Νέα

Βοήθεια παιδιά (αλλεργικό πρόβλημα με προφυλακτικά)!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Λοιπον ειμαι νεος στο φορουμ και διαβαζω συννεχως να μαθω τι παιζει!
Η μαλακια ειναι οτι ειμαι απο κορινθια κ εδω δεν παιζει τιποτα απο πουτανες!Εχω ομως σπιτι στην αθηνα και αναιβαινω συχνα!
Η ερωτηση ειναι η εξης επειδει δεν εχω καθολου εμπειρια στο χωρο του αγοραιου ερωτα και εχω πελαγωσει :jerking:
Που να παω να τον βαλω κ εγω σε μπουρδελο,στουντειο ή κανα Cg?
Εχω ενα προβληματακι αλλεργικο με τα προφυλλακτικα,τι να κανω?
Οποτε παω με κοπελα δεν βαζω προφυλακτικο και κανω εξετασεις καθε μηνα και ειμαι στου κοσμου την τρομαρα :(
Οποιος/οποια μπορει να βοηθεισει ας μου πει!
Και επειδει ειδα οτι απαγορευται να βαζουμε τα τηλ στο φορουμ ας μου στειλει pm :)

Ευχαριστο προκαταβολικα!

Επισκέπτης
Αν έχεις αλεργικό πρόβλημα με ΟΛΑ τα προφυλακτικά,βρες μια γκόμενα και παντρέψου.Ξέχνα τις επαγγελματίες,για να μη σε ξεχάσουν οι άλλοι...

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις μιλήσει με κάποιο γιατρό για το πρόβλημα σου;
Το έχεις ψάξει για υποαλεργικά προφυλακτικά;

Επισκέπτης
Μακρια απο πουτανες και γενικα απο γκομενες που δε ξερεις.Συμφωνω με τον dstp!Παντρεψου μια καλη κοπελα.Αμα εισαι μικρος τι να σου πω....:jerking:'

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Πέρα από την ευχάριστη εμπειρία των ισπανικών και των φραππέδων, θα συμφωνήσω να το δεί το θέμα ο φίλος με ένα δερματολόγο ... δεν μπορεί θα πρέπει να έχουν βγλαέι και υποαλλεργικά προφυλλακτικά!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
Αν παντρευτεις θα αποκτησεις αλεργια στις εκκλησιες. Ασε που χωρις προφυλαξεις θα αραδιασεις 5-6 κουτσουβελα. πηγαινε καλυτερα σε ενα αλεργιολογο να δεις τι θα σου πει.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Εχω ενα προβληματακι αλλεργικο με τα προφυλλακτικα,τι να κανω?
Οποτε παω με κοπελα δεν βαζω προφυλακτικο και κανω εξετασεις καθε μηνα και ειμαι στου κοσμου την τρομαρα :(

Kατ' αρχήν ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΑΚΑΠΟΤΑ !!!
Οσον αφορά το πρόβλημά σου με τα προφυλακτικά, μάλλον έχεις αλλεργία στο latex. ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ και πήγαινε σε ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟ-ΑΛΛΕΡΓΙΚΑ (ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ)...

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Υπάρχουν ρε μεγάλε υπο-αλλεργικά προφυλακτικά! Σταμάτα τις δικαιολογίες!!!

OP
OP
kaiaphas

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Εχω παει σε δερματολο μου εχει συνηστησει τα υποαλλεργικα προφυλακτικα που ειπατε καθως και μια γαμημενη κρεμα!
Για να παντρευτω απο τωρα?Ειμαι μονο 21 και δεν μπαιζει κατι ιδιαιτερο με καμια!
Μονο σε κανα Cg μπορω να παω για φανταστειται με σε μπουρδελο να βαζω το δικο μου προφυλακτικο και τη κρεμα θα με κυνηγαγε κ η πουτανα κ η τσατσα!
Ειμαι λαθως?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom