Νέα

Βόλτα από Συγγρού-αναφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palioseiras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.422
Πόντοι
606
καλο κομματι ετσι απλα καλη επιλογη το παιδι ωραιο κομματι ασπρη bmv στην αρχη εγω παλια το ειχα παρει 2 3 κ περασα καλα...

περασα σημερα παρα τριχα να το χασω το 50 το μονο αξιολογω 11 30 η πελη περναω .... ειναι εξω πανω στο καπω και μου ανοιγει τα ποδια ......

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
επισκεψη πριν απο λιγο στην συγγρου. μετα απο 2-3 κυκλους και συναντωντας καποιες αδιαφορες παρουσιες, ξαναπετυχα την σαμπρινα, με νεο λουκ, σγουρο καρε ξανθο μαλλι. η τυπισα (μαζι με την νικολ) ειναι απο τα καλυτερα εργαλεια και απο τις τοπ ενεργητικες στην συγγρου. με την διαφορα πως η σαμπρινα εχει και βυζαρες.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.578
Πόντοι
456
επισκεψη πριν απο λιγο στην συγγρου. μετα απο 2-3 κυκλους και συναντωντας καποιες αδιαφορες παρουσιες, ξαναπετυχα την σαμπρινα, με νεο λουκ, σγουρο καρε ξανθο μαλλι. η τυπισα (μαζι με την νικολ) ειναι απο τα καλυτερα εργαλεια και απο τις τοπ ενεργητικες στην συγγρου. με την διαφορα πως η σαμπρινα εχει και βυζαρες.
Που κάνει πιάτσα αυτή; τι τουτου έχει;

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
νομιζω ειναι με το ασημι μερσεντες Α κλας
και συνηθως καθεται στο βενζιναδικο, στον Ζορμπα η πιο μετα καμμια φορα
εχουμε βρεθει μια φορα περισυ το καλοκαιρι
συνδιαζει εμφανιση, προσοντα και καυλα οσο λιγες στην Συγγρου τουλαχιστον (προσοχη αναφερομαι σε ισοροπια και των 3 στοιχειων)
βεβαια εγινε το εξης περιεργο
εγω την πηρα γιατι ειχα ακουσει οτι κανει καλο ενεργητικο
και οταν βρεθηκαμε στα ενδοτερα σχεδον με βιασε αλλα αυτη σε παθητικο ρολο
με τσιμπουκωσε, με καβαλησε και κοπανιοταν με λυσσα
οπου φυσικα δεν αντεξα και εχυσα
θα μπορουσε να πει κανεις οτι ηταν ξεπετα
εγω δεν θα το χαρακτηριζα ετσι ακομα
μπορεις να πεις οτι ηταν απο θεμα καυλας
αν ξανα εχω ευκαιρια πιστευω θα μπορεσω να κρινω καλυτερα
παντως το καυλι της δεν το ακουμπησα και παρ ολο που ηταν πεσμενο, ηταν πραγματικα μεγαλο

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Όντως,αυτές οι δύο είναι ό,τι καλύτερο στη Συγγρού για όποιον ψάχνει "προσόντα"...

panagiotis12345

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους. θελω αν μπορειτε να μου πειτε στη συγγρου αν υπαρχουν με κομμενα εργαλεια και σε τι αμαξια μεσα ειναι. σας ευχαριστω πολυ

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
νομιζω ειναι με το ασημι μερσεντες Α κλας
και συνηθως καθεται στο βενζιναδικο, στον Ζορμπα η πιο μετα καμμια φορα
εχουμε βρεθει μια φορα περισυ το καλοκαιρι
συνδιαζει εμφανιση, προσοντα και καυλα οσο λιγες στην Συγγρου τουλαχιστον (προσοχη αναφερομαι σε ισοροπια και των 3 στοιχειων)
βεβαια εγινε το εξης περιεργο
εγω την πηρα γιατι ειχα ακουσει οτι κανει καλο ενεργητικο
και οταν βρεθηκαμε στα ενδοτερα σχεδον με βιασε αλλα αυτη σε παθητικο ρολο
με τσιμπουκωσε, με καβαλησε και κοπανιοταν με λυσσα
οπου φυσικα δεν αντεξα και εχυσα
θα μπορουσε να πει κανεις οτι ηταν ξεπετα
εγω δεν θα το χαρακτηριζα ετσι ακομα
μπορεις να πεις οτι ηταν απο θεμα καυλας
αν ξανα εχω ευκαιρια πιστευω θα μπορεσω να κρινω καλυτερα
παντως το καυλι της δεν το ακουμπησα και παρ ολο που ηταν πεσμενο, ηταν πραγματικα μεγαλο

α την κουφαλα....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.422
Πόντοι
606
καλησπερα σε ολους. θελω αν μπορειτε να μου πειτε στη συγγρου αν υπαρχουν με κομμενα εργαλεια και σε τι αμαξια μεσα ειναι. σας ευχαριστω πολυ

polo ασημι ... σμαρτ μαυρο στη μεση περιπου..

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
εκανα περασμα κατα τις 3 αλλα δεν επαιζε τιποτα καλο μονο ενα ξανθο σε ασπρο σμαρτ.δυστιχος πηγα μαζι της και ακομα κλαιω τα λεφτα μου.μικρο πουλι δε γαμαει δε μαφησε να τι γαμησω ισα ισα ρουφηξα μεγαλο ξενερωμα barbie τι λεγανε .παιδια μακρυα η κοπελα ειναι απατη

την έχω πατήσει ακριβώς έτσι, μου τσίμπησε τα 80 πρώτα...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.422
Πόντοι
606
oxi mike αυτη που λεει ο φιλος ειναι αλλη ξεπετα κ αυτη που λες εσει ειναι γνωστη καυλα βραζηλιανα ξεπετα απο της λιγες εχω ακουσει δεν εχω παρει

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
oxi mike αυτη που λεει ο φιλος ειναι αλλη ξεπετα κ αυτη που λες εσει ειναι γνωστη καυλα βραζηλιανα ξεπετα απο της λιγες εχω ακουσει δεν εχω παρει
αυτη που λεω εγω ειναι χοντρη πλεον

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
[size=10pt]
Φτιάχνουν ειδικά πάρκινγκ για… πληρωμένο σεξ!!
Ειδικοί χώροι πάρκινγκ (drive-in sex booths) θα δημιουργηθούν την επόμενη χρονιά στη Ζυρίχη, προκειμένου να φύγουν από τους δρόμους οι ιερόδουλες και να εργάζονται σε πιο ασφαλές περιβάλλον.
Για το ζήτημα έγινε φυσικά και… δημοψήφισμα, στο οποίο οι πολίτες έδωσαν τη θετική τους ψήφο.
Σύμφωνα με το σχέδιο, οι υποψήφιοι «πελάτες» θα μπορούν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικούς χώρους κατά προτεραιότητα και να επιλέγουν με ποια θέλουν να συνευρεθούν, αντί να τις «ψωνίζουν» στο δρόμο.
Μάλιστα, ο χώρος θα είναι αρκετά μεγάλος (θα βρίσκεται έξω από την πόλη) για να μπορεί να εξυπηρετεί μέχρι 30 ιερόδουλες.
Οι αξιωματούχοι της πόλης ελπίζουν ότι τα «πάρκινγκ του σεξ», τα οποία θα είναι εφοδιασμένα και με ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού, θα είναι έτοιμα για… εγκαίνια τον Αύγουστο του 2013
[/size]

[size=10pt]Φανταστειτε να γινοτανε εδω τετοιο δημοψηφισμα.  :2funny: :2funny: :2funny:  γιατι για τετοια κρατικη κινηση απο πλευρας κάποιου υπουργείου δεν το νομιζω. οεο[/size]

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
[size=10pt]
Φτιάχνουν ειδικά πάρκινγκ για… πληρωμένο σεξ!!
Ειδικοί χώροι πάρκινγκ (drive-in sex booths) θα δημιουργηθούν την επόμενη χρονιά στη Ζυρίχη, προκειμένου να φύγουν από τους δρόμους οι ιερόδουλες και να εργάζονται σε πιο ασφαλές περιβάλλον.
Για το ζήτημα έγινε φυσικά και… δημοψήφισμα, στο οποίο οι πολίτες έδωσαν τη θετική τους ψήφο.
Σύμφωνα με το σχέδιο, οι υποψήφιοι «πελάτες» θα μπορούν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικούς χώρους κατά προτεραιότητα και να επιλέγουν με ποια θέλουν να συνευρεθούν, αντί να τις «ψωνίζουν» στο δρόμο.
Μάλιστα, ο χώρος θα είναι αρκετά μεγάλος (θα βρίσκεται έξω από την πόλη) για να μπορεί να εξυπηρετεί μέχρι 30 ιερόδουλες.
Οι αξιωματούχοι της πόλης ελπίζουν ότι τα «πάρκινγκ του σεξ», τα οποία θα είναι εφοδιασμένα και με ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού, θα είναι έτοιμα για… εγκαίνια τον Αύγουστο του 2013
[/size]

[size=10pt]Φανταστειτε να γινοτανε εδω τετοιο δημοψηφισμα.  :2funny: :2funny: :2funny:  γιατι για τετοια κρατικη κινηση απο πλευρας κάποιου υπουργείου δεν το νομιζω. οεο[/size]
κι ομως εγινε η πρωτη συζητηση σε συναντηση των αρμοδιων φορεων..ειναι θεμα χρονου..δημοψηφισμα οχι αλλα θ αλλαξει το υφισταμενο καθεστως

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
κι ομως εγινε η πρωτη συζητηση σε συναντηση των αρμοδιων φορεων..ειναι θεμα χρονου..δημοψηφισμα οχι αλλα θ αλλαξει το υφισταμενο καθεστως

[size=10pt]Τζουλι μου ειλικρινά πιστευεις οτι θα αλλαξει το καθεστώς αυτο εδω ? πιστευεις οτι ο αρμοδιος φορεας για ολο αυτο θα κινηθεί γρηγορα ωστε να γινει κατι άμεσα ? μαναρι βεβαια αλλα λιγο χλωμό το βλεπω. και οπω πολυ σωστα λες εγινε η πρωτην συζητηση. και οταν ακους συζητηση σκεψου ποσος καιρος θα περασει για υλοποίηση και συνεννόηση. ξερεις τα κρατικα γραναζια πως λειτουργούν. αν και ολοι οι ελληνες ριχνουν μπολικο λαδι και γράσσο αυτα δεν λενε να γυρισουν οπως πρεπει  [/size]

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
[size=10pt]Τζουλι μου ειλικρινά πιστευεις οτι θα αλλαξει το καθεστώς αυτο εδω ? πιστευεις οτι ο αρμοδιος φορεας για ολο αυτο θα κινηθεί γρηγορα ωστε να γινει κατι άμεσα ? μαναρι βεβαια αλλα λιγο χλωμό το βλεπω. και οπω πολυ σωστα λες εγινε η πρωτην συζητηση. και οταν ακους συζητηση σκεψου ποσος καιρος θα περασει για υλοποίηση και συνεννόηση. ξερεις τα κρατικα γραναζια πως λειτουργούν. αν και ολοι οι ελληνες ριχνουν μπολικο λαδι και γράσσο αυτα δεν λενε να γυρισουν οπως πρεπει  [/size]
καλα δεν μιλαω για τη δικη μας τη γενια ουτε για την επομενη... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom