kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
και ρωσιαΝομίζω μόνο από και προς Κίνα??
και ρωσιαΝομίζω μόνο από και προς Κίνα??
κουάλα λουμπουρ γιατι ;Νομίζω μόνο από και προς Κίνα?? Hmmm....
======================================================================
Βασικά μόνο με Πεκίνο έχει καθημερινή ανταπόκριση. Μια μέρα η Air China και την αλλη μερα η δικιά τους η Air Koryo. Δυο-τρεις φορες την βδομαδα εχει πτηση και στην Σενγιανγκ μια μεγαλη πολη στη Βορεια Κινα, διπλα τους. Ουτε 40 λεπτα πτηση δεν ειναι. Πρεπει ομως να εχει και τιποτα τσαρτερ στη χάση και στη φέξη απο Βλαδιβοστόκ και Κουάλα Λουμπούρ.
μάλιστακουάλα λουμπουρ γιατι ;
============================================
Ξέρω γω;
Ενα προγραμματάκι που έχω και μου δειχνει τις κινήσεις όλων των αεροδρομίων στον κόσμο, μου δειχνει ότι έχει ανταπόκριση και με την Κουάλα Λουμπούρ. Επειδη αποκλείεται να είναι τακτική γραμμη, υποθέτω ότι είναι περιστασιακά τσάρτερ.
Νομίζω μόνο από και προς Κίνα?? Hmmm....
======================================================================
Βασικά μόνο με Πεκίνο έχει καθημερινή ανταπόκριση. Μια μέρα η Air China και την αλλη μερα η δικιά τους η Air Koryo. Δυο-τρεις φορες την βδομαδα εχει πτηση και στην Σενγιανγκ μια μεγαλη πολη στη Βορεια Κινα, διπλα τους. Ουτε 40 λεπτα πτηση δεν ειναι. Πρεπει ομως να εχει και τιποτα τσαρτερ στη χάση και στη φέξη απο Βλαδιβοστόκ και Κουάλα Λουμπούρ.
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να εκτέλεσε διευθυντή ενυδρείου
Αιτία για την απόφαση ήταν ο θάνατος μικρών χελωνών
Ένα ακόμη ειδεχθές έγκλημα φέρεται να έκανε ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, σύμφωνα τουλάχιστον με το πρακτορείο DailyNK της Νότιας Κορέας.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έβαλε να εκτελέσουν το διευθυντή ενός ενυδρείου, επειδή δεκάδες χελώνες πέθαναν από την πείνα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, ο νεαρός δικτάτορας εθεάθη να κουνά το δάχτυλό του στο προσωπικό κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης στο μέρος που ζουν οι χελώνες.
Μάλιστα, άρχισε να βρίζει το προσωπικό όταν οι υπάλληλοι παραπονέθηκαν ότι χελώνες - μωρά πεθαίνουν, εξ αιτίας των συχνών διακοπών ρεύματος και της έλλειψης τροφής.
Τότε, ο ανώτατος ηγέτης της χώρας διέταξε την εκτέλεση του διευθυντή της εγκατάστασης: τον έβγαλαν έξω και τον σκότωσαν, σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο DailyNK.
Πηγές αναφέρουν ότι ο διευθυντής εκτελέστηκε επειδή οι δεξαμενές δεν ήταν γεμάτες με τρόφιμα και νερό, με αποτέλεσμα να πεθάνουν πολλές χελώνες - μωρά.
Το προσωπικό έριξε την ευθύνη για τους θανάτους στις συχνές διακοπές ρεύματος και είπαν ότι δεν τους έδιναν αρκετό φαγητό.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει διατάξει την εκτέλεση 1.382 ανθρώπων από το 2000. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι αρκετά δημοσιεύματα που προέρχονται από πηγές στη Νότια Κορέα και μιλούν για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, συχνά αποδεικνύονται λανθασμένα. Τελευταίο ανάλογο περιστατικό ήταν οι φήμες για εκτέλεση του υπ. Άμυνας από τον βορειοκορεάτη ηγήτη, που τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν.
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/1871719/o-kim-giongk-oun-ferete-na-ektelese-diefthinti-enidriou
φερτε τον αρχοντα εδω...εχει πολλυ δουλεια να κανει
ναι ... θα ξεκινήσει όμως από όσους δολοφονούν την ελληνική γλώσσα
Ο μεγάλος ηγέτης είναι βαθιά συναισθηματικός τύπος, τύπε.ρε φυστικης,καλα του εκανε
υ㨨 επι πασοκ μας μαθανε παιδεια
Μονο τα τρια τελευταια ποστ γράφουν το ίδιο!!!!Τον διευθυντής μια φάρμας... χελωνών εκτέλεσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, λόγω της ανικανότητάς του να παρέχει στα ζώα αρκετό νερό και τροφή, με αποτέλεσμα να πεθάνουν μικρά χελωνάκια.
Ο ηγέτης της Βορείου Κορέα είχε επισκεφτεί την φάρμα χελωνών Taedonggang Terrapin Farm τον Μάιο και είχε ασκήσει κριτική στον διευθυντή για την ελλιπή παροχή νερού και τροφής. Μετά την επιθεώρηση του χώρου ο διευθυντής εκτελέστηκε, μετέδωσε το δίκτυο Daily NK.
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται αυτό, η εφημερίδα Independent μίλησε με έναν ειδικό στις Κορεάτικες σπουδές, τον καθηγητή Remco Breuker, ο οποίος ισχυρίστηκε πως αυτή η είδηση θα μπορούσε να είναι αληθινή.
εκτος απο ανθρωπιστης ειναι κ ζωοφιλος..Τον διευθυντής μια φάρμας... χελωνών εκτέλεσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, λόγω της ανικανότητάς του να παρέχει στα ζώα αρκετό νερό και τροφή, με αποτέλεσμα να πεθάνουν μικρά χελωνάκια.
Ο ηγέτης της Βορείου Κορέα είχε επισκεφτεί την φάρμα χελωνών Taedonggang Terrapin Farm τον Μάιο και είχε ασκήσει κριτική στον διευθυντή για την ελλιπή παροχή νερού και τροφής. Μετά την επιθεώρηση του χώρου ο διευθυντής εκτελέστηκε, μετέδωσε το δίκτυο Daily NK.
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται αυτό, η εφημερίδα Independent μίλησε με έναν ειδικό στις Κορεάτικες σπουδές, τον καθηγητή Remco Breuker, ο οποίος ισχυρίστηκε πως αυτή η είδηση θα μπορούσε να είναι αληθινή.