Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
υπομονη δηλαδη
με σαλιο και υπομονη ....οπως λενε
με σαλιο και υπομονη ....οπως λενε
60€ ?σημερα πέρασα και δοκιμασα τελικα την Αναστασια που μου ειχε γυαλισει απο την περασμενη επισκεψη.
Ομορφη ξανθια μακρυμαλλουσα ρωσιδα με γαλαζια ματια.
Ωραιο κορμι, πλουσιο στηθος .
Διπλωματουχα μασεζ οπως μου ειπε, ,με ειδικοτητα στο αθλητικο χαλαρωτικο μασαζ.
Πολυ καλο μασαζ με πολυ ωραιο φινάλε στο τέλος μετα απο μια ωρα καλου μασαζ .
Προτεινεται ανεπιφυλακτα!
ναι μια ωρα 60ε
τα εχει πει εδω κ καιρο...Μετά απο την πρόσφατη αλλαγή διέυθυνσης επισκέφθηκα πρόσφατα το παλίο και ιστορικό μασαζ της οδού Λέκκα στο Σύνταγμα...
Ανεβαίνοντας στον 3ο όροφο και κτυπώντας το κουδούνι με χαρά είδα να μου ανοίγει την πόρτα μια παλιά γνώριμη φιγούρα , η κυρία Έυα.
Αρχοντική κυρία της παλίας σχολής, την οποία γνωρίζω σχεδόν 20 χρόνια απο το παλίο μαγαζί της οδού Απόλλωνος στο Σύνταγμα, απο το οποίο είχαν περάσει πολύ αξιόλογες κοπέλες στο παρελθόν για όσους θυμούνται.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι τόσα χρόνια στο χώρο η εν λόγω κυρία. Γνωρίζει τη δουλειά όσο λίγες και το μυστικό είναι πάντα πως κατευθύνει τις κοπέλες να κάνουν πρωτίστως πολύ καλό μασάζ στον πελάτη. Διαλέγει δηλ κοπέλες που ξέρουν την τέχνη του μασάζ και δίνουν βάση σε αυτό.
Το πρόγραμμα που υπάρχει στο μαγαζί όπως με πληροφόρησε είναι ενα: μια ώρα μασάζ στα 60 ευρώ. Πολύ καλή τιμή για τα δεδομένα της εποχής , αν υπολογίσουμε και το γεγονόςη μία ωρα αυτή περιλαμβάνει πολύ καλό μασαζ.
Ο χώρος διαθέτει τρία δωμάτιο και είναι αρκετά περιποιημένος καθαρός και ήσυχος.
Κοπέλες είδα τρείς:
Την ελληνίδα Έλλη που εργάστηκε παλιότερα στο Συγγρού 296. Αδύνατη σχετικά ψιλή και καλλίγραμμη ηλικίας 40+, η οποία φημίζεται για το καλό μασάζ που κάνει.
Την Ρωσίδα Λίνα. Ευπαρουσίαστη 45άρα γυνάικα, ξανθιά. Έχει εργασθεί παλίοτερα σαν Βικτώρια στο μαγαζί της Καρίνας στην οδό Ιμβρου 2 στην πλατεία Αμερικής. Και αυτή φημίζεται για το πολύ καλό μασαζ που κάνει.
Και τέλος την όμορφη ασιάτισα Ιζαμπέλα με το μακρύ μαυρο μαλλί, γνωστή απο Φραντζή 4/Μπακνανα κτλ.
Αφιλτρο το μπούκι;
ρε φιλε εγω μια φορα που ειχα περασει απο εκει μου ελεγε η σεριφισσα κατι μαλακιες, και κανουμνε μασαζ εδω και κατι παπαριες, παει βεβαια κανα εναμιση χρονος απο τοτε..εννοειται... και της παλια σοβιετικης σχολης!
..απλα να ξερεις.. 1ωρα=60€=1εκτονωση...!Kανα εμοτικον να αυτοφασκελωθω υπάρχει ;
60e μια ωρα τι λες ρε φιλε θα πηγαινα εκει αμα το ειχα προσέξει.
Φοβερή οικονομικη προταση. Τωρα που θα ξανακατεβω δεν προκειται να μου ξεφυγει.
ροστερ δυστυχως φτωχο, μονο 2, ωριμες μεγαλοκοπελες, Αναστασια και Λινα, η πρωτη με πιο μακρυ μαλλι καστανοξανθο, και με κοντο η αλλη.
η ιζαμπελλα με τα βυζια απουσα
ρεσεψιον η κ Ευα
1 ωρα με 60ε
δελεαστική όμως η τιμη τυπε. 60 ευρω για μια ολοκληρη ώρα.
Οι γκομενες με άριστα το 10 τι βαθμο περνουν .... δωσε καμια περιγραφή
Φιλε μου το 6 για σενα μπορεί να ειναι 9 για μένα και αντιστρόφως!δελεαστική όμως η τιμη τυπε. 60 ευρω για μια ολοκληρη ώρα.
Οι γκομενες με άριστα το 10 τι βαθμο περνουν .... δωσε καμια περιγραφή
Φιλε μου το 6 για σενα μπορεί να ειναι 9 για μένα και αντιστρόφως!