Επισκέπτης
Πολυ δυστυχισμενοι αυτοι στη Β. Κορεα.
Δικαίωμα επιλογής μπορούν να εχουν οι λαοι παραλιμνιε?
Είτε καπιταλισμό είτε σοσιαλισμό με δημοκρατικές διαδικασίες και εναλλαγή συστημάτων?
Αν πχ οι Ελληνες εδιναν 70% στο ΚΚΕ και είχαμε κομουνισμό, στις επόμενες εκλογές θα μπορούσε ο λαός να δώσει το 0,7% στο ΚΚΕ και να ξαναπεράσουμε στον καπιταλισμό?
ναι ρε τυπε αυτό θελω να σου πω ότι η αποψη σου (τουλάχιστον αυτή που βγαζεις εδω μεσα) δεν εχει καμια σχεση με τις αποψεις του κομματος που λες ότι στηρίζεις.
το εκαναν τυπε
οποιος δεν εκλαιγε πειστικα τον μπαγλαρωναν
προχτες εγραφε ο πορνοπαπος για την "συγχρονη αριστερα" και την βορειο κορεα ... το θεμα δεν είναι αν συμφωνεις κατά 100% αλλα εσυ ρε τυπε διαφωνεις σχεδόν σε όλα. Από λαθρομεταναστευση μεχρι ΒΚ. Το μονο δηλαδή που γουστάρεις είναι ότι θα σε αφηνει να καπνιζεις κανα μπαφο (αν δεν αλλαξει μυαλα και σε αυτό)... Λες και τωρα σε εμποδιζει κανενας να πουμεΠοιες ειναι οι αποψεις που βγαζω και ποιες του κομματος ? Και γιατι θα πρεπει να συμφωνω 100% με το κομμα που ψηφιζω ?
Δικαίωμα επιλογής μπορούν να εχουν οι λαοι παραλιμνιε?
Είτε καπιταλισμό είτε σοσιαλισμό με δημοκρατικές διαδικασίες και εναλλαγή συστημάτων?
Αν πχ οι Ελληνες εδιναν 70% στο ΚΚΕ και είχαμε κομουνισμό, στις επόμενες εκλογές θα μπορούσε ο λαός να δώσει το 0,7% στο ΚΚΕ και να ξαναπεράσουμε στον καπιταλισμό?
προχτες εγραφε ο πορνοπαπος για την "συγχρονη αριστερα" και την βορειο κορεα ... το θεμα δεν είναι αν συμφωνεις κατά 100% αλλα εσυ ρε τυπε διαφωνεις σχεδόν σε όλα. Από λαθρομεταναστευση μεχρι ΒΚ. Το μονο δηλαδή που γουστάρεις είναι ότι θα σε αφηνει να καπνιζεις κανα μπαφο (αν δεν αλλαξει μυαλα και σε αυτό)... Λες και τωρα σε εμποδιζει κανενας να πουμε
προχτες εγραφε ο πορνοπαπος για την "συγχρονη αριστερα" και την βορειο κορεα ... το θεμα δεν είναι αν συμφωνεις κατά 100% αλλα εσυ ρε τυπε διαφωνεις σχεδόν σε όλα. Από λαθρομεταναστευση μεχρι ΒΚ. Το μονο δηλαδή που γουστάρεις είναι ότι θα σε αφηνει να καπνιζεις κανα μπαφο (αν δεν αλλαξει μυαλα και σε αυτό)... Λες και τωρα σε εμποδιζει κανενας να πουμε
πως γινεται ρε τυπε να θεωρεις σωστους τους απανταχου δικτατορες, να εισαι αλληλέγγυος με τους μετανάστες αγωνιστες και ταυτόχρονα να θες να παρουν πουλο;;;Την αποψη του ΣΥΡΙΖΑ για την Β. Κορεα δεν τη γνωριζω. Η δικη μου ειναι, πως μπορει να μην ειναι παραδεισος η Β. Κορεα, αλλα σιγουρα δεν ειναι οπως την παρουσιαζουν τα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης της δυσης. Τα ιδια που λενε για την Β.Κορεα μας ελεγαν για τον Σανταμ Χουσεην, τον Γκανταφι και προσφατως για τον Ασαντ. Να που αποδειχτηκαν ψεματα.
Οι μεταναστες αγωνιστες που διωκονται στις πατριδες τους για την πολιτικη τους δραση, εχουν την αλληλεγγυη και την συμπαρασταση μου,
αυτοι που ερχονται εδω για να γινουν χαλιφιδες στη θεση του χαλιφη, τον πουλο και αμεσα.
Και τελος θεωρω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι η μονη πολιτικη δυναμη αυτη τη στιγμη που μπορει να σωσει τη χωρα απο το ξεπουλημα που επιχειρουν οι δοσιλογοι Σαμαρας-Βενιζελος.
στο τελος να δεις φαπα που θα πεσειυπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στο ΣΥΡΙΖΑ...
[size=20pt]Δικαίωμα επιλογής μπορούν να εχουν οι λαοι παραλιμνιε? [/size]
Την αποψη του ΣΥΡΙΖΑ για την Β. Κορεα δεν τη γνωριζω. Η δικη μου ειναι, πως μπορει να μην ειναι παραδεισος η Β. Κορεα, αλλα σιγουρα δεν ειναι οπως την παρουσιαζουν τα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης της δυσης. Τα ιδια που λενε για την Β.Κορεα μας ελεγαν για τον Σανταμ Χουσεην, τον Γκανταφι και προσφατως για τον Ασαντ. Να που αποδειχτηκαν ψεματα.
Οι μεταναστες αγωνιστες που διωκονται στις πατριδες τους για την πολιτικη τους δραση, εχουν την αλληλεγγυη και την συμπαρασταση μου,
αυτοι που ερχονται εδω για να γινουν χαλιφιδες στη θεση του χαλιφη, τον πουλο και αμεσα.
Και τελος θεωρω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι η μονη πολιτικη δυναμη αυτη τη στιγμη που μπορει να σωσει τη χωρα απο το ξεπουλημα που επιχειρουν οι δοσιλογοι Σαμαρας-Βενιζελος.
πως γινεται ρε τυπε να θεωρεις σωστους τους απανταχου δικτατορες, να εισαι αλληλέγγυος με τους μετανάστες αγωνιστες και ταυτόχρονα να θες να παρουν πουλο;;;
καλα το άλλο για τον συριζα δεν το σχολιαζω καν
για πες...βγες λίγο από τον αντικομμουνισμό σου και δες την πολυπλοκότητα του κόσμου...
τραγικο αλλα τι θες να πεις;;; ότι ο καπιταλισμος φταιει γι αυτό;;διάβασε παραπάνω...
πως γινεται ρε τυπε να θεωρεις σωστους τους απανταχου δικτατορες, να εισαι αλληλέγγυος με τους μετανάστες αγωνιστες και ταυτόχρονα να θες να παρουν πουλο;;;
καλα το άλλο για τον συριζα δεν το σχολιαζω καν
τραγικο αλλα τι θες να πεις;;; ότι ο καπιταλισμος φταιει γι αυτό;;
ρε θα μας τρελανεις; εγω ηθελα να ριξω τον Γκανταφι και εκανα την Λιβυη μπουρδελο; εγω εφερα τις μεγαλες δυναμεις να καθαρισουν; η αυτοι που διωχθηκαν για την πολιτικη τους δραση; Ποια διαφορα να καταλαβω ρε μεγαλε;;; Ολοι από αναγκη ξενιτεύονται απλα εγω δεν μπορω να τους βοηθησω.Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα μεταξυ αυτου που αναγκαζεται να εγκαταληψει την πατριδα και την οικογενεια του γιατι διωκεται για την πολιτικη του δραση, με τον λαθρο που ερχετε στην Ευρωπη για να κονομισει, εχεις θεμα αντιληψης.
"Δικτατορες" ΟΚ. Για πεσμου, ποτε περνουσαν καλα οι Λιβυοι, επι συνταγματαρχη Γκανταφι ή τωρα που ελευθερωθηκαν απο τον "δικτατορα" ?
αλλά ποιος ??? ο φούφουτος ???