ε δε θα τον ερημοδικάσουμε, κιόλας, το χασοδίκη!
Γραμμένο στα @@ μου τον έχω, μην ανησυχείς.
ε δε θα τον ερημοδικάσουμε, κιόλας, το χασοδίκη!
ΠαΠιοκοριτσα, πως παει το κουτσομπολιο?
σαν καλες φιλεναδιτσες τα λετε βλεπω και θαβετε τους άλλους.... για τους γκομενους σας που τα λετε? στο κοσμο φορουμ?
ΣΟΥΡΓΕΛΑ!
απότι φαίνεται είμαι ανεπιθύμητος σαν νικ , όχι όμως τα γραφόμενά μου.... αλλά ποιος έχασε τα @@ για να τα βρούν κάποιοι....
οπως έλεγε και το παλιο μου νικ.... ¨ο νοων νοειτω"...
εγώ δεν είμαι Σαυρούκος να γυρίσω κατοπιν λαϊκης απαίτησης , ένα γειά περασα να πώ στα φιλαράκια μου
εχει γινει ψιλικατζιδικο τωρα δεν θα το αναγνωρισεις!
το ραφακι ερχεται και ψωνιζει που και που καμια εφημεριδα...
τις μεγαλες ωρες μαζευομαστε ;) και απο κινηση να φανε και οι κοτες! ;) και εκλεκτοι επισκεπτες! αν ηξερες μονο...θα ειχες κανει 15 κωλοτουμπες! χαχαχαχαχαχαχα
ΠαΠιοκοριτσα, πως παει το κουτσομπολιο?
σαν καλες φιλεναδιτσες τα λετε βλεπω και θαβετε τους άλλους.... για τους γκομενους σας που τα λετε? στο κοσμο φορουμ?
ΣΟΥΡΓΕΛΑ!
τις μεγαλες ωρες μαζευομαστε ;) και απο κινηση να φανε και οι κοτες! ;) και εκλεκτοι επισκεπτες! αν ηξερες μονο...θα ειχες κανει 15 κωλοτουμπες! χαχαχαχαχαχαχα
πέρασα τις προάλλες αλλά δεν είχε κίνηση...
Έλα μωρέ, μην τους μιλάς απότομα και τις πληγώσεις!
που σαι συ ρε μαλακα τι κανειςΕσενα ρε ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ σε έχει γαμήσει ο DURBAN και κάνεις ακόμη γαργάρες
ισιούλη μουρό μου ήρθες;
εσύ ψωνίζεις σου γαμέμα;
Εσενα ρε ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ σε έχει γαμήσει ο DURBAN και κάνεις ακόμη γαργάρες
που σαι συ ρε μαλακα τι κανεις
ράφι γιατί κλωνοποιήθηκες ξανά;
τελεια παιχταρα μου και ετοιμαζομαι για του χρονου παλι,εκανα και εκει αισθημα,γαμα τα.Για σου ρε τι έγινε πέρασες καλά;; ;)
τελεια παιχταρα μου και ετοιμαζομαι για του χρονου παλι,εκανα και εκει αισθημα,γαμα τα.
μπα ειμαι μαθημενος απο τετοια ρε.εχω απο μια στην μιση ευρωπη.Παρατα το γιατι θα μπλεξεις ;)
άκου που σου λέω, εκτος και αν είσαι σίγουρος, αλλά δύσκολα τα πράγματα ;)
μπα ειμαι μαθημενος απο τετοια ρε.εχω απο μια στην μιση ευρωπη.