tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
για τον γιο του στελε΄χους του ΣΥΡΙΖΑ που έκλεβε τράπεζες δεν λες;;;
ακριβώς..
ακριβώς..
Ναι.
Και ως γνωστόν (για τον φίλο σου τον ρουφιάνο τουλάχιστον) προκύπτει ...οικογενειακή ευθύνη.
Είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη, που την έιχαν και οι ναζί.
Εσύ που ενδιαφέρεσαι με τα της ιστορίας, θα την ξέρεις.
ε προφανώς προκύπτει οικογενειακή ευθύνη.
εμένα που με είχε η μάνα μου από κοντά,γιατί δεν της βγήκα λαμόγιο,ληστής κλπ,κλπ.
Σε τέτοιες περιπτώσεις μεγάλη βαρύτητα φέρει το σπίτι και το κοινωνικό περιβάλλον κατ'εμέ.
Ναι.
Και ως γνωστόν (για τον φίλο σου τον ρουφιάνο τουλάχιστον) προκύπτει ...οικογενειακή ευθύνη.
Είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη, που την έιχαν και οι ναζί.
Εσύ που ενδιαφέρεσαι με τα της ιστορίας, θα την ξέρεις.
Α καλά.
Και σε είχα για κάπως σοβαρό......
ε καλά,το συγκεκριμένο κωλοπαίδι έκλεβε τράπεζες-δηλ.ήταν εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου.Πιάστηκε επ'αυτοφώρω.Μάλιστα η μοσχαροκεφαλή ο πατέρας του αποφάσισε να αποσυρθεί από τα κοινά(ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ),αλλά στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές τον είδα σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ,οπότε πάει να πει ότι αποσβέστηκαν οι κακουργηματικές πράξεις του γιου του.
Μπράβο του.
΄΄Αξιος πατέρας΄΄
είδες να αναφερω πουθενά για οικογενειακή ευθύνη ρε αναρχιδε φασίστα????????????????????
εσύ και οι όμοιοι σου έχουν φαγωθεί με το dna και την οικογενειακή ιστορία ρε φασισταριά?????
αντε γαμίσου λοιπόν και μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις οικογένεια στο στόμα γιατί θα σε πάρει ο διάλος αλήτη...
δηλαδή δεν φέρει ευθύνη το οικογενειακό περιβαλλον έτσι;;;
για να φτάσει το κωλόπαιδο με τόση ευκολία να κλέβει τράπεζες,παέι να πει ότι έχει κάνει κ πολλά άλλα πιο πριν,λιγότερο ίσως αξιοποινα.Σίγουρα όμως δεν θα ξέφευγαν από την προσοχή της οικογενείας.
Εάν ξέφευγαν,τότε ΟΚ ,πάω πάσο ήταν άχρηστοι και αποτυχημένοι οι γονείς να έχουν παιδιά.Εάν δεν ξέφευγαν ,τα όποια ατοπήματα,της οικογενείας κ εθελοτυφλούσαν,τότε ΣΑΦΩΣ-ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ φταίει εν πολλοίς το εν λόγω περιβάλλον.
Αντέ πες του τα να μην γίνομαι μόνο εγώ κακός!!!ηρέμησε ρε.την ηλικία σου δεν την σκέφτεσαι,που είσαι σε ηλικία κρίσιμη για έμφραγμα;
είδες να αναφερω πουθενά για οικογενειακή ευθύνη ρε αναρχιδε φασίστα????????????????????
εσύ και οι όμοιοι σου έχουν φαγωθεί με το dna και την οικογενειακή ιστορία ρε φασισταριά?????
αντε γαμίσου λοιπόν και μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις οικογένεια στο στόμα γιατί θα σε πάρει ο διάλος αλήτη...
Ενδιαφέρουσα άποψη.
Ο υιός είναι ληστής τραπεζών, άρα ο πατέρας πρέπει να εξαφανιστεί απο την πολιτική.
Με τον Γεώργιο Ράλλη, κατά τα άλλα (τον γιο του δοσίλογου "πρωθυπουργού" επί Κατοχής) να αναδεικνύεται στα ύπατα πολιτικά αξιώματα και να μην ενοχλείται κανείς.
Και δικαίως, διότι δεν είμαστε ναζί.
Εκτός μερικών, ξέρετε ποιους εννοώ....
επειδή αναφέρεσαι σε ιστορικά γεγονοτα,ψάξε κ μάθε από μόνος σου-γιατί από εμένα μπορεί να μην το δεχτείς-ότι ο Γ.Ράλλης είχε συγκρουστεί ανοιχτά με τον πατέρα του,που όντως ήταν προδότης και δοσίλογος,για την φιλογερμανική του στάση στην Κατοχή.
τον είχε διαγράψει κανονικά ο Γ.Ράλλης,και δεν έπαψε ποτέ να το αναφέρει
Δεν αλλάζει κάτι...επειδή αναφέρεσαι σε ιστορικά γεγονοτα,ψάξε κ μάθε από μόνος σου-γιατί από εμένα μπορεί να μην το δεχτείς-ότι ο Γ.Ράλλης είχε συγκρουστεί ανοιχτά με τον πατέρα του,που όντως ήταν προδότης και δοσίλογος,για την φιλογερμανική του στάση στην Κατοχή.
τον είχε διαγράψει κανονικά ο Γ.Ράλλης,και δεν έπαψε ποτέ να το αναφέρει
Συγχύστηκες ρουφιάνε μου;
Ε και;
Που κολλάει αυτό με τον τρόπο που τον ανέθρεψε ο πατέρας του;
Εσύ για ανατροφή μας μίλησες.
Και δικαίως, διότι δεν είμαστε ναζί.
Εκτός μερικών, ξέρετε ποιους εννοώ....