μας χτύπησε η κρίση;;;;;;;;;;;
εντελος :S
μας χτύπησε η κρίση;;;;;;;;;;;
εντελος :S
αστα να πάνε δέν υπάρχει σάλιο να κάνουμε κανένα ή να οργανώσουμε ομαδική εκδρομή για να έχουμεφθηνότερο κόστος.
Έρχετε και τριήμερο καθαρή Δευτέρα και με βλέπω για αρμένικη βίζιτα σε κανένα συγγενη στο χωριό.
Εγω γύρισα σήμερα...
Και ξαναπάω την άλλη εβδομάδα μεταξύ 02 & 05/03...
Απο Darina πολλούς χαιρετισμούς στον allantalon...
Η καινούρια όμως...πολεμική μηχανή...παιδιά μου...ακούει στο όνομα
Tiffany...δεν σας λέω τίποτα...πέρασα δύο φοβερά βράδυα...
Καλή περίπτωση πραγματικά...και αξίζει τα λεφτά που ζητάει.
Εγω γύρισα σήμερα...
Και ξαναπάω την άλλη εβδομάδα μεταξύ 02 & 05/03...
Απο Darina πολλούς χαιρετισμούς στον allantalon...
Η καινούρια όμως...πολεμική μηχανή...παιδιά μου...ακούει στο όνομα
Tiffany...δεν σας λέω τίποτα...πέρασα δύο φοβερά βράδυα...
Καλή περίπτωση πραγματικά...και αξίζει τα λεφτά που ζητάει.
Λοιπόν φίλε VASILIA, πριν τα Χριστούγεννα είμουν στο HOTEL με μία άλλη βιζιτού και στο διάλειμα βάλαμε TV και έπεζε το VIDEO CLIP αυτο και μου το είπε η τύπισα ότι αυτή (Η EMILIA)εκτός απο τραγούδι χτυπάει και καμμία βύζιτα αλλα δεν την πίστεψα...Τι περισσότερο ξέρεις?εγω οταν ξανανεβω Βουλγαρια θελω να γαμησω αυτη:
την εχω δει live στο Planeta(για οσους ξερουν) και οταν τραγουδαγε διπλα μου μου κοβοταν η ανασα
Ζητώ συγνώμη...για να επανορθώσω σας βάζω τις FOTO που είδα και εγώ και την ψώνισα...το τηλέφωνο φυσικά μόνο πριβέ για λόγους ασφαλείας...και προτείνω να πάμε και οι τρείς μαζί την επόμενη φορά γιατί η κοπέλα έχει κύκλο καλό...
Λεπτομέρειες για την συνάντηση το βράδυ απο το σπίτι γιατί τώρα είμαι στο γραφείο και καταλαβαίνετε δεν μπορώ να γράψω και πολλά...
Ναι...αλλα...FULL EXTRA (OWO, CIM, GFE) τα αξίζει τα λεφτά αυτά σε σχέση με κάτι άλλα τσουβάλια...και δεν σε αγχώνει και με το ρολόι...καπου την ξερω εγω αυτη
150ευρα το 2ωρο σου πηρε???
...Θα το κάψουμε...λοιπόν προγραμματίζω να ανέβω 3 'εως 7 μαρτίου φροντισε να βρεθούμε επάνω
αυτά προς το παρόν τα λέμε ιδιαιτέρως.
...οσοι πιστοί...προσέλθετε...σας ζηλευω καλα να περνατε κουφαλες και προσοχη παντα!
;)
σας ζηλευω καλα να περνατε κουφαλες και προσοχη παντα!
;)
...Θα το κάψουμε...