ΗΠΑ, το Ανατολικό Τιμόρ, τη Σουαζιλάνδη, το Μπουρούντι, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Εσθονία, τη Νικαράγουα, την Ιρλανδια, το Μεξικό, την  Τσεχική Δημοκρατία κτλ....;

Έχουνε γίνει και εκεί. Δεν έχουμε την αποκλειστικότητα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απο τα λεγομενα σου,να υποθεσω οτι το προβλημα μας ειναι οι..μεταναστες? :think:

Ναι φυσικα και ειναι και αυτοι προβλημα. Πρεπει να φυγουν οι παρανομοι.
Κλεβουν το κρατος. Πληρωνω εγω τα κλεψιμεικα τους... γιατι? ειμαι υποχρεωμενος?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ξερεις οτι στην Ολλανδια παιρνεις αποδειξεις απο τους οικους ανοχης?

Εδω ολες ειναι παρανομες. Και τις θρεφουν για να κλεβουν το κρατος.

Υπαρχουν χιλιαδες εστιες κλεψιας.... περαν των πολιτικων των οποιων θα πρεπει φυσικα
να πεσει ο μισθος τους.

OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ναι και καποιοι απο αυτους ειναι...αν νομιζεις ομως οτι ειναι το μειζον προβλημα,μαλλον χρυσαυγιζεις...για κανε μια βολτα στα χωραφια αττικης και βοιωτιας να δεις ποιοι δουλευουν...και μην μου πεις οτι πηραν την δουλεια απο τους ελληνες..για πηγαινε σκαψε 10 ωρες

OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Το ξερεις οτι στην Ολλανδια παιρνεις αποδειξεις απο τους οικους ανοχης?

Εδω ολες ειναι παρανομες. Και τις θρεφουν για να κλεβουν το κρατος.

Υπαρχουν χιλιαδες εστιες κλεψιας.... περαν των πολιτικων των οποιων θα πρεπει φυσικα
να πεσει ο μισθος τους.
οπ..κατι δεν εχεις καταλαβει ακομη μου φαινεται..για αναρωτησου γιατι εδω ειναι σε παρανομια οι οικοι ανοχης..για σκεψου λιγο..ποιον εξυπηρετει?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι και καποιοι απο αυτους ειναι...αν νομιζεις ομως οτι ειναι το μειζον προβλημα,μαλλον χρυσαυγιζεις...για κανε μια βολτα στα χωραφια αττικης και βοιωτιας να δεις ποιοι δουλευουν...και μην μου πεις οτι πηραν την δουλεια απο τους ελληνες..για πηγαινε σκαψε 10 ωρες

Οχι δεν χρυσαυγιζω εγω φιλε... εσυ εισαι συριζαιος.

Η παρουσα κυβερνηση ψαχνει να βρει λυσεις και λεφτα.... απο δανεια
γιατι λεφτα δεν έχεις. Μου λες να σκαψω εγω 10 ωρες εσυ που δουλευεις σε γραφειο?

Το μονο στο οποιο διαφωνω ειναι οτι οι μισθοι τους δεν εχουν πεσει στα 3000 ευρω το μηνα απο τα 8 που παιρνουν... Κατα τα αλλα ψηφισε συριζα εσυ να δουμε τι θα καταλαβεις  :P

OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
για σκεψου ποιον εξυπηρετει να ειναι μπουρδελο η...πολεοδομια ας πουμε?

OP
OP
Matt LeBlanc

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
εγω σε γραφειο? :2funny: φιλε μου δουλευω 12-14 ωρες την ημερα καιΣ/Κ...αλλα αυτο ειναι το προβλημα?το..γραφειο μου,οι..πακιστανοι και ο...συριζα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom