periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
οχι με αυτη με το μικρο την ματινα.
ναι δεν σου αρεσει λιγο σπαστηκο ειναι αλλα εχει προσοντα ζουμερα.Η ... φορτωμένη???
ναι δεν σου αρεσει λιγο σπαστηκο ειναι αλλα εχει προσοντα ζουμερα.
τι γινεται εδω ρε μαγκες? Αναψανε τα καρβουνα ή με ροφηματα τη βγαζεις??
κάποιος συναγωνιστής να μας ξεκαθαρίσει αν προσφέρεται φραπέ, από ποιές θεραπεύτριες και πόσα το χρεώνουν
επίσης κάποια εισήγηση για αξιόλογη θεραπεύτρια
Αν και δεν θυμάμαι καλά όταν πήγα νομίζω οτι άλλη που ήταν εκεί ήταν η προαναφερθήσα (κοντή μελαχρινή με καρε μαλί)
ναι για αυτη μιλαμε με λιγη καλη προσπαθεια ειναι τουρμπο το υπογραφω και η αλλη η ιριδα το ιδιο πρεπει να εισαι και λιγο γνωστος.
συνεχίζεται ακόμα το απαράδεκτο σύστημα να πληρώνεις χωρίς να τσεκάρεις τις θεραπεύτριες?
ε, τότε μακριά από αυτό το μπουρδέλοΝαι, δυστυχώς !!! >
καλά ρε παιδιά τόσο δύσκολο είναι να πάρετε το ασανσεράκι,να ανέβετε στον 2ο,να χτυπήσετε την πόρτα και να δείτε τις θεραπαίνιδες παίζοντάς το ανήξεροι και καλά?Αν είστε πελάτες πρόσφατα και τις έχετε δεί οκ,αλλά αν είστε είτε πρώτη φορά πελάτες ή παλιοί που έχετε να πάτε καιρό και ενδεχομένως δεν θα σας ξέρει καμμιά δοκιμάστε το σύστημα αυτό.....εκτός αν το έχει κόψει....εμένα πάντως μου ανοίγανε παλιά,τις έβλεπα και μετά κατέβαινα είτε στον 1ο για να πληρώσω είτε στο ισόγειο κατευθείαν για να την πουλέψω από την μπαζομάζωξη.Όλα αυτά εν έτει 2006
... και φιλε βαλεντινο η βουλγαρα ειναι στο φουλ.