Είμαστε μια παρέα που μας ενδιαφέρει να συνδυάσουμε τις δυο δρατηριότητες. Πληροφορίες κανείς;
P pavlik Μέλος Εγγρ. 15 Σεπ 2005 Μηνύματα 12 Like 0 Πόντοι 0 21 Αυγ 2009 #1 Είμαστε μια παρέα που μας ενδιαφέρει να συνδυάσουμε τις δυο δρατηριότητες. Πληροφορίες κανείς;
D Duracell Τιμημένος Εγγρ. 18 Οκτ 2005 Μηνύματα 8.672 Like 92 Πόντοι 66 21 Αυγ 2009 #2 Υπάρχουν πληροφορίες σε ξεχωριστά threads (αναλυτικά περί Βουλγαρίας, αλλά κ για κυνήγι). Διαβάστε τα προσεχτικά... κ καλό βόλι! ;)
Υπάρχουν πληροφορίες σε ξεχωριστά threads (αναλυτικά περί Βουλγαρίας, αλλά κ για κυνήγι). Διαβάστε τα προσεχτικά... κ καλό βόλι! ;)
D deker Ενεργό Μέλος Εγγρ. 21 Σεπ 2008 Μηνύματα 10.597 Like 5 Πόντοι 166 21 Αυγ 2009 #3 οντως,εχει τα παντα σχεδον ακοαμ κ για καθε πολη ξεχωριστα.αλλα αν επιμενεις πες τι ακριβως ψαχνεις
rafman Μέλος Εγγρ. 20 Σεπ 2007 Μηνύματα 7.642 Like 4 Πόντοι 66 21 Αυγ 2009 #4 pavlik έγραψε: Είμαστε μια παρέα που μας ενδιαφέρει να συνδυάσουμε τις δυο δρατηριότητες. Πληροφορίες κανείς; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλυτερα να μεινετε στο κυνήγι γιατι αμα πατε στο ΣΕΞ μπορει να Τσουζει.... Η βουλγαρια σαν σεξο-προορισμος δυστυχως Πεθανε.. Πηγα δυο φορες φετος αλλα καλυτερα να πατε φυλης...(αποψη μου) και φθηνοτερα και καλυτερα..
pavlik έγραψε: Είμαστε μια παρέα που μας ενδιαφέρει να συνδυάσουμε τις δυο δρατηριότητες. Πληροφορίες κανείς; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλυτερα να μεινετε στο κυνήγι γιατι αμα πατε στο ΣΕΞ μπορει να Τσουζει.... Η βουλγαρια σαν σεξο-προορισμος δυστυχως Πεθανε.. Πηγα δυο φορες φετος αλλα καλυτερα να πατε φυλης...(αποψη μου) και φθηνοτερα και καλυτερα..
D deker Ενεργό Μέλος Εγγρ. 21 Σεπ 2008 Μηνύματα 10.597 Like 5 Πόντοι 166 21 Αυγ 2009 #5 rafman έγραψε: Καλυτερα να μεινετε στο κυνήγι γιατι αμα πατε στο ΣΕΞ μπορει να Τσουζει.... Η βουλγαρια σαν σεξο-προορισμος δυστυχως Πεθανε.. Πηγα δυο φορες φετος αλλα καλυτερα να πατε φυλης...(αποψη μου) και φθηνοτερα και καλυτερα.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... κ αν τα παιδια ειναι απο τα μερη μου...θεσ νικη κ τους βολευει κ θελουν να πανε για εμπειρια?ασε που δεν πεθαινει κανενα μερος για σεξοτουρισμο.απλα μενουν λιγα κομματια κ τρωνε οσοι ξερουν.τα εχουμε πει πολλες φορες κ στα θρεντ της βουλγαριας
rafman έγραψε: Καλυτερα να μεινετε στο κυνήγι γιατι αμα πατε στο ΣΕΞ μπορει να Τσουζει.... Η βουλγαρια σαν σεξο-προορισμος δυστυχως Πεθανε.. Πηγα δυο φορες φετος αλλα καλυτερα να πατε φυλης...(αποψη μου) και φθηνοτερα και καλυτερα.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... κ αν τα παιδια ειναι απο τα μερη μου...θεσ νικη κ τους βολευει κ θελουν να πανε για εμπειρια?ασε που δεν πεθαινει κανενα μερος για σεξοτουρισμο.απλα μενουν λιγα κομματια κ τρωνε οσοι ξερουν.τα εχουμε πει πολλες φορες κ στα θρεντ της βουλγαριας
CIVIL111 Ανώτερος Εγγρ. 25 Δεκ 2007 Μηνύματα 4.040 Κριτικές 22 Like 19 Πόντοι 5.775 21 Αυγ 2009 #6 pavlik έγραψε: Είμαστε μια παρέα που μας ενδιαφέρει να συνδυάσουμε τις δυο δρατηριότητες. Πληροφορίες κανείς; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,172.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,172.0[/url] ψαξτε και λιγο......ολα ετοιμη τροφη τα θελετε...
pavlik έγραψε: Είμαστε μια παρέα που μας ενδιαφέρει να συνδυάσουμε τις δυο δρατηριότητες. Πληροφορίες κανείς; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,172.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,172.0[/url] ψαξτε και λιγο......ολα ετοιμη τροφη τα θελετε...
OP OP P pavlik Μέλος Εγγρ. 15 Σεπ 2005 Μηνύματα 12 Like 0 Πόντοι 0 21 Αυγ 2009 #7 Συναγωνιστές για σεξ υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις. Για κυνήγι όμως στη συγκεκριμένη χώρα δεν μπορούμε να βρούμε...
Συναγωνιστές για σεξ υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις. Για κυνήγι όμως στη συγκεκριμένη χώρα δεν μπορούμε να βρούμε...
D deker Ενεργό Μέλος Εγγρ. 21 Σεπ 2008 Μηνύματα 10.597 Like 5 Πόντοι 166 21 Αυγ 2009 #8 pavlik έγραψε: Συναγωνιστές για σεξ υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις. Για κυνήγι όμως στη συγκεκριμένη χώρα δεν μπορούμε να βρούμε... Κλικ για ολόκληρη προβολή... για το δευτερο λυπαμαι αλλα οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες.πηγαινετε να πηδηξτε κ ρωτηστε εκει που να πατε για κυνηγι
pavlik έγραψε: Συναγωνιστές για σεξ υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις. Για κυνήγι όμως στη συγκεκριμένη χώρα δεν μπορούμε να βρούμε... Κλικ για ολόκληρη προβολή... για το δευτερο λυπαμαι αλλα οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες.πηγαινετε να πηδηξτε κ ρωτηστε εκει που να πατε για κυνηγι
allantalon Μέλος Εγγρ. 26 Απρ 2008 Μηνύματα 4.584 Like 20 Πόντοι 16 25 Σεπ 2009 #9 deker έγραψε: για το δευτερο λυπαμαι αλλα οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες.πηγαινετε να πηδηξτε κ ρωτηστε εκει που να πατε για κυνηγι Κλικ για ολόκληρη προβολή... Συμφωνώ εκτός αν ενοειτε κυνηγι γυναικών αυτό ειναι ποιό εφικτό απο το άλλο.
deker έγραψε: για το δευτερο λυπαμαι αλλα οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες.πηγαινετε να πηδηξτε κ ρωτηστε εκει που να πατε για κυνηγι Κλικ για ολόκληρη προβολή... Συμφωνώ εκτός αν ενοειτε κυνηγι γυναικών αυτό ειναι ποιό εφικτό απο το άλλο.