ρε συ Σπουγενα ποιος ειν'αυτος στο αβαταρ σου εναν Ελληνα ηθοποιο μου θυμιζει που επαιζε σε καλτιλες στο σινεμα ο Κοτανιδης ειναι...![]()
:S;;;????
Αν δεν κάνω λάθος είναι από τη σειρά Supernatural.
ρε συ Σπουγενα ποιος ειν'αυτος στο αβαταρ σου εναν Ελληνα ηθοποιο μου θυμιζει που επαιζε σε καλτιλες στο σινεμα ο Κοτανιδης ειναι...![]()
:S;;;????
Το δευτερο ειναι ο μεγενθυντης πεους... Τι διαολο γινεται ακριβως;;; τι κανει στο πεος;;; το φουσκωνει;;;;;;
Άσε τις φιδιές ρε συ!χαχαχα!!!Αφού μόνος σου στο πρώτο ποστ ρωτάς αν το φουσκώνει!Τώρα γιατί λες ''οτι δε θα το φανταζώσουν με τίποτα'' να φουσκώνει το πέος??? ???? ????![]()
Πλάκα κάνουμε ελπίζω να μην παρέξηγησε!
To μοναδικο ερωτικο βοηθημα που θα καταλαβαινε η γυναικα σου ειναι αυτο εδωυπαρχει ειδικη κλανιερα για γυναικες. Η γυναικα μου με εχει τρελλανει στις κλανιες το βραδυ
αφου την ταιζεις τραχαναδες φασολαδες και τετοια ρε τυπε :Sυπαρχει ειδικη κλανιερα για γυναικες. Η γυναικα μου με εχει τρελλανει στις κλανιες το βραδυ
Να τηs δινει κανενα ρυζι τυπε να στουμπωσει.....Ειδεs καμμια Κινεζα κλανιαρα??αφου την ταιζεις τραχαναδες φασολαδες και τετοια ρε τυπε :S
ρυζι και τσαι τυπεΝα τηs δινει κανενα ρυζι τυπε να στουμπωσει.....Ειδεs καμμια Κινεζα κλανιαρα??