You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βουλγαρα απο fb
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dim78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.198
- Πόντοι
- 6.515
Ρε τυπε μιλας με καποια που εχει υπολογιστη σε ενα κολοχωρι της βουλγαριας και δεν εχει λεφτα για εισητηριο σε βρηκε μλκ και σε δουλευει με φαινεται.
μπορει να τη βγαλουμε μεχρι το σαββατο μ' αυτό το θεμα τυπε
Επισκέπτης
Πιθανων και με τα λεφτα που θα φαει απο τον επομενο μλκ θα κανει και τα εισητηριατυπε μπορει η βουλγαρα να μιλαει απο νετ καφε με τα λεφτα που εφαγε απο τον προηγουμενο τυπο :S
Επισκέπτης
Μπααα τυπε, δεν βλεπεις οτι δεν τραβαειμπορει να τη βγαλουμε μεχρι το σαββατο μ' αυτό το θεμα τυπε
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.198
- Πόντοι
- 6.515
Μπααα τυπε, δεν βλεπεις οτι δεν τραβαει
32 μελη και 38 επισκεπτες τυπε.
Κατσε να βρουμε το fb της βουλγαρας και θα σου πω αν τραβηξει
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.785
- Πόντοι
- 3.656
32 μελη και 38 επισκεπτες τυπε.
Κατσε να βρουμε το fb της βουλγαρας και θα σου πω αν τραβηξει
και να το βρουμε,στο φβ θα τρεξουν παλι ολοι τυπε :S
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.492
- Πόντοι
- 41.129
απατη μυριζει η υποθεση αλλα ένα εισητηριο με τρενο ή λεωφορειο δε νομιζω να κοστιζει πανω από 50ε, οποτε δε νομιζω να ριξεις και το κλαμα της ζωης σου αν σε κοροιδεψει σκεψου και την περιπτωση να ερθει όμως ελλαδα να μεινει σπιτι σου και εσυ να γαμας το μουνακι της κάθε βραδι..
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.492
- Πόντοι
- 41.129
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ!!Άντε να ρίξεις κανένα φραγκο,αφού γαμήσεις όμως..
Αλλά γιατί δε βρίσκεις κανένα ελληνικό μωρό αφού έχεις να χώσεις;;;
ελληνιδα δεν αξιζει να την πληρωσεις για να γαμησεις, ενα φραπε να κερασεις και ένα κουλουρι πολλα της πεφτουν
Επισκέπτης
Τι λες ρε τυπε ποια πινει φραπε τωρα, αντε καμια θειτσα αμα βρειςελληνιδα δεν αξιζει να την πληρωσεις για να γαμησεις, ενα φραπε να κερασεις και ένα κουλουρι πολλα της πεφτουν
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 500
- Πόντοι
- 36
εγω πιστευω οτι πρεπει να της τα στειλεις τα λεφτα.πρεπει να βοηθουμε τους συνανθρωπους μας.μην ακους τους μαλακες που σου λενε να κατσεις στα αυγα σουhello every1! βρήκα και πρόσθεσα στη λίστα μου ένα απίστευτο γκομενάκι από Βουλγαρία. Στην πάρλα μου το γύρισε σε σπαστά Ελληνικά, έχω δουλέψει παλιά σε "καφετέρια" στην Ελλάδα κλπ κλπ και τελικά μου ζήτησε αν μπορώ να τη βοηθήσω να έρθει Ελλάδα γιατί δεν έχει λεφτά για το εισητήριο. Μένει σε ένα κωλοχώρι 300 χλμ από Σόφια. Τι λένε τέτοιες περιπτώσεις? This was last year baby και έτσι? της είπα να συναντηθούμε Σόφια αλλά μου είπε ότι δεν έχει λεφτά ούτε μέχρι Σόφια. Και όταν τη ρώτησα άντε σου πληρώνω τραίνο μέχρι Αθήνα, μετά που θα μείνεις και θα δουλέψεις, μου είπε μη σε νοιάζει αυτό :-)
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Εξαρτάται την Ελλεεινίδα....ελληνιδα δεν αξιζει να την πληρωσεις για να γαμησεις, ενα φραπε να κερασεις και ένα κουλουρι πολλα της πεφτουν
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Θέλω να πιστεύω ότι τρολάρεις...εγω πιστευω οτι πρεπει να της τα στειλεις τα λεφτα.πρεπει να βοηθουμε τους συνανθρωπους μας.μην ακους τους μαλακες που σου λενε να κατσεις στα αυγα σου
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
εγω πιστευω οτι πρεπει να της τα στειλεις τα λεφτα.πρεπει να βοηθουμε τους συνανθρωπους μας.μην ακους τους μαλακες που σου λενε να κατσεις στα αυγα σου
φτανει ρε μλκ
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
απατη μυριζει η υποθεση αλλα ένα εισητηριο με τρενο ή λεωφορειο δε νομιζω να κοστιζει πανω από 50ε, οποτε δε νομιζω να ριξεις και το κλαμα της ζωης σου αν σε κοροιδεψει σκεψου και την περιπτωση να ερθει όμως ελλαδα να μεινει σπιτι σου και εσυ να γαμας το μουνακι της κάθε βραδι..
ποια 50ευρω ρε πλακα κανεις?ολη τη βουλγαρια απο συνορα προμαχωνα με τρενο μεχρι πανω βιντιν κτλ με ενα 25ευρο την γυρνας
Επισκέπτης
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.492
- Πόντοι
- 41.129
ποια 50ευρω ρε πλακα κανεις?ολη τη βουλγαρια απο συνορα προμαχωνα με τρενο μεχρι πανω βιντιν κτλ με ενα 25ευρο την γυρνας
ε δεν ξερω μια υποθεση εκανα, ακομα λιγοτερη χασουρα για τον τυπο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 32