οκ καλα τα παω ..λοιπον παιδια να πω και εγω με την συρα μου για την βουλγαρια εχω παι 1 φορα στο σαδασκη και μια στο σβιλιγραντ το σβλιλιγραντ ομως ειναι απο τα συνορα του εβρου..να σας πω για το σαντασκι προτα ..οπος ειπαν μερικα παιδια δεν θα κανετε παζαρι με τιποτα με τους γιφτους που σε σταματανε στο δρομο .μονο σε ξενοδοχια ..για μια ωρα ειναι 50 ευρο και 10 για κα8ε μια ωρα ..το ξενοδοχιο παιρωι 10 ευρο..εχει το ξενοδοχιο σαντασκι και θα ωριτε εκει εναν ρεσεψεονιστ που τον λενε μπουμπι ..χα χα αν ροτισις ολουσ εκει ολους μπουμπι τουσ λενε ,ακομα και τις κοπελες ,,αλλα αν βρειτε εστο και μια βουλγαρα εκι εμενα να μου περασετε χαλκα στην μιτι..λογο τισ καταγογις μου ξερο να ξεχορισο ..ειναι ολες γιφτισες ..το υδιο υσχιι και στο σβλιλιγραντ ..εκι υσοσ να βρεισ καμια βουλγαρα για δυγμα !!εκει θα πατε η στο σπαιντερ κολομπαρο η στο πλειμποι..κολομπαρο και αυτο ..ξρχασα να πω οτι σχεδον ολοι υδιος στο σαντασκι ξερουν ελλινικα ακομα και οι κοπελες .στο σβιλιγραντ εχει δυο ξενοδοχια πολλα εχει αλλα λεμε για τα πιο φτινα ..που λεγονται ..βερα και βερονικα..εχει εκι το καθενα απο 15 κοματια ..ηλικιες απο 18 εως 30 (στα κολομπαρα εχει και 16αρες αλλα εκει πλιρονις 50 ευρο ..ενο στα ξενοδοχια που προανεφερα 30 ευρο..τα ξενοδοχια ειναι ανιχτα συνεχια και πλιρονις 5 ευρο..φαγιτο φτινο και μια πορτοκαλαδα την πλιρονισ στο ξενοδοχιο 50 λεπτα ..και 50 λεπτα αν θελισ κερνας και την κοπελα .αυτα απο μενα ..