Νίντζα άπειρε τιτανοτεράστιεεεεεεεεεεε
Ψήφισααααααααααα κι εγώ
περσονας γιατί στα πολιτικοοικονομικοκοινωνικοκλπ θρεντ τα σπάειιιιιι
αναλ γιατί είναι κουλ
Απόλυτος γιατί είναι υπερκούλ
αρκανς γιατί εμφανίζεται πάντα για να σώσει την κατάσταση
Ιντιαν γιατί είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος και τον αγαπώ φορέβερ εντ έβερ εντ όλγουεϊζ εντ του δι εντ οφ τάιμ
Σεβαλιέ φιντέλ γιατί όταν μιλάει για πολιτικά κάτι παθαίνω...
Δημητράκης γιατί... δεν υπάρχει γιατί, ΕΝΑΣ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δημητράκης, έχει ξεκινήσει ολόκληρη σχολή, έχει κάνει το κάψιμο άποψη και τις μπότες από σαλάχι απαραίτητο αξεσουάρ... γουί λαβ ντιμιτράκις
παπαγιώργης γιατί γελάω πάαααααρα πολύ και περιμένω με αγωνία τη μέρα που θα με αποκαλέσει κι εμένα αγάμητο τεμάχιο ή αγάμητη μαϊμου.. θα κεράσω φοντανάκια και θα κάνω πάρτυ
Σκόρπι γιατί είναι ο τζόκερ για τους μπάτμαν-περσόνα και ρόμπιν-πριστίν
Λάιον7 γιατί αν είναι αυτός που θυμάμαι (αυτός που έχει το λιοντάρι για άβαταρ, όχι αυτός που έχει το μουνί-φλογοβόλο)
πέφτω κάτω από τα γέλια με τα ποστ του και πάντα δείχνει "την άλλη πλευρά"
Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΜΟΥΝΙΝΤΖΑ, γιατί είναι μεγάλη δύναμη στο φόρουμ και όταν λείπει, η απουσία του είναι αισθητή με το παραπάνω
Πιτσης γιατί πώς να το κάνουμε, είναι μορφή
Πριστίν γιατί όταν γράφει "άιντε, τραγί/γίδι" μου φεύγει ο καφές από τη μύτη... γενικά τα μπινελίκια του μου αρέσουν
Βόθορς διότι είναι ο βόθορς
Χουάιτ γιατί πετάγεται απ'το πουθενά και τα κάνει όλα πουτάνα
Ιόργκος διότι άκουσα ότι είναι άρχοντας οπότε πρέπει να είναι μορφή, δεν πρέπει; Άλλωστε είναι τόσο μπλαζέ που εμένα με πείθει
γειασου γιατί αν μιλάμε για μορφές του σάιτ δεν πρέπει να λείπει
Δεν έβαλα όσους συμπαθώ (εκτός από τη Μοναδική Μου Αγάπη) γιατί προσπάθησα να το δω πιο αντικειμενικά το θέμα του φόρουμ...
Νίντζα γαμώ τα θέματα, χουελ νταν