Νέα

Βλέπετε το νέο σήριαλ με την κόρη της Βίσση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lambros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Παιδιά δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο προκατειλημμένοι επειδή είναι η κόρη της Βίσση. Δηλαδη απαγορεύεται να ασχοληθεί με αυτό που σπούδασε? Οκ, ίσως έχει περισσότερες ευκαιρίες επειδή σαν κόρη γνωστής τραγουδίστριας πουλάει περισσότερο, αλλά έχει και το μείον ότι δύσκολα θα ξέφυγει από τον όρο "κόρη της Βίσση".Δύσκολα θα αποδείξει ότι αξίζει κάτι από μόνη της. Εμένα μου φάνηκε πολύ ωραία η σειρά, προσεγμένη παραγωγή, με πολύ καλές ερμηνείες. Ας μην είμαστε όλοι ειδήμονες και κακεντρεχείς από τόσο νωρίς. Δεν χρειάζεται όποιον προσπαθεί να κάνει κάτι καλό στη ζωή του να τον πυροβολούμε αμέσως, κύριο γνώρισμα της αγνής ελληνικής ψυχούλας. Εξάλλου είναι τόσες (?) οι επιλογές στην ελληνική ΤV, και κανείς δεν μας αναγκάζει να το δούμε. Αυτό το ελάττωμα να μας ενοχλεί η επιτυχία του άλλου κι αμέσως να βρίσκουμε 1000 στραβά είναι θλιβερό μας χαρακτηριστικό!
εμενα παντως δεν μου αρεσε!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Χωρις να το ψαξω πολυ και μενοντας αφωνος με το ποσος κοσμος βλεπει τα εμετικα υποπροϊντα της Ελληνικης TV ( πιθανες εξαιρεσεις οι μεταφορες του Καραγατση και πιθανα κανα δυο αλλες ) χωρις download και Nova,
συστηνω το Rome,24, στις 11 μ.μ. Δευτερα και Παρασκευη, στον ΣΚΑΪ, masters of horror μεσανυχτα Δευτερας στο ιδιο καναλι, CSI Miami,NY δεν ξερω ποια ωρα παλι στον ΣΚΑΪ αλλα και το HOUSE απογευμα Σαββατου στο Star, καθως και το Heroes μελλοντικα στον Alter. Φυσικα τρεχουν το married with children και Simpsons στο Μακεδονια και Friends, Nip Tuck στο Star.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α καλα... αρχισαν να εμφανιζονται κ οι φανς...
δεν ειναι θεμα κακεντρεχειας αλλα αντικειμενικοτητας.. ειναι ΑΤΑΛΑΝΤΗ η κοπελα (σε αντιθεση με τη μαμα της) τι να κανουμε τωρα... κουτσοι στραβοι ολοι πανε να γινουν ηθοποιοι κ τραγουδιστες σε αυτη τη χωρα πια

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εξάλλου είναι τόσες (?) οι επιλογές στην ελληνική ΤV, και κανείς δεν μας αναγκάζει να το δούμε.

ΛΑΘΟΣ.

Ειναι τοσα πολλα τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, που ο καθε μαλακας και η καθε μαλακισμενη γινονται μερος αυτων ( βλεπε την κορη της γρετζως ) , και μετα πρηζουν τα δικα μας παπαρια.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
BiteMeIaMfresH η μαμά της που εχει ακριβώς το ταλέντο της?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αφου ειναι Κυπρια  :P :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μαζεψου εσυ εχω δουλεια δεν εχω χρονο να διαφωνησουμε :P :P :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
παπουτσι απ τον τοπο σου κι ας ειναι κ μπαλωμενο....μαλλον ξεσκισμενο θα ελεγα για την συγκεκριμενη...

Εχω να παρω ενδυματα/υποδηματα απο την Ελλαδα εδω και πεντε χρονια ( σοβαρα )  :rockon:

OP
OP
L

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
στις φωνητικες χορδουλες της :P

ενω το ...μπουκαλι το εχει... αλλού!
χχαχαχαχααααα!

Το "Υποφερω" της Βανδη θα το εβαλαν να παιζει στη σκηνη των βασανιστηριων στην "κορη Καρβελα"?
ΟΝΤΩΣ! Ετσι τη βασανισαν χωρις να σηκωσουν χερι πανω της!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ειναι αποριας αξιο πως εγκριθηκε αυτο το πραγμα και μαλιστα εκανε και grand opening σε prime time Κυριακης. Μια λογικη εξηγηση ειναι οτι γνωστοι γνωστων ξεπληρωνουν υποχρεώσεις, αλλα ειναι τραγικα κακο απο ολες τις αποψεις. Ερμηνευτικα δεν αντεχεται. Οποιοσδηποτε ηθοποιος σε οποιαδηποτε σειρα παιζει καλυτερα.

Ας ειναι καλα η ευρυζωνικοτητα και τα e-shop που δινουν την δυνατοτητα θεασης ξένων σειρών για να φανει η απιστευτη διαφορα ποιοτητας ακομα και με τριτοκλασατες ξενες παραγωγες.
Tι λετε ρε παιδια. Εδω μας εχουν ξεπερασει σε ευρηματικοτητα και φαντασια οι Λατινοαμερικανοι. Οι τυποι εχουν αρχισει να αυτοσαρκαζονται ακομα και στις σαπουνοπερες τους. Εχετε δει τη δραματικη σειρα που η πρωταγωνιστρια φτωχη αλλα καθολου τιμια, ψαχνει λεφτα για να βαλει καινουργια βυζια που δειχνει ο Αλφα.? Και εμεις ακομα εδω παιζουμε με WANNABEΓιαγκος Δρακος, σογια που μισιουνται θανασημα και Ξανθοπουλους καμουφλαρισμενους με φιρματα ρουχα. Πολυ πισω, πολυ παρακμη :jerking:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
  Οντως γαματο το Κολομβιανο στον Alpha. Εγω πέτυχα σκηνη που πιανει ο γιος την μανα να πηδιεται με καποιον και αντι να αρχισει να φωναζει αρχισε να λέει στον ΄τύπο 'Μπραβο μεγαλε που κανεις χαρουμενη την μάνα μου!!!!!!!!!!!".

Ασε που εχει και τρελλα μουνια το εργο!!! Πρεπει να κυκλοφορει το ιδιο και σε hard core βερσιον!!!

Τετοια σηριαλ να δειχνουν μηπως και σωσουμε την υπογεννητικότητα!!!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κολομβιανο ειναι?
Ασε που η μαμα ειναι πιο ναραμου απο την κορη ...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96

Οντως ειναι Κολομβιανο!!!

ο τιτλος πρεπει να σημαινει 'Χωρις βυζια δεν υπάρχει παραδεισος"

Δεν ειναι τυχαιο οτι το καναλι παραγωγης λέγεται Caracol!!!

edit Διαβασα το λινκ στο wikipdia.

Σωστη οι Κολομβιανοι τις πουτανες τις λένε prepago (prepaid) προπληρωμένες!!!
  Σωστοτατη ορολογια. Ετσι πρεπει να λεμε και αγοραίος προπληρωμένος ερωτας!!

Κατα μια εννοια πάντα πληρωνεις αν οχι σε χρήμα σε χρονο!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έτσι, αυτές τις σειρές τις βλέπεις και τρελαίνεσαι...

Τρελαίνομαι, μια παγώνω μια ζεσταίνομαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom