dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
πηγενεται εξω απο μεγαλοσουπερμαρκετ και θα δειτε μητερες με μωρα παιδια που πραγματι εχουν αναγκη.εκει βοηθαμε ;)
Προτεινω εδω να γραφουμε πληροφοριες σχετικα με τροπους που μπορουμε να βοηθησουμε συνανθρωπους μας, με τροφιμα, ρουχα ακομα και χρηματα..σ αυτες τις δυσκολες εποχες να βοηθησουμε οσο μπορουμε ο καθενας/μια μας..
καλοδεχουμενες οι εμπειριες ολων.
αρχιζω παραθετωντας το τηλ της μητροπολης Πειραιως οπου μπορει καποιος να παει τροφιμα ρουχα κτλ
ΓPAΦEIA
Aκτή Θεμιστοκλέους 190Τ.Κ. 185 39 ΠΕΙΡΑΙΑΣTηλ. Κέντρο : 210 4514.833Fax: 210 4512.049http//: info@imp.gr
ΓENΙΚΟ ΦIΛOΠTΩXO ΤAMEIO:
Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Λεγάτος (εσψτ. 14)
πηγε να σε βοηθησει ο γιωργακης αλλα τον φαγατε τον ανθρωπαεμας ποιος θα μας βοηθησει.
φιλε boldemort το ιδιο κανω και εγω και φυσικα αναρωτιεμαι και εγω "ποιος θα μας βοηθησε?"
πηγε να σε βοηθησει ο γιωργακης αλλα τον φαγατε τον ανθρωπα
πηγε να σας κανει κρατος αλλα εσυ δεν θελατε
τωρα θα μας βοηθησει ο λουκαδαρας τυπε![]()
eaν δεν εθελεις τραγους υπαρχουν οι γιατροι του κοσμου, οι αστεγοι αθηναιων και αλλατυπε οπου παιζουν τραγοι βρωμαει το πραμα...
εγω σημερα εδωσα σε εναν που επαιζε ακορντεον εξω απο το σπιτι μου
50 λεπτα. ΜΟνο αμα δω καποιον και ειναι οντως πιο κακομοιρης απο μενα
θα του δωσω.
ΑΛλιως αρχιδιες... ολοι βοηθειες ζητανε δε πα να γαμηθουνε?
εμας ποιος θα μας βοηθησει.
eaν δεν εθελεις τραγους υπαρχουν οι γιατροι του κοσμου, οι αστεγοι αθηναιων και αλλα
οσο γι αυτους με τα ακορντςεον και τις γυναικες με τα μωρακια τους εκμεταλευονται ξυπνητζηδες και τους αμολανε εξω..σε τετοια μουνοπανα που εκμεταλευονται τους δυσμοιρους εγω δεν δινω ουτε μισο ευρω ..οπως και σ αναπηρους με καροτσακια..
το καλο το κανουμε επειδη θελουμε να βοηθησουμε καποιον..δεν περιμενουμε ανταποδωση απο κανεναν..τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα αλλα μην συγχεεις τα μουνοπανα εκει εξω που ολοι μας στον μικροκοσμο μας εχουμε διαφορα τετοια κατσαριδακια, με τους ανθρωπους που δεν εχουν ρευμα σπιτι τους και διαβαζουν τα παιδακια τους με κερια
δηλαδη η βαρδινογιαννη που εφτιαξε το ογκολογικο νοσοκομειο ΕΛΠΙΔΑ θελει να φτιαξει καποια φημη;Παμε να ψωνισουμε απο τον Χ που εκανε και εκεινη την δωρεα....
τα βγαζουν τα φραγκα τους εις τριπλουν μετα... γιατι καταργουν
την εικονα του απληστου επιχειρηματια χωρις ευαισθησιες![]()
ποιος μου εγγυαται οτι τα λεφτα που δινω
δηθεν για τους απορους δεν τα τρωνε αλλοι?
δηλαδη η βαρδινογιαννη που εφτιαξε το ογκολογικο νοσοκομειο ΕΛΠΙΔΑ θελει να φτιαξει καποια φημη;
Για κάτσε ρε φίλε ... θυμάμαι χαρακτηριστικά σε κάποιο ποστ σου να λες πως κάποτε στους σεισμούς που μοίραζαν σάντουιτς στον κόσμο εσύ πήγαινες και έπαιρνες δυο , επειδή δήθεν είχες αδερφό.
Τώρα μας λες πως δεν μπορείς να δώσεις λεφτά γιατί ... φοβάσαι μη στα φάνε οι απατεώνες ? Σοβαρά ?
![]()
![]()
![]()
![]()
θρυλικες εποχες... ετρωγα καλα τυπε
εγω μπορει να τα εφαγα τοτε... αν μπορεσουν
και με ξεγελασουν οι απατεωνες ας μου κανουν το ιδιο
δεν εχω καποιο προβλημα![]()
Είσαι ωραίος , σε τσίγκλησα επίτηδες για να σε τσιτώσω να παρεξηγηθείς , να χαβαλεδιάσουμε , αλλά είσαι cool![]()
Τώρα αυτή την έφερες ως παράδειγμα φιλάνθρωπου; Και ότι δεν την ενδιαφέρει η φήμη αλλά η φιλανθρωπία; Ρε τι τραβάμε...δηλαδη η βαρδινογιαννη που εφτιαξε το ογκολογικο νοσοκομειο ΕΛΠΙΔΑ θελει να φτιαξει καποια φημη;