Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και πόσοι κομμουνιστές εκτελέστηκαν,εξορίστηκαν από πατριώτες παγκοσμίως χωρίς να έχουν κάνει τίποτα, αθώα θύματα έχουν κ οι δυο πλευρές....

Στην Ελλάδα
όσοι εκτελέστηκαν (ελάχιστοι)
είχαν ματωμένα χέρια.
Σαν το Στέφανο Λιώλιο ...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Τύπε,αυτό που έγραφε το μπλογκ σχολίασα
κ αυτοι μαλακες ειναι που χρησιμοποιουν πραγματα και γεγονοτα για να διαφημιστουν
δεν ειπα εγω ποτε οτι ειναι σωστοι
εδωσα ομως τη μοναδικη πηγη που αναφερεται αυτο το μνημοσυνο
Κ αν αυτη ειναι πηγη της χρυσης αυγης, δε φταιω εγω.
Ας τους τιμουσε το κρατος ή καμια λουγκρα δημοσιογραφος και θα σου εβαζα εκεινη την πηγη.
Εγω το εχω πει χρυση αυγη, κνιτες κ αναρχικοι τα ιδια προβληματικα ατομα ειναι, απλα σε διαφορετικους χωρους.
Αυτο πιστευω, αυτο λεω.
Αν ειναι δυνατον στο 2012 καποιος να βαζει απο μονος του ταμπελα στον ευατο του.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ένα πρόχειρο που μου έρχεται με τη μία.
Νησάκι γσμιστρωνέ στην Καραϊβική

είναι ανατολικές οι τατιάνες, νατάλιες και μίσσσες ;;;;

ή όχι ;;;;
Τώρα θες αλήθεια να επιχειρηματολογήσουμε περί πορνείας;;;

Kαι αλήθεια αν καταλήξουμε τελικά ότι περισσότερες προέρχονται από πρώην σοσιαλιστικά κράτη ποιο είναι το συμπέρασμα;;;;

Για τον τρίτο κόσμο που δεν έζησε κομμουνισμό τί φταίει κ είναι σε χειρότερη μοίρα οι γυναίκες τους αλλά κ το 60-70% του πληθυσμού;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τώρα θες αλήθεια να επιχειρηματολογήσουμε περί πορνείας;;;

Kαι αλήθεια αν καταλήξουμε τελικά ότι περισσότερες προέρχονται από πρώην σοσιαλιστικά κράτη ποιο είναι το συμπέρασμα;;;;

Για τον τρίτο κόσμο που δεν έζησε κομμουνισμό τί φταίει κ είναι σε χειρότερη μοίρα οι γυναίκες τους αλλά κ το 60-70% του πληθυσμού;;;

Nαι ρε παληκάρι μου σου λέει όμως ότι ο τρίτος κόσμος ήταν που ήταν. Αλλά η Τσεχοσλοβακία στο μεσοπόλεμο ήταν επιπέδου Ελβετίας. Και τα πήραν και τα γαμήσαν τη μάνα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Nαι ρε παληκάρι μου σου λέει όμως ότι ο τρίτος κόσμος ήταν που ήταν. Αλλά η Τσεχοσλοβακία στο μεσοπόλεμο ήταν επιπέδου Ελβετίας. Και τα πήραν και τα γαμήσαν τη μάνα.
Κύριε μοντ με: ''αν δεν γίνονταν αυτό θα γίνονταν το άλλο'' δεν μπορείς να αναλύεις την ιστορία...αν δεν είχαν κυριαρχήσει οι κομμουνιστές δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να είχε γίνει κ το αποτέλεσμα αυτού.

Aκόμα κ σε επίπεδο Ελβετίας να ήταν η Τσεχοσλοβακία(δεν έχω υπόψιν),δεν μπορείς να πεις ότι θα συνέχιζε έτσι αν δεν κυριαρχούσαν οι κομμουνιστές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κύριε μοντ με: ''αν δεν γίνονταν αυτό θα γίνονταν το άλλο'' δεν μπορείς να αναλύεις την ιστορία...αν δεν είχαν κυριαρχήσει οι κομμουνιστές δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να είχε γίνει κ το αποτέλεσμα αυτού.

Aκόμα κ σε επίπεδο Ελβετίας να ήταν η Τσεχοσλοβακία(δεν έχω υπόψιν),δεν μπορείς να πεις ότι θα συνέχιζε έτσι αν δεν κυριαρχούσαν οι κομμουνιστές.

Δεν είπα τι θα γινόταν τι έγινε είπα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν είπα τι θα γινόταν τι έγινε είπα.
Ωραία,να λάβουμε ένα δεδομένο ακόμα ότι τα ''σοσιαλιστικά'' κράτη πρώτα κατέρρευσαν(τα φουντάρανε μάλλον καλύτερα) κ μετά επήλθε το χάος;;;

Η Ε.Σ.Σ.Δ. υπήρξε υπερδύναμη απέναντι στις Η.Π.Α. κ από την πτώση δεν υπάρχει αντίπαλος ή όχι;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ωραία,να λάβουμε ένα δεδομένο ακόμα ότι τα ''σοσιαλιστικά'' κράτη πρώτα κατέρρευσαν(τα φουντάρανε μάλλον καλύτερα) κ μετά επήλθε το χάος;;;

Η Ε.Σ.Σ.Δ. υπήρξε υπερδύναμη απέναντι στις Η.Π.Α. κ από την πτώση δεν υπάρχει αντίπαλος ή όχι;;;

E και?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τί ε και;;;

Το χάος επήλθε ακριβώς επειδή δεν συνέχισαν τα κράτη ως ''σοσιαλιστικά'',άρα μάλλον η κατηγορία πρέπει να είναι επειδή τα παράτησαν κ όχι επειδή υπήρξαν.

Εκδίδονταν μαζικά οι γυναίκες από αυτά τα κράτη ποτέ όσο υπήρχαν τα καθεστώτα,είχε εξαθλιωθεί ο πληθυσμός;;;

Μήπως μετά ήρθε το χάος,μήπως;;;

Επισκέπτης
Ωραίο μπλογκ.Το έκανα favorite :2funny:

Με όλα αυτά τα παληκάρια που γράφουν εκεί
έγραφα κι εγώ στο phorum.gr
μέχρι το 2006.
Τότε με έκανε ban
ένας  moderator εν ονόματι kaskader.

Σιγά σιγά έφυγαν και όλοι οι άλλοι από εκείνο το φόρουμ
και μείνανε μόνο κουμμουνια
που έκαναν copy & paste τον Ιό της Ελευθεροτυπίας
και το athens.indymedia ...

Έτσι το φόρουμ τους
έχασε τους επισκέπτες του
και έγινε ένας κοπρολακος.

Μετά από 2-3 χρόνια
έβαλαν άρθρο-έκληση να γυρίσουμε
και ότι έπαιρναν πίσω τα ban !!!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Με όλα αυτά τα παληκάρια που γράφουν εκεί
έγραφα κι εγώ στο phorum.gr
μέχρι το 2006.
Τότε με έκανε ban
ένας  moderator εν ονόματι kaskader.

Σιγά σιγά έφυγαν και όλοι οι άλλοι από εκείνο το φόρουμ
και μείνανε μόνο κουμμουνια
που έκαναν copy & paste τον Ιό της Ελευθεροτυπίας
και το athens.indymedia ...

Έτσι το φόρουμ τους
έχασε τους επισκέπτες του
και έγινε ένας κοπρολακος.

Μετά από 2-3 χρόνια
έβαλαν άρθρο-έκληση να γυρίσουμε
και ότι έπαιρναν πίσω τα ban !!!!!!!!
Έννοια σου κ γράφουν ακόμα αρκετοί πατριώτες....εκτός από αναρχοκομμούνια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τί ε και;;;

Το χάος επήλθε ακριβώς επειδή δεν συνέχισαν τα κράτη ως ''σοσιαλιστικά'',άρα μάλλον η κατηγορία πρέπει να είναι επειδή τα παράτησαν κ όχι επειδή υπήρξαν.

Εκδίδονταν μαζικά οι γυναίκες από αυτά τα κράτη ποτέ όσο υπήρχαν τα καθεστώτα,είχε εξαθλιωθεί ο πληθυσμός;;;

Μήπως μετά ήρθε το χάος,μήπως;;;

Όχι δεν εκδίδοταν. Επειδή δε μπορούσε να βγει κανείς απο τα σύνορα γιατί αν κατάφερνε να περάσει το ηλεκτροφόρο σύρμα, τον πυροβολούσαν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όχι δεν εκδίδοταν. Επειδή δε μπορούσε να βγει κανείς απο τα σύνορα γιατί αν κατάφερνε να περάσει το ηλεκτροφόρο σύρμα, τον πυροβολούσαν.
Για το καλό τους. :grin:

Βγήκαν μια κ καλή κ έγιναν πόρνες,τί κατάλαβαν???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom