ρε συ Σπουγενα ποιος ειν'αυτος στο αβαταρ σου εναν Ελληνα ηθοποιο μου θυμιζει που επαιζε σε καλτιλες στο σινεμα ο Κοτανιδης ειναι... :S;;;????
Αν δεν κάνω λάθος είναι από τη σειρά Supernatural.
ρε συ Σπουγενα ποιος ειν'αυτος στο αβαταρ σου εναν Ελληνα ηθοποιο μου θυμιζει που επαιζε σε καλτιλες στο σινεμα ο Κοτανιδης ειναι... :S;;;????
Το δευτερο ειναι ο μεγενθυντης πεους... Τι διαολο γινεται ακριβως;;; τι κανει στο πεος;;; το φουσκωνει;;;;;;
Άσε τις φιδιές ρε συ!χαχαχα!!!Αφού μόνος σου στο πρώτο ποστ ρωτάς αν το φουσκώνει!Τώρα γιατί λες ''οτι δε θα το φανταζώσουν με τίποτα'' να φουσκώνει το πέος??? ???? ????
Πλάκα κάνουμε ελπίζω να μην παρέξηγησε!
To μοναδικο ερωτικο βοηθημα που θα καταλαβαινε η γυναικα σου ειναι αυτο εδωυπαρχει ειδικη κλανιερα για γυναικες. Η γυναικα μου με εχει τρελλανει στις κλανιες το βραδυ
αφου την ταιζεις τραχαναδες φασολαδες και τετοια ρε τυπε :Sυπαρχει ειδικη κλανιερα για γυναικες. Η γυναικα μου με εχει τρελλανει στις κλανιες το βραδυ
Να τηs δινει κανενα ρυζι τυπε να στουμπωσει.....Ειδεs καμμια Κινεζα κλανιαρα??αφου την ταιζεις τραχαναδες φασολαδες και τετοια ρε τυπε :S
ρυζι και τσαι τυπεΝα τηs δινει κανενα ρυζι τυπε να στουμπωσει.....Ειδεs καμμια Κινεζα κλανιαρα??