Επισκέπτης
Μικρε παρε και ενα φιλο σου μαζι αν θελει και πηγαινε σε μπουρδελο.Αν σου αρεσει καποια μπεs και μην ανησυχειs ξερει αυτη τι θα σου κανει.Ευχομαι καλη αρχη και να μασ πειs τηs εντυπωσειs.
Μάλλον εννοεί οτι εδώ παίζουν πολλοί ανώμαλοι. κατευθείαν θίχτηκες εσύ
Μάλλον παρεξήγησες. Δεν είναι οι γνώσεις σου στο internet που θα σε σώσουν σε μια περίπτωση σαν αυτή που προσπαθούμε όλοι εδώ να σε προφυλάξουμε. Είναι η εμπειρία απο τη ζωή που θα σε σώσει. Θα μπορούσε κάλλιστα ο οποιοσδήποτε να σου στείλει ένα pm λέγοντας πχ "μεγάλε, ξέρω μία καταπληκτική γκόμενα, μοντέλο κανονικό, ιδανική για πρωτάρηδες. Κανόνισε να συναντηθούμε κάπου κοντά (θα σου έδινε και διεύθυνση) να πάμε μαζί". Όσες και να είναι οι γνώσεις σου σε html authoring, C++, php and Apache server configuration κ.τ.λ. αν δεν έχεις την απαιτούμενη πείρα να μυριστείς την πιθανότητα κινδύνου... Game Over! Και δυστυχώς στην ζωή μας δεν υπάρχει ούτε format, ούτε system restore για να ξε,περδέψειςΚαταρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
Μπορει στο θεμα που ανοιξα να μην γνωριζω ουτε τα βασικα αλλα απο ιντερνετ γνωριζω πολλα περισσοτερα απο παρα πολλους εδω μεσα διοτι ασχολουμε απο πολυ μικρη ηλικια και μαθαινω πολυ γρηγορα.so dont worry..
Το θεμα ειναι οτι αν ειναι να γινει καποια στιγμη θα προτημουσα να γινει με το κοριτσι μου.Γιατι οπως και να το κανουμε η πρωτη φορα δεν ξεχνιεται και δευτερων αυτο που θα κανεις θα το νιωθεις και δεν θα ειναι κατι σαν υποχρεωσει.
Οπως καποιο απο τα παραπανω members ειπε δηλαδη να το συζητησω με τον πατερα μου αυτο δεν μπορω να το κανω.Θα νιωθω παρα μα παρα πολυ αβολα.Με τους φιλους μου τι να πω γιαυτο ειδικα το θεμα?Οτι ξερουν ξερω..
Ενα θα ηθελα να ξερω,θα πρεπει να κανω κατι εγω μονος μου η οχι?
Εχω χρονια ακομα μπροστα μου για να γαμησω αλλα πως θα νιωθατε αν πηγαινατε με βαρκα το αγνωστο την επιμαχη στιγμη? :-
(οπως ειπα και πιο πανω μην ανυσηχητε για ΠΜ,chat κτλπ.Εχω πολλες γνωσεις πανω σε Pc/internet,εχω δικο μου site και ξερω ποτε και τι πρεπει να κανω.)