Νέα

Βουλευτής του ΛΑΟΣ κατά καθηγήτριας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο.Κ.,δημοσια τοτε...γκουγκλαρισε λιγο για το ποσοστο απωλειων της Λευκορωσιας και θα το βρεις-το Εβραικο ολοκαυτωμα ειναι αρκετα γνωστοτερο.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Επειδή τον Ηλία τον Πολατίδη τον γνωρίζω, είναι πολύ καλός, σοβαρός και πατριώτης.
Σίγουρα καλά της έκανε της αναρχοσυριζαίας.
Αν και η μαλακία των αριστερών δεν παλεύεται με τίποτα...

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
υπάρχουν κάποια όντα σήμερα, τα οποία θέλουν να ονομάζονται πολίτες οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να διαλαλήσουν τις απόψεις τους όταν βρούν βήμα.. το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι όλα τα βήματα κατάλληλα για έκφραση απόψεων και σε μερικά από αυτά πρέπει να απαγερεύεται (και απαγορεύεται) δια πυρός και ροπάλου.. το πρόβλημα στην ελλάδα δεν είναι η ανυπαρξία νόμων .. είναι η τήρηση τους..

φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ο αρμόδιος υπουργός να προχωρούσε σε ΕΔΕ και αν το αποτέλεσμα ήταν επιβαρυντικό σε πειθαρχικό κολασμό της εν λόγω καθηγήτριας? θ ακαιγόταν ο κόσμος και οι μαντανοι των τηλεπαραθύρων θα ωρυόντουσαν για την ανελευθερία που υπάρχει στην χώρα.. ο δε καταγγέλων γονέας θα καιγόταν στην πυρά..

πάντως αν αυτό είχε γίνει (για οποιοδήποτε κόμμα) στο σχολείο των παιδιών μου θα το είχα καταγγείλει γραπτώς και επωνύμως στους αρμόδιους και θα είχα μάλιστα ζητήσει και έγγραφη ενημέρωση επί των ενεργειών τους (έτσι ώστε να μην καταχωνιαστεί σε κάποιο συρτάρι)

Στις περισυνές καταλήψεις ήμουν μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και προχώρησα μόνος μου σε έγγραφη καταγγελία κατά καθηγήτριας η οποία παρουσία μου είπε στην "επιτροπή" κατάληψης "Μπράβο παιδιά συνεχίστε".. η κυρία αυτή φέτος ζήτησε μετάθεση σε άλλο σχολείο για να με αποφύγει.. βέβαια την γλύτωσε με μία απλή επίπληξη
Δεν νομιζω να σε φοβήθηκε και ζητησε μετάθεση. ... γνωμη μου...το 45% ζηταν μετάθεση.Βασικα νομιζω οτι αφου ειπε "Μπράβο παιδιά συνεχίστε" επρεπε να ανασολοπισγτει δημοσια θέα και να διαμελιστει και να σκορπιστουν τα μέλη της στα 4 σημεια του οριζοντα , που τολμησε να παρωτρυνει τον αγωνα κάποιον. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑ

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Οχι πολλα πραγματα,καθαρισε τους Εβραιους και τους μισους Λευκορωσους αλλα αυτα δεν μετρανε...ασε που ηταν μοναρχιδος.
Θα το εκτιμουσα αν εδινες τις πηγες σου
ε, για να το λεει (ειδικα το "μονορχις")... κατι θα ξερει... ιδιοις ομμασι.. πρεπει να εχει "ψηλαφησει" το ολο θεμα

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ήταν ολόκληρος ένα μεγάλο Αρχίδι.

Hitler has only got one ball,
    The other is on the kitchen wall,
    His mother, the dirty bugger,
    Chopped it off when he was small.

Göring has two but very small,
    Himmler is somewhat simιlar,
    But poor Goebbels has no balls at all...
note.gif
note.gif

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
φασισταριο του κερατα, δε πα να κουρευτεις λεω γω? Εγω παλι σας βγαζω απ τη μεση τσαμπα και βερεσε τετοιο αρχιδες μαλακες που ειστε ολοι σας.

Επισκέπτης
με ευλάβεια αναλμβάνω επι πληρωμής να σε βγάλω απο τη μέση

καλα θα εκανες να μαζεψεις λιγο την γλωσσα σου γιατι αυτο θα μπορουσε να θεωρηθει και ποινικα επιλειψημο...
Τετοιες απειλες καλο ειναι να λειπουν απο το φορουμ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Επισκέπτης
Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ήταν ολόκληρος ένα μεγάλο Αρχίδι.

The other is on the kitchen wall,
    His mother, the dirty bugger,
    Chopped it off when he was small.

Göring has two but very small,
    Himmler is somewhat simιlar,
    But poor Goebbels has no balls at all...
note.gif
note.gif
Ο ηγέτης των Ναζί έχασε το γεννητικό του όργανο στη διάρκεια της Μάχης του Σομ το 1916. Η «αδυναμία» του ήταν γνωστή στον κύκλο του και μάλιστα υπήρχε και ένα ανέκδοτο που κυκλοφορούσε έντονα, που έλεγε ότι «ο Χίτλερ έχει μόνο έναν όρχι και ο άλλος είναι στο Άλμπερτ Χολ».

Μα καλα...δεν ειχε κανενα βισμα το παλικαρι να μην παει στον πολεμο????????

Το «μυστικό» είχε καταγραφεί σε έγγραφο ενός ιερέα 23 χρόνια πριν. Πρόκειται για ένα διάλογο μεταξύ του Γερμανού γιατρού, Γιόχαν Γιάμπορ και του ιερέα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun.

Ο χιτλερ ηταν ο μονος ηγετης των τελευταιων 2000 ετων που πολεμισε τον εβραιοχριστιανισμο
και αυτο το γεγονος δικαιολογει το οτι "ο ιερεας κρατισε το μυστικο"

Επισκέπτης
Ο.Κ.,δημοσια τοτε...γκουγκλαρισε λιγο για το ποσοστο απωλειων της Λευκορωσιας και θα το βρεις-το Εβραικο ολοκαυτωμα ειναι αρκετα γνωστοτερο.
Το ολοκαυτομα πιστευεις πως ειναι μεγαλήτερο έγκλημα απο την ριψη των ατομικων βομβων απο τους συμμαχους στην Ιαπωνια??

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μι τα βγαζισ θα κριοσι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η Χιροσιμα ηταν ακραια κυνικη πραξη μαζικης εξοντωσης,αλλα ειχε μια λογικη.
Το Ολοκαυτωμα οχι,ηταν τελειως παραλογο και ζημιωσε την Γερμανια με πολλους τροπους.
ναγκασακι ιταν πιο ορεο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom