Νέα

Βουλευτής του ΛΑΟΣ κατά καθηγήτριας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Τετάρτη, 20.05.09

Βουλευτής πήγε σε σχολείο και ζήτησε εξηγήσεις από καθηγήτρια Ιστορίας. Επικαλούμενος καταγγελίες γονέων κατά τις οποίες καθηγήτρια στο 3ο Γυμνάσιο Σερρών χαρακτήρισε τον ΛΑΟΣ ακροδεξιό κόμμα, ο βουλευτής του κόμματος κ. Ηλίας Πολατίδης διαμαρτυρήθηκε στο διευθυντή του σχολείου. «Με τέτοιες ενέργειες ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για οποιοδήποτε κόμμα, βουλευτή, σύλλογο κ.λπ., να καλύπτεται πίσω από την ανωνυμία των καταγγελιών εν ονόματι δήθεν της προστασίας των μαθητών και να ελέγχει τον εκπαιδευτικό για τις απόψεις του!», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

//Καταλαβατε, Μαγκες, εμεις οι αριστεροι που στους Καθηγητες ειμαστε το 25% και στην Κοινωνια 13% κανουμε προπαγανδα εναντια στην Δεξια ενω κανονικα θα επρεπε να μαθαινουμε γραμματα στα Παιδια. Ιδου το συγχρονο παιδωμαζωμα!. Μπραβο Ηλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
καλα τισ εκανε το ΛΑΟΣ ιεν το μονο πραματικο ελινικο κομα

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
δεν μπορει κανενας να χαρακτηριζει ακροδεξιό κανενα κομμα στην ελλαδα. ουτε αριστερους εχουμε ουτε τιποτα... λαμογια ας τους ελεγε η καθηγητρια και θα ειχε τους παντες μαζι της...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δεν μπορει κανενας να χαρακτηριζει ακροδεξιό κανενα κομμα στην ελλαδα. ουτε αριστερους εχουμε ουτε τιποτα... λαμογια ας τους ελεγε η καθηγητρια και θα ειχε τους παντες μαζι της...
ολι η αλι εκτοσ απο το ΛΑΟΣ δε ιεν ολι ιδιη

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν ξέρω με ποιό τρόπο έγινε η διαμαρτυρία αλλά και εγώ σαν γονέας θα διαμαρτυρόμουν για τέτοια συμπεριφορά καθηγητή/καθηγήτριας... (παρόλο που δεν είμαι οπαδός/ψηφοφόρος του συγκεκριμένου κόμματος) όχι μόνο για το ΛΑΟΣ αλλά για οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα...
δεν μπορεί να γίνεται πολιτική στα σχολεία, ούτε να γίνονται υποκειμενικοί χαρακτηρισμοί για νόμιμους πολιτικούς φορείς.. το μόνο πουτ επιτρέπεται είναι η συγκριτική παράθεση ιδεολογιών χωρίς ΚΑΜΜΙΑ κριτική...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δεν ξέρω με ποιό τρόπο έγινε η διαμαρτυρία αλλά και εγώ σαν γονέας θα διαμαρτυρόμουν για τέτοια συμπεριφορά καθηγητή/καθηγήτριας... (παρόλο που δεν είμαι οπαδός/ψηφοφόρος του συγκεκριμένου κόμματος) όχι μόνο για το ΛΑΟΣ αλλά για οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα...
δεν μπορεί να γίνεται πολιτική στα σχολεία, ούτε να γίνονται υποκειμενικοί χαρακτηρισμοί για νόμιμους πολιτικούς φορείς.. το μόνο πουτ επιτρέπεται είναι η συγκριτική παράθεση ιδεολογιών χωρίς ΚΑΜΜΙΑ κριτική...
σα τουσ διμοσιογραφουσ....

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
πολιτικη οντως δεν κανει να γινεται...αλλα ξερετε γιατι γινετε?για να μη χασουν την κουταλα η σουπερ επιστημονες καθηγητες της ελλαδος,που με τοσο αξιοκρατικο τροπο μπηκαν στα σχολεια μας να διδαξουν

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
υπάρχουν δύο είδη δημοσιογράφων.. οι ειδησιογράφοι και οι πολιτικοί σχολιαστές.. δυστυχώς οι σημερινοί δεν ανήκουν σε καμμιά από τις δύο .. είναι δημοσιοκάφροι...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
υπάρχουν δύο είδη δημοσιογράφων.. οι ειδησιογράφοι και οι πολιτικοί σχολιαστές.. δυστυχώς οι σημερινοί δεν ανήκουν σε καμμιά από τις δύο .. είναι δημοσιοκάφροι...
διμοσιοκαρφι θεσ να πισ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πολιτικη οντως δεν κανει να γινεται...αλλα ξερετε γιατι γινετε?για να μη χασουν την κουταλα η σουπερ επιστημονες καθηγητες της ελλαδος,που με τοσο αξιοκρατικο τροπο μπηκαν στα σχολεια μας να διδαξουν

υπάρχουν κάποια όντα σήμερα, τα οποία θέλουν να ονομάζονται πολίτες οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να διαλαλήσουν τις απόψεις τους όταν βρούν βήμα.. το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι όλα τα βήματα κατάλληλα για έκφραση απόψεων και σε μερικά από αυτά πρέπει να απαγερεύεται (και απαγορεύεται) δια πυρός και ροπάλου.. το πρόβλημα στην ελλάδα δεν είναι η ανυπαρξία νόμων .. είναι η τήρηση τους..

φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ο αρμόδιος υπουργός να προχωρούσε σε ΕΔΕ και αν το αποτέλεσμα ήταν επιβαρυντικό σε πειθαρχικό κολασμό της εν λόγω καθηγήτριας? θ ακαιγόταν ο κόσμος και οι μαντανοι των τηλεπαραθύρων θα ωρυόντουσαν για την ανελευθερία που υπάρχει στην χώρα.. ο δε καταγγέλων γονέας θα καιγόταν στην πυρά..

πάντως αν αυτό είχε γίνει (για οποιοδήποτε κόμμα) στο σχολείο των παιδιών μου θα το είχα καταγγείλει γραπτώς και επωνύμως στους αρμόδιους και θα είχα μάλιστα ζητήσει και έγγραφη ενημέρωση επί των ενεργειών τους (έτσι ώστε να μην καταχωνιαστεί σε κάποιο συρτάρι)

Στις περισυνές καταλήψεις ήμουν μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και προχώρησα μόνος μου σε έγγραφη καταγγελία κατά καθηγήτριας η οποία παρουσία μου είπε στην "επιτροπή" κατάληψης "Μπράβο παιδιά συνεχίστε".. η κυρία αυτή φέτος ζήτησε μετάθεση σε άλλο σχολείο για να με αποφύγει.. βέβαια την γλύτωσε με μία απλή επίπληξη

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μονο η εκλισια θα μασ σοσι!!!!!!!!!οπιο κομα εβλογισι αφτο θα βγι

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κακώς, αν ο βουλευτής απλά διαμαρτυρήθηκε..!!

Με κανένα χριστοπαναγιδι, το μουνακι η δασκαλα θα καταλαβαινε ποιο πολλα..!!

Και ναι.. Να πάει να γαμηθεί ο κάθε εκπαιδευτικός που  προπαγανδίζει τις πολιτικές απόψεις του εν ωρα εργασίας…!!

Αυτα..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πατρισ θρικια ικογενια !!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Επειδη μερικοι ανιστορητοι δεν γνωριζουν καν απο που προερχονται οι οροι"Δεξια","Αριστερα","Κεντρο"....Καταλαμβανουν,η οχι,οι βουλευτες του ΛΑΟΣ τα εδρανα στο δεξι ακρο της αιθουσας του κοινοβουλιου?

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Επειδη μερικοι ανιστορητοι δεν γνωριζουν καν απο που προερχονται οι οροι"Δεξια","Αριστερα","Κεντρο"....Καταλαμβανουν,η οχι,οι βουλευτες του ΛΑΟΣ τα εδρανα στο δεξι ακρο της αιθουσας του κοινοβουλιου?

οχι... δες εδώ

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Κατα ποσο ο ΦιλευθερΙΣΜΟς της ΝΔ ειναι δεξια ταση? Οι φιλελευθεροι ειναι αλλο κομμα απο τους συντηριτικους

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γαλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Ενταξει,δεν καταλαμβανουν τα ακροδεξια-σε σχεση με την οπτικη του Προεδρου-εδρανα στην Βουλη,προφανως ως αποπειρα ξεκαρφωματος.
Τωρα,πως γινεται ενα Κομμα που εχει στις ταξεις του ατομα σαν τους Πλευρη και υιο,Βοριδη κλπ να ΜΗΝ προσκειται στον εξω δεξια ιδεολογικο χωρο ας μας το εξηγησει ο Yrett και-αργοτερα-ο Σκορπινος.
:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom