Επισκέπτης
Πάνω σε τί,στο αν ο Στάλιν θέλησε κ έβαλε να καταστράφει το ΚΚΕ μέσω εμφυλίου,στο αν το ΚΚΕ φταίει για όλα τα κακά στην Ελλάδα;αντί να λοιδωρείς την γνωμη των άλλων για πες μας την δικιά σου? εκτός αν δεν έχεις...
Πάνω σε τί,στο αν ο Στάλιν θέλησε κ έβαλε να καταστράφει το ΚΚΕ μέσω εμφυλίου,στο αν το ΚΚΕ φταίει για όλα τα κακά στην Ελλάδα;αντί να λοιδωρείς την γνωμη των άλλων για πες μας την δικιά σου? εκτός αν δεν έχεις...
Εγώ ξέρω ότι στα συσσίτια της Εκκλησίας γίνεται το αδιαχώρητο. Τα στοιχεία που λες δεν τα βλέπω έξω . Λουκέτα, ανεργία, χρέη και το χειρότερο από όλα. "Μαζί τα φάγαμε" .Σιγά ρε μεγάλε, κόψε κάτι...
Με 80% ιδιοκατοίκηση, κατανάλωση λες και είμαστε 20.000.000 αντί για 10.000.000 και στη μέση έξοδό μας δαπανούμε όσο ο Γερμανός στις καλοκαιρινές του διακοπές και εσύ σε λίγο θα τραγουδήσεις live τη φτωχολογιά...
Και αν τώρα το σύστημα άρχισε να τα φτύνει δεν φταίει ο καπιταλισμός που κόπηκαν τα δανεικά αλλά οι ελληνάρες που τα καναν υπόνομο...
Πάνω σε τί,στο αν ο Στάλιν θέλησε κ έβαλε να καταστράφει το ΚΚΕ μέσω εμφυλίου,στο αν το ΚΚΕ φταίει για όλα τα κακά στην Ελλάδα;
και γιατί εκφράζεις εσύ το έθνος ηλίθιε;
γιατί απλούστατα οι αγγλοαμερικάνοι και οι μισθοφόροι τους νίκησαν τον ΔΣΕ!
με λύπη μου επιβεβαιώνομαι ακόμη μια φορά... ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!!!
όταν τα φασιστοεθνίκια χαρακτηρίζουν gay κάποιον, ο ΦΠ δεν ενοχλείται.
αν τολμήσει ο ΠΠ να επιοτρέψει στον Ίσιο, ελάχιστο μέρος των όσων αυτός (ο Ίσιος) έχει εκστομίσει κατά του ΠΠ, ο ΦΠ ενοχλείται!!!
ξεκίνα από το πρώτο... και συνε΄χισε με τις συνέπειες του εμφυλίου γαι την ελλάδα και την οικονομία της...
Tώρα σοβαρά πιστεύεις ότι ο Στάλιν δεν ήθελε ένα ισχυρό κράτος όπως η Ελλάδα με το μέρος του;ξεκίνα από το πρώτο... και συνε΄χισε με τις συνέπειες του εμφυλίου γαι την ελλάδα και την οικονομία της...
Δεν ενοχλούμαι, αρκεί να μην χαρακτηρίζουν ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ εμένα ή νεκρούς. Όταν έβγαιναν κι έλεγαν τον Καραμανλή ή το Βελουχιώτη είχα εκφράσει την ενόχλησή μου.
Εσύ αστειευόσουν όταν αποκαλούσες το str81977 γκέυ που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμό του; Εάν ναι, πάσο. Το άλλο που σου κάνουν με το κολλάζ του Λιλα ή τα Πάκια (και που εσχάτως επιστρέφεις κι εσύ) είναι στα αστεία ή το άλλο με το τραβελάκι της Γιαννιτσών και τη γυριστρούλα της Συγγρού. Έτσι τουλάχιστον εκλαμβάνεται από εμένα.
Κι εν τέλει επειδή επιμένεις, στα αστεία ρώτησα το ΠΟΥ το ξέρεις ότι ο str81977 είναι gay και αυτό βγαίνει από τα συμφραζόμενα αφού μετά ρωτάω εάν έκανες τίποτε πίσω από την πλάτη μου...
COME ON, CHILL OUT!
ΥΓ: Όντως θα το αντέξεις να μάθεις ότι ο Βελουχιώτης τελικά είπε κάτι άλλο από αυτό που πίστευες τόσον καιρό; Εκεί να σε δω τί αντίλογο θα έχεις στους αυτήκοους μάρτυρες άμα συμβεί κάτι τέτοιο...
κάποιος εκφέρει κάποιους ισχυρισμούς
κάποιος ζητάει αποδείξεις
κάποιος προβάλλει λογικά (ΙΗΗΟ) επιχειρήματα
κάποιος αναζητά τα εσωτερικά κίνητρα του αντίθετού του συζητητή
ποια από τις παραπάνω περιπτώσεις τινάζει το διάλογο στον αέρα;
περισσότερο από εσένα που δεν αναγνωρίζεις την ύπαρξη του ΕΦΙΑΛΤΗ
γιατί υπήρχε περίπτωση ο "Δημοκρατικός Στρατός" να νικήσει??
Εγώ ξέρω ότι στα συσσίτια της Εκκλησίας γίνεται το αδιαχώρητο.
Τα στοιχεία που λες δεν τα βλέπω έξω .
Λουκέτα, ανεργία, χρέη και το χειρότερο από όλα. "Μαζί τα φάγαμε" .
Τέλος πάντων ,κομμουνισμό δεν έχουμε . Εγώ περιμένω να δω την "ανάπτυξη" που μας υποσχέθηκε ο καθυστερημένος πρωθυπουργός μας . Και τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα , και την ανάπτυξη του υγιούς ιδιωτικού τομέα που θα απορροφήσει τους ανέργους
Ε ρε παπαριές που λένε στον κόσμο
και γιατί εκφράζεις εσύ το έθνος ηλίθιε;
γιατί απλούστατα οι αγγλοαμερικάνοι και οι μισθοφόροι τους νίκησαν τον ΔΣΕ!
Το τελευταίο κατα κόρον...
What is YOUR point?
μίλα ως τράνυ κι άσε το "έθνος" ήσυχο...
αλλά δεν έχεις κανένα απολύτως επιχείρημα!
γι' αυτό καλύπτεσαι πίσω από το "εθνικό καλό"...
Όχι κουκλιτσα μου...
Ο Εθνικός Στρατός δεν ήταν μισθοφορικός και είχε ενταχθεί η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων....
Έπαιρνε βέβαια βοήθεια απόι τις ΗΠΑ αλλά το ίδιο ακριβώς έκανε και ο "δσε" από τις γειτονικές χώρες, οι οποίες απέβλεπαν σε εδαφικά ανταλλάγματα...
Και φυσικά δσε ήταν ένα σκληροπυρηνικό σταλινικό κατασκευασμα, με χαφιεδιλίκια ολκής, τον πολιτικό επίτροπο πανταχού παρόντα και ατελείωτη δυστυχία στα λίγα ευτυχώς μέρη που κυριάρχησε...
Απλα πραματα!αν τολμήσει ο ΠΠ να επιοτρέψει στον Ίσιο, ελάχιστο μέρος των όσων αυτός (ο Ίσιος) έχει εκστομίσει κατά του ΠΠ, ο ΦΠ ενοχλείται!!!
Εκτος απο κατι"εγκληματιες"....Ο Εθνικός Στρατός δεν ήταν μισθοφορικός και είχε ενταχθεί η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων....
Αυτό το εννοείς ή αστειεύεσαι;