Νέα

Βόλτα από Συγγρού-αναφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palioseiras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palioseiras

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο παρα πολυ καιρό κ αφού είχα ελεύθερο χρόνο πέρασα απο την πιάτσα να ρίξω ένα βλεφαρο. Κατηφοριζοντας συνάντησα την Στελλα την μαυρουλα η οποία ειναι ίδια όπως κ πριν 5 χρονια αλλα με μεγαλύτερη κοιλια!!! Βρισκόταν ψηλά κοντά στο παρκάκι. Μπαίνοντας στον παραδρομο ώρα 1:30 συναντώ Χαρα στο SLK 100 με κολο μου λέει 70 μόνο μουνακι!! Κούκλα όπως πάντα πεντακάθαρη μυρωδατη ευγενική. Στην συνέχεια βλέπω την Πελλυ στο λευκό BMW 116 η οποία εχει μικρό πουλάκι κ ειναι καλη για ενεργητικους. Τα τρώει κ όλα στην μαπα κ βγάζει γούστα. Συνεχίζοντας βλέπω την Ζετα η οποία ζητάει 50 για μουνακι κολο μέσα στο μαυρο Citroen C2. Δυο στα τρία εγχειρισμενα εώς εδώ. Προχωρώντας συναντω την Ριτα με 23 πόντους πουλάκι που λέει αλλα θα πρεπει να πιάσεις το Τζοκερ για να της σηκωθεί. 50 ζηταγε κ αυτή. Λίγο πριν κ λίγο μετα 2 αδιάφορες παλιές καραβανες δεν σταμάτησα καν. Πριν την Express αυτα. Δεν συνάντησα ούτε την Κιμ ούτε την Σαμπρινα ούτε Σαντυ ούτε Ροζα. Μόνο η Ραφαελα ήταν εκει με το μαυρο Citroen C4 η οποία ζητάει κ αυτή 50 κ ειναι μια τίμια επιλογή. Συνήθως ειναι ενεργητική αλλα δίνει κ κολο. Λίγο πριν φτάσω στον κάτω πιάτσα είχε δυο τραβελακια που ζηταγανε 50 για παρτουζα αλλα η μια δεν βλεποτανε με τιποτα. Και στην κάτω πιάτσα τιποτα το καλο με 3 τραβελακια κατω του μετριου που δεν άξιζε ο κόπος ούτε να ρωτήσεις. Αααα ξεχασα ένα σχετικά Νεο μελαχρινο λίγο πιο πάνω απο Express που έδινε πλήρες πακέτο στα 50 στο σπιτι της Αμπελοκηπους. Και χυσιμο στα 50. Αυτα τα λίγα προς το παρόν.  Τα λέμε αδέρφια συναγωνιστες!!!

nicaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
27
Πόντοι
10
Η ραφαελα με το μαύρο citroen ποια είναι; ξέρει κανείς πληροφορίες ;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.422
Πόντοι
606
ναι ε τι λες τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:κ ειμουν ετοιμος να την παρω τηλ ευχαριστω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.422
Πόντοι
606
πρεπει να ναι καινουρια... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :tooth: :tooth:

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
304
Πόντοι
26
Η ραφαελα ειναι απο τις παλιες τη θημαμε απο 98 τουλαχιστονκαλο παιδι αν και επινε λιγο....δεν την εχω δοκιμασει αν και ωραια παρουσια με :tits2: νομιζω πως προτιμαει τον ενεργιτικο ρολο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.422
Πόντοι
606
πλακα μου κανεις ετσι ολη αθηνα τν ξερει

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
περασμα απο συγγρου πριν καμια βδομαδα, ειδα μια σε ενα ροζ smart, αρκετα θηλυκο προσωπο, καστανο μαλλι σγουρο, κοντουλα με ωραια βυζακια, μετριο εργαλειο. 50 στον χωρο της, πολυ καθαρο σπιτι, ενεργοπαθητικη. δεν ηταν κατι το φοβερο, αλλα δεν τα εκλαψα και τα λεφτα. καλη φαση για οταν λειπουν τα πιο δυνατα κομματια.

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
[quote author=mpozanis  link=topic=166655.msg4335225#msg4335225 date=1360008770]
ρε αυτο ειναι τραβελι

[/quote]

[size=10pt]ε οχι και τραβελι. μαλλον δεν γλεπς καλα φιλε μου[/size]

bates2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
εκανα περασμα κατα τις 3 αλλα δεν επαιζε τιποτα καλο μονο ενα ξανθο σε ασπρο σμαρτ.δυστιχος πηγα μαζι της και ακομα κλαιω τα λεφτα μου.μικρο πουλι δε γαμαει δε μαφησε να τι γαμησω ισα ισα ρουφηξα μεγαλο ξενερωμα barbie τι λεγανε .παιδια μακρυα η κοπελα ειναι απατη

Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια αυτη η πελυ τι λεει? την εχει παρει κανεις? εχει βυζι? κυκλοφορει μονο μια φωτο της στο τσ ντατινγκ και δε φαινεται καλα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
εκανα περασμα κατα τις 3 αλλα δεν επαιζε τιποτα καλο μονο ενα ξανθο σε ασπρο σμαρτ.δυστιχος πηγα μαζι της και ακομα κλαιω τα λεφτα μου.μικρο πουλι δε γαμαει δε μαφησε να τι γαμησω ισα ισα ρουφηξα μεγαλο ξενερωμα barbie τι λεγανε .παιδια μακρυα η κοπελα ειναι απατη
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Αααα ξεχασα ένα σχετικά Νεο μελαχρινο λίγο πιο πάνω απο Express που έδινε πλήρες πακέτο στα 50 στο σπιτι της Αμπελοκηπους. Και χυσιμο στα 50. Αυτα τα λίγα προς το παρόν. 

Δηλαδη την παιρνεις απο συγγρου και πατε αμπελοκηπους ;;;;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.422
Πόντοι
606
ρε παιδια αυτη η πελυ τι λεει? την εχει παρει κανεις? εχει βυζι? κυκλοφορει μονο μια φωτο της στο τσ ντατινγκ και δε φαινεται καλα

καλο κομματι ετσι απλα καλη επιλογη το παιδι ωραιο κομματι ασπρη bmv στην αρχη εγω παλια το ειχα παρει 2 3 κ περασα καλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom