Επισκέπτης
Δεν σου εκανα πλακα ουτε το ειπα για να σε προσβαλωΚαι εγω θα το εκτιμουσα αν μερικοι κοβατε τους απογευματινους μπαφους.
Δεν σου εκανα πλακα ουτε το ειπα για να σε προσβαλωΚαι εγω θα το εκτιμουσα αν μερικοι κοβατε τους απογευματινους μπαφους.
Και γιατι να ηταν κατα των εβραιων?Ο.Κ.,δημοσια τοτε...γκουγκλαρισε λιγο για το ποσοστο απωλειων της Λευκορωσιας και θα το βρεις-το Εβραικο ολοκαυτωμα ειναι αρκετα γνωστοτερο.
εμεις οι αριστεροι που στους Καθηγητες ειμαστε το 25%
Δεν νομιζω να σε φοβήθηκε και ζητησε μετάθεση. ... γνωμη μου...το 45% ζηταν μετάθεση.Βασικα νομιζω οτι αφου ειπε "Μπράβο παιδιά συνεχίστε" επρεπε να ανασολοπισγτει δημοσια θέα και να διαμελιστει και να σκορπιστουν τα μέλη της στα 4 σημεια του οριζοντα , που τολμησε να παρωτρυνει τον αγωνα κάποιον. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑυπάρχουν κάποια όντα σήμερα, τα οποία θέλουν να ονομάζονται πολίτες οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να διαλαλήσουν τις απόψεις τους όταν βρούν βήμα.. το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι όλα τα βήματα κατάλληλα για έκφραση απόψεων και σε μερικά από αυτά πρέπει να απαγερεύεται (και απαγορεύεται) δια πυρός και ροπάλου.. το πρόβλημα στην ελλάδα δεν είναι η ανυπαρξία νόμων .. είναι η τήρηση τους..
φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ο αρμόδιος υπουργός να προχωρούσε σε ΕΔΕ και αν το αποτέλεσμα ήταν επιβαρυντικό σε πειθαρχικό κολασμό της εν λόγω καθηγήτριας? θ ακαιγόταν ο κόσμος και οι μαντανοι των τηλεπαραθύρων θα ωρυόντουσαν για την ανελευθερία που υπάρχει στην χώρα.. ο δε καταγγέλων γονέας θα καιγόταν στην πυρά..
πάντως αν αυτό είχε γίνει (για οποιοδήποτε κόμμα) στο σχολείο των παιδιών μου θα το είχα καταγγείλει γραπτώς και επωνύμως στους αρμόδιους και θα είχα μάλιστα ζητήσει και έγγραφη ενημέρωση επί των ενεργειών τους (έτσι ώστε να μην καταχωνιαστεί σε κάποιο συρτάρι)
Στις περισυνές καταλήψεις ήμουν μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και προχώρησα μόνος μου σε έγγραφη καταγγελία κατά καθηγήτριας η οποία παρουσία μου είπε στην "επιτροπή" κατάληψης "Μπράβο παιδιά συνεχίστε".. η κυρία αυτή φέτος ζήτησε μετάθεση σε άλλο σχολείο για να με αποφύγει.. βέβαια την γλύτωσε με μία απλή επίπληξη
Οχι πολλα πραγματα,καθαρισε τους Εβραιους και τους μισους Λευκορωσους αλλα αυτα δεν μετρανε...ασε που ηταν μοναρχιδος.
ε, για να το λεει (ειδικα το "μονορχις")... κατι θα ξερει... ιδιοις ομμασι.. πρεπει να εχει "ψηλαφησει" το ολο θεμαΘα το εκτιμουσα αν εδινες τις πηγες σου
Εκτος απο πουστης και τρελος ειχε και ενα αρχιδιε, για να το λεει (ειδικα το "μονορχις")... κατι θα ξερει... ιδιοις ομμασι.. πρεπει να εχει "ψηλαφησει" το ολο θεμα
Λϊγο λες.
Στην ΟΛΜΕ τα σκατά (αναρχικοί-συριζαδες-κκεδες) πρέπει να είναι 50% και βάλε.
με ευλάβεια αναλμβάνω επι πληρωμής να σε βγάλω απο τη μέση
με ευλάβεια αναλμβάνω επι πληρωμής να σε βγάλω απο τη μέση
Ο ηγέτης των Ναζί έχασε το γεννητικό του όργανο στη διάρκεια της Μάχης του Σομ το 1916. Η «αδυναμία» του ήταν γνωστή στον κύκλο του και μάλιστα υπήρχε και ένα ανέκδοτο που κυκλοφορούσε έντονα, που έλεγε ότι «ο Χίτλερ έχει μόνο έναν όρχι και ο άλλος είναι στο Άλμπερτ Χολ».Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ήταν ολόκληρος ένα μεγάλο Αρχίδι.
Hitler has only got one ball,
The other is on the kitchen wall,
His mother, the dirty bugger,
Chopped it off when he was small.
Hitler has only got one ball,
Göring has two but very small,
Himmler is somewhat simιlar,
But poor Goebbels has no balls at all...
Το ολοκαυτομα πιστευεις πως ειναι μεγαλήτερο έγκλημα απο την ριψη των ατομικων βομβων απο τους συμμαχους στην Ιαπωνια??Ο.Κ.,δημοσια τοτε...γκουγκλαρισε λιγο για το ποσοστο απωλειων της Λευκορωσιας και θα το βρεις-το Εβραικο ολοκαυτωμα ειναι αρκετα γνωστοτερο.
Θα απαντησω αν βγαλεις τα εισαγωγικα.Το "ολοκαυτομα" πιστευεις πως ειναι μεγαλήτερο έγκλημα απο την ριψη των ατομικων βομβων απο τους "συμμαχους" στην Ιαπωνια??
τα εβγαλα απαντησεΘα απαντησω αν βγαλεις τα εισαγωγικα.
Η Χιροσιμα ηταν ακραια κυνικη πραξη μαζικης εξοντωσης,αλλα ειχε μια λογικη.τα εβγαλα απαντησε
ναγκασακι ιταν πιο ορεοΗ Χιροσιμα ηταν ακραια κυνικη πραξη μαζικης εξοντωσης,αλλα ειχε μια λογικη.
Το Ολοκαυτωμα οχι,ηταν τελειως παραλογο και ζημιωσε την Γερμανια με πολλους τροπους.