Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εlf 24, στα της Βουλγαριας εισαι απαικτος...στα της Συγγρου θελεις λιγο ακομα διαβασμα... ;)

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φίλε papazoglou πρεπει να πιστεψεισ οτι περίσσοτερες επισκεψεις κανω σοφια παρα συγγρού αλλά εχω συνηθήσει από εκει που πας στο κλαμπ στις 10.

Επισκέπτης
ΕLF 24, o Βουλγαροκτονος.....ξερει ο θειος παπ...!

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ασε ρε φιλε που φοβαμαι οτι σε λιγο καιρο θα ανεβουν οι τιμες εκει λογο Ε.Ε. και λογο οτι πανε πολυ ελληνες και δινουν τρελα ποσα. δεν χρειαζεται να τισ καλομαθαινουμε τις βουλγάρες.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ήδη έχουν αρχίσει!!! Μέχρι και ελληνόφωνους αβανταδόρους έχουν βάλει στα σπίτια!!!! Μας πήραν χαμπάρι και κει.... Ρε παιδιά ηρεμία η Ταϋλάνδη πέφτει κομμάτι μακρυά δεν προσφέρεται για διήμερα!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
προτινω να οργανωσουμε καμμια ομαδικη εκδρομη σοφια να νοικιασουμε ενα ξενοδοχειο ολοι μαζι 100 ατομα και να δοσουμε εντολη απο ολα τα μπουρδελλα να μας φερουν πουτανες απο τις διευθυνσεισ του φιλου μας ελφ φανταστειτε 200 πουτανες να διαλεξουμε ....θα γαμαμε ενναλαξ μια βδομαδα τι λετε το οργανωνουμε???

PAPAS210

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλή ιδέα ο φίλος μας αλλά το 200 κάντο 20 και είμαστε μέσα! Σκοπεύω να πάω τέλος του μήνα για μιά εβδομάδα. Ηθελα ρε παίδες να ρωτήσω αν έχει κανείς τελευταίες πληροφορίες απο το μέτωπο της Σόφιας σε κλαμπ-σουπερμάρκετ και σε τι τιμές.
Πάντως όποιος αποφασίσει να έρθει λονδίνο έχω τις πληρέστερες πληροφορίες.

amazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε amazing

Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum.

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασία ς (Τροποποίηση), για να επεξεργαστε ίς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίηση ς θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα (άντε μέχρι το πρωί γιατί θα πάω για ύπνο), θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Eυχαριστώ

ρε παιδιά στο Πετρίτσι τι ακριβώς παίζει? μια από τα ίδια?

μου είπαν να φανταστείτε ότι εκεί είναι μονο 16 χρόναις μέχρι 20
το πολύ...είναι αλήθεια? όχι τίποτα άλλο αλλα να μην πάμε εκεί μη βρούμε και μπελά με τόσο μικρές

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Θα ανέβω Σόφια με τρένο στις 26 Ιανουαρίου. Έχει ταξιδέψει κανείς με τρένο εντός του 2007 (από τότε που η Βουλγαρία μπήκε στην Ε.Ε.) για να μου πει αν μειώθηκαν καθόλου οι χρόνοι του ταξιδιού? Εξακολουθούν να σταματάν τα τρένα στα σύνορα για τους ''υπερελέγχους''? Πριν το 2007, το ταξίδι με τρένο διαρκούσε 6 ώρες.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, θα το εκτιμήσω πολύ!

Ευχαριστώ!

Kama Sutra here I ... cum!!!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Φίλε Misha,

Τα μουνιά που βλέπεις στον δρόμο πάνε σε διάφορα κλαμπς της πόλης. Δεν πάνε στο Chervillo (lipstick) που είναι απέναντι από το ΤΑΒΟΟ (μακριαααααα!!!) και από το Gentlemen's Club (βρε μακριααααα!!!), αλλά σε άλλα πιο ''κρυμμένα μαγαζιά, όπως αυτό που βρίσκεται σε στενό της Vitosha, όπως την ανεβαίνεις, δεξιά στα Pepe jeans, στο τρίτο στενό στο αριστερό σου χέρι θα δεις κάτι μπράβους. Εκεί βρίσκεται το πιο ''ιn'' club της Σόφιας. Ωραία μουνιά μέσα. Μετά, το La Cucaracha (με τις μεγάλες διαφημίσεις του J&B στην είσοδο) και το Planeta (πίσω από το Alexandr Nevski memorial) μαζέυουν πιο λαϊκές γκόμενες και το ''παιχνίδι'' είναι καλύτερο. Εγώ πάντως επειδή ΔΕΝ μπορώ να παίξω καλά με γκόμενες, την βγάζω με το ΚΑΜΑ SUTRA το οποίο είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ μαγαζί! 30 γκόμενες σε τιμές λαϊκής! Μια ομορφιά!

Όσον αφορά το Fetish Club, Έχει ΕΠΙΚΕΣ γκόμενες μέσα, ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ, και άμα κεράσεις ποτό ... τον ήπιες! Μπαίνεις μέσα για ΜΙΑ μπύρα, παίρνεις όσους χορούς θέλεις με τα φοβερά μωρά του μαγαζού και την κάνεις με ελαφρά πριν σε ξυρίσουν κι από κάτω! ΚΟΝΤΡΑ ΞΟΥΡΑ ΛΕΜΕ!!!

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπορει καποιος να μου δωσει τηλεφωνο απο ξενοδοχειο της Σοφιας που να μη χρειαζεται πιστωτικη για να κανεις κρατηση?
Σκεφτομαι να παω αυτες τις μερες.

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Trelo Agori,
δεν προλαβα να παω σε κανονικα κλαμπ-ντισκο σοφια γιατι ασχολουμουν με τα "αλλα". Εμενα αλαμπιν & βιτοσα σε διαμερισμα σουπερ και το Fetish ηταν διπλα μου αλλα ΔΕΝ πηγα γιατι μουπαν οτι ειναι απατη στα λεφτα !
Τωρα στα KAMASUTRA VELVET & KLEOPATRA ηταν ωραια φτηνα και με πολλα μουνια ΑΛΛΑ *ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΟΜΟΥΝΑ >1.75 ΠΟΥΘΕΝΑ !!!*
Που μπορει να γαμησει καποιος ΘΕΟΜΟΥΝΑ στην Σοφια (χωρις καμακι με Λεφτα !) ξερει κανεις ???

Επισκέπτης
Μπορει καποιος να μου δωσει τηλεφωνο απο ξενοδοχειο της Σοφιας που να μη χρειαζεται πιστωτικη για να κανεις κρατηση?
Σκεφτομαι να παω αυτες τις μερες.

καλύτερα να πάρεις ενα τουριστικό γραφείο στην πόλη σου.απλά μετρητά .

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Φιλε Trelo Agori,
δεν προλαβα να παω σε κανονικα κλαμπ-ντισκο σοφια γιατι ασχολουμουν με τα "αλλα". Εμενα αλαμπιν & βιτοσα σε διαμερισμα σουπερ και το Fetish ηταν διπλα μου αλλα ΔΕΝ πηγα γιατι μουπαν οτι ειναι απατη στα λεφτα !
Τωρα στα KAMASUTRA VELVET & KLEOPATRA ηταν ωραια φτηνα και με πολλα μουνια ΑΛΛΑ *ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΟΜΟΥΝΑ >1.75 ΠΟΥΘΕΝΑ !!!*
Που μπορει να γαμησει καποιος ΘΕΟΜΟΥΝΑ στην Σοφια (χωρις καμακι με Λεφτα !) ξερει κανεις ???

Έχουν γραφτεί πολλά στο συγκεκριμένο thread για θεόμουνα και μη θεόμουνα. Το ''θεόμουνο'' είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. π.χ., στο Κάμα Σούτρα είπες ότι δεν είχε θεόμουνα ενώ σύμφωνα με το δικό μου γούστο, είχε 2-3 καλές. Τώρα το Fetish, είναι όντως ψιλοπαγίδα, αλλά έχει περισσότερα θεόμουνα (σύμφωνα πάντα με το δικό μου γούστο!). Θα σου στείλω pm τηλ κοπέλας που μου την περιγράψανε για θεόμουνο (ΔΕΝ την έχω δει) και η οποία πηδιέται για χαρτζιλίκι (50? η ώρα!)

Εννοείται ότι όποιος ενδιαφέρεται, στέλνει pm για να λάβει απάντηση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ εγγυώμαι προσωπικά για την συγκεκριμένη γιατί δεν την έχω δει!

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
δυστυχως στα KAMASUTRA VELVET & KLEOPATRA στα 25-30 πουχε σε καθε μαγαζι μονο 2-3 ηταν καλα εως πολυ καλα αλλα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΟΜΟΥΝΑ ! Παρολο που ΒΙΤΟΣΑ εβλεπα συνεχεια να κυκλοφορουν.......! Ιντερνετ παλι δεν βρηκα τιποτα φοβερο οποτε....μονο κανα κλαμπ-δισκο ??? SIN CITY ?

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια, παιζει μια εκδρομη για Σοφια στην πολη μου απο 17 - 22/2 με 165 γιουρια. Ειναι Αποκριες & Κ. Δευτερα + τοπικος πολιουχος. Με μια μερα αδεια παω για 5. Τι λετε?
Επειδη ειναι Αποκριες το φοβαμε οτι θα γινετε της...ΠΟΠΗΣ....
Να παω ή ή ή να την κανω για εκει καποια αλλη περιοδο???
ELF Help me φιλε... ή οποιος αλλος ξερει, ας βοηθησει τον ΑΟΜΑΤΟ...

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Ρε παιδια, σας παρακαλω πεστε μου πιες πολεις ειναι κοντα στην ελλαδα
και αξιζουν.Οχι μονο για sex αλλα και διακοπες -ski-cazino;

RUMPIROZA

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζω το Bansco ειναι οτι πρεπει για αυτα που ζητας

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Νομιζω το Bansco ειναι οτι πρεπει για αυτα που ζητας

Το ΒΑNSKO είναι μια πολύ καλή επιλογή για ski (ίσως και καλύτερο από τα δικά μας χιονοδρονικα - κάθε χρόνο και καλύτερα αφού πέφτουν συνεχώς κεφαλαια από Αυστρια & Ελβετία)... αλλά sex ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να βρεις!

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους!
Θα μεταφέρω προσωπική εμπειρία από Μπάνσκο στις αρχές Δεκέμβρη: Υπάρχει προσφορά στα ξενοδοχεία αλλά η ποιότητα είναι Β' εθνική... ΟΛΕΣ (98%) είναι γύφτισσες, αδύνατες και χάλια στη φάτσα! Τιμές: 50 ? η εκτόνωση, 150? όλη τη νύχτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom