Επισκέπτης
κορώνι ρε
ετσι φωναζουμε εμεις οι μανιατες τους αλλους μανιατες
στα μανιατικα εζησε ο παππους απ οτι καταλαβα
όχι ακριβώς στα γνωστά "μανιάτικα"
αλλά όχι μακριά ...
κορώνι ρε
ετσι φωναζουμε εμεις οι μανιατες τους αλλους μανιατες
στα μανιατικα εζησε ο παππους απ οτι καταλαβα
και απο τους 2 γονειςφουφουτος εισαι μανιατης
τα σεβη μου κορώνατις καλυτερες ευχες μου για το νεο ετος πατριωτη
αν ρωτήσεις για κάτι Μανιάτες
που είχαν τα κουμπούρια στο ζωνάρι μέχρι τη Χούντα,
Aνάρχιδα πουστράκια, που χωρίς σιδερικό έκλαναν μέντες.
Έχεις κληρονομικό χάρισμα..
χωρια που σκανε ολοι μαζι και το παιζουν ιστορια...Aνάρχιδα πουστράκια, που χωρίς σιδερικό έκλαναν μέντες.
Έχεις κληρονομικό χάρισμα..
Αυτό που κρατάει η ξεκωλιάρα στο δεξί μέρος της φωτό
είναι νεροπίστολο έτσι ;;;;;;;
Η ξεκωλιάρα μαλάκα μου πολεμούσε στο βουνό.
απο που εισαι θεοφιλε?τα σεβη μου κορώνα
καλη χρονια
γερο λιμενααπο που εισαι θεοφιλε?
ελα ρε μανιαουριγερο λιμενα
Ναι στο βουνό πολεμούσε, αλλά πότε και εναντίον ποιών; Διότι έχω την αμυδρά εντύπωση πως η εικονιζόμενη είναι αντάρτισα του "Δημοκρατικού Στρατού". Πάει να πει σε εμφύλιο πόλεμο (ας τον πούμε έτσι για να συνεννοούμαστε κάπως) πολεμούσε και μάλιστα σε ανότητο εμφύλιο πόλεμο, στον οποίο η παράταξή της δεν είχε καμία απολύτως πιθανότητα νίκης, διότι ο "Πατερούλης" τους είχε πουλήσει, αλλά δεν τους το έλεγε;
Δεν καταλαβαίνω γιατί ακριβώς είναι ηρωίδα. Στην καλύτερη περίπτωση ήταν ανόητη και στην χειρότερη εχθρός της χώρας της...
ναι το ειδα κορωναελα ρε μανιαουρι
εγω εγραψα απο πανω ;)
και τα δυο λαθος ηταν κ εσυ ψαχνεις να τα ζυγισεις να δεις τι ειναι πιο βαρυΜη μπερδεύεσαι, δεν είναι εκεί το θέμα.
Το θέμα είναι πως στη μία περίπτωση έχεις όπλα εναντίον όπλων ανεξάρτητα με το ποιος ήταν σωστός και ποιος λάθος, ενώ στην άλλη έχεις τζαμπα μάγκες με σιδερικό απέναντι στα γυναικόπαιδα του Πειραιά..
ετσι γαμανε τα μανιατακια ;)ναι το ειδα κορωνα
απο πυργο δυρου
Μη μπερδεύεσαι, δεν είναι εκεί το θέμα.
Το θέμα είναι πως στη μία περίπτωση έχεις όπλα εναντίον όπλων ανεξάρτητα με το ποιος ήταν σωστός και ποιος λάθος, ενώ στην άλλη έχεις τζαμπα μάγκες με σιδερικό απέναντι στα γυναικόπαιδα του Πειραιά..
και τα δυο λαθος ηταν κ εσυ ψαχνεις να τα ζυγισεις να δεις τι ειναι πιο βαρυ