Νέα

Βοήθεια (πρωτάρης)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Scarface19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μικρε παρε και ενα φιλο σου μαζι αν θελει και πηγαινε σε μπουρδελο.Αν σου αρεσει καποια μπεs και μην ανησυχειs ξερει αυτη τι θα σου κανει.Ευχομαι καλη αρχη και να μασ πειs τηs εντυπωσειs.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εχεις δικιο τρελε σπορε αυτο ηθελα να πω οτι η οικογενεια ειναι το παν και μονο σε αυτους τα λες  ειναι οι καλιτεροι φιλοι σου .

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.662
Πόντοι
12.056
Μάλλον εννοεί οτι εδώ παίζουν πολλοί ανώμαλοι. κατευθείαν θίχτηκες εσύ :P

Απο τον καιρο που ειμαι εδω μεσα ανωμαλους δεν ειδα....η ανωμαλια του καθενος φαινεται απο τα λεγομενα του...
Πολλα ατομα εχουν ρωτησει κατι και εχουν παρει σωστες απαντησεις..Απλα το μελος amc με το που εκανε το πρωτο ποστ του μου φανηκε οτι απαξιωσε τα ατομα που ειναι μεσα σε στο site....

Mπορει να ειμαι και λαθος...και τα λαθη μου τα παραδεχομαι εφοσον αναφερονται σε υπαρκτα προσωπα

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Η κοπελα ξερει τι θα σου κανει μην ανυσηχεις φιλε μου θα πανε ολα καλλα .

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Πολύ σωστά μίλησαν οι συνφορουμίτες απο πάνω. Αν έχεις μεγάλη οικειότητα με κάποιον συγγενή σου τότε ζήτα εκεί πληροφορίες (μην αναφέρεις περί μπουρδελων κλπ). Βεβαια αμα πας σε κάποιο "σπίτι" και πεις οτι εισαι πρωτάρεις θα σε τακτοποιήσουν. Και προσοχή σε οτι είπαν τα παιδια, οχι pms/chat.

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πάρε μια καλή τσόντα (cheggit.com) βάρα βάρα βάρα και όταν γίνεις ντούρος και εντούρος τράβα μια το καυλί κάτω με φόρα και όχι πετσάκι δε θα μείνει αλλα ούτε και καυλί... Φιλαράκο ούτε ο πρώτος είσαι ούτε και ο τελευταίος. Αν έχεις φράγκα άνοιξε μια εφημερίδα βρες κανα ρωσιδάκι και όταν τη δεις ούτε θα θυμηθείς πως είναι η πρώτη σου φορά. Αν πάλι δεν έχεις τι το θες το γαμήσι; Παίξε μια μαλακία.... (Αστειεύομαι κολλητέ...) Μην αγχώνεσαι ρε. Αν εξαιρέσεις τη δικιά μου που είναι τριαξονική ίδιες ψ....  έχουμε όλοι.... Μη δω να ανοίγει thread με το ποιος την έχει μεγαλύτερη..... ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

darknovy

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
Μπορει στο θεμα που ανοιξα να μην γνωριζω ουτε τα βασικα αλλα απο ιντερνετ γνωριζω πολλα περισσοτερα απο παρα πολλους εδω μεσα διοτι ασχολουμε απο πολυ μικρη ηλικια και μαθαινω πολυ γρηγορα.so dont worry..
Το θεμα ειναι οτι αν ειναι να γινει καποια στιγμη θα προτημουσα να γινει με το κοριτσι μου.Γιατι οπως και να το κανουμε η πρωτη φορα δεν ξεχνιεται και δευτερων αυτο που θα κανεις θα το νιωθεις και δεν θα ειναι κατι σαν υποχρεωσει.
Οπως καποιο απο τα παραπανω members ειπε δηλαδη να το συζητησω με τον πατερα μου αυτο δεν μπορω να το κανω.Θα νιωθω παρα μα παρα πολυ αβολα.Με τους φιλους μου τι να πω γιαυτο ειδικα το θεμα?Οτι ξερουν ξερω..
Ενα θα ηθελα να ξερω,θα πρεπει να κανω κατι εγω μονος μου η οχι?
Εχω χρονια ακομα μπροστα μου για να γαμησω αλλα πως θα νιωθατε αν πηγαινατε με βαρκα το αγνωστο την επιμαχη στιγμη? :-

(οπως ειπα και πιο πανω μην ανυσηχητε για ΠΜ,chat κτλπ.Εχω πολλες γνωσεις πανω σε Pc/internet,εχω δικο μου site και ξερω ποτε και τι πρεπει να κανω.)

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ρε μεγάλε αφου ξέρεις απο νετ δε φτιάχνεις καμιά virtual γκόμενα να ξεχαρμανιάζουμε; Κοίτα η πρώτη φορά όντως δεν ξεχνιέται. Ακόμα θυμλαμαι την Κατερινούλα τη ρωσίδα με τα τεράστια βυζόμπαλα που είχα κάνει την πρώτη μου κατάθεση... Δεν μπορούσα να περπατήσω μετά... (ήμουν και 15)ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι μου θύμισες... Κατερίνα μπας και βλέπεις; Ενας θαυμαστής.....

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Παντως μη κανεις το λαθος και πας μεταξουργειο,αθηνας και σε αλλα μπουρδελα που οι ξεπετες ειναι τσακ μπαμ!Μαζεψε γκαφρα παρε μια σε ενα χωρο,και με φιλαρακια αν γουσταρς μιας και αυτοι ειναι εξισου απειροι και γαμηστε με το πασο σας κανα διωρο.Καλο βολι! :grin:

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καταρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
Μπορει στο θεμα που ανοιξα να μην γνωριζω ουτε τα βασικα αλλα απο ιντερνετ γνωριζω πολλα περισσοτερα απο παρα πολλους εδω μεσα διοτι ασχολουμε απο πολυ μικρη ηλικια και μαθαινω πολυ γρηγορα.so dont worry..
Το θεμα ειναι οτι αν ειναι να γινει καποια στιγμη θα προτημουσα να γινει με το κοριτσι μου.Γιατι οπως και να το κανουμε η πρωτη φορα δεν ξεχνιεται και δευτερων αυτο που θα κανεις θα το νιωθεις και δεν θα ειναι κατι σαν υποχρεωσει.
Οπως καποιο απο τα παραπανω members ειπε δηλαδη να το συζητησω με τον πατερα μου αυτο δεν μπορω να το κανω.Θα νιωθω παρα μα παρα πολυ αβολα.Με τους φιλους μου τι να πω γιαυτο ειδικα το θεμα?Οτι ξερουν ξερω..
Ενα θα ηθελα να ξερω,θα πρεπει να κανω κατι εγω μονος μου η οχι?
Εχω χρονια ακομα μπροστα μου για να γαμησω αλλα πως θα νιωθατε αν πηγαινατε με βαρκα το αγνωστο την επιμαχη στιγμη? :-

(οπως ειπα και πιο πανω μην ανυσηχητε για ΠΜ,chat κτλπ.Εχω πολλες γνωσεις πανω σε Pc/internet,εχω δικο μου site και ξερω ποτε και τι πρεπει να κανω.)
Μάλλον παρεξήγησες. Δεν είναι οι γνώσεις σου στο internet που θα σε σώσουν σε μια περίπτωση σαν αυτή που προσπαθούμε όλοι εδώ να σε προφυλάξουμε. Είναι η εμπειρία απο τη ζωή που θα σε σώσει. Θα μπορούσε κάλλιστα ο οποιοσδήποτε να σου στείλει ένα pm λέγοντας πχ "μεγάλε, ξέρω μία καταπληκτική γκόμενα, μοντέλο κανονικό, ιδανική για πρωτάρηδες. Κανόνισε να συναντηθούμε κάπου κοντά (θα σου έδινε και διεύθυνση) να πάμε μαζί". Όσες και να είναι οι γνώσεις σου σε html authoring, C++, php and Apache server configuration κ.τ.λ. αν δεν έχεις την απαιτούμενη πείρα να μυριστείς την πιθανότητα κινδύνου... Game Over! Και δυστυχώς στην ζωή μας δεν υπάρχει ούτε format, ούτε system restore για να ξε,περδέψεις

darknovy

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
powerline ειμαι απο επαρχια :sunglasses: και ουτε καν απο Σαλονικα.Φυσικα και δεν θα πηγαινα σε καποιο ραντεβου με καποιον που δεν θα ηξερα προσοπικα.Ειδικα συναντηση μεσω διαδικτυου..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom