Νέα

βρε τι παθαμε!!εκλεισε η εταιρεία ποθ δοθλεβα!!και τωρα τι καμω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τυποι μου δυστυχως ολοι οι εργοδοτες καποια λιγα ενσημα θα στα φανε το μηνα (αντι για 25 θα σου κολλησουν 21-22), μιλαω για αυτους που κολλανε, διοτι ειναι πολλοι που δε σου δινουν τιποτα...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τυποι μου δυστυχως ολοι οι εργοδοτες καποια λιγα ενσημα θα στα φανε το μηνα (αντι για 25 θα σου κολλησουν 21-22), μιλαω για αυτους που κολλανε, διοτι ειναι πολλοι που δε σου δινουν τιποτα...

και νομιζουν οτι σου κανουν χαρη οι μαλακες ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
και νομιζουν οτι σου κανουν χαρη οι μαλακες ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

Ασε ρε τυπε, μου θυμισες τωρα την ιστορια ενος φιλου μου που του κολλαγε το αφεντικο του 4-5 ενσημα το μηνα μονο! Και τον φωναζει μια μερα και του λεει: "αποφασισα να σου κολλαω πλεον 5 ενσημα παραπανω (μαλλον θα ηθελε να εμφανισει εξοδα το αρχιδι), θεωρησε το αυτο σαν αυξηση  :headbang: ". Μη νομιζεις παντως, αυτοι εχουν κανει τα κουμαντα τους, αν κλεισουν τα παντα εμεις παλι θα εχουμε το προβλημα. Τυχεροι ειναι αυτοι που γεννηθηκαν με περιουσια και δε χρειαζεται να ακουνε/συνεργαζονται με τον καθε μαλακα...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ασε ρε τυπε, μου θυμισες τωρα την ιστορια ενος φιλου μου που του κολλαγε το αφεντικο του 4-5 ενσημα το μηνα μονο! Και τον φωναζει μια μερα και του λεει: "αποφασισα να σου κολλαω πλεον 5 ενσημα παραπανω (μαλλον θα ηθελε να εμφανισει εξοδα το αρχιδι), θεωρησε το αυτο σαν αυξηση  :headbang: ". Μη νομιζεις παντως, αυτοι εχουν κανει τα κουμαντα τους, αν κλεισουν τα παντα εμεις παλι θα εχουμε το προβλημα. Τυχεροι ειναι αυτοι που γεννηθηκαν με περιουσια και δε χρειαζεται να ακουνε/συνεργαζονται με τον καθε μαλακα...
ι θα ειμαστε μια ζωη υπο  κατι πρεπει να γινει

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ι θα ειμαστε μια ζωη υπο  κατι πρεπει να γινει

Σαν τι να γινει? Ή θα γινεις εσυ αφεντικο ή αλλιως παρε το καλασνικοφ και γινε κλεφτοαρματωλος! Αν δεν μπορεις κατι απο τα δυο θα μεινεις οπως εισαι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ελα ρε.....Σε πηρε και σενα η μπαλα????

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τωρα μαλιστα..........Θα σουρθουνε ολα....ΔΕΗ  , κεφαλικοs, ΕΤΑΚ....Τοιμασου
Θα βαλουμε τον μποθτζον στο ...ψυγειο

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
φιλε σταρχιδια σου εφοσον εχεις καβατζες με μετρητα κανε την ζωη σου στουντιακια και στριπτιζαδικα κτλπ και μην σε νοιαζει τιποτααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Σε βλεπω να κανεις Ζωαρα!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φιλε σταρχιδια σου εφοσον εχεις καβατζες με μετρητα κανε την ζωη σου στουντιακια και στριπτιζαδικα κτλπ και μην σε νοιαζει τιποτααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Σε βλεπω να κανεις Ζωαρα!
έτσι τύπε δώσε συμβουλές για να μην τους φάει τους άλλους η δουλειά όπως τρώει εσένα

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
Γαμησετα συναγωνιστη giasou, κι εγω ειμαι ενα χρονο χωρις δουλεια.Υπομονη κατι θα βρεθει και θα ξαναπας να τον χωσεις εις τον γκωνλον :2funny: :2funny: :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε παιδια αν δεν εχετε υποχρεωσεις σταρχιδια σας πραγματικα ελπιζω να εχετε καβατζες να την περασετε ζαχαρηηηηη.....Καλη Ζωαρα λοιπον!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
λεσ να με προσλαβοθν ωσ τσατσα?
πωσ να σινταξω το βιογραφικο μοθ?
χρειαζετε καρτα ανεργιασ απο τον οαεδ?
και ωσ τσατσα και ωσ ποθανα αλλα και ωσ ψθχολόγο μποθρδελιάρηδων θα σε πάροθν. κάρτα ανεργίασ; δε νομίζω τάκη.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Τωρα μαλιστα..........Θα σουρθουνε ολα....ΔΕΗ  , κεφαλικοs, ΕΤΑΚ....Τοιμασου
Θα βαλουμε τον μποθτζον στο ...ψυγειο

μπα , για τυπο του ενοικιου τον βλεπω εγω τον γιασου , σιγα μην αποταμιευει αυτος για σπιτι/δανειο με ολα αυτα τα ντελα που χτυπαει και τα δωρα που κανει στις φιλες του

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
μπα , για τυπο του ενοικιου τον βλεπω εγω τον γιασου , σιγα μην αποταμιευει αυτος για σπιτι/δανειο με ολα αυτα τα ντελα που χτυπαει και τα δωρα που κανει στις φιλες του
ναι αλλα τη δεη με το τέλοσ τοθ φοροθ για το σπητη θα το πληρωσω πρωτα εγω και μετα θα παρω τα λέφτά απο το ιδιοκτητη ?
εν τω μεταξθ η ιδιοκτητησ ειναι μια μοναρα με μεγαλεσ βιζαρεσ χωρισμένη και μενει απο πανω οροφο !!μιλαει εχει μια γκωνλαρα
αεροδρόμιο για να προσγειωνονται γκαβλια!
την εχω δει και βγαινει με ενα ταξιτζη! ενταξει απο σωμα ειναι σαν την κατερίνα την κρητικιά στην αλικιβιαδοθσ αλλα απο φατσα μοιαζει με την τσατσα εβα!
λετε να καμω κατι μποασ και μοθ καμει καμμια εκπτωση με το νοικι τωρα ποθ θα μπω στο ταμειο αγαμίασ τοθ οαεδ!

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
ναι αλλα τη δεη με το τέλοσ τοθ φοροθ για το σπητη θα το πληρωσω πρωτα εγω και μετα θα παρω τα λέφτά απο το ιδιοκτητη ?
εν τω μεταξθ η ιδιοκτητησ ειναι μια μοναρα με μεγαλεσ βιζαρεσ χωρισμένη και μενει απο πανω οροφο !!μιλαει εχει μια γκωνλαρα
αεροδρόμιο για να προσγειωνονται γκαβλια!
την εχω δει και βγαινει με ενα ταξιτζη! ενταξει απο σωμα ειναι σαν την κατερίνα την κρητικιά στην αλικιβιαδοθσ αλλα απο φατσα μοιαζει με την τσατσα εβα!
λετε να καμω κατι μποασ και μοθ καμει καμμια εκπτωση με το νοικι τωρα ποθ θα μπω στο ταμειο αγαμίασ τοθ οαεδ!

Προχωρα δυναμικα μεγαλε χυστη,οι γκωνλαρεθ ειναι για να τις σκιζουμε και αμα δεν σου καμει εκπτωση.....στον μποθτζον σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Προχωρα δυναμικα μεγαλε χυστη,οι γκωνλαρεθ ειναι για να τις σκιζουμε και αμα δεν σου καμει εκπτωση.....στον μποθτζον σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι με την πρωτη εφκερια θα τησ μιλησω να περάσει απο το σπητι για ενα κρασακι με μεζεδακι(θα τησ πω να το καμει εκεινη και εγω να βαλω το κρασακι)!

nontas28

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• newego_LARGE_t_901_413085.jpg
    newego_LARGE_t_901_413085.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 12