- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
εγώ βλέπω έναν ηγέτη που έχει καθολική αποδοχή στην χώρα του και που οι πολίτες χαμογελούν διαρκώς ευτυχισμένοι τα υπόλοιπα είναι δυτική προπαγάνδα ;)
δεν μιλας σοβαρα ο ηγετης την β.κορεας ειναι ενας δικτακτορας και με το παραπανω και κυβερναει με απολυταρχικα στοιχεια καθεστωτος
δεν μιλας σοβαρα ο ηγετης την β.κορεας ειναι ενας δικτακτορας και με το παραπανω και κυβερναει με απολυταρχικα στοιχεια καθεστωτος
Εγω κραταω αυτα που εγραψε το ΚΚΕ στο συλλυπητηριο τηλεγραφημα για τον θανατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ.
«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας.
Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».
ρε τυποι εσεις που γνωριζεται και τα πραγματα,καμια επιχειριση μικρη,μεγαλη σε αυτον τον τοπο ειναι δυσκολο να ξεκινησει κανεις,ενα μπητς μπαρ δεν ειναι καλη ιδεα ?Daily life in North Korea - in pictures
ρε τυποι εσεις που γνωριζεται και τα πραγματα,καμια επιχειριση μικρη,μεγαλη σε αυτον τον τοπο ειναι δυσκολο να ξεκινησει κανεις,ενα μπητς μπαρ δεν ειναι καλη ιδεα ?
ρε μπιλ τι εγινε ο απολυτος ? εδω μεσα καποιοι τον πεθαναν,ειναι δυνατον ?To apolyto_arseniko :S ,τα ήξερε αυτά φίλε...
ρε μπιλ τι εγινε ο απολυτος ? εδω μεσα καποιοι τον πεθαναν,ειναι δυνατον ?
Ο γλ,λέει πέθανε..... :- :'( :'( :'(
μεχρι κηδεια του εκανε,ρε κοψτε της μαλακιες οι νεκροθαφτες δεν πεθαινουνΟ γλ,λέει πέθανε..... :- :'( :'( :'(
έχω τις αμφιβολίες μου ότι κυβερνάει τόσο απολυταρχικά όσο λένε το κράτος είναι απομονωμένο και μαθαίνουμε ό,τι μας λένε οι απ'έξω στην τελική αν δεν γουστάρουν ας τον ανατρέψουν εμάς δεν μας πέφτει λόγος
ο τυπος ειναι σαδιστης εχει συγκεντρωσει επανω του ολη την εξουσια οσο για τους απεξω (αμερικανους ρωσους κινεζους εε και λοιπο σκυλολοι) δεν γουσταρουν να τον ανατρεψουν γιατι για να το κανους
1ον χρειαζοντε εξοδα και
2ον αυτα τα εξοδα δε νομιζω να υπερτερουν τα εσοδα
αρα δεν εχουν καποιο χρηματικο ιμπεριαλιστικο οφελος
οσο για τους απο μεσα παλι δυσκολο να γινει η ανατροπη αλλα ο λαος καμια φορα δεν ξερεις πως θα αντιδρασει
επισης ο κιμ γιονγ ιλ εχει τοσο σχεση με τον κομμουνισμο οση ο σοιμπλε με ανθρωπιστικες αξιες
και το τονιζω στην β.κορεα δεν εχουν κομμουνισμο δεν βαφτιζετε κομμουνισμος να σερνεις τον πολιτικο αντιπαλο σου της οικογενειας να σε φανε τα σκυλια, δεν επιτρεπεις παρομοιο κουρεμα με το δικο σου, και ζητας να αλλαξεις χιλιαδες ονομα ολιτων με το ονομα κιμ αλλα δικτατορια
και γαμώ τα παιδιά είναι ;)
από την άλλη αυτό ακριβώς είναι ο κομμουνισμός, ο κομμουνισμός συνθλίβει το άτομο για χάρη της μάζας