antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ελα ρε τυπε αντιπα
Μας εχουνε βάλει στο μάτι τυπε οι παλιοπουστες
ποιος ξέρει τι κρυβεται στα βουνα μας και τα θελουν τοσο πολυ...
ελα ρε τυπε αντιπα
τυπε πως το βλεπεις το θεμα?Μας εχουνε βάλει στο μάτι τυπε οι παλιοπουστες
ποιος ξέρει τι κρυβεται στα βουνα μας και τα θελουν τοσο πολυ...
Πολύ μουνί,τύπε...............
τυπε πως το βλεπεις το θεμα?
θα την σκασει την μπομπιτα ο κιτρινιαρης?
http://s1.ibtimes.com/sites/[URL unfurl="true"]www.ibtimes.com/files/styles/picture_this/public/2011/06/07/110506-sarah-palin.jpg[/img[/URL]]Πολύ μουνί,τύπε...............
Όλα τα καθεστώτα (και οι δημοκρατίες) όταν θέλουν να εδραιώσουν τη θέση τους 9στο εσωτερικό) δημιουργούν εξωτερικούς εχθρούς/κινδύνους..Παρά τις παπαρολογίες περί παραδείσου που ακούγονται ,η Β. Κορέα δεν είναι παρά μια δικτατορία, με έναν νεαρό/άπειρο ηγέτη περικυκλωμένο από τα γεράκια του στρατού.εν τω μεταξυ εγω δεν εχω καταλαβει απο που κι ως που ξεκινησαν ολα αυτα με τους Βορειοκορεατες ? Ποιο ειναι το προβλημα τους με την Αμερικη συγκεκριμενα ? Επειδη υποστηριζει τους Νοτιους ? Αυτο το κανανε ανεκαθεν και το ηξεραν ,τωρα το θυμηθηκαν ? Η επειδη πεταγε το Β - 52 των Αμερικανων πανω απο τα συνορα το θεωρουν αφορμη για επιθεση ?
Όλα τα καθεστώτα (και οι δημοκρατίες) όταν θέλουν να εδραιώσουν τη θέση τους 9στο εσωτερικό) δημιουργούν εξωτερικούς εχθρούς/κινδύνους..Παρά τις παπαρολογίες περί παραδείσου που ακούγονται ,η Β. Κορέα δεν είναι παρά μια δικτατορία, με έναν νεαρό/άπειρο ηγέτη περικυκλωμένο από τα γεράκια του στρατού.
Δεν σας κάνει εντύπωση ό,τι ακόμα και οι Ρεπουμπλικανοί στις ΗΠΑ ,δεν έχουν ξεσηκωθεί απαιτώντας πόλεμο? Μήπως φοβούνται? Σαφώς όχι..Απλά τους θεωρούν καραγκιοζηδες.Αν τολμήσουν να κουνηθούν απλά θα γίνουν στάχτη (μαζί με αρκετους Ν. Κορεάτες βεβαίως)..
Παιχνίδι..Μήπως τσιμπήσουν κάποια βοήθεια παραπάνω από την Κίνα, μια αλλαγή στάσης από τις ΗΠΑ..Το πρόβλημα σε αυτά τα παιχνίδια είναι πώς πολύ εύκολα ο έλεγχος μπορεί να χαθεί και τότε..εννοειται πως ειναι καθε αλλο παρα παραδεισος τυπε, απλα απορω πως ξαφνικα μιλανε για πολεμικη συρραξη , ενω υποτιθεται πως η εχθρα υπηρχε τοσα χρονια . Τουλαχιστον ο πατερας αυτου του μαλακισμενου δεν ειχε τετοια εξωτερικη πολιτικη , ηταν ηρεμος , αυτος τωρα η ειναι τοσο ψυχοπαθης η οντως οπως λες κανουν τη δουλεια οι αλλοι οι παπουδες με τις στολες φτιαγμενες απο τα γαλονια δεν εξηγειται αλλιως .
αυτο που με κανει και ανησυχω ειναι οτι δεν εχει παρει ακομη θεση ο ΣΥΡΙΖΑ
Μπορώ να σας πω τί στάση θα κρατησει το ΚΚΕ , μόλις πέσει η πρώτη αμερικανική βόμβα..αυτο που με κανει και ανησυχω ειναι οτι δεν εχει παρει ακομη θεση ο ΣΥΡΙΖΑ
Μπορώ να σας πω τί στάση θα κρατησει το ΚΚΕ , μόλις πέσει η πρώτη αμερικανική βόμβα..
Λαικό δικαστήριο στο Σύνταγμα με κατηγορούμενους τους Αμερικανους για εγκλήματα πολέμου..
Μέχρι και εγώ που δεν είμαι μιλφο-γκιλφάκιας......την έσκιζα από παντού,την καύλα......http://s1.ibtimes.com/sites/[URL unfurl="true"]www.ibtimes.com/files/styles/picture_this/public/2011/06/07/110506-sarah-palin.jpg[/img[/URL]]
[img]http://talkingpointsmemo.com/images/Untitled%200%2000%2020-10.jpg