Επισκέπτης
Και πόσοι κομμουνιστές εκτελέστηκαν,εξορίστηκαν από πατριώτες παγκοσμίως χωρίς να έχουν κάνει τίποτα, αθώα θύματα έχουν κ οι δυο πλευρές....
Στην Ελλάδα
όσοι εκτελέστηκαν (ελάχιστοι)
είχαν ματωμένα χέρια.
Σαν το Στέφανο Λιώλιο ...
Και πόσοι κομμουνιστές εκτελέστηκαν,εξορίστηκαν από πατριώτες παγκοσμίως χωρίς να έχουν κάνει τίποτα, αθώα θύματα έχουν κ οι δυο πλευρές....
κ αυτοι μαλακες ειναι που χρησιμοποιουν πραγματα και γεγονοτα για να διαφημιστουνΤύπε,αυτό που έγραφε το μπλογκ σχολίασα
Τώρα θες αλήθεια να επιχειρηματολογήσουμε περί πορνείας;;;Ένα πρόχειρο που μου έρχεται με τη μία.
Νησάκι γσμιστρωνέ στην Καραϊβική
είναι ανατολικές οι τατιάνες, νατάλιες και μίσσσες ;;;;
ή όχι ;;;;
Αυτόν τον ισχυρισμό μπορείς να τον αποδείξεις;;;;Στην Ελλάδα
είχαν ματωμένα χέρια.
Τώρα θες αλήθεια να επιχειρηματολογήσουμε περί πορνείας;;;
Kαι αλήθεια αν καταλήξουμε τελικά ότι περισσότερες προέρχονται από πρώην σοσιαλιστικά κράτη ποιο είναι το συμπέρασμα;;;;
Για τον τρίτο κόσμο που δεν έζησε κομμουνισμό τί φταίει κ είναι σε χειρότερη μοίρα οι γυναίκες τους αλλά κ το 60-70% του πληθυσμού;;;
ΑπειροελάχιστοιΣτην Ελλάδα
είχαν ματωμένα χέρια.
Δοξα και τιμη σε Παυλακο - ΚατσαρεαΑν σε ξαλαφρώνει
ο δικός μου ο παππούς
γέμισε πολλά χαντάκια
με αριστερά καθίκια
σαν αυτά που σκότωσαν τον παππού σου.
Κύριε μοντ με: ''αν δεν γίνονταν αυτό θα γίνονταν το άλλο'' δεν μπορείς να αναλύεις την ιστορία...αν δεν είχαν κυριαρχήσει οι κομμουνιστές δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να είχε γίνει κ το αποτέλεσμα αυτού.Nαι ρε παληκάρι μου σου λέει όμως ότι ο τρίτος κόσμος ήταν που ήταν. Αλλά η Τσεχοσλοβακία στο μεσοπόλεμο ήταν επιπέδου Ελβετίας. Και τα πήραν και τα γαμήσαν τη μάνα.
Κύριε μοντ με: ''αν δεν γίνονταν αυτό θα γίνονταν το άλλο'' δεν μπορείς να αναλύεις την ιστορία...αν δεν είχαν κυριαρχήσει οι κομμουνιστές δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να είχε γίνει κ το αποτέλεσμα αυτού.
Aκόμα κ σε επίπεδο Ελβετίας να ήταν η Τσεχοσλοβακία(δεν έχω υπόψιν),δεν μπορείς να πεις ότι θα συνέχιζε έτσι αν δεν κυριαρχούσαν οι κομμουνιστές.
Δοξα και τιμη σε Παυλακο - Κατσαρεα
Τελος
Μόνο αυτοί εκτελέσθηκαν;;;Για εγκληματίες του ΚΚΕ
που εκτελέσθηκαν
και είχαν όλοι πάνω από 10 φόνους στο ενεργητικό τους ...
Ωραίο μπλογκ.Το έκανα favorite
Ωραία,να λάβουμε ένα δεδομένο ακόμα ότι τα ''σοσιαλιστικά'' κράτη πρώτα κατέρρευσαν(τα φουντάρανε μάλλον καλύτερα) κ μετά επήλθε το χάος;;;Δεν είπα τι θα γινόταν τι έγινε είπα.
Ωραία,να λάβουμε ένα δεδομένο ακόμα ότι τα ''σοσιαλιστικά'' κράτη πρώτα κατέρρευσαν(τα φουντάρανε μάλλον καλύτερα) κ μετά επήλθε το χάος;;;
Η Ε.Σ.Σ.Δ. υπήρξε υπερδύναμη απέναντι στις Η.Π.Α. κ από την πτώση δεν υπάρχει αντίπαλος ή όχι;;;
Τί ε και;;;E και?
Ωραίο μπλογκ.Το έκανα favorite
Έννοια σου κ γράφουν ακόμα αρκετοί πατριώτες....εκτός από αναρχοκομμούνια.Με όλα αυτά τα παληκάρια που γράφουν εκεί
έγραφα κι εγώ στο phorum.gr
μέχρι το 2006.
Τότε με έκανε ban
ένας moderator εν ονόματι kaskader.
Σιγά σιγά έφυγαν και όλοι οι άλλοι από εκείνο το φόρουμ
και μείνανε μόνο κουμμουνια
που έκαναν copy & paste τον Ιό της Ελευθεροτυπίας
και το athens.indymedia ...
Έτσι το φόρουμ τους
έχασε τους επισκέπτες του
και έγινε ένας κοπρολακος.
Μετά από 2-3 χρόνια
έβαλαν άρθρο-έκληση να γυρίσουμε
και ότι έπαιρναν πίσω τα ban !!!!!!!!
Τί ε και;;;
Το χάος επήλθε ακριβώς επειδή δεν συνέχισαν τα κράτη ως ''σοσιαλιστικά'',άρα μάλλον η κατηγορία πρέπει να είναι επειδή τα παράτησαν κ όχι επειδή υπήρξαν.
Εκδίδονταν μαζικά οι γυναίκες από αυτά τα κράτη ποτέ όσο υπήρχαν τα καθεστώτα,είχε εξαθλιωθεί ο πληθυσμός;;;
Μήπως μετά ήρθε το χάος,μήπως;;;
Για το καλό τους.Όχι δεν εκδίδοταν. Επειδή δε μπορούσε να βγει κανείς απο τα σύνορα γιατί αν κατάφερνε να περάσει το ηλεκτροφόρο σύρμα, τον πυροβολούσαν.